Kategoriler
Genel

Bir belgesel arıyorum

Genetik öğretmenim bize bir zamanlar okulda insan yaşamının kökenleri hakkında bir İspanyol belgeseli gösterdi ve o kadar kötüydü ki iyi oldu İnsan ırkının tarihi boyunca bir yolculukta gizemli bir sesle çekilen küçük bir kızla başlar. “Man of Steel”, “X-men Apocalypse” ve diğerleri filmlerinden sahneler İnsanların 4 farklı yabancı tür ve diğer şeyler tarafından yaratıldığını söylüyor Eğer bana yardım edebilirsen gerçekten takdir edeceğim

“Bir belgesel arıyorum” için 79 yanıt

Iğdır merkezden ben banu. Selamlar siteniz vallaha billaha güzel, teşekkürler 25-04-2020 23:49:33

Hakkari merkezden ben mehmet. Slm sayfanız inanılmaz hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 26-04-2020 03:00:48

Sinop merkezden ben doruk. Merhaba siteniz süper ötesi hayran edici, teşekkürler 29-04-2020 06:13:24

Hakkari merkezden ben gaye. Selam herkese sayfa harbiden mükemmel, facebookta paylaştım 30-04-2020 04:44:51

Ardahan merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm siteniz inan ki dikkat çekici, sağolun 05-05-2020 18:49:22

Kars merkezden ben gaye. Selamın aleyküm web siteniz vallaha hoşuma gitti, tebrikler 05-05-2020 23:20:15

Kırşehir merkezden ben banu. Selamın aleyküm paylaşımın inanki çok iyi, twitter da paylaştım 06-05-2020 03:28:59

Kırşehir merkezden ben ahmet. Merhabalar web sitesi harbiden hayran bıraktı, şukuladım 12-05-2020 12:40:57

Osmaniye merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm sayfanız harbiden hoşuma gitti, sağolun 14-05-2020 11:44:48

Tunceli merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar bu web sitesi valla dikkat çekici, saolun 14-05-2020 11:45:04

Gümüşhane merkezden ben banu. Selamın aleyküm siten yeminle çok hoşuma gitti, şukuladım 14-05-2020 11:45:12

Rize merkezden ben gaye. Selamın aleyküm siteniz cidden iyi, sosyal medyada paylaştım 14-05-2020 11:45:15

Tokat merkezden ben Aylin. Merhabalar sayfanız vallaha billaha dikkat çekici, tebrikler 14-05-2020 20:02:14

Ordu merkezden ben Emine. Selam herkese web siten inanki hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 22-05-2020 00:18:28

Kayseri merkezden ben mehmet. Selam herkese sayfanız harbiden güzel, twitter da paylaştım 22-05-2020 21:03:25

Van merkezden ben gaye. selam arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha mükemmel, twitter da paylaştım 26-05-2020 11:39:54

Nevşehir merkezden ben banu. Merhabalar paylaşım ciddiyim dikkat çekici, teraziye tıkladım 03-06-2020 17:54:39

Tunceli merkezden ben gaye. Merhaba paylaşımınız inanılmaz dikkatimi çekti, face de paylaştım 06-06-2020 04:12:57

Sinop merkezden ben mehmet. Merhaba sayfanız süper ötesi hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 15-06-2020 23:42:22

Düzce merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar sayfan vallaha ilgi uyandırıcı, şukuladım 15-06-2020 23:43:27

Aksaray merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar paylaşımınız süper ötesi iyi, sosyal medyada paylaştım 15-06-2020 23:43:50

Karabük merkezden ben elif yılmaz. Slm web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 15-06-2020 23:44:34

Mardin merkezden ben ahmet. Selam sayfan inanki çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 15-06-2020 23:48:57

Kırşehir merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese sayfa vallaha çok iyi, tebrikler 15-06-2020 23:51:25

Konya merkezden ben banu. Selam herkese paylaşımınız inanılmaz dikkat çekici, sağolun 15-06-2020 23:51:49

Sinop merkezden ben ahmet. Selam web siten harbiden hayran bıraktı, face de paylaştım 15-06-2020 23:52:33

Edirne merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar web sitesi süper ötesi hayran edici, teraziye tıkladım 15-06-2020 23:52:56

Van merkezden ben doruk. selam arkadaşlar sayfanız inan ki çok hoşuma gitti, tebrikler 15-06-2020 23:53:26

Gaziantep merkezden ben Aylin. Merhabalar sayfan valla hayran bıraktı, facebookta paylaştım 15-06-2020 23:53:47

merhaba arkadaşlar web siten vallaha billaha hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum

Ordu merkezden ben ali. Selamlar sayfanız inan ki hayran edici, sosyal medyada paylaştım 16-06-2020 00:00:51

Ağrı merkezden ben Aylin. selamun aleyküm paylaşımın harbiden hayran edici, saolun 02-07-2020 15:30:14

Afyon merkezden ben ali. selamun aleyküm web siteniz ciddiyim mükemmel, sosyal medyada paylaştım 14-07-2020 05:31:00

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir