Böyle olmasaydı biyolojik bir saldırı nasıl olurdu? Bunun Çin tarafından yapıldığını düşünmeye başlıyorum.

Eğer serbest bırakırlarsa, önce kendi insanlarında yapmaktan başka şansları olmazdı. Şüpheyi önlemek için. Çin rejimi halkını sığır ve genişletilebilir olarak görüyor. Yani buna inanmak zor değil.

Bu suç Amerika’nın tarifelerine, ticari ve IP politikalarına bir yanıt olabilir. Çin, düşük istihdam ücretleri ve başka hiçbir ülke gibi zorla çalıştırma ile büyük bir ekonomik isabetten geri dönebileceklerini bildikleri için ekonomilerine biraz zarar verebilir. Küresel üretime hâkim durumdalar ve tüm dünyada dokunaç yapıyorlar.

Şimdi Amerika, temel hizmetler ve ürünler için Çin’e bağımlı olmaktan kaçınmak için bundan daha milliyetçi bir duruşla geri dönüyorsa. Çin mali açıdan berbat olacak. Bu yüzden belki ABD’nin çökeceğini umuyorlar ve hasardan dönüp, yeni Kemer ve Yol girişimleriyle ilerlemeye ve hâkim olmaya devam edebiliyorlar.

Bu yüzden düşünüyorum, bu aslında Çin tarafından sinsi iyi düşünülmüş bir komplo. Ama çok az şey biliyorlar, ABD anlaşmayı biliyor ve genel olarak dünya küresel bir çatışmaya hazırlanıyor. Bu benzeri görülmemiş kilitlenmeler, gezici hastaneler, seyahat kısıtlamaları ve emekli askeri personelin yeniden aktif hale getirilmesi. Ayrıca Trump, DPA’yı imzalamak için zaten ne olabileceğine zemin hazırlayabilir mi?

“Böyle olmasaydı biyolojik bir saldırı nasıl olurdu? Bunun Çin tarafından yapıldığını düşünmeye başlıyorum.” üzerine 66 yorum

  1. Mardin merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar web siten vallaha çok hoşuma gitti, sağolun 04-04-2020 15:55:05

    Cevapla
  2. Yalova merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar bu web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 19-04-2020 11:57:09

    Cevapla
  3. Kahramanmaraş merkezden ben gaye. Merhaba sayfan gerçekten hoşuma gitti, teşekkürler 06-05-2020 09:42:30

    Cevapla
  4. Kütahya merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm sayfa yeminle güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 24-05-2020 17:43:31

    Cevapla
  5. Trabzon merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar sayfan vallaha hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 14-07-2020 12:11:52

    Cevapla
  6. Sinop merkezden ben doruk. Merhaba web siteniz harbiden çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 05-08-2020 16:08:34

    Cevapla
  7. Karaman merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar web sitesi vallaha billaha hayran edici, face de paylaştım 19-08-2020 06:27:57

    Cevapla
  8. Tunceli merkezden ben Gürbüz. Merhabalar web sitesi vallaha iyi, linkedinde paylaştım 18-09-2020 07:48:56

    Cevapla
  9. Bitlis merkezden ben Gürbüz. Merhaba web siteniz gerçekten çok güzel, linkedinde paylaştım 26-09-2020 06:37:34

    Cevapla
  10. Gaziantep merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar siten cidden çok güzel, sosyal medyada paylaştım 27-09-2020 04:39:01

    Cevapla
  11. Ordu merkezden ben gaye. Merhaba herkese paylaşım gerçekten hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 01-10-2020 10:03:35

    Cevapla
  12. Ardahan merkezden ben banu. Selam herkese sayfanız inanki dikkatimi çekti, teşekkürler 02-10-2020 11:34:11

    Cevapla
  13. Ordu merkezden ben doruk. Merhabalar web siteniz inan ki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 03-11-2020 19:31:33

    Cevapla
  14. Bu konu : ” Böyle olmasaydı biyolojik bir saldırı nasıl olurdu? Bunun Çin tarafından yapıldığını düşünmeye başlıyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımınız inanılmaz hayran bıraktı, şukuladım , – 143

    Cevapla
  15. Gaziantep dan kimler var. Böyle olmasaydı biyolojik bir saldırı nasıl olurdu? Bunun Çin tarafından yapıldığını düşünmeye başlıyorum. . merhaba arkadaşlar sayfa vallaha billaha çok iyi, facebookta paylaştım , doruk – 491

    Cevapla
  16. Muş dan kimler var. Böyle olmasaydı biyolojik bir saldırı nasıl olurdu? Bunun Çin tarafından yapıldığını düşünmeye başlıyorum. . Selamlar web sitesi vallaha billaha dikkatimi çekti, teşekkürler , Emine – 303

    Cevapla
  17. Bu konu : ” Böyle olmasaydı biyolojik bir saldırı nasıl olurdu? Bunun Çin tarafından yapıldığını düşünmeye başlıyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan cidden hayran edici, facebookta paylaştım , Gürbüz – 232

    Cevapla
  18. Malatya merkezden ben ziya. selamun aleyküm paylaşımınız inanki hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 26-11-2020 15:31:34

    Cevapla
  19. Bu konu : ” Böyle olmasaydı biyolojik bir saldırı nasıl olurdu? Bunun Çin tarafından yapıldığını düşünmeye başlıyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm siten ciddiyim mükemmel, facebookta paylaştım , Hasan – 196

    Cevapla
  20. Balıkesir merkezden ben ahmet. selamun aleyküm bu web sitesi harbiden hayran edici, saolun 09-12-2020 07:55:44

    Cevapla
  21. Karabük merkezden ben ali. Mrb sayfan süper ötesi dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 24-12-2020 22:36:11

    Cevapla
  22. Bu konu : ” Böyle olmasaydı biyolojik bir saldırı nasıl olurdu? Bunun Çin tarafından yapıldığını düşünmeye başlıyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşım vallaha çok iyi, twitter da paylaştım , Hasan – 403

    Cevapla
  23. Ardahan dan kimler var. Böyle olmasaydı biyolojik bir saldırı nasıl olurdu? Bunun Çin tarafından yapıldığını düşünmeye başlıyorum. . Merhaba bu web sitesi ciddiyim güzel, teraziye tıkladım , Emine – 361

    Cevapla
  24. Kahramanmaraş merkezden ben ahmet. Merhaba herkese web siteniz inan ki hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 01-01-2021 09:09:17

    Cevapla
  25. Bu konu : ” Böyle olmasaydı biyolojik bir saldırı nasıl olurdu? Bunun Çin tarafından yapıldığını düşünmeye başlıyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan yeminle çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , doruk – 416

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link