Gönderim bildirimi: Büyük Sıfırlamadaki her şey gerçekleşiyor gibi görünüyor. Binalar artık Covid-güvenli bir onay mührüne sahip olacak (“bilim tarafından desteklenen”) ve bu sadece, eğer biri söz konusu binalara girmek isterse, kişisel bir covid-safe uyum mührü ihtiyacınız olacağı mantığına dayanıyor. Şu anda, muhtemelen dijital aşı geçmiştir. Bir çip çok geride olabilir mi? Şu anda Spike Lee’nin yönettiği ünlülerle bunun üzerine reklam yapıyorlar.
Sakarya dan kimler var. Binaların artık güvenli bir onay mührü olacak, hepimizin aynısına ne kadar zaman içinde ihtiyacımız var? . selam arkadaşlar web siten harbiden hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 207
Sinop merkezden ben hatice. selamun aleyküm paylaşımın yeminle dikkatimi çekti, face de paylaştım 12-02-2021 20:52:20
Rize dan kimler var. Binaların artık güvenli bir onay mührü olacak, hepimizin aynısına ne kadar zaman içinde ihtiyacımız var? . Merhaba paylaşımınız gerçekten hoşuma gitti, teraziye tıkladım , ahmet – 466
Bitlis merkezden ben . selam arkadaşlar paylaşımınız harbiden hayran edici, şukuladım 12-02-2021 21:10:36
Bu konu : ” Binaların artık güvenli bir onay mührü olacak, hepimizin aynısına ne kadar zaman içinde ihtiyacımız var? ” çok güzel. Selamın aleyküm web siten harbiden hayran edici, face de paylaştım , elif yılmaz – 297
Mersin dan kimler var. Binaların artık güvenli bir onay mührü olacak, hepimizin aynısına ne kadar zaman içinde ihtiyacımız var? . selamun aleyküm web siteniz valla hayran edici, sağolun , Aylin – 225
Selam herkese paylaşımın inanki ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum
Merhaba herkese sayfan cidden çok güzel, tebrikler
Hatay dan kimler var. Binaların artık güvenli bir onay mührü olacak, hepimizin aynısına ne kadar zaman içinde ihtiyacımız var? . selam arkadaşlar sayfa inanki hoşuma gitti, teraziye tıkladım , memo – 95
Kayseri dan kimler var. Binaların artık güvenli bir onay mührü olacak, hepimizin aynısına ne kadar zaman içinde ihtiyacımız var? . Slm paylaşım valla hayran bıraktı, saolun , gaye – 56
Selam paylaşım inan ki hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Isparta dan kimler var. Binaların artık güvenli bir onay mührü olacak, hepimizin aynısına ne kadar zaman içinde ihtiyacımız var? . Merhaba herkese web sitesi ciddiyim çok iyi, tebrikler , gaye – 201
Bu konu : ” Binaların artık güvenli bir onay mührü olacak, hepimizin aynısına ne kadar zaman içinde ihtiyacımız var? ” çok güzel. selamun aleyküm siteniz valla hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , mehmet – 11
Batman dan kimler var. Binaların artık güvenli bir onay mührü olacak, hepimizin aynısına ne kadar zaman içinde ihtiyacımız var? . Selamın aleyküm web siteniz vallaha dikkat çekici, tebrikler , elif yılmaz – 37
Karaman merkezden ben ali. Mrb paylaşımın harbiden güzel, linkedinde paylaştım 13-02-2021 02:31:10
Kırşehir dan kimler var. Binaların artık güvenli bir onay mührü olacak, hepimizin aynısına ne kadar zaman içinde ihtiyacımız var? . Selam sayfa ciddiyim dikkat çekici, teraziye tıkladım , hatice – 69
İzmir merkezden ben ali. Selamlar paylaşım yeminle güzel, teşekkürler 13-02-2021 02:36:52
Kırklareli merkezden ben ali. Mrb siteniz inanılmaz ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 13-02-2021 12:04:28
Denizli merkezden ben memo. merhaba arkadaşlar sayfan inanki dikkat çekici, sağolun 14-02-2021 09:04:35
Bu konu : ” Binaların artık güvenli bir onay mührü olacak, hepimizin aynısına ne kadar zaman içinde ihtiyacımız var? ” çok güzel. Selam herkese paylaşım inanki hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , banu – 408
selamun aleyküm paylaşımınız süper ötesi iyi, teraziye tıkladım
Kütahya dan kimler var. Binaların artık güvenli bir onay mührü olacak, hepimizin aynısına ne kadar zaman içinde ihtiyacımız var? . Selam herkese web siteniz gerçekten iyi, sağolun , mehmet – 174
selam arkadaşlar siten gerçekten mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum