Bu komplonun bir şekilde Holokost revizyonizmi olduğunu ve muhtemelen herhangi bir gerçek tarafından desteklenmediğini hissediyorum, ancak temelde öncül şudur:
Müttefikler, ne olduklarını bilmeden önce yanlışlıkla bazı toplama kamplarını bombaladılar, savaşı kazanana kadar öğrenemediler ve bunu nazileri suçladılar.
Bu muhtemelen kolayca çürütülebilir, bu yüzden çürütmeme yardım et
10 Comments
Bu konu : ” Bir komplo teorisi gördüm, neden mantıklı? ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan inan ki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , – 270
Bu konu : ” Bir komplo teorisi gördüm, neden mantıklı? ” çok güzel. Slm sayfa süper ötesi hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 87
Denizli merkezden ben ali. Merhabalar sayfa inanılmaz dikkat çekici, face de paylaştım 06-03-2021 09:35:52
selam arkadaşlar web sitesi inan ki hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Merhabalar paylaşımın yeminle ilgi uyandırıcı, teşekkürler
Düzce dan kimler var. Bir komplo teorisi gördüm, neden mantıklı? . Selam paylaşımın vallaha dikkat çekici, linkedinde paylaştım , doruk – 418
Bu konu : ” Bir komplo teorisi gördüm, neden mantıklı? ” çok güzel. Merhaba herkese siteniz harbiden çok hoşuma gitti, teşekkürler , – 133
Bu konu : ” Bir komplo teorisi gördüm, neden mantıklı? ” çok güzel. Selamın aleyküm web siteniz inan ki mükemmel, linkedinde paylaştım , memo – 76
Nevşehir dan kimler var. Bir komplo teorisi gördüm, neden mantıklı? . selam arkadaşlar web siteniz inan ki hayran edici, sağolun , Emine – 205
Osmaniye merkezden ben ali. Merhaba herkese sayfanız gerçekten çok hoşuma gitti, face de paylaştım 15-04-2021 12:31:08