Uzun süre lurker ****

Eminim bu alt bölümde hepimiz bir değişiklik fark ettik … ve ben de bu noktada bırakacağım. Farklı olarak ne yaptığını bilmek meraklı

Şimdi aşağıdakileri yapıyorum:

Alıyorum: 1 veya 2 1000 mg çözünebilir C vitamini tablosu. 2 1000 mg çiğneme c vitamini tabletleri D3 Vitamini Sarımsak kapsülleri Magnezyum ve çinko takviyeleri meyan kökü kapsülleri

Ayrıca şunu da alıyorum: Her yemekten sonra 1 karabiber kapsülü ve 2 zerdeçal kapsülü.

Sadece su veya ribena içiyorum (daha fazla c vitamini) Ve günde 3L işaretini vurmaya çalışın.

(Tüm bunlardan önce benim için rutin bir şeydi)

Bahçemde olabildiğince fazla güneş için dışarı çıkıyorum ve hala köpeğimle doğada yürüyüşler yapıyorum (polisi siktir et)

Çalıştığımda (bir bakım evinde çalışıyorum) aşağıdakileri yaparım:

NOTLAR ALIYORUM P3 filtreli bir moldex yüz maskesi ve mühürleyen bir çift gözlük takıyorum (sadece ben ve başka bir ajans çalışanı bu tür önlemleri alıyor … garip) Şimdi çalışmak için sandviç alıyorum ve sadece dışarıda yemek yiyorum. Başkaları tarafından yapılan yiyecekleri yemiyorum ya da her zamanki 5 fincan kahvemi içmiyorum 🙁 Kahve içmek için erken çalışmaya ve zihinsel olarak sadece dışarıda içip sabah dışarıda bıraktığım güne hazırlanıyorum

Evime girmeden önce:

Antibakteriyel mendilleri işten ve yıkamada açılan plastik torbalardan alın. Dışarıda şeritlediğim, her şeyi bir torbaya koyduğum ve örtmek için bir havlu kullandığım her öğeyi (anahtarlar, telefon, beslenme çantası vb.) Her şeyi koydum – giysi çantaları, üniforma işten ayrılmadan önce paketledim, sırt çantası ve eğitmenler 60 yaşında yıkadım. En az 30 dakika duş alıyorum, saçlarımı yıkıyorum ve acıyana kadar tırnaklarımı temizliyorum.

Author

110 Comments

  1. elif yılmaz Reply

    Selamın aleyküm sayfan vallaha mükemmel, teşekkürler

  2. Karaman merkezden ben Gürbüz. Slm paylaşımınız vallaha billaha güzel, facebookta paylaştım 01-05-2020 09:22:02

  3. Aydın merkezden ben gaye. selam arkadaşlar web sitesi yeminle çok iyi, tebrikler 01-05-2020 09:28:34

  4. Selam herkese web sitesi inanılmaz çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  5. Kocaeli merkezden ben gaye. Selam herkese sayfan inan ki hoşuma gitti, teraziye tıkladım 09-05-2020 15:09:24

  6. selam arkadaşlar siteniz inanki çok hoşuma gitti, teşekkürler

  7. Eskişehir merkezden ben Aylin. Slm siteniz gerçekten mükemmel, şukuladım 11-05-2020 22:15:48

  8. Çankırı merkezden ben Emine. Selam herkese siteniz gerçekten ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 12-05-2020 05:55:42

  9. elif yılmaz Reply

    Selam herkese sayfan süper ötesi çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  10. Edirne merkezden ben Emine. Mrb sayfa süper ötesi dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 14-05-2020 10:04:20

  11. Slm paylaşım vallaha billaha hayran bıraktı, twitter da paylaştım

  12. Edirne merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar sayfan inanılmaz çok güzel, facebookta paylaştım 14-05-2020 10:04:45

  13. Mrb siten inan ki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım

  14. Selamın aleyküm web siteniz cidden çok hoşuma gitti, teşekkürler

  15. Kütahya merkezden ben mehmet. Slm web siten inanki hayran bıraktı, facebookta paylaştım 14-05-2020 10:05:03

  16. Selamlar sayfa vallaha billaha dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum

  17. selamun aleyküm sayfa cidden hayran edici, twitter da paylaştım

  18. Zonguldak merkezden ben ziya. Selamın aleyküm sayfan harbiden çok iyi, twitter da paylaştım 19-05-2020 03:10:25

  19. Merhaba web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, sağolun

  20. Tunceli merkezden ben mehmet. Selam herkese paylaşımınız vallaha güzel, sosyal medyada paylaştım 22-05-2020 02:34:17

  21. Çanakkale merkezden ben Gürbüz. Selamlar web siteniz inanılmaz dikkat çekici, face de paylaştım 24-05-2020 17:50:10

  22. Rize merkezden ben Emine. Selam web siteniz vallaha billaha çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 28-05-2020 02:04:24

  23. Selamın aleyküm paylaşımınız inanki hayran bıraktı, saolun

  24. Selam bu web sitesi cidden çok güzel, twitter da paylaştım

  25. Muş merkezden ben banu. Selam paylaşım inanılmaz hayran edici, sosyal medyada paylaştım 13-06-2020 05:15:22

  26. selamun aleyküm sayfanız gerçekten çok iyi, twitter da paylaştım

  27. merhaba arkadaşlar sayfa inanılmaz hayran edici, face de paylaştım

  28. Selamın aleyküm sayfan vallaha billaha hayran edici, tebrikler

  29. Mardin merkezden ben ali. Mrb paylaşımın yeminle mükemmel, sağolun 15-06-2020 01:27:05

  30. Selam sayfan inanki çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  31. Bartın merkezden ben ahmet. Mrb bu web sitesi ciddiyim hayran edici, tebrikler 03-07-2020 11:00:06

  32. Merhaba web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  33. selamun aleyküm sayfanız harbiden mükemmel, facebookta paylaştım

  34. Kocaeli merkezden ben Emine. Merhabalar sayfanız valla çok iyi, sosyal medyada paylaştım 16-07-2020 17:24:35

  35. elif yılmaz Reply

    selamun aleyküm paylaşım inanki güzel, teraziye tıkladım

  36. Artvin merkezden ben ziya. Selam herkese sayfa ciddiyim dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 01-08-2020 13:50:00

  37. Denizli merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar siten valla güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 06-08-2020 22:58:43

  38. Denizli merkezden ben gaye. Mrb siteniz inanki hayran bıraktı, twitter da paylaştım 08-08-2020 00:30:10

  39. Bartın merkezden ben ziya. Merhaba web siten ciddiyim mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 26-08-2020 00:34:18

  40. Ardahan merkezden ben ali. selam arkadaşlar siten inanılmaz mükemmel, twitter da paylaştım 06-09-2020 15:52:10

  41. Merhaba herkese web siten yeminle güzel, twitter da paylaştım

  42. elif yılmaz Reply

    Merhaba herkese sayfan yeminle dikkat çekici, face de paylaştım

  43. elif yılmaz Reply

    Kocaeli merkezden ben elif yılmaz. Mrb bu web sitesi yeminle ilgi uyandırıcı, saolun 22-09-2020 15:57:27

  44. Ağrı merkezden ben ziya. Merhabalar paylaşım inanılmaz mükemmel, sağolun 26-09-2020 20:55:46

  45. Eskişehir merkezden ben ahmet. Merhabalar web sitesi harbiden dikkatimi çekti, face de paylaştım 30-09-2020 00:04:50

  46. Rize merkezden ben Emine. selam arkadaşlar bu web sitesi inan ki güzel, twitter da paylaştım 02-10-2020 11:31:39

  47. Merhaba paylaşımınız inan ki dikkat çekici, twitter da paylaştım

  48. Tokat merkezden ben gaye. Slm sayfan inanki ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 04-11-2020 07:10:35

  49. Bu konu : ” Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? ” çok güzel. Slm sayfan valla ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , mehmet – 498

  50. Bu konu : ” Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? ” çok güzel. Selam siten inan ki çok hoşuma gitti, sağolun , mehmet – 332

  51. Ağrı dan kimler var. Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? . Selam bu web sitesi gerçekten çok iyi, sağolun , doruk – 231

  52. Bu konu : ” Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? ” çok güzel. Selam herkese bu web sitesi yeminle dikkat çekici, tebrikler , banu – 133

  53. Ardahan merkezden ben ali. Selamlar sayfanız vallaha billaha dikkatimi çekti, şukuladım 06-12-2020 14:24:55

  54. Bartın merkezden ben emin. selamun aleyküm sayfanız yeminle ilgi uyandırıcı, teşekkürler 08-12-2020 22:38:06

  55. Bu konu : ” Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? ” çok güzel. Slm paylaşım inanki çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , memo – 374

  56. Hatay dan kimler var. Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? . Slm sayfan valla dikkat çekici, linkedinde paylaştım , ali – 135

  57. Merhaba herkese sayfan vallaha billaha hayran edici, teraziye tıkladım

  58. Bu konu : ” Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? ” çok güzel. Merhaba siteniz harbiden güzel, sağolun , – 290

  59. selamun aleyküm web sitesi vallaha hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  60. selamun aleyküm paylaşımınız vallaha billaha ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım

  61. Ağrı merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar web siten vallaha dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 28-12-2020 00:24:19

  62. Bu konu : ” Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? ” çok güzel. Mrb web siten vallaha mükemmel, saolun , ali – 439

  63. Muş merkezden ben memo. selamun aleyküm paylaşım vallaha güzel, sosyal medyada paylaştım 01-01-2021 16:17:11

  64. Bu konu : ” Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? ” çok güzel. Slm paylaşımınız inanki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , banu – 68

  65. Bu konu : ” Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? ” çok güzel. Selamlar siten vallaha billaha dikkatimi çekti, teşekkürler , Aylin – 384

  66. Niğde merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar siteniz harbiden iyi, teşekkürler 15-01-2021 12:57:06

  67. Bu konu : ” Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfanız vallaha billaha çok güzel, twitter da paylaştım , Emine – 34

  68. elif yılmaz Reply

    Karaman dan kimler var. Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? . Selamlar web siten inan ki güzel, teşekkürler , elif yılmaz – 52

  69. Yalova merkezden ben ali. Merhaba paylaşımın valla dikkat çekici, facebookta paylaştım 21-01-2021 19:52:51

  70. Ordu merkezden ben banu. Selamın aleyküm paylaşım inanki hayran edici, twitter da paylaştım 29-01-2021 05:22:35

  71. Bu konu : ” Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siteniz vallaha hayran bıraktı, twitter da paylaştım , Emine – 349

  72. Bu konu : ” Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımınız cidden hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , ali – 247

  73. Bu konu : ” Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? ” çok güzel. Slm siteniz vallaha dikkat çekici, saolun , ahmet – 372

  74. Bu konu : ” Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşım valla dikkat çekici, face de paylaştım , ziya – 76

  75. Bu konu : ” Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? ” çok güzel. Merhaba paylaşım vallaha billaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , gaye – 357

  76. Siirt merkezden ben ali. Selam herkese web sitesi süper ötesi iyi, face de paylaştım 09-02-2021 07:35:48

  77. Merhabalar web siten inanki hoşuma gitti, face de paylaştım

  78. Bu konu : ” Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? ” çok güzel. Selamlar web siten inan ki hoşuma gitti, tebrikler , ziya – 342

  79. Bu konu : ” Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfan inanki iyi, face de paylaştım , Aylin – 126

  80. Gürbüz Reply

    Sakarya merkezden ben Gürbüz. Merhabalar sayfa valla çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 01-03-2021 06:27:25

  81. Isparta dan kimler var. Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? . Merhabalar bu web sitesi vallaha çok güzel, twitter da paylaştım , ahmet – 71

  82. Bolu dan kimler var. Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? . selamun aleyküm paylaşımınız gerçekten çok iyi, face de paylaştım , hatice – 135

  83. Amasya merkezden ben doruk. Mrb sayfanız inan ki mükemmel, teşekkürler 19-03-2021 17:58:25

  84. Selam herkese sayfanız inanılmaz hayran edici, sağolun

  85. Sakarya merkezden ben hatice. Selamın aleyküm sayfa inanki mükemmel, saolun 28-03-2021 16:52:15

  86. Çankırı dan kimler var. Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? . Merhaba herkese sayfa gerçekten ilgi uyandırıcı, şukuladım , ali – 343

  87. Gürbüz Reply

    Merhabalar web siteniz valla hoşuma gitti, face de paylaştım

  88. Bu konu : ” Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? ” çok güzel. Slm web sitesi vallaha dikkatimi çekti, şukuladım , ahmet – 291

  89. Hatay merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar paylaşımınız inanılmaz dikkat çekici, teşekkürler 06-04-2021 07:37:34

  90. Bu konu : ” Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? ” çok güzel. Merhabalar sayfa inanki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 138

  91. Bu konu : ” Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? ” çok güzel. Selam sayfan vallaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , gaye – 326

  92. Isparta merkezden ben emin. Mrb siteniz vallaha iyi, teşekkürler 16-04-2021 13:19:52

  93. Şanlıurfa dan kimler var. Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? . selam arkadaşlar sayfanız gerçekten iyi, teşekkürler , ziya – 21

  94. Slm paylaşımınız süper ötesi güzel, facebookta paylaştım

  95. Kahramanmaraş merkezden ben hatice. selam arkadaşlar bu web sitesi harbiden çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 07-05-2021 04:27:31

  96. Bursa dan kimler var. Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? . Selam herkese siten yeminle hoşuma gitti, facebookta paylaştım , doruk – 57

  97. Mrb paylaşımınız gerçekten dikkatimi çekti, şukuladım

  98. Merhaba herkese paylaşımınız valla dikkat çekici, teraziye tıkladım

  99. Hakkari merkezden ben Aylin. Selam herkese paylaşım inan ki çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 25-05-2021 10:33:23

  100. Bu konu : ” Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? ” çok güzel. Mrb siten yeminle dikkat çekici, linkedinde paylaştım , ali – 269

  101. Erzurum dan kimler var. Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? . Mrb paylaşım inan ki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , doruk – 378

  102. Bu konu : ” Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? ” çok güzel. Selamlar sayfan valla hayran bıraktı, şukuladım , banu – 293

  103. elif yılmaz Reply

    Kayseri merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm web siten süper ötesi dikkat çekici, şukuladım 17-06-2021 03:00:31

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link