Mark Dayton ve Rockefeller’la ilgili bir komplo hatırlayan var mı? Birisi bir youtube videosunu bağladı ve bazı Rockefeller’leri gösterdi. Ve nasıl “insanlık dışı olduklarını”.

Bunu bir gün kadar önce gördüm ve reddit geçmişimde, youtube geçmişimde veya tarayıcı geçmişimde değil. Belki süper hızlı bir şekilde kaldırıldı ama ben çok ilgilendim ve buna kazmak isterim. Reddit, youtube ve google ile ilgili tüm aramalarım işe yaramadı. Uzaktan benzer bir şey bile bulamıyorum.

Belki bu deepstat örtüdür? Lol.

Herhangi bir yardım takdir! Teşekkürler!

Author

94 Comments

  1. Isparta merkezden ben Emine. Merhabalar bu web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, tebrikler 06-06-2020 01:12:35

  2. Selamın aleyküm sayfa vallaha dikkatimi çekti, teşekkürler

  3. selam arkadaşlar paylaşım vallaha hayran bıraktı, teraziye tıkladım

  4. Giresun merkezden ben doruk. Selam paylaşımın valla çok iyi, twitter da paylaştım 01-07-2020 13:20:39

  5. selam arkadaşlar web siteniz gerçekten çok iyi, sağolun

  6. selam arkadaşlar web siten gerçekten mükemmel, twitter da paylaştım

  7. Tekirdağ merkezden ben mehmet. Selam bu web sitesi ciddiyim güzel, twitter da paylaştım 16-07-2020 15:11:39

  8. Adana merkezden ben Emine. selamun aleyküm paylaşımın inanki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 18-07-2020 00:41:29

  9. Mardin merkezden ben mehmet. Merhaba herkese web sitesi valla çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 21-07-2020 23:35:54

  10. elif yılmaz Reply

    Selam herkese paylaşım ciddiyim mükemmel, tebrikler

  11. elif yılmaz Reply

    Selamlar sayfanız inanılmaz iyi, twitter da paylaştım

  12. elif yılmaz Reply

    Elazığ merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese siten harbiden ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 02-08-2020 11:02:26

  13. selamun aleyküm sayfa ciddiyim ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım

  14. elif yılmaz Reply

    İzmir merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar sayfa inanki çok güzel, sağolun 06-08-2020 20:22:36

  15. Eskişehir merkezden ben Emine. selamun aleyküm paylaşımın inan ki çok iyi, face de paylaştım 09-08-2020 04:26:06

  16. elif yılmaz Reply

    Mrb paylaşımın yeminle dikkat çekici, tebrikler

  17. elif yılmaz Reply

    selamun aleyküm web siten yeminle çok hoşuma gitti, şukuladım

  18. Karaman merkezden ben gaye. Merhaba sayfanız inan ki çok iyi, saolun 27-08-2020 02:41:41

  19. Konya merkezden ben ziya. Merhaba herkese siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 30-08-2020 08:23:36

  20. Ağrı merkezden ben ahmet. selamun aleyküm sayfa cidden çok iyi, şukuladım 05-09-2020 01:07:22

  21. Merhaba herkese sayfanız inanılmaz hayran bıraktı, linkedinde paylaştım

  22. Bilecik merkezden ben ali. Merhabalar sayfa ciddiyim mükemmel, sağolun 17-09-2020 16:12:33

  23. merhaba arkadaşlar web siten harbiden iyi, sosyal medyada paylaştım

  24. Selam web siten harbiden dikkat çekici, linkedinde paylaştım

  25. Selamın aleyküm paylaşımın cidden çok iyi, twitter da paylaştım

  26. Selam web sitesi vallaha hayran bıraktı, twitter da paylaştım

  27. elif yılmaz Reply

    Malatya merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese sayfan inanılmaz dikkatimi çekti, tebrikler 08-10-2020 09:18:10

  28. Gaziantep merkezden ben . Selamlar sayfanız inanki çok güzel, face de paylaştım 13-10-2020 12:06:42

  29. Selam paylaşım süper ötesi çok güzel, sosyal medyada paylaştım

  30. Bu konu : ” Bir iki gün önce gördüğüm bir gönderi bulmaya çalışıyorum. ” çok güzel. Mrb sayfanız harbiden dikkat çekici, tebrikler , ahmet – 280

  31. Bu konu : ” Bir iki gün önce gördüğüm bir gönderi bulmaya çalışıyorum. ” çok güzel. Selam herkese siten inanki hoşuma gitti, sağolun , memo – 475

  32. Siirt dan kimler var. Bir iki gün önce gördüğüm bir gönderi bulmaya çalışıyorum. . Merhaba paylaşım inanılmaz ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , Emine – 467

  33. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Bir iki gün önce gördüğüm bir gönderi bulmaya çalışıyorum. ” çok güzel. Selam paylaşımınız vallaha çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , elif yılmaz – 479

  34. Bingöl dan kimler var. Bir iki gün önce gördüğüm bir gönderi bulmaya çalışıyorum. . Selam siten gerçekten çok iyi, teşekkürler , doruk – 260

  35. Selam herkese sayfa inanki mükemmel, face de paylaştım

  36. Gürbüz Reply

    Trabzon merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm sayfan harbiden hayran edici, saolun 15-12-2020 22:56:20

  37. Iğdır merkezden ben ahmet. Merhabalar bu web sitesi inanılmaz çok hoşuma gitti, teşekkürler 21-12-2020 02:35:23

  38. Kırklareli dan kimler var. Bir iki gün önce gördüğüm bir gönderi bulmaya çalışıyorum. . Merhaba herkese web siteniz harbiden hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 157

  39. Gürbüz Reply

    Selamın aleyküm web sitesi yeminle dikkatimi çekti, teşekkürler

  40. Bu konu : ” Bir iki gün önce gördüğüm bir gönderi bulmaya çalışıyorum. ” çok güzel. Merhabalar paylaşımınız vallaha çok iyi, teşekkürler , gaye – 344

  41. Kilis dan kimler var. Bir iki gün önce gördüğüm bir gönderi bulmaya çalışıyorum. . Selamın aleyküm bu web sitesi inan ki çok iyi, facebookta paylaştım , mehmet – 406

  42. Muğla merkezden ben ziya. selamun aleyküm bu web sitesi gerçekten hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 28-12-2020 13:01:43

  43. Bilecik dan kimler var. Bir iki gün önce gördüğüm bir gönderi bulmaya çalışıyorum. . selam arkadaşlar web siten ciddiyim güzel, linkedinde paylaştım , Hasan – 420

  44. Osmaniye merkezden ben emin. Selamın aleyküm sayfan yeminle hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 03-01-2021 07:50:07

  45. İstanbul merkezden ben Aylin. Slm paylaşım cidden dikkat çekici, tebrikler 12-01-2021 15:02:00

  46. Selamın aleyküm paylaşımınız süper ötesi güzel, sağolun

  47. Çanakkale dan kimler var. Bir iki gün önce gördüğüm bir gönderi bulmaya çalışıyorum. . selam arkadaşlar web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, şukuladım , ali – 341

  48. Bu konu : ” Bir iki gün önce gördüğüm bir gönderi bulmaya çalışıyorum. ” çok güzel. Selam bu web sitesi cidden dikkat çekici, twitter da paylaştım , ahmet – 339

  49. Bu konu : ” Bir iki gün önce gördüğüm bir gönderi bulmaya çalışıyorum. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar siten inan ki dikkatimi çekti, sağolun , gaye – 50

  50. Bu konu : ” Bir iki gün önce gördüğüm bir gönderi bulmaya çalışıyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm web sitesi yeminle iyi, şukuladım , mehmet – 186

  51. Bu konu : ” Bir iki gün önce gördüğüm bir gönderi bulmaya çalışıyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese web sitesi gerçekten dikkat çekici, linkedinde paylaştım , ali – 72

  52. Konya dan kimler var. Bir iki gün önce gördüğüm bir gönderi bulmaya çalışıyorum. . selamun aleyküm siten cidden çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 276

  53. Merhaba siteniz inanki dikkat çekici, teraziye tıkladım

  54. Bingöl merkezden ben hatice. Merhaba herkese sayfan harbiden hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 22-03-2021 01:19:14

  55. Sinop merkezden ben ali. Selamlar sayfan yeminle çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 24-03-2021 11:04:35

  56. Bu konu : ” Bir iki gün önce gördüğüm bir gönderi bulmaya çalışıyorum. ” çok güzel. Selamlar paylaşımınız inanki dikkat çekici, saolun , – 230

  57. Diyarbakır merkezden ben ali. Merhaba paylaşımın inan ki çok hoşuma gitti, saolun 10-04-2021 06:49:48

  58. Slm bu web sitesi vallaha hayran edici, face de paylaştım

  59. Bu konu : ” Bir iki gün önce gördüğüm bir gönderi bulmaya çalışıyorum. ” çok güzel. Mrb web siten vallaha billaha çok güzel, facebookta paylaştım , doruk – 421

  60. elif yılmaz Reply

    Selam sayfa vallaha billaha ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım

  61. Bu konu : ” Bir iki gün önce gördüğüm bir gönderi bulmaya çalışıyorum. ” çok güzel. Slm web siten gerçekten iyi, tebrikler , gaye – 473

  62. Ardahan merkezden ben ali. Merhabalar siteniz harbiden hoşuma gitti, teşekkürler 29-04-2021 19:56:26

  63. Selam herkese web siteniz vallaha billaha dikkatimi çekti, facebookta paylaştım

  64. Uşak merkezden ben . selam arkadaşlar sayfa valla hayran edici, tebrikler 03-05-2021 03:05:25

  65. Selamın aleyküm siteniz harbiden hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  66. Erzincan dan kimler var. Bir iki gün önce gördüğüm bir gönderi bulmaya çalışıyorum. . Selamlar sayfanız valla hayran bıraktı, tebrikler , emin – 486

  67. Malatya merkezden ben mehmet. Merhabalar web sitesi vallaha billaha hayran edici, saolun 04-05-2021 22:17:28

  68. Bu konu : ” Bir iki gün önce gördüğüm bir gönderi bulmaya çalışıyorum. ” çok güzel. Merhaba siten cidden ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım , Aylin – 211

  69. Diyarbakır dan kimler var. Bir iki gün önce gördüğüm bir gönderi bulmaya çalışıyorum. . Merhaba herkese sayfan süper ötesi güzel, saolun , banu – 172

  70. elif yılmaz Reply

    Osmaniye dan kimler var. Bir iki gün önce gördüğüm bir gönderi bulmaya çalışıyorum. . Mrb paylaşımınız inanki iyi, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 9

  71. Edirne merkezden ben ahmet. Merhaba herkese paylaşım harbiden mükemmel, sosyal medyada paylaştım 09-05-2021 08:30:22

  72. selamun aleyküm paylaşım gerçekten güzel, teraziye tıkladım

  73. elif yılmaz Reply

    Burdur dan kimler var. Bir iki gün önce gördüğüm bir gönderi bulmaya çalışıyorum. . Merhaba web siten harbiden dikkat çekici, teşekkürler , elif yılmaz – 252

  74. Bitlis merkezden ben . merhaba arkadaşlar web sitesi süper ötesi çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 10-06-2021 15:25:08

  75. Bu konu : ” Bir iki gün önce gördüğüm bir gönderi bulmaya çalışıyorum. ” çok güzel. Slm paylaşım süper ötesi hayran edici, twitter da paylaştım , ali – 405

  76. Düzce merkezden ben ali. Selamın aleyküm web siteniz harbiden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 24-06-2021 09:27:50

  77. Kırşehir dan kimler var. Bir iki gün önce gördüğüm bir gönderi bulmaya çalışıyorum. . selam arkadaşlar web siteniz vallaha billaha hoşuma gitti, twitter da paylaştım , emin – 261

  78. Adana dan kimler var. Bir iki gün önce gördüğüm bir gönderi bulmaya çalışıyorum. . Mrb sayfa vallaha hoşuma gitti, facebookta paylaştım , Emine – 108

  79. Tokat merkezden ben Gürbüz. Merhaba siteniz vallaha billaha iyi, teşekkürler 11-07-2021 18:40:49

  80. Karaman merkezden ben doruk. Mrb siten valla dikkat çekici, şukuladım 11-07-2021 22:49:43

  81. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Bir iki gün önce gördüğüm bir gönderi bulmaya çalışıyorum. ” çok güzel. Selam herkese bu web sitesi inanılmaz hayran edici, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 241

  82. Bu konu : ” Bir iki gün önce gördüğüm bir gönderi bulmaya çalışıyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımınız inanılmaz hoşuma gitti, teşekkürler , gaye – 443

  83. Gümüşhane merkezden ben ali. Slm paylaşımın cidden çok iyi, saolun 19-07-2021 05:24:29

  84. Afyon dan kimler var. Bir iki gün önce gördüğüm bir gönderi bulmaya çalışıyorum. . Mrb siten inanılmaz hayran edici, facebookta paylaştım , ziya – 41

  85. Batman dan kimler var. Bir iki gün önce gördüğüm bir gönderi bulmaya çalışıyorum. . Merhabalar web sitesi harbiden hayran bıraktı, twitter da paylaştım , banu – 299

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link