2016’dan sonra sözlüğümüze “Sahte Haberler” terimi tanıtıldı. Kısa bir süre sonra, facebook, Özgür Düşünce Projesi gibi siteler de dahil olmak üzere alternatif haberleri temizliyor. O zamandan beri TPTB, WrongThink ve MainStream Propaganda’ya karşı gelen anlatıları daha da temizliyor ve sıkıştırıyor.
Sorum şu. Özgür bir insan olarak, TPTB’nin çok uluslu kurumsal gündemlerine isteyerek ve gerçek bir muhalefet olmadan hizmet etmek için seçimleri yürütebilir, muhalefet yapabilir ve yanlış bilgileri dağıtabilirse bu dünyada nasıl bir sesimiz olacak?
Bu çok gerçek bir sorundur ve siyasetinizden bağımsız olarak çok endişelenmelisiniz.
https://www.bernieblackout.com/
EFF.org
Merhaba paylaşım süper ötesi iyi, teraziye tıkladım
Selam siten inanılmaz dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım
selamun aleyküm web siteniz inan ki ilgi uyandırıcı, face de paylaştım
selamun aleyküm paylaşımınız vallaha billaha çok iyi, linkedinde paylaştım
selam arkadaşlar sayfanız inan ki hayran bıraktı, tebrikler
selam arkadaşlar paylaşımın süper ötesi çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Merhabalar sayfan inanılmaz güzel, face de paylaştım
Elazığ merkezden ben doruk. Selamın aleyküm sayfanız inanılmaz ilgi uyandırıcı, saolun 03-06-2020 18:29:01
Bingöl merkezden ben Aylin. Merhaba herkese paylaşım cidden dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 06-06-2020 21:06:34
Kırıkkale merkezden ben banu. Mrb paylaşım ciddiyim güzel, sosyal medyada paylaştım 12-06-2020 00:49:22
Mardin merkezden ben ziya. Selam siten vallaha billaha güzel, saolun 14-06-2020 19:37:08
Bayburt merkezden ben mehmet. Selam paylaşımın vallaha mükemmel, face de paylaştım 17-06-2020 21:50:38
selam arkadaşlar web siteniz gerçekten çok iyi, facebookta paylaştım
Merhaba herkese paylaşımın cidden hayran bıraktı, teraziye tıkladım
Burdur merkezden ben ali. Merhabalar paylaşımınız valla hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 17-06-2020 21:55:20
Mrb paylaşım inanılmaz hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Selamın aleyküm siten ciddiyim dikkat çekici, sağolun
Aydın merkezden ben banu. Merhabalar paylaşımın harbiden hayran bıraktı, teraziye tıkladım 17-06-2020 21:55:22
Selamın aleyküm sayfan cidden mükemmel, twitter da paylaştım
selamun aleyküm paylaşımın yeminle mükemmel, şukuladım
Mrb web siten vallaha dikkatimi çekti, tebrikler
Osmaniye merkezden ben banu. Selam herkese web siten vallaha billaha dikkat çekici, linkedinde paylaştım 17-06-2020 21:55:26
Selam herkese paylaşımınız ciddiyim çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Merhaba herkese paylaşım cidden hayran bıraktı, face de paylaştım
Ordu merkezden ben Emine. Slm web siteniz ciddiyim çok güzel, twitter da paylaştım 02-07-2020 13:43:55
selamun aleyküm paylaşım vallaha billaha dikkatimi çekti, tebrikler
Aksaray merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm sayfa inanki ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 12-07-2020 01:32:59
Ankara merkezden ben ziya. Mrb paylaşımın gerçekten çok güzel, linkedinde paylaştım 12-07-2020 23:40:20
Erzincan merkezden ben Emine. Selam web siteniz cidden iyi, face de paylaştım 18-07-2020 11:38:59
Slm bu web sitesi gerçekten dikkat çekici, tebrikler
Selamlar web sitesi valla hoşuma gitti, saolun
Merhabalar paylaşım ciddiyim dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum
Ağrı merkezden ben Aylin. selamun aleyküm sayfanız valla çok hoşuma gitti, saolun 01-08-2020 20:15:22
Ankara merkezden ben doruk. selam arkadaşlar paylaşımınız ciddiyim güzel, tebrikler 02-08-2020 10:33:43
Ağrı merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar paylaşımınız valla çok güzel, facebookta paylaştım 05-08-2020 16:00:04
Selam herkese paylaşım yeminle dikkat çekici, facebookta paylaştım
Isparta merkezden ben elif yılmaz. Selam paylaşımın yeminle mükemmel, teşekkürler 10-08-2020 16:38:41
Selamın aleyküm sayfa vallaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
merhaba arkadaşlar sayfa gerçekten mükemmel, şukuladım
Batman merkezden ben ali. Selam herkese siteniz cidden dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 17-08-2020 04:14:47
Malatya merkezden ben ali. Slm paylaşımınız süper ötesi iyi, facebookta paylaştım 20-08-2020 16:03:19
Şırnak merkezden ben ali. Selam herkese web sitesi inanılmaz hayran bıraktı, teşekkürler 23-08-2020 00:47:49
Giresun merkezden ben gaye. Selam herkese siteniz inanki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 23-08-2020 07:31:25
selamun aleyküm sayfan gerçekten hayran bıraktı, facebookta paylaştım
Adana merkezden ben Emine. Selam herkese siten harbiden çok iyi, şukuladım 05-09-2020 13:45:10
Selamlar web siten valla hayran bıraktı, saolun
Iğdır merkezden ben ziya. Slm sayfan vallaha mükemmel, sağolun 08-09-2020 19:40:11
Van merkezden ben Aylin. Merhaba paylaşımın cidden dikkat çekici, face de paylaştım 14-09-2020 04:29:52
Aydın merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, saolun 19-09-2020 07:54:22
Ankara merkezden ben ali. Mrb web siten vallaha hayran bıraktı, sağolun 19-09-2020 18:06:15
Eskişehir merkezden ben Emine. Selam herkese siteniz vallaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 20-09-2020 14:24:05
Yozgat merkezden ben banu. Merhaba paylaşımın yeminle dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 21-09-2020 05:51:24
Eskişehir merkezden ben gaye. Merhabalar paylaşımınız vallaha hayran bıraktı, saolun 26-09-2020 17:51:37
Mrb sayfan vallaha billaha çok iyi, facebookta paylaştım
Hakkari merkezden ben banu. Merhabalar sayfan valla hayran bıraktı, teraziye tıkladım 05-10-2020 07:54:47
Mrb web siten inanılmaz çok güzel, face de paylaştım
Bitlis merkezden ben ali. Selam herkese siten cidden ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 31-10-2020 13:29:39
Bu konu : ” Bir Ulusun Sesi Programlama Kanallarını Kontrol Ettiğinde ve Online İletişimimizi Sansürlerken Zulme Karşı Nasıl Rekabet Ediyor? ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşım ciddiyim dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , emin – 260
Mrb paylaşımın vallaha billaha çok iyi, sosyal medyada paylaştım
Merhabalar sayfanız inanki çok güzel, facebookta paylaştım
Isparta dan kimler var. Bir Ulusun Sesi Programlama Kanallarını Kontrol Ettiğinde ve Online İletişimimizi Sansürlerken Zulme Karşı Nasıl Rekabet Ediyor? . Selam paylaşımınız inan ki çok güzel, saolun , doruk – 473
Slm web siten inanki dikkatimi çekti, sağolun
Bu konu : ” Bir Ulusun Sesi Programlama Kanallarını Kontrol Ettiğinde ve Online İletişimimizi Sansürlerken Zulme Karşı Nasıl Rekabet Ediyor? ” çok güzel. Slm siteniz süper ötesi mükemmel, face de paylaştım , – 45
Kırşehir merkezden ben Hasan. Slm sayfanız süper ötesi dikkatimi çekti, sağolun 25-11-2020 05:32:11
Bu konu : ” Bir Ulusun Sesi Programlama Kanallarını Kontrol Ettiğinde ve Online İletişimimizi Sansürlerken Zulme Karşı Nasıl Rekabet Ediyor? ” çok güzel. Selamlar web sitesi cidden hayran edici, facebookta paylaştım , – 191
Bu konu : ” Bir Ulusun Sesi Programlama Kanallarını Kontrol Ettiğinde ve Online İletişimimizi Sansürlerken Zulme Karşı Nasıl Rekabet Ediyor? ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfa valla hoşuma gitti, teşekkürler , hatice – 291
Düzce dan kimler var. Bir Ulusun Sesi Programlama Kanallarını Kontrol Ettiğinde ve Online İletişimimizi Sansürlerken Zulme Karşı Nasıl Rekabet Ediyor? . Slm paylaşım vallaha billaha güzel, twitter da paylaştım , ziya – 83
Çorum merkezden ben mehmet. Mrb siteniz harbiden çok iyi, sağolun 13-12-2020 22:05:33
Batman merkezden ben banu. Selamlar web sitesi inanki hayran bıraktı, sağolun 14-12-2020 20:33:22
Bu konu : ” Bir Ulusun Sesi Programlama Kanallarını Kontrol Ettiğinde ve Online İletişimimizi Sansürlerken Zulme Karşı Nasıl Rekabet Ediyor? ” çok güzel. Selam herkese paylaşımınız inanılmaz hayran edici, şukuladım , ziya – 103
Bu konu : ” Bir Ulusun Sesi Programlama Kanallarını Kontrol Ettiğinde ve Online İletişimimizi Sansürlerken Zulme Karşı Nasıl Rekabet Ediyor? ” çok güzel. Selamlar paylaşımın cidden iyi, tebrikler , Aylin – 165
Adana dan kimler var. Bir Ulusun Sesi Programlama Kanallarını Kontrol Ettiğinde ve Online İletişimimizi Sansürlerken Zulme Karşı Nasıl Rekabet Ediyor? . Merhaba siten süper ötesi dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , Gürbüz – 354
Bu konu : ” Bir Ulusun Sesi Programlama Kanallarını Kontrol Ettiğinde ve Online İletişimimizi Sansürlerken Zulme Karşı Nasıl Rekabet Ediyor? ” çok güzel. Merhaba web siteniz yeminle mükemmel, sosyal medyada paylaştım , emin – 140
Bayburt dan kimler var. Bir Ulusun Sesi Programlama Kanallarını Kontrol Ettiğinde ve Online İletişimimizi Sansürlerken Zulme Karşı Nasıl Rekabet Ediyor? . merhaba arkadaşlar siten cidden hayran edici, face de paylaştım , emin – 484
Merhabalar siteniz gerçekten hayran bıraktı, twitter da paylaştım
Selam herkese sayfan ciddiyim hayran edici, saolun
Merhaba web siteniz süper ötesi çok güzel, teşekkürler
Bu konu : ” Bir Ulusun Sesi Programlama Kanallarını Kontrol Ettiğinde ve Online İletişimimizi Sansürlerken Zulme Karşı Nasıl Rekabet Ediyor? ” çok güzel. Selam sayfanız harbiden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , Hasan – 3
Selam herkese paylaşımın inanki çok güzel, sağolun
Erzurum merkezden ben emin. Slm paylaşımın ciddiyim iyi, saolun 15-01-2021 23:03:42
Bu konu : ” Bir Ulusun Sesi Programlama Kanallarını Kontrol Ettiğinde ve Online İletişimimizi Sansürlerken Zulme Karşı Nasıl Rekabet Ediyor? ” çok güzel. Merhabalar web siteniz valla hoşuma gitti, teraziye tıkladım , – 256
Ağrı dan kimler var. Bir Ulusun Sesi Programlama Kanallarını Kontrol Ettiğinde ve Online İletişimimizi Sansürlerken Zulme Karşı Nasıl Rekabet Ediyor? . Mrb bu web sitesi gerçekten güzel, teraziye tıkladım , memo – 449