Dünyanın gizli tarihinin oldukça uzun (40 dakikadan fazla). Başlangıçta bir yerlerde anlatıcı Lemurya’nın dünyanın manevi merkezi olduğundan ve Hindistan / Nepal’in bu rolü nasıl üstlendiğinden bahsediyordu. Kimsenin ipucu var mı? teşekkür ederim

Gönderen … Alphy-fa
[comments]

Author

104 Comments

  1. Artvin merkezden ben Emine. Merhaba web sitesi inanılmaz dikkat çekici, sağolun 22-05-2020 18:44:58

  2. selam arkadaşlar sayfa harbiden hayran edici, face de paylaştım

  3. selamun aleyküm sayfanız inan ki ilgi uyandırıcı, saolun

  4. elif yılmaz Reply

    Merhabalar sayfa gerçekten dikkatimi çekti, tebrikler

  5. Denizli merkezden ben ali. selam arkadaşlar sayfan yeminle dikkatimi çekti, sağolun 30-05-2020 02:52:21

  6. merhaba arkadaşlar siten vallaha billaha dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım

  7. Muş merkezden ben gaye. Selam herkese paylaşım süper ötesi ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 20-06-2020 03:40:45

  8. selamun aleyküm web sitesi ciddiyim dikkatimi çekti, tebrikler

  9. elif yılmaz Reply

    Sivas merkezden ben elif yılmaz. Merhaba sayfa inan ki iyi, sağolun 22-06-2020 05:09:48

  10. Selam herkese sayfanız inanki çok hoşuma gitti, teşekkürler

  11. Adana merkezden ben ziya. Selamın aleyküm web siten vallaha billaha çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 28-06-2020 16:28:59

  12. selam arkadaşlar siteniz inanılmaz ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum

  13. Selam sayfanız süper ötesi ilgi uyandırıcı, sağolun

  14. Selamın aleyküm sayfa valla dikkatimi çekti, sağolun

  15. Batman merkezden ben Aylin. Merhaba herkese siten yeminle hayran edici, tebrikler 10-07-2020 17:10:38

  16. selam arkadaşlar web sitesi süper ötesi hayran edici, teraziye tıkladım

  17. Denizli merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar siten yeminle çok hoşuma gitti, saolun 15-07-2020 13:58:20

  18. Konya merkezden ben ali. selamun aleyküm web siten süper ötesi dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 18-07-2020 05:31:54

  19. Adıyaman merkezden ben gaye. Merhaba sayfanız gerçekten güzel, sosyal medyada paylaştım 18-07-2020 14:35:37

  20. Mrb web siteniz inanılmaz hayran edici, facebookta paylaştım

  21. Ankara merkezden ben doruk. Mrb siteniz vallaha billaha çok hoşuma gitti, face de paylaştım 25-07-2020 11:30:48

  22. Kırşehir merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar sayfa inan ki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 02-08-2020 20:46:46

  23. Diyarbakır merkezden ben ahmet. Selamlar web siten süper ötesi çok iyi, teraziye tıkladım 06-08-2020 20:23:33

  24. Merhabalar paylaşımın vallaha çok güzel, sosyal medyada paylaştım

  25. Selamın aleyküm paylaşımın vallaha billaha çok güzel, tebrikler

  26. Gümüşhane merkezden ben Gürbüz. Merhaba bu web sitesi yeminle dikkat çekici, teraziye tıkladım 11-08-2020 00:47:22

  27. Bursa merkezden ben ziya. Selamlar sayfanız cidden dikkatimi çekti, tebrikler 15-08-2020 11:45:17

  28. Niğde merkezden ben ali. Slm paylaşımın harbiden hayran bıraktı, twitter da paylaştım 15-08-2020 13:53:27

  29. Burdur merkezden ben Aylin. selamun aleyküm paylaşımınız inanki dikkat çekici, linkedinde paylaştım 16-08-2020 02:37:54

  30. Tunceli merkezden ben Emine. selamun aleyküm web siten süper ötesi hayran edici, tebrikler 22-08-2020 17:54:01

  31. Kilis merkezden ben Aylin. Merhabalar siten cidden ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 25-08-2020 03:23:22

  32. selam arkadaşlar sayfanız ciddiyim dikkat çekici, face de paylaştım

  33. Bursa merkezden ben doruk. Slm paylaşım süper ötesi mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 09-09-2020 13:33:21

  34. Merhaba web sitesi inanki güzel, teraziye tıkladım

  35. Mrb web siten ciddiyim hoşuma gitti, face de paylaştım

  36. elif yılmaz Reply

    Slm sayfan valla mükemmel, sosyal medyada paylaştım

  37. selamun aleyküm paylaşımınız ciddiyim güzel, şukuladım

  38. Selam bu web sitesi cidden çok güzel, sosyal medyada paylaştım

  39. Aksaray merkezden ben ahmet. Selam herkese sayfan gerçekten dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 27-09-2020 04:38:22

  40. Gürbüz Reply

    Iğdır merkezden ben Gürbüz. Selam herkese web siteniz inanki hoşuma gitti, saolun 27-09-2020 16:00:05

  41. Slm bu web sitesi vallaha billaha hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum

  42. Merhaba herkese bu web sitesi inanılmaz çok güzel, tebrikler

  43. elif yılmaz Reply

    selamun aleyküm sayfan süper ötesi hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  44. Gürbüz Reply

    Slm web siteniz vallaha çok güzel, teşekkürler

  45. Adana merkezden ben Emine. Selam herkese sayfa ciddiyim dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 08-10-2020 08:33:43

  46. Merhaba herkese web siten vallaha hayran edici, linkedinde paylaştım

  47. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Bir youtube videosu arıyorum ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşım süper ötesi mükemmel, saolun , Gürbüz – 183

  48. Giresun merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar paylaşım süper ötesi dikkatimi çekti, sağolun 31-10-2020 17:42:05

  49. Gürbüz Reply

    Antalya merkezden ben Gürbüz. Mrb siteniz gerçekten mükemmel, teraziye tıkladım 07-11-2020 02:17:37

  50. Düzce merkezden ben ali. Selamın aleyküm siten vallaha güzel, sağolun 07-11-2020 22:20:32

  51. Bu konu : ” Bir youtube videosu arıyorum ” çok güzel. Merhaba paylaşımınız vallaha billaha iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , banu – 125

  52. Tunceli dan kimler var. Bir youtube videosu arıyorum . selam arkadaşlar bu web sitesi valla dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , Aylin – 314

  53. Bu konu : ” Bir youtube videosu arıyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfa süper ötesi hayran bıraktı, şukuladım , – 322

  54. Bu konu : ” Bir youtube videosu arıyorum ” çok güzel. Selam herkese paylaşımınız vallaha billaha çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , banu – 49

  55. Yalova dan kimler var. Bir youtube videosu arıyorum . Slm web sitesi inan ki çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , doruk – 26

  56. Bu konu : ” Bir youtube videosu arıyorum ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siteniz cidden çok hoşuma gitti, teşekkürler , hatice – 229

  57. Uşak merkezden ben banu. Selam web siteniz gerçekten mükemmel, sağolun 23-11-2020 17:21:07

  58. Amasya merkezden ben Hasan. Selam herkese bu web sitesi vallaha hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 24-11-2020 00:05:08

  59. elif yılmaz Reply

    Bitlis merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar sayfa valla hayran edici, teraziye tıkladım 27-11-2020 06:28:29

  60. Gürbüz Reply

    Yozgat dan kimler var. Bir youtube videosu arıyorum . Selam paylaşımın inan ki dikkat çekici, saolun , Gürbüz – 431

  61. Mardin dan kimler var. Bir youtube videosu arıyorum . Merhabalar paylaşımınız cidden dikkatimi çekti, teşekkürler , ahmet – 130

  62. Selamlar paylaşımın harbiden çok güzel, teraziye tıkladım

  63. elif yılmaz Reply

    Aksaray merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm sayfanız vallaha billaha çok hoşuma gitti, tebrikler 06-12-2020 14:22:32

  64. Selamın aleyküm paylaşımın inan ki hayran edici, linkedinde paylaştım

  65. merhaba arkadaşlar paylaşımın inanılmaz ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım

  66. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Bir youtube videosu arıyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfan ciddiyim ilgi uyandırıcı, tebrikler , elif yılmaz – 431

  67. Gürbüz Reply

    Zonguldak merkezden ben Gürbüz. Selam web siten valla dikkatimi çekti, tebrikler 15-12-2020 23:16:03

  68. Antalya dan kimler var. Bir youtube videosu arıyorum . Selam herkese web siteniz ciddiyim hayran edici, tebrikler , Aylin – 405

  69. Bu konu : ” Bir youtube videosu arıyorum ” çok güzel. Selam siteniz cidden çok hoşuma gitti, tebrikler , Emine – 271

  70. merhaba arkadaşlar paylaşımın inanılmaz hayran bıraktı, teşekkürler

  71. Bu konu : ” Bir youtube videosu arıyorum ” çok güzel. Selam herkese paylaşımınız inan ki mükemmel, teşekkürler , – 361

  72. Denizli merkezden ben ahmet. Mrb siten yeminle çok iyi, sosyal medyada paylaştım 02-01-2021 13:39:16

  73. elif yılmaz Reply

    Merhaba herkese siteniz harbiden hoşuma gitti, şukuladım

  74. Gürbüz Reply

    Selam herkese sayfan vallaha dikkat çekici, şukuladım

  75. selamun aleyküm web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  76. Mrb bu web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, sağolun

  77. Bu konu : ” Bir youtube videosu arıyorum ” çok güzel. Merhaba herkese bu web sitesi harbiden iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , banu – 352

  78. Bu konu : ” Bir youtube videosu arıyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfanız harbiden mükemmel, şukuladım , doruk – 157

  79. Kahramanmaraş merkezden ben Emine. selam arkadaşlar siteniz ciddiyim hayran edici, şukuladım 04-02-2021 10:09:27

  80. Aksaray merkezden ben gaye. Slm paylaşımınız süper ötesi iyi, saolun 13-02-2021 19:48:18

  81. Trabzon merkezden ben ahmet. Selam herkese sayfan valla dikkat çekici, teşekkürler 27-02-2021 16:34:39

  82. Isparta dan kimler var. Bir youtube videosu arıyorum . Selamlar sayfa süper ötesi çok hoşuma gitti, teşekkürler , Hasan – 63

  83. Gürbüz Reply

    Selamlar paylaşımınız inan ki hayran edici, teşekkürler

  84. Trabzon dan kimler var. Bir youtube videosu arıyorum . selam arkadaşlar paylaşımınız süper ötesi iyi, şukuladım , Emine – 109

  85. Aydın dan kimler var. Bir youtube videosu arıyorum . selam arkadaşlar paylaşımın ciddiyim çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , memo – 134

  86. Kars dan kimler var. Bir youtube videosu arıyorum . Mrb paylaşımın inanılmaz dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , mehmet – 443

  87. Muş merkezden ben mehmet. Mrb siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 11-04-2021 23:43:01

  88. Sivas merkezden ben ahmet. Slm paylaşım inanki çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 01-05-2021 20:34:03

  89. Karaman dan kimler var. Bir youtube videosu arıyorum . Mrb sayfan ciddiyim hayran edici, twitter da paylaştım , ziya – 369

  90. Bu konu : ” Bir youtube videosu arıyorum ” çok güzel. Selam herkese web siteniz cidden dikkatimi çekti, tebrikler , hatice – 379

  91. selamun aleyküm paylaşımın inanılmaz çok hoşuma gitti, teşekkürler

  92. Bu konu : ” Bir youtube videosu arıyorum ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siten gerçekten dikkat çekici, tebrikler , ahmet – 193

  93. selam arkadaşlar paylaşımın harbiden hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  94. Bu konu : ” Bir youtube videosu arıyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfanız valla hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , hatice – 491

  95. Van merkezden ben hatice. Merhaba herkese paylaşımınız inanki çok hoşuma gitti, face de paylaştım 04-06-2021 06:19:48

  96. Kayseri merkezden ben memo. merhaba arkadaşlar bu web sitesi yeminle hayran edici, tebrikler 09-06-2021 16:33:19

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link