Dün gece kardeşimle konuştum ve ‘Rachel öldü, hastanedeydi ve yarın otopsi yapacaklar’ dedi (Rachel karısının kuzeni). Bu sabah onunla konuştum ve şimdi Rachel yaşıyor, ama durumu pek iyi değil. Öncelikle, tıbbi bakım altındaki birine otopsi yapmanın garip olduğunu düşündüm, ama WTF- neden şimdi hayatta olduğunu söylüyorlar?
Bir iş arkadaşıma bu hikayeyi anlatıyordum ve babasının eski bir arkadaşına benzer bir şey oldu. Ölmüştü ve sonra ölmemişti.
Tonya Roberts … Birkaç gün öldü, sonra ölmedi. Sanırım bugün yine öldü.
Sanırım Tennessee’deki hemşirenin başına gelenler hepimizi şaşkına çeviriyor. Sadece bilmiyorum
Bu tuhaf olayların hepsi Aşıların uygulanmaya başlanmasından bu yana gerçekleşti. Sonra birkaç ay önce Hollanda’da ölen tüm miniklerin (?) Hikayesini hatırladım ve bazıları hayata döndü … vizon üzerinde Covid deneyleri mi yapıyorlardı?
Bunun gibi tuhaf hikayeleri olan başka biri var mı? Belki de hastanelerin ziyaretçilere izin vermemesi ve yanlış bilgi vermesi nedeniyledir? Belki daha uğursuz bir şeyler oluyor?
Bu konu : ” Birinin öldüğünü ve hayata geri döndüğünü bilen veya duyan var mı? Covid-19 Aşısını uygulamaya koyduklarından beri birkaç olay var gibi görünüyor. ” çok güzel. Selam paylaşım valla ilgi uyandırıcı, saolun , Gürbüz – 325
Bu konu : ” Birinin öldüğünü ve hayata geri döndüğünü bilen veya duyan var mı? Covid-19 Aşısını uygulamaya koyduklarından beri birkaç olay var gibi görünüyor. ” çok güzel. Merhaba herkese sayfa ciddiyim çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , hatice – 221
Kocaeli merkezden ben Aylin. Selamlar siteniz inan ki çok güzel, teraziye tıkladım 06-01-2021 04:25:16
Artvin merkezden ben doruk. selam arkadaşlar paylaşımın inanki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 06-01-2021 04:32:08
Selamın aleyküm bu web sitesi yeminle çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
selam arkadaşlar web siteniz harbiden çok güzel, sosyal medyada paylaştım
Karaman dan kimler var. Birinin öldüğünü ve hayata geri döndüğünü bilen veya duyan var mı? Covid-19 Aşısını uygulamaya koyduklarından beri birkaç olay var gibi görünüyor. . Selam herkese web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , ahmet – 343
Merhaba herkese bu web sitesi süper ötesi dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım
Rize dan kimler var. Birinin öldüğünü ve hayata geri döndüğünü bilen veya duyan var mı? Covid-19 Aşısını uygulamaya koyduklarından beri birkaç olay var gibi görünüyor. . Selam paylaşımın yeminle dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , memo – 289
Karabük dan kimler var. Birinin öldüğünü ve hayata geri döndüğünü bilen veya duyan var mı? Covid-19 Aşısını uygulamaya koyduklarından beri birkaç olay var gibi görünüyor. . Selamlar paylaşımın harbiden çok iyi, tebrikler , – 152
Antalya merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar web siteniz vallaha çok hoşuma gitti, teşekkürler 16-01-2021 09:52:21
Van dan kimler var. Birinin öldüğünü ve hayata geri döndüğünü bilen veya duyan var mı? Covid-19 Aşısını uygulamaya koyduklarından beri birkaç olay var gibi görünüyor. . Slm sayfa süper ötesi çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 45
Eskişehir merkezden ben mehmet. Merhabalar bu web sitesi vallaha hayran bıraktı, sağolun 20-01-2021 14:02:19
merhaba arkadaşlar web siteniz vallaha billaha iyi, teraziye tıkladım
Slm sayfa gerçekten hayran bıraktı, twitter da paylaştım
Kahramanmaraş merkezden ben ali. selamun aleyküm paylaşımınız inanılmaz çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 27-01-2021 08:26:03
Bu konu : ” Birinin öldüğünü ve hayata geri döndüğünü bilen veya duyan var mı? Covid-19 Aşısını uygulamaya koyduklarından beri birkaç olay var gibi görünüyor. ” çok güzel. Merhabalar sayfan yeminle güzel, facebookta paylaştım , ziya – 202
Selam sayfa inanki çok iyi, tebrikler
Selam herkese paylaşım valla mükemmel, twitter da paylaştım
Merhabalar paylaşım harbiden iyi, sağolun
Bu konu : ” Birinin öldüğünü ve hayata geri döndüğünü bilen veya duyan var mı? Covid-19 Aşısını uygulamaya koyduklarından beri birkaç olay var gibi görünüyor. ” çok güzel. Selamlar siten süper ötesi çok güzel, teraziye tıkladım , emin – 400
Mrb paylaşımınız yeminle çok iyi, facebookta paylaştım