Aşı veya seyahat pasaportu
Konsantrasyon kampı dövmesi
Bunun birden çok metada tartışılması gereken önemli bir fikir olduğunu düşünüyorum.
Çünkü bir anlamda, gerçek bir pandemi için sadece g pratiği yapıyor olsaydık, nasıl protokoller inşa etmek istediğimizi anlayabilirdim … Bunu bize önceden söylemelerini isterdim … çünkü pratik yapıyorum
Ve bu, covid kampları oluşturduğumuz fikri ortaya çıktıkça, okulda naziler hakkında bize öğretilen hikayelerden, çocukken bize yerleştirilen korkularla Erie paralellikler kurmaya başlıyor.
Bu yüzden birkaç meta görüntünün bir tartışmaya başlamak için yeterli olacağını düşünüyorum.
Şu anda yapmak için erişimim yok.
Kutsamak
Merhaba herkese web sitesi inanılmaz çok güzel, sosyal medyada paylaştım
Selam herkese siteniz yeminle hayran bıraktı, facebookta paylaştım
Van merkezden ben Hasan. Mrb sayfan ciddiyim çok güzel, linkedinde paylaştım 23-11-2020 20:49:20
Selam paylaşım cidden mükemmel, linkedinde paylaştım
Selam herkese web sitesi gerçekten iyi, linkedinde paylaştım
Merhaba herkese bu web sitesi valla güzel, şukuladım
Bu konu : ” Birisi bu fikri bir imaja yerleştirmeme yardım edebilir mi? ” çok güzel. Merhabalar web siteniz ciddiyim çok iyi, facebookta paylaştım , emin – 273
Balıkesir merkezden ben ali. selam arkadaşlar siteniz ciddiyim mükemmel, sağolun 23-11-2020 21:10:04
Samsun merkezden ben hatice. Merhaba herkese web sitesi valla mükemmel, face de paylaştım 23-11-2020 23:55:23
Kocaeli dan kimler var. Birisi bu fikri bir imaja yerleştirmeme yardım edebilir mi? . Mrb siteniz yeminle dikkat çekici, sağolun , gaye – 417
Bursa merkezden ben gaye. Selam herkese paylaşımınız yeminle çok güzel, tebrikler 06-12-2020 14:04:47
Hatay merkezden ben gaye. selamun aleyküm paylaşımınız inanılmaz dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 06-12-2020 14:37:32
selam arkadaşlar siteniz inanki dikkat çekici, teşekkürler
Kilis dan kimler var. Birisi bu fikri bir imaja yerleştirmeme yardım edebilir mi? . Merhabalar sayfanız gerçekten çok güzel, facebookta paylaştım , gaye – 326
Merhaba web siteniz yeminle hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım
Bu konu : ” Birisi bu fikri bir imaja yerleştirmeme yardım edebilir mi? ” çok güzel. Merhaba herkese bu web sitesi inanki hoşuma gitti, facebookta paylaştım , Aylin – 344
Tunceli merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese web siteniz gerçekten ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 23-12-2020 15:29:58
Eskişehir dan kimler var. Birisi bu fikri bir imaja yerleştirmeme yardım edebilir mi? . Merhaba herkese web siteniz harbiden çok güzel, linkedinde paylaştım , ali – 257
selamun aleyküm web siteniz ciddiyim hayran bıraktı, saolun
Bu konu : ” Birisi bu fikri bir imaja yerleştirmeme yardım edebilir mi? ” çok güzel. selamun aleyküm web siten valla hoşuma gitti, tebrikler , elif yılmaz – 47
Selam web siten valla güzel, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Birisi bu fikri bir imaja yerleştirmeme yardım edebilir mi? ” çok güzel. Selam herkese siteniz gerçekten hayran edici, face de paylaştım , emin – 336
Selam web siteniz harbiden dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım
Selamın aleyküm siten inanki mükemmel, saolun
selamun aleyküm bu web sitesi cidden hayran bıraktı, sağolun
Hatay merkezden ben hatice. merhaba arkadaşlar web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 23-01-2021 19:04:25
Rize dan kimler var. Birisi bu fikri bir imaja yerleştirmeme yardım edebilir mi? . Selam sayfa vallaha billaha hayran edici, şukuladım , banu – 437
Gümüşhane dan kimler var. Birisi bu fikri bir imaja yerleştirmeme yardım edebilir mi? . Mrb siten vallaha dikkat çekici, facebookta paylaştım , Aylin – 485