İşte biz var: Trump’ın “Kongre Binası Fırtınası” ndan önceki konuşması
Trump, bu videonun tam olarak nerede, Kongre Binası’na şiddeti kışkırtıyor?
Şurada: 16:29, “Buradaki herkesin yakında barışçıl ve vatansever bir şekilde seslerinizi duyurmak için Capitol binasına yürüyeceğini biliyorum” diyor.
Eskişehir dan kimler var. Bir Trump destekçisi değil ama . Mrb sayfanız gerçekten hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , doruk – 31
Merhaba herkese siteniz cidden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum
Selamın aleyküm web sitesi inanki güzel, facebookta paylaştım
Bu konu : ” Bir Trump destekçisi değil ama ” çok güzel. selamun aleyküm sayfa yeminle güzel, face de paylaştım , mehmet – 175
Bu konu : ” Bir Trump destekçisi değil ama ” çok güzel. Slm sayfa vallaha billaha mükemmel, tebrikler , ali – 419
Bayburt merkezden ben gaye. Selam herkese sayfanız cidden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 12-01-2021 20:42:10
Ordu dan kimler var. Bir Trump destekçisi değil ama . Selamın aleyküm paylaşım harbiden dikkatimi çekti, saolun , Hasan – 109
Bu konu : ” Bir Trump destekçisi değil ama ” çok güzel. Mrb sayfanız inan ki dikkatimi çekti, sağolun , emin – 186
Düzce dan kimler var. Bir Trump destekçisi değil ama . Mrb sayfan valla hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , Gürbüz – 95
Çanakkale dan kimler var. Bir Trump destekçisi değil ama . Mrb siteniz gerçekten dikkat çekici, teraziye tıkladım , – 102
Bu konu : ” Bir Trump destekçisi değil ama ” çok güzel. Merhaba herkese bu web sitesi cidden çok iyi, saolun , Aylin – 78
Bu konu : ” Bir Trump destekçisi değil ama ” çok güzel. selamun aleyküm siten yeminle güzel, facebookta paylaştım , ali – 463
Bingöl dan kimler var. Bir Trump destekçisi değil ama . Merhaba herkese siten ciddiyim dikkat çekici, twitter da paylaştım , ali – 59
Aydın dan kimler var. Bir Trump destekçisi değil ama . Merhaba paylaşımın vallaha çok güzel, face de paylaştım , Aylin – 296
Merhabalar web sitesi valla iyi, teşekkürler
Samsun dan kimler var. Bir Trump destekçisi değil ama . Mrb paylaşımınız gerçekten hayran edici, şukuladım , ali – 184
Adana merkezden ben ahmet. Selam sayfa harbiden dikkat çekici, sağolun 05-02-2021 18:43:07
Elazığ merkezden ben doruk. Selamlar sayfan yeminle mükemmel, sosyal medyada paylaştım 08-02-2021 16:37:10
Selamın aleyküm bu web sitesi ciddiyim mükemmel, face de paylaştım