Hayır değil.
Eğer öyleyse, insanlar artan vakalardan şikayet etmeyi bırakmalı ve yayılma kurallarına uymayan insanları suçlamalıdır. Çünkü taşma yok.
Hastanelerin tedbirler nedeniyle dolmama nedenini iddia ederlerse, o zaman tekrar …. yayılmadan insanları suçlamayı bırakmalılar.
Çorum merkezden ben ali. Merhaba siteniz inanılmaz hayran edici, facebookta paylaştım 21-12-2020 15:31:32
Şanlıurfa dan kimler var. Biz hastaneleriz ve yoğun bakım üniteleri dolup taşıyor muyuz? . Selam herkese web siteniz valla güzel, sosyal medyada paylaştım , banu – 146
Malatya dan kimler var. Biz hastaneleriz ve yoğun bakım üniteleri dolup taşıyor muyuz? . Selam web sitesi yeminle dikkatimi çekti, saolun , Aylin – 344
Bolu dan kimler var. Biz hastaneleriz ve yoğun bakım üniteleri dolup taşıyor muyuz? . Merhabalar web siteniz cidden hoşuma gitti, tebrikler , mehmet – 339
Bu konu : ” Biz hastaneleriz ve yoğun bakım üniteleri dolup taşıyor muyuz? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfan gerçekten mükemmel, face de paylaştım , ahmet – 44
Bursa dan kimler var. Biz hastaneleriz ve yoğun bakım üniteleri dolup taşıyor muyuz? . Selamlar paylaşımın ciddiyim hayran bıraktı, şukuladım , Aylin – 477
Bu konu : ” Biz hastaneleriz ve yoğun bakım üniteleri dolup taşıyor muyuz? ” çok güzel. Slm sayfanız vallaha billaha iyi, tebrikler , gaye – 374
Bu konu : ” Biz hastaneleriz ve yoğun bakım üniteleri dolup taşıyor muyuz? ” çok güzel. Merhaba herkese web siten vallaha billaha güzel, face de paylaştım , gaye – 102
Elazığ merkezden ben Hasan. selam arkadaşlar sayfanız inan ki ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 31-12-2020 17:30:38
Kırşehir dan kimler var. Biz hastaneleriz ve yoğun bakım üniteleri dolup taşıyor muyuz? . selam arkadaşlar siteniz gerçekten dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , Hasan – 263
Bu konu : ” Biz hastaneleriz ve yoğun bakım üniteleri dolup taşıyor muyuz? ” çok güzel. Selam sayfanız inanılmaz çok hoşuma gitti, tebrikler , mehmet – 474
Şanlıurfa dan kimler var. Biz hastaneleriz ve yoğun bakım üniteleri dolup taşıyor muyuz? . selam arkadaşlar web sitesi yeminle dikkat çekici, saolun , mehmet – 8
Elazığ dan kimler var. Biz hastaneleriz ve yoğun bakım üniteleri dolup taşıyor muyuz? . selamun aleyküm bu web sitesi gerçekten çok güzel, teşekkürler , ali – 89
Malatya merkezden ben memo. selam arkadaşlar paylaşım yeminle çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 01-02-2021 03:08:32
merhaba arkadaşlar paylaşımınız gerçekten çok hoşuma gitti, teşekkürler
Bayburt dan kimler var. Biz hastaneleriz ve yoğun bakım üniteleri dolup taşıyor muyuz? . selam arkadaşlar paylaşımınız inan ki dikkat çekici, teşekkürler , – 106
Nevşehir merkezden ben ziya. Mrb siten valla hayran edici, teşekkürler 11-02-2021 15:39:26
Selam sayfa inanki hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum
Bu konu : ” Biz hastaneleriz ve yoğun bakım üniteleri dolup taşıyor muyuz? ” çok güzel. Slm sayfanız cidden dikkatimi çekti, tebrikler , emin – 43
Iğdır merkezden ben memo. Mrb sayfan vallaha billaha dikkat çekici, sağolun 25-02-2021 12:10:42