Kategoriler
Genel

Bir video arıyorum

Biraz önce bu iş parçacığına, ABD’den bir doktor hakkında, hastayı test etmeden pnemonia’dan ölümleri koronadan ölüm olarak ilan etmesi gerektiğini söyleyen bir e-posta aldığını söyleyen bir video mu vardı? Onu bulamıyorum, kimse bağlantıya sahip mi? Teşekkürler!

“Bir video arıyorum” için 38 yanıt

Tekirdağ merkezden ben banu. selam arkadaşlar sayfan gerçekten ilgi uyandırıcı, sağolun 08-05-2020 10:08:13

Burdur merkezden ben Gürbüz. Slm bu web sitesi inanılmaz dikkat çekici, linkedinde paylaştım 12-05-2020 19:41:48

Sakarya merkezden ben ahmet. Merhaba herkese sayfan vallaha billaha çok iyi, tebrikler 14-05-2020 08:15:32

Giresun merkezden ben ali. Merhaba herkese web sitesi harbiden dikkat çekici, twitter da paylaştım 14-05-2020 11:38:11

Çankırı merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha çok güzel, sosyal medyada paylaştım 05-06-2020 20:02:22

Trabzon merkezden ben mehmet. Selamlar web sitesi inanılmaz hayran bıraktı, tebrikler 07-06-2020 10:35:45

Edirne merkezden ben ziya. Merhaba herkese sayfa inanki çok iyi, linkedinde paylaştım 23-07-2020 02:57:50

Malatya merkezden ben ziya. selam arkadaşlar web siteniz süper ötesi ilgi uyandırıcı, teşekkürler 07-08-2020 09:07:53

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir