İlaç şirketleri, ürünleri birini öldürdüğünde sorumlu tutulamayacaklarından emin oldular. Bilim okuryazarlığı olmayan işverenleri işçilerine aşı yaptırmaya ikna ederek ürünlerinin sorumluluğunu işverenlere devrettiler.
Bahse girerim, çalışanları için deneysel aşıları zorunlu kılan bu kişiler, birinin kötü bir tepki vermesi durumunda yasal suçları olduğu kadar bir kutu solucan açtıklarının farkında değillerdir.
48 Comments
Yalova dan kimler var. Birinin işveren tarafından zorunlu kılınan bir aşı nedeniyle ölmesi veya sakat kalması durumunda işverenler sorumlu tutulmalıdır. Umarım aşıyı istihdam için zorunlu kılan işverenler, kendilerine dava açmaya hazırdır. . Selam herkese siteniz vallaha billaha güzel, sosyal medyada paylaştım , memo – 74
Mardin dan kimler var. Birinin işveren tarafından zorunlu kılınan bir aşı nedeniyle ölmesi veya sakat kalması durumunda işverenler sorumlu tutulmalıdır. Umarım aşıyı istihdam için zorunlu kılan işverenler, kendilerine dava açmaya hazırdır. . Merhaba siten süper ötesi çok iyi, teşekkürler , elif yılmaz – 294
Bu konu : ” Birinin işveren tarafından zorunlu kılınan bir aşı nedeniyle ölmesi veya sakat kalması durumunda işverenler sorumlu tutulmalıdır. Umarım aşıyı istihdam için zorunlu kılan işverenler, kendilerine dava açmaya hazırdır. ” çok güzel. Selam herkese web sitesi inanılmaz çok iyi, tebrikler , emin – 294
Isparta merkezden ben Hasan. Slm siteniz inan ki ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 07-04-2021 20:40:14
Konya dan kimler var. Birinin işveren tarafından zorunlu kılınan bir aşı nedeniyle ölmesi veya sakat kalması durumunda işverenler sorumlu tutulmalıdır. Umarım aşıyı istihdam için zorunlu kılan işverenler, kendilerine dava açmaya hazırdır. . selam arkadaşlar bu web sitesi vallaha mükemmel, teşekkürler , Aylin – 72
Bu konu : ” Birinin işveren tarafından zorunlu kılınan bir aşı nedeniyle ölmesi veya sakat kalması durumunda işverenler sorumlu tutulmalıdır. Umarım aşıyı istihdam için zorunlu kılan işverenler, kendilerine dava açmaya hazırdır. ” çok güzel. Slm paylaşım inan ki iyi, sosyal medyada paylaştım , doruk – 425
Slm bu web sitesi süper ötesi dikkat çekici, facebookta paylaştım
Erzurum dan kimler var. Birinin işveren tarafından zorunlu kılınan bir aşı nedeniyle ölmesi veya sakat kalması durumunda işverenler sorumlu tutulmalıdır. Umarım aşıyı istihdam için zorunlu kılan işverenler, kendilerine dava açmaya hazırdır. . selam arkadaşlar web siteniz ciddiyim hayran edici, face de paylaştım , Emine – 90
Bu konu : ” Birinin işveren tarafından zorunlu kılınan bir aşı nedeniyle ölmesi veya sakat kalması durumunda işverenler sorumlu tutulmalıdır. Umarım aşıyı istihdam için zorunlu kılan işverenler, kendilerine dava açmaya hazırdır. ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımınız inanılmaz mükemmel, teraziye tıkladım , hatice – 280
Çanakkale dan kimler var. Birinin işveren tarafından zorunlu kılınan bir aşı nedeniyle ölmesi veya sakat kalması durumunda işverenler sorumlu tutulmalıdır. Umarım aşıyı istihdam için zorunlu kılan işverenler, kendilerine dava açmaya hazırdır. . Slm siteniz gerçekten güzel, linkedinde paylaştım , memo – 218
Bu konu : ” Birinin işveren tarafından zorunlu kılınan bir aşı nedeniyle ölmesi veya sakat kalması durumunda işverenler sorumlu tutulmalıdır. Umarım aşıyı istihdam için zorunlu kılan işverenler, kendilerine dava açmaya hazırdır. ” çok güzel. Mrb sayfan inanılmaz hayran bıraktı, şukuladım , Gürbüz – 146
Bu konu : ” Birinin işveren tarafından zorunlu kılınan bir aşı nedeniyle ölmesi veya sakat kalması durumunda işverenler sorumlu tutulmalıdır. Umarım aşıyı istihdam için zorunlu kılan işverenler, kendilerine dava açmaya hazırdır. ” çok güzel. Slm sayfan süper ötesi dikkatimi çekti, face de paylaştım , hatice – 477
Zonguldak merkezden ben ali. Merhaba sayfa inanki ilgi uyandırıcı, sağolun 08-04-2021 15:47:43
Çanakkale merkezden ben ali. Slm web siteniz cidden çok iyi, linkedinde paylaştım 08-04-2021 15:48:11
Bu konu : ” Birinin işveren tarafından zorunlu kılınan bir aşı nedeniyle ölmesi veya sakat kalması durumunda işverenler sorumlu tutulmalıdır. Umarım aşıyı istihdam için zorunlu kılan işverenler, kendilerine dava açmaya hazırdır. ” çok güzel. selam arkadaşlar bu web sitesi cidden mükemmel, teraziye tıkladım , ali – 145
Isparta merkezden ben ali. Mrb sayfa harbiden iyi, sağolun 08-04-2021 15:56:49
Bu konu : ” Birinin işveren tarafından zorunlu kılınan bir aşı nedeniyle ölmesi veya sakat kalması durumunda işverenler sorumlu tutulmalıdır. Umarım aşıyı istihdam için zorunlu kılan işverenler, kendilerine dava açmaya hazırdır. ” çok güzel. Merhabalar web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, şukuladım , Aylin – 233
Merhaba herkese web siten valla hayran bıraktı, sağolun
Bu konu : ” Birinin işveren tarafından zorunlu kılınan bir aşı nedeniyle ölmesi veya sakat kalması durumunda işverenler sorumlu tutulmalıdır. Umarım aşıyı istihdam için zorunlu kılan işverenler, kendilerine dava açmaya hazırdır. ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşım valla mükemmel, teşekkürler , ali – 112
Osmaniye dan kimler var. Birinin işveren tarafından zorunlu kılınan bir aşı nedeniyle ölmesi veya sakat kalması durumunda işverenler sorumlu tutulmalıdır. Umarım aşıyı istihdam için zorunlu kılan işverenler, kendilerine dava açmaya hazırdır. . merhaba arkadaşlar web siteniz gerçekten iyi, teşekkürler , ali – 391
Selamın aleyküm bu web sitesi ciddiyim mükemmel, linkedinde paylaştım
Ağrı merkezden ben hatice. merhaba arkadaşlar paylaşımınız harbiden çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 08-04-2021 16:24:37
Konya dan kimler var. Birinin işveren tarafından zorunlu kılınan bir aşı nedeniyle ölmesi veya sakat kalması durumunda işverenler sorumlu tutulmalıdır. Umarım aşıyı istihdam için zorunlu kılan işverenler, kendilerine dava açmaya hazırdır. . Selam paylaşım valla ilgi uyandırıcı, şukuladım , gaye – 141
Selamlar bu web sitesi cidden hayran bıraktı, tebrikler
Bu konu : ” Birinin işveren tarafından zorunlu kılınan bir aşı nedeniyle ölmesi veya sakat kalması durumunda işverenler sorumlu tutulmalıdır. Umarım aşıyı istihdam için zorunlu kılan işverenler, kendilerine dava açmaya hazırdır. ” çok güzel. selamun aleyküm web siten yeminle dikkatimi çekti, face de paylaştım , gaye – 66
Bu konu : ” Birinin işveren tarafından zorunlu kılınan bir aşı nedeniyle ölmesi veya sakat kalması durumunda işverenler sorumlu tutulmalıdır. Umarım aşıyı istihdam için zorunlu kılan işverenler, kendilerine dava açmaya hazırdır. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web sitesi ciddiyim mükemmel, sağolun , memo – 334
Slm paylaşımın valla hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum
Mrb sayfan yeminle iyi, saolun
Bu konu : ” Birinin işveren tarafından zorunlu kılınan bir aşı nedeniyle ölmesi veya sakat kalması durumunda işverenler sorumlu tutulmalıdır. Umarım aşıyı istihdam için zorunlu kılan işverenler, kendilerine dava açmaya hazırdır. ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfan inan ki güzel, linkedinde paylaştım , doruk – 57
Tekirdağ dan kimler var. Birinin işveren tarafından zorunlu kılınan bir aşı nedeniyle ölmesi veya sakat kalması durumunda işverenler sorumlu tutulmalıdır. Umarım aşıyı istihdam için zorunlu kılan işverenler, kendilerine dava açmaya hazırdır. . Merhaba sayfan valla mükemmel, şukuladım , ahmet – 471
Çankırı merkezden ben Aylin. Merhabalar sayfan vallaha dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 08-04-2021 17:27:07
Merhaba web siten gerçekten dikkatimi çekti, şukuladım
Afyon dan kimler var. Birinin işveren tarafından zorunlu kılınan bir aşı nedeniyle ölmesi veya sakat kalması durumunda işverenler sorumlu tutulmalıdır. Umarım aşıyı istihdam için zorunlu kılan işverenler, kendilerine dava açmaya hazırdır. . selamun aleyküm sayfan cidden çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , banu – 223
Merhaba herkese paylaşımın gerçekten hayran edici, tebrikler
selam arkadaşlar siten harbiden çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Bu konu : ” Birinin işveren tarafından zorunlu kılınan bir aşı nedeniyle ölmesi veya sakat kalması durumunda işverenler sorumlu tutulmalıdır. Umarım aşıyı istihdam için zorunlu kılan işverenler, kendilerine dava açmaya hazırdır. ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfanız ciddiyim iyi, sağolun , emin – 253
Rize dan kimler var. Birinin işveren tarafından zorunlu kılınan bir aşı nedeniyle ölmesi veya sakat kalması durumunda işverenler sorumlu tutulmalıdır. Umarım aşıyı istihdam için zorunlu kılan işverenler, kendilerine dava açmaya hazırdır. . selamun aleyküm paylaşımınız inanılmaz çok güzel, teşekkürler , ali – 224
Tokat dan kimler var. Birinin işveren tarafından zorunlu kılınan bir aşı nedeniyle ölmesi veya sakat kalması durumunda işverenler sorumlu tutulmalıdır. Umarım aşıyı istihdam için zorunlu kılan işverenler, kendilerine dava açmaya hazırdır. . Selamın aleyküm sayfa vallaha çok iyi, linkedinde paylaştım , hatice – 32
Bu konu : ” Birinin işveren tarafından zorunlu kılınan bir aşı nedeniyle ölmesi veya sakat kalması durumunda işverenler sorumlu tutulmalıdır. Umarım aşıyı istihdam için zorunlu kılan işverenler, kendilerine dava açmaya hazırdır. ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşım vallaha dikkat çekici, şukuladım , ali – 432
Bu konu : ” Birinin işveren tarafından zorunlu kılınan bir aşı nedeniyle ölmesi veya sakat kalması durumunda işverenler sorumlu tutulmalıdır. Umarım aşıyı istihdam için zorunlu kılan işverenler, kendilerine dava açmaya hazırdır. ” çok güzel. Slm sayfa süper ötesi çok iyi, face de paylaştım , Gürbüz – 463
Elazığ dan kimler var. Birinin işveren tarafından zorunlu kılınan bir aşı nedeniyle ölmesi veya sakat kalması durumunda işverenler sorumlu tutulmalıdır. Umarım aşıyı istihdam için zorunlu kılan işverenler, kendilerine dava açmaya hazırdır. . Merhabalar sayfa ciddiyim mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , mehmet – 334
Bu konu : ” Birinin işveren tarafından zorunlu kılınan bir aşı nedeniyle ölmesi veya sakat kalması durumunda işverenler sorumlu tutulmalıdır. Umarım aşıyı istihdam için zorunlu kılan işverenler, kendilerine dava açmaya hazırdır. ” çok güzel. Selam web siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, sağolun , emin – 243
Uşak merkezden ben hatice. Mrb paylaşımın inanılmaz hayran bıraktı, teşekkürler 08-04-2021 18:21:46
Edirne dan kimler var. Birinin işveren tarafından zorunlu kılınan bir aşı nedeniyle ölmesi veya sakat kalması durumunda işverenler sorumlu tutulmalıdır. Umarım aşıyı istihdam için zorunlu kılan işverenler, kendilerine dava açmaya hazırdır. . Merhaba herkese paylaşımınız inan ki iyi, linkedinde paylaştım , emin – 164
Denizli merkezden ben Gürbüz. Selam herkese sayfan cidden çok iyi, teraziye tıkladım 08-04-2021 18:39:35
Erzurum merkezden ben ali. selamun aleyküm bu web sitesi vallaha billaha güzel, saolun 08-04-2021 18:39:59
Bu konu : ” Birinin işveren tarafından zorunlu kılınan bir aşı nedeniyle ölmesi veya sakat kalması durumunda işverenler sorumlu tutulmalıdır. Umarım aşıyı istihdam için zorunlu kılan işverenler, kendilerine dava açmaya hazırdır. ” çok güzel. Selam siten inan ki dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , ali – 181
Bu konu : ” Birinin işveren tarafından zorunlu kılınan bir aşı nedeniyle ölmesi veya sakat kalması durumunda işverenler sorumlu tutulmalıdır. Umarım aşıyı istihdam için zorunlu kılan işverenler, kendilerine dava açmaya hazırdır. ” çok güzel. Selam paylaşım inanki güzel, teraziye tıkladım , ziya – 464