Kategoriler
Genel

Bilmiyorum

Covid 19 gerçek. Ama ekonomik kapanma başka bir şey … eğlenmek için gittiğimiz yerler dışında her şey açık .. Bence hükümet sadece herkesi “kendilerini patlatmayla çekiyor”.

… singdadover tarafından gönderildi
[comments]

“Bilmiyorum” için 27 yanıt

Adana merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar web siteniz vallaha billaha dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 01-05-2020 09:36:08

Hatay merkezden ben doruk. Selamın aleyküm sayfa inanki hayran bıraktı, facebookta paylaştım 04-05-2020 05:35:05

Karaman merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar siten inanılmaz çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 05-05-2020 09:43:35

Şanlıurfa merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm sayfanız ciddiyim iyi, sağolun 11-05-2020 22:25:27

Amasya merkezden ben doruk. Selamın aleyküm paylaşımınız ciddiyim hayran bıraktı, face de paylaştım 14-05-2020 08:27:44

Kırklareli merkezden ben Gürbüz. Merhabalar paylaşımın inanki dikkatimi çekti, sağolun 14-05-2020 12:13:58

Karaman merkezden ben ahmet. Selamlar web sitesi yeminle hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 14-05-2020 12:14:18

Şırnak merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar paylaşımın vallaha mükemmel, face de paylaştım 15-05-2020 06:12:28

Bartın merkezden ben Aylin. Merhaba herkese siteniz süper ötesi güzel, teraziye tıkladım 28-05-2020 01:02:51

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir