Konuştuğum en şüpheci insanlardan biriyle konular hakkında konuşmak için biraz zaman harcadım. Ana akım basının komplo demeye çalıştığı bilgisini bırakıyorum. Bir süre sonra geldiler ve yeni bilgiler edinmeye başladıklarında, sonunda gerçek bir komplo teorisyeni oldular. Bu kişinin olasılık olarak hayal ettiği şeyler, bu denizaltında gördüğüm her şeyden çok daha vahşi. İnsanlara bir şeyler öğretirken dikkatli olmalısınız, çünkü gerçekten beklemeyeceğiniz bir şekilde tepki verecekler.
20 Comments
Adana dan kimler var. Biz komplo teorisyenleri değiliz, rasyonel insanlarız. . Mrb paylaşımın inanki güzel, teraziye tıkladım , ali – 72
Kars merkezden ben emin. Mrb web siten valla çok güzel, sosyal medyada paylaştım 26-01-2021 07:11:42
Bu konu : ” Biz komplo teorisyenleri değiliz, rasyonel insanlarız. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siten inanılmaz dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , ali – 48
Tokat merkezden ben ziya. Selam paylaşımınız cidden iyi, twitter da paylaştım 26-01-2021 15:29:13
Bu konu : ” Biz komplo teorisyenleri değiliz, rasyonel insanlarız. ” çok güzel. Selamlar siten vallaha billaha dikkatimi çekti, saolun , hatice – 284
Bu konu : ” Biz komplo teorisyenleri değiliz, rasyonel insanlarız. ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımınız inanılmaz ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 290
Bu konu : ” Biz komplo teorisyenleri değiliz, rasyonel insanlarız. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşım inanki hoşuma gitti, teşekkürler , Emine – 423
Tekirdağ dan kimler var. Biz komplo teorisyenleri değiliz, rasyonel insanlarız. . Merhaba sayfanız inanki dikkat çekici, facebookta paylaştım , Emine – 334
Hakkari dan kimler var. Biz komplo teorisyenleri değiliz, rasyonel insanlarız. . Merhabalar web siteniz cidden iyi, face de paylaştım , ziya – 144
selam arkadaşlar paylaşım harbiden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Batman dan kimler var. Biz komplo teorisyenleri değiliz, rasyonel insanlarız. . Merhaba siten cidden güzel, sosyal medyada paylaştım , ali – 190
merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanılmaz ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım
Selam herkese siteniz inanılmaz hayran edici, sağolun
Erzincan dan kimler var. Biz komplo teorisyenleri değiliz, rasyonel insanlarız. . Slm sayfanız inan ki güzel, face de paylaştım , hatice – 159
Aksaray dan kimler var. Biz komplo teorisyenleri değiliz, rasyonel insanlarız. . selam arkadaşlar siten inanki hoşuma gitti, twitter da paylaştım , doruk – 333
merhaba arkadaşlar web siteniz vallaha billaha çok iyi, teraziye tıkladım
Hatay dan kimler var. Biz komplo teorisyenleri değiliz, rasyonel insanlarız. . Merhabalar web siteniz harbiden hayran bıraktı, sağolun , hatice – 120
Slm siteniz gerçekten hayran bıraktı, facebookta paylaştım
Diyarbakır merkezden ben ali. Selamın aleyküm sayfanız cidden güzel, teraziye tıkladım 19-04-2021 18:17:20
Bartın dan kimler var. Biz komplo teorisyenleri değiliz, rasyonel insanlarız. . Merhabalar sayfa vallaha ilgi uyandırıcı, sağolun , doruk – 214