Kategoriler
Genel

Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü.

nokta, doldurulmayan alanlara acil iniş yapılmadan önce yakıtın düşürülmesidir. hem kontrol kulesi hem de pilotlar bu kuralı uygulamak için eğitilmişlerdir. dahası, havayolu şirketi ellerinde dava istemeyecektir. mesele şu ki, sadece orada olmak için bir kural değil, herkesin buna saygı duyması için iyi bir nedeni var.

Bazı kemikleri püskürtmesi gereken bir düzlemde arıza varsa ve kimyasal ürünler yanlışlıkla serbest kalırsa ne olur?

ve birisi olayı kaydederse?

kesinlikle.

videoyu analiz etme zamanı

“Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü.” için 63 yanıt

Erzincan merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm paylaşımınız ciddiyim çok güzel, facebookta paylaştım 23-01-2020 02:31:03

Bartın merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar sayfanız harbiden dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 01-02-2020 13:18:39

İzmir merkezden ben mehmet. Selam herkese paylaşımın vallaha çok hoşuma gitti, şukuladım 14-02-2020 20:20:03

Çanakkale merkezden ben gaye. Mrb sayfanız inanki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 16-02-2020 15:15:41

Muş merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanılmaz hoşuma gitti, sağolun 18-02-2020 04:25:45

Bingöl merkezden ben Emine. selam arkadaşlar paylaşımınız cidden hayran bıraktı, tebrikler 24-02-2020 15:04:57

Çankırı merkezden ben elif yılmaz. Selamlar paylaşım süper ötesi iyi, sosyal medyada paylaştım 03-03-2020 22:31:44

Mersin merkezden ben banu. Selam herkese siteniz inanki mükemmel, saolun 05-03-2020 04:40:14

İstanbul merkezden ben elif yılmaz. Selamlar paylaşımınız süper ötesi iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 05-03-2020 06:24:04

Kilis merkezden ben Emine. Mrb sayfan yeminle dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 05-03-2020 10:30:27

Bursa merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar bu web sitesi yeminle dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 06-03-2020 22:28:54

İzmir merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar paylaşım inanki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 11-03-2020 04:32:04

Erzincan merkezden ben ziya. Merhaba herkese paylaşım cidden çok güzel, tebrikler 16-03-2020 17:23:40

Samsun merkezden ben ziya. Mrb siten harbiden çok güzel, teraziye tıkladım 17-03-2020 04:32:59

Bolu merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar paylaşımın vallaha dikkat çekici, şukuladım 22-03-2020 06:07:05

Burdur merkezden ben mehmet. Slm sayfanız gerçekten mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 23-03-2020 08:56:58

Kars merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar web siteniz süper ötesi hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 27-03-2020 15:47:21

Çankırı merkezden ben Emine. Merhabalar web sitesi inanılmaz hoşuma gitti, teraziye tıkladım 09-04-2020 23:33:45

Mersin merkezden ben Emine. Mrb web siteniz cidden çok güzel, facebookta paylaştım 12-04-2020 10:51:01

Bolu merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar paylaşımınız inanki mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 17-04-2020 09:17:09

Çanakkale merkezden ben banu. selam arkadaşlar paylaşımınız inan ki mükemmel, teraziye tıkladım 17-04-2020 17:56:12

Kilis merkezden ben Emine. Selam paylaşımınız yeminle hayran edici, sağolun 20-04-2020 08:53:53

Kars merkezden ben Emine. Merhabalar web siten ciddiyim dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 20-04-2020 14:06:36

Tokat merkezden ben doruk. Merhabalar web siteniz valla dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 25-04-2020 22:43:02

Gümüşhane merkezden ben Aylin. Merhaba siten gerçekten hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 03-05-2020 15:30:21

Tunceli merkezden ben Emine. Merhaba herkese web siteniz vallaha billaha çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 04-05-2020 22:54:26

Trabzon merkezden ben banu. Selamlar paylaşımınız inanılmaz çok hoşuma gitti, şukuladım 05-05-2020 23:23:56

Burdur merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar bu web sitesi ciddiyim çok iyi, saolun 06-06-2020 21:23:52

Hatay merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese sayfan inanılmaz çok iyi, teşekkürler 11-06-2020 17:56:20

Samsun merkezden ben gaye. Slm paylaşımınız inan ki hoşuma gitti, facebookta paylaştım 25-06-2020 10:40:06

Antalya merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar paylaşım ciddiyim hoşuma gitti, twitter da paylaştım 08-07-2020 23:11:39

Çorum merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm web siten yeminle dikkat çekici, teraziye tıkladım 10-07-2020 01:05:52

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir