bir ay önce “sadece 2 hafta bekleyin” 2 hafta önce “sadece 2 hafta bekleyin” yarın olacak “sadece 2 hafta” olacak 2 hafta sonra “sadece 2 hafta bekleyin” işitmeye devam ediyorum ” 2 hafta bekleyin cesetler sokaklarda birikecek göreceksiniz “lol gerçekten hadi? İnsanlar artık umursamıyor

insanlar artık duymak istemiyor MSM, yürüyüşler, koşu, bisiklet sürmek, vb yıllardır sahip daha gitmek için gördüm. Hanx o kadar iyi çalışmadı, şimdi kaplanların hala burada olduğunu hatırlatmak için covid (popüler tigerking) olduğunu söylüyorlar mı? Bana bir ara ver …

“bir ay önce “sadece 2 hafta bekleyin” 2 hafta önce “sadece 2 hafta bekleyin” yarın olacak “sadece 2 hafta” olacak 2 hafta sonra “sadece 2 hafta bekleyin” işitmeye devam ediyorum ” 2 hafta bekleyin cesetler sokaklarda birikecek göreceksiniz “lol gerçekten hadi? İnsanlar artık umursamıyor” üzerine 77 yorum

  1. Hatay merkezden ben gaye. Slm sayfanız süper ötesi dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 05-04-2020 22:33:30

    Cevapla
  2. Sivas merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar paylaşım vallaha billaha iyi, twitter da paylaştım 09-04-2020 12:55:44

    Cevapla
  3. Samsun merkezden ben gaye. selamun aleyküm bu web sitesi gerçekten çok hoşuma gitti, face de paylaştım 22-04-2020 20:07:59

    Cevapla
  4. Erzincan merkezden ben banu. Merhaba herkese bu web sitesi harbiden hayran bıraktı, teraziye tıkladım 23-04-2020 04:57:24

    Cevapla
  5. Yalova merkezden ben ali. Merhabalar paylaşımın süper ötesi çok iyi, teraziye tıkladım 25-04-2020 20:34:07

    Cevapla
  6. Zonguldak merkezden ben gaye. Merhabalar sayfan ciddiyim güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 07-06-2020 01:03:58

    Cevapla
  7. İstanbul merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese sayfanız ciddiyim dikkatimi çekti, teşekkürler 07-06-2020 16:52:54

    Cevapla
  8. Ağrı merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm bu web sitesi gerçekten dikkat çekici, teşekkürler 19-06-2020 05:45:00

    Cevapla
  9. Balıkesir merkezden ben ali. selamun aleyküm bu web sitesi inanılmaz hayran bıraktı, tebrikler 30-07-2020 13:50:52

    Cevapla
  10. Tunceli merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar sayfan vallaha mükemmel, teraziye tıkladım 04-08-2020 18:50:00

    Cevapla
  11. Niğde merkezden ben Aylin. Selamlar paylaşımınız cidden hayran edici, twitter da paylaştım 22-08-2020 05:01:02

    Cevapla
  12. Ağrı merkezden ben Emine. selamun aleyküm web siten harbiden hoşuma gitti, twitter da paylaştım 24-08-2020 02:22:25

    Cevapla
  13. Denizli merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar web siten inanki hayran bıraktı, tebrikler 31-08-2020 06:31:26

    Cevapla
  14. Kocaeli merkezden ben elif yılmaz. Mrb sayfanız vallaha hayran bıraktı, twitter da paylaştım 07-09-2020 16:06:30

    Cevapla
  15. Iğdır merkezden ben elif yılmaz. Selam sayfanız vallaha ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 09-09-2020 22:00:54

    Cevapla
  16. İzmir merkezden ben Emine. selam arkadaşlar paylaşımın cidden hoşuma gitti, tebrikler 10-09-2020 06:41:02

    Cevapla
  17. Yalova merkezden ben doruk. selam arkadaşlar web sitesi ciddiyim dikkat çekici, şukuladım 27-09-2020 09:34:41

    Cevapla
  18. Edirne merkezden ben mehmet. Selamlar paylaşım yeminle çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 02-10-2020 17:53:20

    Cevapla
  19. Trabzon dan kimler var. bir ay önce “sadece 2 hafta bekleyin” 2 hafta önce “sadece 2 hafta bekleyin” yarın olacak “sadece 2 hafta” olacak 2 hafta sonra “sadece 2 hafta bekleyin” işitmeye devam ediyorum ” 2 hafta bekleyin cesetler sokaklarda birikecek göreceksiniz “lol gerçekten hadi? İnsanlar artık umursamıyor . Merhabalar siten inan ki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 413

    Cevapla
  20. Bingöl merkezden ben ali. Mrb siten gerçekten dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 23-10-2020 13:58:40

    Cevapla
  21. Bu konu : ” bir ay önce “sadece 2 hafta bekleyin” 2 hafta önce “sadece 2 hafta bekleyin” yarın olacak “sadece 2 hafta” olacak 2 hafta sonra “sadece 2 hafta bekleyin” işitmeye devam ediyorum ” 2 hafta bekleyin cesetler sokaklarda birikecek göreceksiniz “lol gerçekten hadi? İnsanlar artık umursamıyor ” çok güzel. Merhabalar siteniz yeminle hayran edici, tebrikler , Emine – 29

    Cevapla
  22. Elazığ merkezden ben banu. selam arkadaşlar paylaşımınız vallaha billaha çok iyi, sağolun 11-11-2020 13:03:40

    Cevapla
  23. Gaziantep merkezden ben Aylin. Merhaba herkese web siten cidden ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 19-11-2020 13:26:54

    Cevapla
  24. Bu konu : ” bir ay önce “sadece 2 hafta bekleyin” 2 hafta önce “sadece 2 hafta bekleyin” yarın olacak “sadece 2 hafta” olacak 2 hafta sonra “sadece 2 hafta bekleyin” işitmeye devam ediyorum ” 2 hafta bekleyin cesetler sokaklarda birikecek göreceksiniz “lol gerçekten hadi? İnsanlar artık umursamıyor ” çok güzel. selam arkadaşlar web sitesi vallaha billaha iyi, twitter da paylaştım , ahmet – 265

    Cevapla
  25. Kahramanmaraş dan kimler var. bir ay önce “sadece 2 hafta bekleyin” 2 hafta önce “sadece 2 hafta bekleyin” yarın olacak “sadece 2 hafta” olacak 2 hafta sonra “sadece 2 hafta bekleyin” işitmeye devam ediyorum ” 2 hafta bekleyin cesetler sokaklarda birikecek göreceksiniz “lol gerçekten hadi? İnsanlar artık umursamıyor . Selam herkese paylaşım yeminle hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım , doruk – 193

    Cevapla
  26. Iğdır merkezden ben emin. Selam herkese siteniz inan ki dikkat çekici, teraziye tıkladım 15-12-2020 04:19:05

    Cevapla
  27. Mersin dan kimler var. bir ay önce “sadece 2 hafta bekleyin” 2 hafta önce “sadece 2 hafta bekleyin” yarın olacak “sadece 2 hafta” olacak 2 hafta sonra “sadece 2 hafta bekleyin” işitmeye devam ediyorum ” 2 hafta bekleyin cesetler sokaklarda birikecek göreceksiniz “lol gerçekten hadi? İnsanlar artık umursamıyor . Merhaba bu web sitesi süper ötesi mükemmel, sağolun , ali – 31

    Cevapla
  28. Bu konu : ” bir ay önce “sadece 2 hafta bekleyin” 2 hafta önce “sadece 2 hafta bekleyin” yarın olacak “sadece 2 hafta” olacak 2 hafta sonra “sadece 2 hafta bekleyin” işitmeye devam ediyorum ” 2 hafta bekleyin cesetler sokaklarda birikecek göreceksiniz “lol gerçekten hadi? İnsanlar artık umursamıyor ” çok güzel. selamun aleyküm siteniz harbiden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , Gürbüz – 231

    Cevapla
  29. Çankırı merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm siten inan ki güzel, face de paylaştım 05-01-2021 09:36:40

    Cevapla
  30. Sakarya dan kimler var. bir ay önce “sadece 2 hafta bekleyin” 2 hafta önce “sadece 2 hafta bekleyin” yarın olacak “sadece 2 hafta” olacak 2 hafta sonra “sadece 2 hafta bekleyin” işitmeye devam ediyorum ” 2 hafta bekleyin cesetler sokaklarda birikecek göreceksiniz “lol gerçekten hadi? İnsanlar artık umursamıyor . Selamlar siten süper ötesi hayran bıraktı, tebrikler , emin – 191

    Cevapla
  31. Bu konu : ” bir ay önce “sadece 2 hafta bekleyin” 2 hafta önce “sadece 2 hafta bekleyin” yarın olacak “sadece 2 hafta” olacak 2 hafta sonra “sadece 2 hafta bekleyin” işitmeye devam ediyorum ” 2 hafta bekleyin cesetler sokaklarda birikecek göreceksiniz “lol gerçekten hadi? İnsanlar artık umursamıyor ” çok güzel. Merhabalar sayfan inan ki çok güzel, sağolun , Hasan – 392

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link