nokta, doldurulmayan alanlara acil iniş yapılmadan önce yakıtın düşürülmesidir. hem kontrol kulesi hem de pilotlar bu kuralı uygulamak için eğitilmişlerdir. dahası, havayolu şirketi ellerinde dava istemeyecektir. mesele şu ki, sadece orada olmak için bir kural değil, herkesin buna saygı duyması için iyi bir nedeni var.

Bazı kemikleri püskürtmesi gereken bir düzlemde arıza varsa ve kimyasal ürünler yanlışlıkla serbest kalırsa ne olur?

ve birisi olayı kaydederse?

kesinlikle.

videoyu analiz etme zamanı

Author

136 Comments

  1. elif yılmaz Reply

    Erzincan merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm paylaşımınız ciddiyim çok güzel, facebookta paylaştım 23-01-2020 02:31:03

  2. selamun aleyküm web sitesi inanki çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  3. Bartın merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar sayfanız harbiden dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 01-02-2020 13:18:39

  4. Selamın aleyküm web sitesi yeminle hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  5. Karabük merkezden ben ali. Slm paylaşımınız vallaha dikkat çekici, sağolun 04-02-2020 10:03:35

  6. Aydın merkezden ben Emine. Merhaba herkese web siteniz vallaha iyi, tebrikler 12-02-2020 05:15:29

  7. İzmir merkezden ben mehmet. Selam herkese paylaşımın vallaha çok hoşuma gitti, şukuladım 14-02-2020 20:20:03

  8. Çanakkale merkezden ben gaye. Mrb sayfanız inanki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 16-02-2020 15:15:41

  9. elif yılmaz Reply

    Muş merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanılmaz hoşuma gitti, sağolun 18-02-2020 04:25:45

  10. merhaba arkadaşlar siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  11. Bingöl merkezden ben Emine. selam arkadaşlar paylaşımınız cidden hayran bıraktı, tebrikler 24-02-2020 15:04:57

  12. elif yılmaz Reply

    Çankırı merkezden ben elif yılmaz. Selamlar paylaşım süper ötesi iyi, sosyal medyada paylaştım 03-03-2020 22:31:44

  13. Mersin merkezden ben banu. Selam herkese siteniz inanki mükemmel, saolun 05-03-2020 04:40:14

  14. elif yılmaz Reply

    İstanbul merkezden ben elif yılmaz. Selamlar paylaşımınız süper ötesi iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 05-03-2020 06:24:04

  15. Kilis merkezden ben Emine. Mrb sayfan yeminle dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 05-03-2020 10:30:27

  16. Bursa merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar bu web sitesi yeminle dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 06-03-2020 22:28:54

  17. Selamın aleyküm siten inanılmaz hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  18. İzmir merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar paylaşım inanki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 11-03-2020 04:32:04

  19. Erzincan merkezden ben ziya. Merhaba herkese paylaşım cidden çok güzel, tebrikler 16-03-2020 17:23:40

  20. Samsun merkezden ben ziya. Mrb siten harbiden çok güzel, teraziye tıkladım 17-03-2020 04:32:59

  21. Bolu merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar paylaşımın vallaha dikkat çekici, şukuladım 22-03-2020 06:07:05

  22. Karaman merkezden ben mehmet. Slm web siten yeminle çok iyi, tebrikler 22-03-2020 10:34:32

  23. Burdur merkezden ben mehmet. Slm sayfanız gerçekten mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 23-03-2020 08:56:58

  24. Kars merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar web siteniz süper ötesi hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 27-03-2020 15:47:21

  25. Selamlar siten yeminle iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  26. Slm bu web sitesi valla hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  27. Merhabalar bu web sitesi cidden çok iyi, face de paylaştım

  28. Çankırı merkezden ben Emine. Merhabalar web sitesi inanılmaz hoşuma gitti, teraziye tıkladım 09-04-2020 23:33:45

  29. Mersin merkezden ben Emine. Mrb web siteniz cidden çok güzel, facebookta paylaştım 12-04-2020 10:51:01

  30. Bolu merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar paylaşımınız inanki mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 17-04-2020 09:17:09

  31. Çanakkale merkezden ben banu. selam arkadaşlar paylaşımınız inan ki mükemmel, teraziye tıkladım 17-04-2020 17:56:12

  32. Kilis merkezden ben Emine. Selam paylaşımınız yeminle hayran edici, sağolun 20-04-2020 08:53:53

  33. Kars merkezden ben Emine. Merhabalar web siten ciddiyim dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 20-04-2020 14:06:36

  34. Tokat merkezden ben doruk. Merhabalar web siteniz valla dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 25-04-2020 22:43:02

  35. Kütahya merkezden ben Emine. Slm bu web sitesi cidden iyi, tebrikler 26-04-2020 04:11:49

  36. Gümüşhane merkezden ben Aylin. Merhaba siten gerçekten hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 03-05-2020 15:30:21

  37. Selam web sitesi valla dikkat çekici, linkedinde paylaştım

  38. Tunceli merkezden ben Emine. Merhaba herkese web siteniz vallaha billaha çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 04-05-2020 22:54:26

  39. Trabzon merkezden ben banu. Selamlar paylaşımınız inanılmaz çok hoşuma gitti, şukuladım 05-05-2020 23:23:56

  40. Merhaba herkese siteniz inan ki hayran bıraktı, teraziye tıkladım

  41. Selam herkese siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, tebrikler

  42. selamun aleyküm web sitesi gerçekten ilgi uyandırıcı, tebrikler

  43. Burdur merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar bu web sitesi ciddiyim çok iyi, saolun 06-06-2020 21:23:52

  44. Merhaba sayfa yeminle dikkat çekici, teraziye tıkladım

  45. elif yılmaz Reply

    Hatay merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese sayfan inanılmaz çok iyi, teşekkürler 11-06-2020 17:56:20

  46. Çorum merkezden ben Emine. Selamın aleyküm sayfa gerçekten mükemmel, şukuladım 17-06-2020 02:57:34

  47. Erzincan merkezden ben Emine. Merhaba herkese sayfa valla çok iyi, şukuladım 21-06-2020 23:48:57

  48. Samsun merkezden ben gaye. Slm paylaşımınız inan ki hoşuma gitti, facebookta paylaştım 25-06-2020 10:40:06

  49. elif yılmaz Reply

    Antalya merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar paylaşım ciddiyim hoşuma gitti, twitter da paylaştım 08-07-2020 23:11:39

  50. Çorum merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm web siten yeminle dikkat çekici, teraziye tıkladım 10-07-2020 01:05:52

  51. Bayburt merkezden ben ziya. Selam herkese web sitesi yeminle çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 18-07-2020 03:52:23

  52. Sakarya merkezden ben ali. Mrb bu web sitesi harbiden dikkatimi çekti, sağolun 18-07-2020 04:14:51

  53. selam arkadaşlar siteniz ciddiyim dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum

  54. Eskişehir merkezden ben doruk. Selam herkese web siteniz valla hoşuma gitti, şukuladım 30-07-2020 11:22:32

  55. Muş merkezden ben Emine. selamun aleyküm sayfanız valla iyi, face de paylaştım 31-07-2020 19:22:23

  56. Rize merkezden ben banu. Selam herkese sayfanız gerçekten iyi, sağolun 07-08-2020 00:59:05

  57. merhaba arkadaşlar paylaşımın inanki ilgi uyandırıcı, face de paylaştım

  58. Erzincan merkezden ben ali. Mrb sayfanız inanılmaz hayran bıraktı, şukuladım 10-08-2020 04:01:48

  59. Gürbüz Reply

    Tunceli merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar paylaşımın cidden dikkatimi çekti, şukuladım 11-08-2020 06:21:09

  60. Selamlar web siteniz inanki dikkatimi çekti, tebrikler

  61. Selam herkese sayfa harbiden çok güzel, teraziye tıkladım

  62. elif yılmaz Reply

    Çankırı merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese web siteniz valla dikkat çekici, şukuladım 01-09-2020 12:08:04

  63. Ağrı merkezden ben ali. Selamın aleyküm web siten inanılmaz çok iyi, teraziye tıkladım 08-09-2020 21:11:12

  64. Kilis merkezden ben Aylin. Mrb siten yeminle iyi, face de paylaştım 10-09-2020 10:26:03

  65. Bartın merkezden ben gaye. Mrb web siten süper ötesi hayran edici, face de paylaştım 11-09-2020 04:18:41

  66. Şırnak merkezden ben mehmet. Merhaba sayfan ciddiyim çok güzel, teşekkürler 16-09-2020 09:40:06

  67. Kocaeli merkezden ben ziya. Slm siteniz valla çok güzel, linkedinde paylaştım 02-10-2020 07:16:04

  68. Bu konu : ” Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü. ” çok güzel. Selam siteniz inan ki ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 53

  69. Yalova merkezden ben memo. Selam web sitesi inan ki çok güzel, facebookta paylaştım 19-10-2020 01:07:54

  70. Bu konu : ” Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü. ” çok güzel. Selamlar paylaşımın harbiden güzel, şukuladım , hatice – 168

  71. Çanakkale dan kimler var. Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü. . Selamlar siten cidden mükemmel, linkedinde paylaştım , gaye – 335

  72. Kocaeli dan kimler var. Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü. . Merhabalar sayfanız vallaha çok güzel, tebrikler , hatice – 447

  73. Malatya merkezden ben Hasan. Selamın aleyküm sayfan valla çok iyi, teşekkürler 01-11-2020 09:30:44

  74. Tekirdağ dan kimler var. Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü. . merhaba arkadaşlar paylaşımınız yeminle mükemmel, tebrikler , ahmet – 244

  75. Slm sayfa valla güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  76. Bu konu : ” Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü. ” çok güzel. Mrb sayfa inan ki hoşuma gitti, tebrikler , banu – 281

  77. Iğdır dan kimler var. Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü. . Selamın aleyküm web siteniz vallaha dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , emin – 458

  78. Bu konu : ” Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü. ” çok güzel. Selamın aleyküm siten cidden ilgi uyandırıcı, sağolun , – 380

  79. Burdur merkezden ben . selam arkadaşlar paylaşım süper ötesi dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 24-11-2020 18:38:13

  80. Merhaba herkese paylaşımın cidden hoşuma gitti, saolun

  81. Uşak dan kimler var. Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü. . merhaba arkadaşlar paylaşım harbiden dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 241

  82. Bu konu : ” Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü. ” çok güzel. Mrb web sitesi valla çok güzel, twitter da paylaştım , mehmet – 411

  83. selamun aleyküm paylaşım vallaha billaha iyi, sağolun

  84. Antalya dan kimler var. Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü. . selamun aleyküm bu web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, saolun , Emine – 331

  85. Gürbüz Reply

    Kastamonu dan kimler var. Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü. . Mrb paylaşım inanılmaz hayran edici, facebookta paylaştım , Gürbüz – 332

  86. Bu konu : ” Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü. ” çok güzel. Merhabalar sayfanız yeminle çok hoşuma gitti, şukuladım , gaye – 87

  87. Hakkari dan kimler var. Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü. . selam arkadaşlar sayfan süper ötesi hayran edici, teraziye tıkladım , hatice – 397

  88. Gürbüz Reply

    Yalova dan kimler var. Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü. . merhaba arkadaşlar siten valla iyi, twitter da paylaştım , Gürbüz – 346

  89. Bu konu : ” Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü. ” çok güzel. selamun aleyküm sayfanız ciddiyim hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , ahmet – 453

  90. Bu konu : ” Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü. ” çok güzel. Merhaba siteniz süper ötesi güzel, linkedinde paylaştım , Hasan – 238

  91. Ankara dan kimler var. Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü. . selamun aleyküm bu web sitesi vallaha billaha iyi, teraziye tıkladım , ahmet – 53

  92. Bu konu : ” Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü. ” çok güzel. Slm web siten harbiden iyi, linkedinde paylaştım , mehmet – 221

  93. Tekirdağ dan kimler var. Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü. . Selamlar web siteniz harbiden hoşuma gitti, teşekkürler , ali – 195

  94. Bu konu : ” Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü. ” çok güzel. Merhaba herkese web sitesi vallaha ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , gaye – 285

  95. Bitlis merkezden ben ahmet. Selam web siten valla hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 25-01-2021 11:54:24

  96. Kastamonu dan kimler var. Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü. . Mrb siteniz inanki mükemmel, şukuladım , memo – 316

  97. Selam herkese bu web sitesi valla ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım

  98. Selamlar paylaşımın harbiden hayran edici, sağolun

  99. Iğdır dan kimler var. Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü. . merhaba arkadaşlar siten inanılmaz çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , ziya – 20

  100. Edirne merkezden ben emin. Slm web siten inanki güzel, şukuladım 14-02-2021 07:58:37

  101. Tunceli merkezden ben ali. Selam herkese web sitesi harbiden dikkatimi çekti, saolun 17-02-2021 00:48:01

  102. Edirne merkezden ben ziya. Selamın aleyküm paylaşımınız ciddiyim güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 17-02-2021 06:35:30

  103. Mersin dan kimler var. Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü. . Merhaba herkese sayfanız süper ötesi hoşuma gitti, sağolun , emin – 443

  104. Isparta dan kimler var. Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü. . Slm paylaşım vallaha billaha güzel, teraziye tıkladım , Aylin – 303

  105. Aksaray merkezden ben hatice. Selam web siteniz yeminle çok güzel, saolun 25-02-2021 00:49:58

  106. Edirne dan kimler var. Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü. . Selamlar paylaşım inan ki ilgi uyandırıcı, şukuladım , Aylin – 499

  107. Kırklareli merkezden ben banu. Merhaba herkese web siten valla dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 11-03-2021 12:05:58

  108. Gürbüz Reply

    Eskişehir merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşımın gerçekten çok iyi, facebookta paylaştım 17-03-2021 09:32:02

  109. Eskişehir merkezden ben ali. Selam paylaşım cidden çok güzel, sağolun 01-04-2021 00:52:34

  110. elif yılmaz Reply

    Sinop merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar web siten cidden hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 02-04-2021 20:28:45

  111. Edirne merkezden ben doruk. Merhaba siten inanılmaz çok güzel, teşekkürler 22-04-2021 10:56:07

  112. Tunceli dan kimler var. Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü. . selamun aleyküm web siten yeminle mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 192

  113. elif yılmaz Reply

    Kastamonu merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar web siten inanılmaz hoşuma gitti, teraziye tıkladım 02-05-2021 12:44:25

  114. Bayburt merkezden ben gaye. Selam herkese sayfa valla ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 07-05-2021 16:16:15

  115. İzmir dan kimler var. Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü. . Merhabalar paylaşımınız vallaha billaha hayran bıraktı, şukuladım , ziya – 453

  116. Selam web siteniz inanki çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  117. Slm siteniz vallaha ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım

  118. Bu konu : ” Birkaç gün önce bir uçak yakıtı bir anaokuluna bıraktı ve orada bazı çocukları sarhoş etti. Diyorum ki uçağın sadece bir chemtrail sprey cihazı arızası vardı ve hikaye bir örtü. ” çok güzel. Selamlar paylaşım ciddiyim mükemmel, tebrikler , Emine – 136

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link