Vay canına – bu radikal. Bir POTUS bunu yaptığında, gelecekteki her POTUS, tekliflerini yerine getirmek için bir SCOTUS istifleyebilecek – etkili bir şekilde SCOTUS’u yürütme şubesine kaydıracak.
… ds1617 tarafından gönderildi
[comments]
81 Comments
Selamın aleyküm web siten yeminle hayran bıraktı, tebrikler
Tunceli dan kimler var. Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ . merhaba arkadaşlar web siteniz inanılmaz iyi, linkedinde paylaştım , doruk – 336
Bu konu : ” Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ ” çok güzel. Selamlar web sitesi inan ki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , ali – 23
Mrb siteniz vallaha billaha hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum
Merhaba paylaşım gerçekten hayran edici, facebookta paylaştım
Gümüşhane merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar sayfan gerçekten çok güzel, twitter da paylaştım 27-10-2020 07:35:08
Mersin dan kimler var. Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ . selamun aleyküm web siten vallaha çok güzel, sağolun , Emine – 57
Edirne dan kimler var. Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ . merhaba arkadaşlar siteniz inanki hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , Aylin – 33
Artvin merkezden ben Emine. Selamın aleyküm bu web sitesi vallaha hayran edici, facebookta paylaştım 27-10-2020 07:36:39
Adıyaman dan kimler var. Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ . merhaba arkadaşlar siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, tebrikler , ali – 208
Adana dan kimler var. Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ . merhaba arkadaşlar paylaşım inanılmaz ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , Gürbüz – 332
Bursa dan kimler var. Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ . Merhaba herkese paylaşımınız inanki çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , doruk – 248
Siirt dan kimler var. Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ . Selamlar sayfanız vallaha billaha dikkat çekici, şukuladım , ali – 16
Merhabalar sayfa yeminle ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım
Mrb web siten inanki ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum
Çorum dan kimler var. Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ . Slm paylaşımın cidden hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 10
Giresun merkezden ben memo. Merhabalar sayfan vallaha billaha hayran edici, sosyal medyada paylaştım 27-10-2020 07:43:31
Selam paylaşım vallaha billaha hayran edici, face de paylaştım
Bu konu : ” Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ ” çok güzel. Selamlar bu web sitesi inan ki dikkatimi çekti, teşekkürler , emin – 436
Erzurum dan kimler var. Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ . Merhabalar sayfa cidden hayran edici, teşekkürler , ziya – 158
Uşak dan kimler var. Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ . Mrb paylaşımın cidden ilgi uyandırıcı, teşekkürler , Hasan – 32
Şırnak merkezden ben ali. Slm sayfan harbiden iyi, saolun 27-10-2020 12:32:44
Bu konu : ” Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ ” çok güzel. selamun aleyküm web sitesi vallaha ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , ali – 318
Mardin dan kimler var. Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ . Selam sayfanız harbiden çok güzel, teraziye tıkladım , gaye – 123
Muğla merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar paylaşımınız harbiden güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 28-10-2020 03:35:36
Selam herkese paylaşımınız inanki dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum
Bolu merkezden ben Hasan. Selam web siten harbiden hayran edici, face de paylaştım 28-10-2020 04:03:36
Hakkari merkezden ben emin. Slm siten gerçekten çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 28-10-2020 04:37:52
Malatya dan kimler var. Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ . selamun aleyküm sayfa gerçekten hayran edici, linkedinde paylaştım , doruk – 60
Bu konu : ” Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ ” çok güzel. Selam herkese sayfa süper ötesi hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , mehmet – 286
Kayseri dan kimler var. Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ . selam arkadaşlar siten cidden mükemmel, linkedinde paylaştım , mehmet – 295
Bu konu : ” Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ ” çok güzel. Selamlar bu web sitesi harbiden dikkat çekici, tebrikler , mehmet – 313
Sinop merkezden ben ahmet. Mrb paylaşımınız yeminle mükemmel, sağolun 31-10-2020 05:13:12
Bu konu : ” Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ ” çok güzel. selamun aleyküm web siten gerçekten hayran bıraktı, twitter da paylaştım , emin – 287
Erzurum merkezden ben gaye. Merhaba herkese web sitesi vallaha güzel, teşekkürler 08-11-2020 22:22:31
Afyon merkezden ben Gürbüz. Mrb siten vallaha çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 12-11-2020 23:07:58
Bolu merkezden ben . Selam siten inanılmaz çok iyi, sağolun 13-11-2020 19:11:42
Mrb sayfanız yeminle iyi, face de paylaştım
Merhabalar sayfan ciddiyim iyi, teraziye tıkladım
Hakkari dan kimler var. Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ . Merhaba herkese web siteniz harbiden mükemmel, şukuladım , hatice – 108
Hakkari dan kimler var. Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ . Merhaba sayfa valla çok iyi, şukuladım , elif yılmaz – 351
Denizli dan kimler var. Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ . Selam herkese web siten inan ki çok güzel, sağolun , ali – 140
Uşak dan kimler var. Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ . merhaba arkadaşlar paylaşımınız vallaha dikkat çekici, twitter da paylaştım , memo – 99
Merhabalar web siten inanki iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
selam arkadaşlar siten inanılmaz iyi, linkedinde paylaştım
Bu konu : ” Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfanız vallaha çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , Hasan – 267
Denizli merkezden ben elif yılmaz. Mrb web sitesi inanki ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 06-12-2020 14:37:38
Bu konu : ” Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ ” çok güzel. Selam herkese sayfanız inan ki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , ali – 142
Elazığ merkezden ben ali. Merhaba bu web sitesi vallaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 10-12-2020 00:52:20
Şanlıurfa merkezden ben hatice. Merhaba paylaşımınız valla dikkatimi çekti, şukuladım 11-12-2020 12:27:12
merhaba arkadaşlar sayfanız süper ötesi hayran bıraktı, sağolun
Bu konu : ” Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ ” çok güzel. Merhaba siten inanki çok iyi, teşekkürler , Hasan – 431
Kütahya dan kimler var. Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ . selam arkadaşlar web siten harbiden iyi, twitter da paylaştım , Hasan – 448
Bu konu : ” Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ ” çok güzel. Mrb sayfan süper ötesi dikkatimi çekti, şukuladım , hatice – 274
Niğde dan kimler var. Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ . Selamın aleyküm paylaşım ciddiyim hoşuma gitti, teraziye tıkladım , ali – 19
Ağrı dan kimler var. Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ . Mrb siteniz cidden dikkat çekici, twitter da paylaştım , Hasan – 231
Merhaba herkese web sitesi gerçekten hoşuma gitti, teşekkürler
selamun aleyküm siteniz inan ki hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ ” çok güzel. selamun aleyküm sayfan cidden hayran bıraktı, tebrikler , Hasan – 428
Erzincan merkezden ben Hasan. merhaba arkadaşlar siten süper ötesi hoşuma gitti, face de paylaştım 29-12-2020 19:48:36
Trabzon dan kimler var. Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ . selam arkadaşlar bu web sitesi yeminle hayran edici, teşekkürler , Hasan – 78
Bu konu : ” Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ ” çok güzel. Merhabalar sayfanız harbiden güzel, face de paylaştım , Aylin – 449
Bu konu : ” Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ ” çok güzel. Selam bu web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, saolun , Gürbüz – 139
Bu konu : ” Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ ” çok güzel. Merhabalar siten valla güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , ziya – 137
Selam web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Yozgat merkezden ben emin. Selam herkese siten yeminle dikkat çekici, tebrikler 11-01-2021 20:05:58
Çankırı merkezden ben Aylin. Selam web siteniz valla çok hoşuma gitti, teşekkürler 14-01-2021 14:05:05
Yalova dan kimler var. Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ . merhaba arkadaşlar web siteniz inan ki çok iyi, face de paylaştım , Hasan – 388
Balıkesir merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm paylaşımınız inan ki çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 16-01-2021 03:35:40
Bitlis merkezden ben banu. selam arkadaşlar siten ciddiyim çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 18-01-2021 22:40:18
Selamın aleyküm paylaşım inan ki hoşuma gitti, saolun
Sivas dan kimler var. Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ . Mrb bu web sitesi valla hayran bıraktı, saolun , Hasan – 160
Bu konu : ” Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ ” çok güzel. Merhaba siten inanki çok iyi, tebrikler , Aylin – 269
Bu konu : ” Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ ” çok güzel. Selam siteniz gerçekten hoşuma gitti, facebookta paylaştım , ziya – 300
Mardin merkezden ben Hasan. Selam sayfanız ciddiyim hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 09-02-2021 07:39:58
selam arkadaşlar siten inanki dikkat çekici, sağolun
Bu konu : ” Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ ” çok güzel. Selam paylaşım harbiden mükemmel, teşekkürler , Emine – 103
Bu konu : ” Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ ” çok güzel. Selamlar paylaşım inanki çok hoşuma gitti, sağolun , banu – 416
Konya dan kimler var. Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ . Selamın aleyküm sayfa cidden iyi, twitter da paylaştım , ali – 176
Erzurum dan kimler var. Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ . Merhaba sayfan vallaha billaha iyi, tebrikler , Emine – 28
Bu konu : ” Biden, Yüksek Mahkeme yargıçlarının dönüşümlü olması fikrini gündeme getiriyor: ‘Anayasa alimleri arasında bazı literatür var’ ” çok güzel. Selam herkese sayfan harbiden güzel, facebookta paylaştım , – 325