Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye?

Uzun süre lurker ****

Eminim bu alt bölümde hepimiz bir değişiklik fark ettik … ve ben de bu noktada bırakacağım. Farklı olarak ne yaptığını bilmek meraklı

Şimdi aşağıdakileri yapıyorum:

Alıyorum: 1 veya 2 1000 mg çözünebilir C vitamini tablosu. 2 1000 mg çiğneme c vitamini tabletleri D3 Vitamini Sarımsak kapsülleri Magnezyum ve çinko takviyeleri meyan kökü kapsülleri

Ayrıca şunu da alıyorum: Her yemekten sonra 1 karabiber kapsülü ve 2 zerdeçal kapsülü.

Sadece su veya ribena içiyorum (daha fazla c vitamini) Ve günde 3L işaretini vurmaya çalışın.

(Tüm bunlardan önce benim için rutin bir şeydi)

Bahçemde olabildiğince fazla güneş için dışarı çıkıyorum ve hala köpeğimle doğada yürüyüşler yapıyorum (polisi siktir et)

Çalıştığımda (bir bakım evinde çalışıyorum) aşağıdakileri yaparım:

NOTLAR ALIYORUM P3 filtreli bir moldex yüz maskesi ve mühürleyen bir çift gözlük takıyorum (sadece ben ve başka bir ajans çalışanı bu tür önlemleri alıyor … garip) Şimdi çalışmak için sandviç alıyorum ve sadece dışarıda yemek yiyorum. Başkaları tarafından yapılan yiyecekleri yemiyorum ya da her zamanki 5 fincan kahvemi içmiyorum 🙁 Kahve içmek için erken çalışmaya ve zihinsel olarak sadece dışarıda içip sabah dışarıda bıraktığım güne hazırlanıyorum

Evime girmeden önce:

Antibakteriyel mendilleri işten ve yıkamada açılan plastik torbalardan alın. Dışarıda şeritlediğim, her şeyi bir torbaya koyduğum ve örtmek için bir havlu kullandığım her öğeyi (anahtarlar, telefon, beslenme çantası vb.) Her şeyi koydum – giysi çantaları, üniforma işten ayrılmadan önce paketledim, sırt çantası ve eğitmenler 60 yaşında yıkadım. En az 30 dakika duş alıyorum, saçlarımı yıkıyorum ve acıyana kadar tırnaklarımı temizliyorum.

“Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye?” üzerine 73 yorum

  1. Karaman merkezden ben Gürbüz. Slm paylaşımınız vallaha billaha güzel, facebookta paylaştım 01-05-2020 09:22:02

    Cevapla
  2. Kocaeli merkezden ben gaye. Selam herkese sayfan inan ki hoşuma gitti, teraziye tıkladım 09-05-2020 15:09:24

    Cevapla
  3. Çankırı merkezden ben Emine. Selam herkese siteniz gerçekten ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 12-05-2020 05:55:42

    Cevapla
  4. Edirne merkezden ben Emine. Mrb sayfa süper ötesi dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 14-05-2020 10:04:20

    Cevapla
  5. Edirne merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar sayfan inanılmaz çok güzel, facebookta paylaştım 14-05-2020 10:04:45

    Cevapla
  6. Kütahya merkezden ben mehmet. Slm web siten inanki hayran bıraktı, facebookta paylaştım 14-05-2020 10:05:03

    Cevapla
  7. Zonguldak merkezden ben ziya. Selamın aleyküm sayfan harbiden çok iyi, twitter da paylaştım 19-05-2020 03:10:25

    Cevapla
  8. Tunceli merkezden ben mehmet. Selam herkese paylaşımınız vallaha güzel, sosyal medyada paylaştım 22-05-2020 02:34:17

    Cevapla
  9. Çanakkale merkezden ben Gürbüz. Selamlar web siteniz inanılmaz dikkat çekici, face de paylaştım 24-05-2020 17:50:10

    Cevapla
  10. Rize merkezden ben Emine. Selam web siteniz vallaha billaha çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 28-05-2020 02:04:24

    Cevapla
  11. Muş merkezden ben banu. Selam paylaşım inanılmaz hayran edici, sosyal medyada paylaştım 13-06-2020 05:15:22

    Cevapla
  12. Kocaeli merkezden ben Emine. Merhabalar sayfanız valla çok iyi, sosyal medyada paylaştım 16-07-2020 17:24:35

    Cevapla
  13. Artvin merkezden ben ziya. Selam herkese sayfa ciddiyim dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 01-08-2020 13:50:00

    Cevapla
  14. Denizli merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar siten valla güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 06-08-2020 22:58:43

    Cevapla
  15. Bartın merkezden ben ziya. Merhaba web siten ciddiyim mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 26-08-2020 00:34:18

    Cevapla
  16. Ardahan merkezden ben ali. selam arkadaşlar siten inanılmaz mükemmel, twitter da paylaştım 06-09-2020 15:52:10

    Cevapla
  17. Kocaeli merkezden ben elif yılmaz. Mrb bu web sitesi yeminle ilgi uyandırıcı, saolun 22-09-2020 15:57:27

    Cevapla
  18. Eskişehir merkezden ben ahmet. Merhabalar web sitesi harbiden dikkatimi çekti, face de paylaştım 30-09-2020 00:04:50

    Cevapla
  19. Rize merkezden ben Emine. selam arkadaşlar bu web sitesi inan ki güzel, twitter da paylaştım 02-10-2020 11:31:39

    Cevapla
  20. Bu konu : ” Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? ” çok güzel. Slm sayfan valla ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , mehmet – 498

    Cevapla
  21. Bu konu : ” Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? ” çok güzel. Selam siten inan ki çok hoşuma gitti, sağolun , mehmet – 332

    Cevapla
  22. Ağrı dan kimler var. Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? . Selam bu web sitesi gerçekten çok iyi, sağolun , doruk – 231

    Cevapla
  23. Bu konu : ” Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? ” çok güzel. Selam herkese bu web sitesi yeminle dikkat çekici, tebrikler , banu – 133

    Cevapla
  24. Ardahan merkezden ben ali. Selamlar sayfanız vallaha billaha dikkatimi çekti, şukuladım 06-12-2020 14:24:55

    Cevapla
  25. Bartın merkezden ben emin. selamun aleyküm sayfanız yeminle ilgi uyandırıcı, teşekkürler 08-12-2020 22:38:06

    Cevapla
  26. Bu konu : ” Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? ” çok güzel. Slm paylaşım inanki çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , memo – 374

    Cevapla
  27. Hatay dan kimler var. Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? . Slm sayfan valla dikkat çekici, linkedinde paylaştım , ali – 135

    Cevapla
  28. Bu konu : ” Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? ” çok güzel. Merhaba siteniz harbiden güzel, sağolun , – 290

    Cevapla
  29. Ağrı merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar web siten vallaha dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 28-12-2020 00:24:19

    Cevapla
  30. Bu konu : ” Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? ” çok güzel. Mrb web siten vallaha mükemmel, saolun , ali – 439

    Cevapla
  31. Muş merkezden ben memo. selamun aleyküm paylaşım vallaha güzel, sosyal medyada paylaştım 01-01-2021 16:17:11

    Cevapla
  32. Bu konu : ” Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? ” çok güzel. Slm paylaşımınız inanki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , banu – 68

    Cevapla
  33. Bu konu : ” Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? ” çok güzel. Selamlar siten vallaha billaha dikkatimi çekti, teşekkürler , Aylin – 384

    Cevapla
  34. Niğde merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar siteniz harbiden iyi, teşekkürler 15-01-2021 12:57:06

    Cevapla
  35. Bu konu : ” Bir sürü C vitamini alıyorum, herkes farklı ne yapıyor? Herhangi bir tavsiye? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfanız vallaha billaha çok güzel, twitter da paylaştım , Emine – 34

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link