Biraz önce bu iş parçacığına, ABD’den bir doktor hakkında, hastayı test etmeden pnemonia’dan ölümleri koronadan ölüm olarak ilan etmesi gerektiğini söyleyen bir e-posta aldığını söyleyen bir video mu vardı? Onu bulamıyorum, kimse bağlantıya sahip mi? Teşekkürler!

Author

95 Comments

  1. Merhaba paylaşımınız süper ötesi çok güzel, teşekkürler

  2. Selam herkese paylaşım harbiden hayran bıraktı, tebrikler

  3. Tekirdağ merkezden ben banu. selam arkadaşlar sayfan gerçekten ilgi uyandırıcı, sağolun 08-05-2020 10:08:13

  4. Burdur merkezden ben Gürbüz. Slm bu web sitesi inanılmaz dikkat çekici, linkedinde paylaştım 12-05-2020 19:41:48

  5. Sakarya merkezden ben ahmet. Merhaba herkese sayfan vallaha billaha çok iyi, tebrikler 14-05-2020 08:15:32

  6. merhaba arkadaşlar siten inanılmaz iyi, sosyal medyada paylaştım

  7. merhaba arkadaşlar sayfa inanılmaz hayran bıraktı, sağolun

  8. Giresun merkezden ben ali. Merhaba herkese web sitesi harbiden dikkat çekici, twitter da paylaştım 14-05-2020 11:38:11

  9. selamun aleyküm web siten vallaha billaha ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım

  10. Merhaba herkese siten yeminle dikkat çekici, face de paylaştım

  11. Merhaba herkese sayfanız inanki dikkat çekici, linkedinde paylaştım

  12. Merhaba herkese paylaşımın vallaha billaha mükemmel, şukuladım

  13. elif yılmaz Reply

    Mrb sayfan ciddiyim dikkat çekici, facebookta paylaştım

  14. Bolu merkezden ben ahmet. Merhaba sayfan inanılmaz dikkat çekici, tebrikler 30-05-2020 21:30:18

  15. Çankırı merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha çok güzel, sosyal medyada paylaştım 05-06-2020 20:02:22

  16. Trabzon merkezden ben mehmet. Selamlar web sitesi inanılmaz hayran bıraktı, tebrikler 07-06-2020 10:35:45

  17. Mardin merkezden ben ziya. selamun aleyküm web sitesi inan ki mükemmel, şukuladım 11-06-2020 12:57:58

  18. Kilis merkezden ben banu. Mrb siten süper ötesi çok güzel, şukuladım 11-06-2020 13:55:55

  19. Hatay merkezden ben Gürbüz. Selamlar siten süper ötesi iyi, face de paylaştım 18-06-2020 15:55:15

  20. Çankırı merkezden ben ali. Mrb web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, sağolun 28-06-2020 11:00:50

  21. Slm web siten valla ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum

  22. Merhabalar paylaşım inanılmaz mükemmel, facebookta paylaştım

  23. Edirne merkezden ben ziya. Merhaba herkese sayfa inanki çok iyi, linkedinde paylaştım 23-07-2020 02:57:50

  24. elif yılmaz Reply

    selam arkadaşlar web sitesi yeminle çok iyi, facebookta paylaştım

  25. Selam herkese paylaşımın yeminle ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım

  26. Merhabalar siteniz ciddiyim çok güzel, facebookta paylaştım

  27. Malatya merkezden ben ziya. selam arkadaşlar web siteniz süper ötesi ilgi uyandırıcı, teşekkürler 07-08-2020 09:07:53

  28. elif yılmaz Reply

    Mrb web siten vallaha billaha güzel, face de paylaştım

  29. Selam herkese bu web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, twitter da paylaştım

  30. Tekirdağ merkezden ben banu. Slm paylaşımınız vallaha dikkat çekici, saolun 13-08-2020 22:42:45

  31. elif yılmaz Reply

    Merhabalar web sitesi harbiden mükemmel, teşekkürler

  32. Merhaba herkese siten vallaha billaha çok iyi, teşekkürler

  33. merhaba arkadaşlar siteniz süper ötesi çok hoşuma gitti, saolun

  34. selam arkadaşlar sayfa inan ki çok güzel, tebrikler

  35. Mrb siteniz valla çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  36. Mrb sayfanız inan ki çok güzel, sosyal medyada paylaştım

  37. Düzce merkezden ben Emine. Selam sayfan süper ötesi dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 25-09-2020 21:43:36

  38. Adıyaman merkezden ben ali. selamun aleyküm paylaşımın ciddiyim çok hoşuma gitti, sağolun 26-09-2020 20:55:50

  39. Gürbüz Reply

    Kütahya merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm web siteniz harbiden hayran edici, saolun 02-10-2020 11:31:23

  40. Sinop merkezden ben gaye. Merhaba web siten gerçekten dikkat çekici, twitter da paylaştım 17-10-2020 10:39:13

  41. Yozgat dan kimler var. Bir video arıyorum . Merhaba herkese web siten süper ötesi güzel, twitter da paylaştım , memo – 142

  42. elif yılmaz Reply

    Osmaniye dan kimler var. Bir video arıyorum . Merhabalar paylaşımınız süper ötesi dikkat çekici, twitter da paylaştım , elif yılmaz – 383

  43. Nevşehir dan kimler var. Bir video arıyorum . merhaba arkadaşlar siten gerçekten hoşuma gitti, tebrikler , emin – 395

  44. Gürbüz Reply

    Selamın aleyküm web siteniz valla hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım

  45. Bu konu : ” Bir video arıyorum ” çok güzel. Slm web siten yeminle dikkatimi çekti, saolun , doruk – 202

  46. Bu konu : ” Bir video arıyorum ” çok güzel. Selam herkese sayfa ciddiyim dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , mehmet – 298

  47. elif yılmaz Reply

    Mrb paylaşımın gerçekten hayran bıraktı, linkedinde paylaştım

  48. Elazığ dan kimler var. Bir video arıyorum . Mrb web siten yeminle güzel, face de paylaştım , emin – 360

  49. Çanakkale merkezden ben emin. Slm web siteniz vallaha billaha güzel, saolun 15-12-2020 23:00:24

  50. Bu konu : ” Bir video arıyorum ” çok güzel. Merhabalar siteniz süper ötesi hayran edici, teşekkürler , – 326

  51. İzmir merkezden ben . selam arkadaşlar siten inan ki çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 17-12-2020 22:46:03

  52. Elazığ dan kimler var. Bir video arıyorum . Selam herkese web siteniz inan ki çok güzel, twitter da paylaştım , hatice – 291

  53. Ordu merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm web sitesi cidden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 24-12-2020 21:06:07

  54. Trabzon merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar paylaşım vallaha billaha mükemmel, facebookta paylaştım 29-12-2020 12:10:31

  55. Ardahan merkezden ben ali. Mrb sayfan yeminle hayran edici, şukuladım 01-01-2021 14:10:06

  56. Bu konu : ” Bir video arıyorum ” çok güzel. selam arkadaşlar siteniz vallaha billaha dikkat çekici, teraziye tıkladım , memo – 101

  57. Selamın aleyküm sayfan yeminle hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  58. Bu konu : ” Bir video arıyorum ” çok güzel. Merhaba bu web sitesi inanılmaz hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım , ziya – 442

  59. Afyon merkezden ben Hasan. merhaba arkadaşlar paylaşım inanılmaz hoşuma gitti, sağolun 20-01-2021 08:38:28

  60. Selamlar paylaşımın inanılmaz çok iyi, linkedinde paylaştım

  61. Tokat dan kimler var. Bir video arıyorum . Merhabalar paylaşımın ciddiyim güzel, face de paylaştım , – 234

  62. Afyon merkezden ben emin. Selamlar web siten inan ki iyi, teşekkürler 06-02-2021 00:15:07

  63. Bartın merkezden ben ali. Slm sayfan vallaha billaha iyi, sosyal medyada paylaştım 10-02-2021 18:34:27

  64. Gaziantep dan kimler var. Bir video arıyorum . merhaba arkadaşlar sayfa yeminle ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , Hasan – 121

  65. Bu konu : ” Bir video arıyorum ” çok güzel. Selam web siteniz harbiden güzel, face de paylaştım , ziya – 109

  66. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Bir video arıyorum ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımınız inanılmaz hayran edici, sosyal medyada paylaştım , elif yılmaz – 371

  67. Elazığ merkezden ben gaye. selamun aleyküm sayfanız valla ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 01-03-2021 12:33:10

  68. selamun aleyküm siteniz süper ötesi çok güzel, tebrikler

  69. Ağrı merkezden ben Aylin. Merhaba bu web sitesi gerçekten iyi, saolun 20-03-2021 04:00:25

  70. Tekirdağ dan kimler var. Bir video arıyorum . selamun aleyküm siteniz cidden mükemmel, tebrikler , ali – 253

  71. Giresun merkezden ben hatice. Mrb paylaşım cidden çok iyi, facebookta paylaştım 02-04-2021 08:49:03

  72. Şanlıurfa dan kimler var. Bir video arıyorum . Slm web sitesi inanılmaz çok güzel, sosyal medyada paylaştım , emin – 224

  73. Çorum dan kimler var. Bir video arıyorum . Merhabalar sayfan yeminle dikkatimi çekti, face de paylaştım , Aylin – 228

  74. selam arkadaşlar siteniz inan ki mükemmel, sağolun

  75. Bu konu : ” Bir video arıyorum ” çok güzel. Selamlar sayfa süper ötesi çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , memo – 322

  76. Amasya merkezden ben hatice. Selam web siteniz vallaha dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 16-05-2021 14:18:54

  77. Bu konu : ” Bir video arıyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm web siten inanılmaz hayran bıraktı, teraziye tıkladım , ali – 306

  78. Bu konu : ” Bir video arıyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm bu web sitesi harbiden hayran bıraktı, teşekkürler , Hasan – 426

  79. Sinop merkezden ben doruk. Mrb paylaşım valla çok güzel, twitter da paylaştım 04-06-2021 04:41:11

  80. Bingöl dan kimler var. Bir video arıyorum . Selam herkese web siteniz cidden çok iyi, sosyal medyada paylaştım , doruk – 254

  81. Iğdır merkezden ben emin. selamun aleyküm paylaşımınız yeminle çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 08-06-2021 12:59:28

  82. Bu konu : ” Bir video arıyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşım vallaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , ali – 332

  83. selam arkadaşlar sayfan inanki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  84. merhaba arkadaşlar web siteniz gerçekten dikkat çekici, face de paylaştım

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link