Kategoriler
Genel

Bir youtube videosu arıyorum

Dünyanın gizli tarihinin oldukça uzun (40 dakikadan fazla). Başlangıçta bir yerlerde anlatıcı Lemurya’nın dünyanın manevi merkezi olduğundan ve Hindistan / Nepal’in bu rolü nasıl üstlendiğinden bahsediyordu. Kimsenin ipucu var mı? teşekkür ederim

Gönderen … Alphy-fa
[comments]

“Bir youtube videosu arıyorum” için 42 yanıt

Denizli merkezden ben ali. selam arkadaşlar sayfan yeminle dikkatimi çekti, sağolun 30-05-2020 02:52:21

Muş merkezden ben gaye. Selam herkese paylaşım süper ötesi ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 20-06-2020 03:40:45

Adana merkezden ben ziya. Selamın aleyküm web siten vallaha billaha çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 28-06-2020 16:28:59

Denizli merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar siten yeminle çok hoşuma gitti, saolun 15-07-2020 13:58:20

Konya merkezden ben ali. selamun aleyküm web siten süper ötesi dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 18-07-2020 05:31:54

Adıyaman merkezden ben gaye. Merhaba sayfanız gerçekten güzel, sosyal medyada paylaştım 18-07-2020 14:35:37

Ankara merkezden ben doruk. Mrb siteniz vallaha billaha çok hoşuma gitti, face de paylaştım 25-07-2020 11:30:48

Kırşehir merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar sayfa inan ki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 02-08-2020 20:46:46

Diyarbakır merkezden ben ahmet. Selamlar web siten süper ötesi çok iyi, teraziye tıkladım 06-08-2020 20:23:33

Gümüşhane merkezden ben Gürbüz. Merhaba bu web sitesi yeminle dikkat çekici, teraziye tıkladım 11-08-2020 00:47:22

Burdur merkezden ben Aylin. selamun aleyküm paylaşımınız inanki dikkat çekici, linkedinde paylaştım 16-08-2020 02:37:54

Tunceli merkezden ben Emine. selamun aleyküm web siten süper ötesi hayran edici, tebrikler 22-08-2020 17:54:01

Kilis merkezden ben Aylin. Merhabalar siten cidden ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 25-08-2020 03:23:22

Bursa merkezden ben doruk. Slm paylaşım süper ötesi mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 09-09-2020 13:33:21

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir