Kategoriler
Genel

Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi?

Demokrat parti çalışanları ve medya şirketleri diğer taraftan nefret etmenizi söylüyorlar ve onlar şeytani turuncu adamın tek kurtuluşu.

Herkes zaten demokrat partinin iflas ettiğini ve Hillary'nin onu satın aldığını bilmeliydi. Kelimenin tam anlamıyla partinin kontrolünü satın aldı. https://www.politico.com/magazine/story/2017/11/02/clinton-brazile-hacks-2016-215774

Ve elbette Bernie aldattıktan sonra, DNC'nin birincil "seçimlerini" uygun gördükleri şekilde düzenleme yetkisi ve hakkı olan özel bir şirket olduğu ortaya çıktı. https://observer.com/2017/08/court-admits-dnc-and-debbie-wasserman-schulz-rigged-primaries-against-sanders/

Böylece DNC tamamen bozulmuştur ve dikkat edenler yıllardır bunu biliyorlar.

Yani bu Ohio olayı çoğu için sürpriz değil. Ancak çoğu için sürpriz olan şey, insanların hala bilinen ve kanıtlanabilir yolsuzluğun politik anlatısını destekleyecek veya inanacaklarıdır.

Gönderen … yellowsnow2
[Bağlantı] [Yorum]

“Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi?” için 36 yanıt

Batman merkezden ben ziya. Merhaba sayfanız inan ki mükemmel, twitter da paylaştım 05-02-2020 04:23:22

Bursa merkezden ben gaye. Merhaba herkese paylaşım vallaha güzel, teraziye tıkladım 05-02-2020 05:41:54

Kırıkkale merkezden ben Emine. Merhaba web siteniz süper ötesi mükemmel, face de paylaştım 06-02-2020 10:40:12

Gümüşhane merkezden ben Emine. selam arkadaşlar paylaşım harbiden hoşuma gitti, teraziye tıkladım 06-02-2020 17:52:03

Kayseri merkezden ben elif yılmaz. Selam sayfan inanki çok iyi, şukuladım 07-02-2020 19:21:52

Kahramanmaraş merkezden ben ziya. Merhabalar siteniz inan ki güzel, facebookta paylaştım 13-02-2020 10:39:32

Artvin merkezden ben banu. selam arkadaşlar siten cidden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 14-02-2020 20:17:31

Elazığ merkezden ben gaye. selamun aleyküm paylaşımınız ciddiyim dikkatimi çekti, saolun 17-02-2020 23:35:37

Ardahan merkezden ben Aylin. Merhaba herkese web siten vallaha hoşuma gitti, face de paylaştım 21-02-2020 04:18:52

Burdur merkezden ben banu. Merhabalar paylaşım yeminle dikkatimi çekti, şukuladım 03-03-2020 00:25:31

Bolu merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm web sitesi vallaha hayran bıraktı, sağolun 10-03-2020 15:17:22

Eskişehir merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese paylaşımın gerçekten hayran edici, teraziye tıkladım 16-03-2020 14:29:29

Isparta merkezden ben doruk. Selamlar paylaşımınız inanılmaz dikkat çekici, sağolun 20-03-2020 05:36:37

Karabük merkezden ben ziya. Selamlar web siteniz ciddiyim mükemmel, face de paylaştım 31-03-2020 08:37:59

Gaziantep merkezden ben ziya. Merhabalar paylaşımın vallaha billaha hoşuma gitti, face de paylaştım 05-04-2020 01:14:10

Bitlis merkezden ben banu. selam arkadaşlar paylaşımınız cidden dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 06-04-2020 15:15:33

Mersin merkezden ben banu. Merhabalar paylaşımınız inan ki ilgi uyandırıcı, sağolun 08-04-2020 09:19:54

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir