Demokrat parti çalışanları ve medya şirketleri diğer taraftan nefret etmenizi söylüyorlar ve onlar şeytani turuncu adamın tek kurtuluşu.

Herkes zaten demokrat partinin iflas ettiğini ve Hillary'nin onu satın aldığını bilmeliydi. Kelimenin tam anlamıyla partinin kontrolünü satın aldı. https://www.politico.com/magazine/story/2017/11/02/clinton-brazile-hacks-2016-215774

Ve elbette Bernie aldattıktan sonra, DNC'nin birincil "seçimlerini" uygun gördükleri şekilde düzenleme yetkisi ve hakkı olan özel bir şirket olduğu ortaya çıktı. https://observer.com/2017/08/court-admits-dnc-and-debbie-wasserman-schulz-rigged-primaries-against-sanders/

Böylece DNC tamamen bozulmuştur ve dikkat edenler yıllardır bunu biliyorlar.

Yani bu Ohio olayı çoğu için sürpriz değil. Ancak çoğu için sürpriz olan şey, insanların hala bilinen ve kanıtlanabilir yolsuzluğun politik anlatısını destekleyecek veya inanacaklarıdır.

Gönderen … yellowsnow2
[Bağlantı] [Yorum]

Author

145 Comments

  1. Batman merkezden ben ziya. Merhaba sayfanız inan ki mükemmel, twitter da paylaştım 05-02-2020 04:23:22

  2. Bursa merkezden ben gaye. Merhaba herkese paylaşım vallaha güzel, teraziye tıkladım 05-02-2020 05:41:54

  3. merhaba arkadaşlar web sitesi inanılmaz çok güzel, sosyal medyada paylaştım

  4. Selam sayfanız inanki dikkatimi çekti, teraziye tıkladım

  5. merhaba arkadaşlar paylaşımın harbiden çok güzel, linkedinde paylaştım

  6. Kırıkkale merkezden ben Emine. Merhaba web siteniz süper ötesi mükemmel, face de paylaştım 06-02-2020 10:40:12

  7. Gümüşhane merkezden ben Emine. selam arkadaşlar paylaşım harbiden hoşuma gitti, teraziye tıkladım 06-02-2020 17:52:03

  8. elif yılmaz Reply

    Kayseri merkezden ben elif yılmaz. Selam sayfan inanki çok iyi, şukuladım 07-02-2020 19:21:52

  9. merhaba arkadaşlar sayfanız yeminle ilgi uyandırıcı, face de paylaştım

  10. Kahramanmaraş merkezden ben ziya. Merhabalar siteniz inan ki güzel, facebookta paylaştım 13-02-2020 10:39:32

  11. Artvin merkezden ben banu. selam arkadaşlar siten cidden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 14-02-2020 20:17:31

  12. Slm siteniz inanılmaz ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım

  13. Elazığ merkezden ben gaye. selamun aleyküm paylaşımınız ciddiyim dikkatimi çekti, saolun 17-02-2020 23:35:37

  14. Merhaba herkese web sitesi valla dikkatimi çekti, şukuladım

  15. Ardahan merkezden ben Aylin. Merhaba herkese web siten vallaha hoşuma gitti, face de paylaştım 21-02-2020 04:18:52

  16. Burdur merkezden ben banu. Merhabalar paylaşım yeminle dikkatimi çekti, şukuladım 03-03-2020 00:25:31

  17. Bolu merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm web sitesi vallaha hayran bıraktı, sağolun 10-03-2020 15:17:22

  18. elif yılmaz Reply

    merhaba arkadaşlar sayfan gerçekten dikkatimi çekti, teşekkürler

  19. Selamlar web siten vallaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  20. Eskişehir merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese paylaşımın gerçekten hayran edici, teraziye tıkladım 16-03-2020 14:29:29

  21. selam arkadaşlar siteniz süper ötesi mükemmel, linkedinde paylaştım

  22. Merhaba web siten vallaha billaha iyi, facebookta paylaştım

  23. Isparta merkezden ben doruk. Selamlar paylaşımınız inanılmaz dikkat çekici, sağolun 20-03-2020 05:36:37

  24. Kars merkezden ben ahmet. Slm sayfanız ciddiyim çok iyi, şukuladım 24-03-2020 02:12:57

  25. elif yılmaz Reply

    selam arkadaşlar siteniz vallaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum

  26. Karabük merkezden ben ziya. Selamlar web siteniz ciddiyim mükemmel, face de paylaştım 31-03-2020 08:37:59

  27. selam arkadaşlar paylaşımın yeminle mükemmel, teraziye tıkladım

  28. Gaziantep merkezden ben ziya. Merhabalar paylaşımın vallaha billaha hoşuma gitti, face de paylaştım 05-04-2020 01:14:10

  29. Bitlis merkezden ben banu. selam arkadaşlar paylaşımınız cidden dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 06-04-2020 15:15:33

  30. Mersin merkezden ben banu. Merhabalar paylaşımınız inan ki ilgi uyandırıcı, sağolun 08-04-2020 09:19:54

  31. Kocaeli merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar web sitesi inanki ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 10-04-2020 08:03:09

  32. Edirne merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm sayfan ciddiyim dikkat çekici, sağolun 12-04-2020 02:44:51

  33. Niğde merkezden ben banu. Slm sayfa harbiden hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 12-04-2020 08:29:09

  34. Muş merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm siten vallaha çok iyi, teşekkürler 13-04-2020 02:41:08

  35. merhaba arkadaşlar sayfanız vallaha billaha dikkatimi çekti, sağolun

  36. Van merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm paylaşımınız ciddiyim hayran edici, şukuladım 16-04-2020 06:33:09

  37. Yozgat merkezden ben Gürbüz. Merhaba siteniz vallaha dikkat çekici, facebookta paylaştım 19-04-2020 13:50:00

  38. elif yılmaz Reply

    Antalya merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar web siten vallaha billaha hoşuma gitti, saolun 21-04-2020 19:52:48

  39. Şırnak merkezden ben ali. Merhabalar siten inan ki hayran edici, linkedinde paylaştım 21-04-2020 20:46:03

  40. Yalova merkezden ben Emine. Selam herkese siten yeminle çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 30-04-2020 19:16:50

  41. Kastamonu merkezden ben doruk. Selam herkese sayfa yeminle hoşuma gitti, şukuladım 05-05-2020 21:44:30

  42. Afyon merkezden ben Emine. Selamlar bu web sitesi inanılmaz çok güzel, face de paylaştım 06-05-2020 19:22:18

  43. Merhaba bu web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım

  44. Edirne merkezden ben doruk. Slm paylaşım yeminle hayran bıraktı, şukuladım 09-05-2020 05:09:39

  45. Merhabalar siteniz harbiden dikkat çekici, face de paylaştım

  46. Kocaeli merkezden ben ahmet. Merhabalar web siteniz inanki çok hoşuma gitti, teşekkürler 13-05-2020 21:13:02

  47. Ağrı merkezden ben Gürbüz. Selam sayfan yeminle çok iyi, face de paylaştım 14-05-2020 09:41:09

  48. selamun aleyküm sayfan inan ki güzel, twitter da paylaştım

  49. Rize merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar sayfanız inan ki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 01-06-2020 14:03:08

  50. Hakkari merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm siteniz ciddiyim hayran bıraktı, twitter da paylaştım 05-06-2020 05:57:58

  51. elif yılmaz Reply

    merhaba arkadaşlar sayfa vallaha dikkatimi çekti, şukuladım

  52. elif yılmaz Reply

    Selamın aleyküm siten inanılmaz mükemmel, linkedinde paylaştım

  53. Bitlis merkezden ben ziya. Merhaba web siteniz vallaha dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 18-06-2020 14:50:03

  54. Selam herkese sayfa süper ötesi hayran edici, facebookta paylaştım

  55. Siirt merkezden ben Aylin. Merhaba siten inan ki iyi, teraziye tıkladım 28-06-2020 18:35:43

  56. Burdur merkezden ben ahmet. Mrb web siten süper ötesi çok iyi, teraziye tıkladım 07-07-2020 09:17:30

  57. merhaba arkadaşlar paylaşımınız süper ötesi iyi, saolun

  58. Sinop merkezden ben mehmet. Mrb web siten valla dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 09-07-2020 19:49:06

  59. Kırklareli merkezden ben mehmet. Mrb siteniz süper ötesi çok iyi, şukuladım 05-08-2020 14:04:14

  60. Slm paylaşımınız inanılmaz güzel, sosyal medyada paylaştım

  61. selamun aleyküm paylaşımınız inanki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım

  62. selamun aleyküm sayfan yeminle çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  63. elif yılmaz Reply

    Diyarbakır merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar web siten gerçekten dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 13-08-2020 17:21:31

  64. Mersin merkezden ben ziya. Slm web siten gerçekten güzel, saolun 22-08-2020 00:44:07

  65. Merhaba siteniz inan ki hayran edici, teraziye tıkladım

  66. Gürbüz Reply

    Tunceli merkezden ben Gürbüz. Selam paylaşımın vallaha billaha mükemmel, facebookta paylaştım 03-09-2020 03:45:36

  67. Balıkesir merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar siten inanki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 03-09-2020 18:31:08

  68. Gürbüz Reply

    Selamın aleyküm paylaşımınız ciddiyim çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  69. selamun aleyküm sayfa harbiden çok güzel, şukuladım

  70. Merhaba herkese web siten yeminle hayran edici, teşekkürler

  71. Şırnak merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar web sitesi cidden çok güzel, face de paylaştım 10-10-2020 19:30:30

  72. elif yılmaz Reply

    Gümüşhane merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm siten inanki mükemmel, linkedinde paylaştım 15-10-2020 19:36:06

  73. Adana dan kimler var. Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi? . selamun aleyküm sayfa inan ki mükemmel, linkedinde paylaştım , – 399

  74. Bu konu : ” Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi? ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımınız harbiden mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 86

  75. Bu konu : ” Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar siteniz inanki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , Hasan – 224

  76. Bu konu : ” Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi? ” çok güzel. Selam paylaşım harbiden çok güzel, facebookta paylaştım , emin – 391

  77. Uşak dan kimler var. Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi? . merhaba arkadaşlar paylaşım harbiden mükemmel, teşekkürler , Aylin – 418

  78. Bitlis merkezden ben Hasan. merhaba arkadaşlar siten ciddiyim hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 10-11-2020 09:14:50

  79. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi? ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfan süper ötesi güzel, teşekkürler , elif yılmaz – 352

  80. Muğla merkezden ben doruk. Selam sayfanız valla mükemmel, saolun 22-11-2020 01:02:10

  81. Bu konu : ” Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi? ” çok güzel. Merhabalar paylaşım inanılmaz çok iyi, linkedinde paylaştım , ali – 181

  82. Merhaba paylaşım inanılmaz çok hoşuma gitti, teşekkürler

  83. Tunceli dan kimler var. Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi? . Merhaba herkese sayfanız vallaha billaha ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , – 333

  84. Gaziantep merkezden ben banu. Selamlar bu web sitesi gerçekten güzel, sosyal medyada paylaştım 09-12-2020 22:32:49

  85. Merhabalar sayfa vallaha ilgi uyandırıcı, şukuladım

  86. Merhaba siten vallaha billaha dikkatimi çekti, twitter da paylaştım

  87. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siten vallaha çok iyi, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 56

  88. Mrb bu web sitesi inan ki hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  89. Bu konu : ” Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi? ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımın ciddiyim dikkatimi çekti, face de paylaştım , mehmet – 225

  90. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi? ” çok güzel. Slm sayfanız harbiden hayran edici, facebookta paylaştım , elif yılmaz – 276

  91. Antalya dan kimler var. Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi? . selamun aleyküm siten inanılmaz hayran bıraktı, teraziye tıkladım , – 177

  92. Bu konu : ” Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi? ” çok güzel. Mrb sayfan yeminle güzel, teşekkürler , Aylin – 333

  93. Bu konu : ” Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi? ” çok güzel. Merhabalar siteniz vallaha dikkat çekici, teşekkürler , ali – 308

  94. Bu konu : ” Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi? ” çok güzel. Selamlar bu web sitesi vallaha hayran bıraktı, teşekkürler , Emine – 115

  95. Merhabalar paylaşımın inan ki güzel, twitter da paylaştım

  96. Bu konu : ” Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi? ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşım cidden iyi, face de paylaştım , emin – 187

  97. merhaba arkadaşlar sayfanız harbiden güzel, tebrikler

  98. Kayseri dan kimler var. Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi? . Merhaba herkese web sitesi süper ötesi çok iyi, face de paylaştım , emin – 475

  99. Mersin merkezden ben gaye. Merhabalar paylaşımın harbiden mükemmel, saolun 07-03-2021 00:25:35

  100. elif yılmaz Reply

    Balıkesir dan kimler var. Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi? . Selamlar sayfa inanki ilgi uyandırıcı, saolun , elif yılmaz – 108

  101. Bu konu : ” Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi? ” çok güzel. Slm paylaşımınız gerçekten iyi, sağolun , ahmet – 156

  102. Selam herkese siteniz süper ötesi dikkatimi çekti, face de paylaştım

  103. Erzincan merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm paylaşımınız harbiden çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 21-03-2021 18:25:36

  104. Kütahya dan kimler var. Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi? . merhaba arkadaşlar paylaşımın ciddiyim ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım , emin – 252

  105. Selamlar paylaşımın vallaha dikkat çekici, face de paylaştım

  106. Mardin merkezden ben Aylin. Selam herkese siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, sağolun 23-03-2021 11:52:45

  107. Antalya merkezden ben ali. selamun aleyküm paylaşımın inanılmaz hayran bıraktı, twitter da paylaştım 26-03-2021 16:39:01

  108. Şırnak dan kimler var. Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi? . selam arkadaşlar web sitesi inan ki hayran bıraktı, teraziye tıkladım , ali – 186

  109. Ordu merkezden ben emin. selam arkadaşlar bu web sitesi vallaha güzel, şukuladım 01-04-2021 16:43:13

  110. İzmir dan kimler var. Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi? . Selam paylaşımınız inanki mükemmel, teşekkürler , ali – 175

  111. Erzincan merkezden ben doruk. Merhabalar paylaşımınız süper ötesi iyi, tebrikler 10-04-2021 04:43:50

  112. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi? ” çok güzel. Merhabalar paylaşımınız valla hayran bıraktı, sağolun , elif yılmaz – 32

  113. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi? ” çok güzel. Merhabalar paylaşımınız cidden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 229

  114. Bayburt merkezden ben doruk. Selam sayfanız inanılmaz hayran bıraktı, tebrikler 04-05-2021 17:42:20

  115. Selamlar sayfanız vallaha billaha dikkat çekici, şukuladım

  116. Nevşehir merkezden ben Emine. Merhaba herkese siten inan ki çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 13-05-2021 23:47:28

  117. Bu konu : ” Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi? ” çok güzel. selam arkadaşlar web siteniz vallaha hoşuma gitti, sağolun , mehmet – 134

  118. Selam herkese paylaşımın ciddiyim çok hoşuma gitti, face de paylaştım

  119. Bu konu : ” Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi? ” çok güzel. Merhaba sayfa valla çok iyi, şukuladım , mehmet – 402

  120. Kars merkezden ben gaye. Mrb siten inan ki ilgi uyandırıcı, sağolun 19-05-2021 20:12:12

  121. Bu konu : ” Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi? ” çok güzel. Selamlar siten inanılmaz çok güzel, saolun , Hasan – 447

  122. Bu konu : ” Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi? ” çok güzel. selam arkadaşlar web siteniz valla iyi, teşekkürler , banu – 124

  123. selam arkadaşlar sayfan inanki çok iyi, teraziye tıkladım

  124. Eskişehir dan kimler var. Birçoğunun Trump ve destekçilerinden nefret etmesini ve demokrat partiye inanmalarını şart koştuğunu biliyorum, ancak gerçekler 2016'dan bu yana partinin tamamen kontrol ve yozlaşmış olduğu. Gerçekten farklı bir şey beklediniz mi? . Merhaba paylaşımınız gerçekten çok güzel, linkedinde paylaştım , memo – 301

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link