Site kurallarını çiğnemekle hiçbir ilgisi olmayan anahtar kelimelerin yorumunuzun atılmasına neden olurken, çoğu zaman kötü şeyler hala devam edebilir mi tuhaf değil mi? “Bu yorum onay için bekletiliyor” dediğinde biliyorsun falan filan.

Aslında BreitBart gibi yorumlara izin veren sağcı sitelerde ÇOK tuhaf filtreler var. Neleri fark ettiniz ve bloke edilmemesi gereken hangi kelimeleri fark ettiniz? Küfür etmenin ve bazı bariz ırkçı hakaretlerin, bir lazımlık kafası olmayan herhangi bir site sahibinin uygulayacağı şeyleri SFW’yi korumak için engellendiğini anlayabiliyorum, ancak bu siteler, normal günlük kelimeler olan engellenen kelimelerle gerçekten tuhaflaşıyor.

Author

71 Comments

  1. Ardahan merkezden ben ziya. Merhabalar web sitesi cidden çok iyi, linkedinde paylaştım 12-08-2020 09:23:52

  2. Burdur merkezden ben mehmet. Merhaba herkese sayfanız harbiden hayran edici, tebrikler 12-08-2020 17:07:43

  3. elif yılmaz Reply

    Mrb web siten inanılmaz çok güzel, linkedinde paylaştım

  4. Aksaray merkezden ben gaye. selam arkadaşlar paylaşımın inanki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 12-08-2020 17:49:35

  5. Batman merkezden ben doruk. Merhabalar sayfanız vallaha billaha hayran bıraktı, sağolun 12-08-2020 17:49:52

  6. İzmir merkezden ben Aylin. Selam herkese bu web sitesi inanılmaz hayran bıraktı, şukuladım 13-08-2020 05:56:17

  7. Selam herkese paylaşımın harbiden çok hoşuma gitti, face de paylaştım

  8. Karaman merkezden ben ziya. Merhabalar sayfa süper ötesi çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 13-08-2020 18:03:27

  9. Mrb paylaşımınız ciddiyim ilgi uyandırıcı, şukuladım

  10. merhaba arkadaşlar paylaşımınız gerçekten mükemmel, facebookta paylaştım

  11. Selam web siten vallaha billaha hayran edici, teraziye tıkladım

  12. Isparta merkezden ben Aylin. selamun aleyküm web siten ciddiyim güzel, şukuladım 30-08-2020 03:41:06

  13. Merhabalar sayfa vallaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım

  14. Kilis merkezden ben mehmet. Merhabalar web sitesi inanki dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 07-09-2020 05:30:34

  15. Gürbüz Reply

    Kastamonu merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar web sitesi yeminle çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 09-09-2020 11:03:25

  16. Gürbüz Reply

    Edirne merkezden ben Gürbüz. Selam herkese web sitesi vallaha billaha hayran bıraktı, twitter da paylaştım 26-09-2020 06:54:11

  17. selam arkadaşlar paylaşımın cidden çok güzel, saolun

  18. elif yılmaz Reply

    Niğde merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar sayfan ciddiyim hayran edici, saolun 02-10-2020 10:16:23

  19. Hakkari merkezden ben gaye. Selam herkese web sitesi vallaha billaha hayran bıraktı, twitter da paylaştım 02-10-2020 11:22:17

  20. Çanakkale dan kimler var. Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? . Slm siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , Aylin – 8

  21. Erzurum dan kimler var. Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? . Selam paylaşımınız harbiden mükemmel, tebrikler , gaye – 232

  22. Mardin merkezden ben ali. Selam herkese sayfa süper ötesi ilgi uyandırıcı, saolun 12-11-2020 13:33:34

  23. Bu konu : ” Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfanız süper ötesi çok iyi, teşekkürler , ziya – 336

  24. Gürbüz Reply

    Antalya merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese web sitesi valla hayran edici, facebookta paylaştım 23-11-2020 22:45:17

  25. Eskişehir merkezden ben ali. Selam herkese web siten inanki çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 28-11-2020 13:35:38

  26. Gürbüz Reply

    Çanakkale merkezden ben Gürbüz. Mrb siten cidden ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 04-12-2020 23:19:51

  27. Selam herkese web siten inan ki dikkatimi çekti, saolun

  28. Gaziantep merkezden ben Aylin. Merhaba herkese web siten inanılmaz hayran edici, face de paylaştım 06-12-2020 23:37:32

  29. Bu konu : ” Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? ” çok güzel. Merhaba herkese siteniz gerçekten hayran edici, sağolun , – 407

  30. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? ” çok güzel. Merhaba sayfanız inanılmaz çok güzel, sosyal medyada paylaştım , elif yılmaz – 242

  31. Kastamonu merkezden ben ali. selam arkadaşlar sayfa cidden çok güzel, twitter da paylaştım 10-12-2020 01:36:30

  32. Elazığ merkezden ben ziya. selam arkadaşlar sayfan süper ötesi iyi, şukuladım 15-12-2020 22:48:16

  33. Adıyaman dan kimler var. Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? . Selam herkese sayfan süper ötesi dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , Emine – 360

  34. Tokat dan kimler var. Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? . Selam herkese sayfa vallaha billaha hayran edici, sosyal medyada paylaştım , ali – 73

  35. Bursa merkezden ben gaye. Mrb sayfanız harbiden hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 27-12-2020 23:15:59

  36. elif yılmaz Reply

    Niğde dan kimler var. Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? . Selamın aleyküm siten vallaha güzel, facebookta paylaştım , elif yılmaz – 95

  37. Selamın aleyküm web siteniz inan ki çok hoşuma gitti, saolun

  38. Mardin dan kimler var. Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? . merhaba arkadaşlar web siten vallaha güzel, twitter da paylaştım , ahmet – 32

  39. Burdur dan kimler var. Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? . Merhaba sayfan inanılmaz hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , hatice – 165

  40. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? ” çok güzel. Mrb sayfa süper ötesi iyi, teraziye tıkladım , elif yılmaz – 302

  41. Karaman merkezden ben Aylin. Selam siten inan ki hayran edici, face de paylaştım 07-01-2021 10:35:47

  42. Merhaba herkese paylaşım vallaha güzel, facebookta paylaştım

  43. Ardahan merkezden ben ahmet. Mrb paylaşım inanki ilgi uyandırıcı, sağolun 08-01-2021 04:59:17

  44. Giresun merkezden ben Emine. Mrb sayfanız harbiden dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 11-01-2021 22:02:37

  45. elif yılmaz Reply

    Selamlar paylaşım vallaha dikkat çekici, twitter da paylaştım

  46. Bayburt merkezden ben gaye. Selam paylaşımın yeminle hoşuma gitti, facebookta paylaştım 20-01-2021 02:03:59

  47. Düzce dan kimler var. Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? . Selam herkese siteniz gerçekten hayran edici, saolun , – 216

  48. Şırnak merkezden ben ali. Selam herkese paylaşımınız inanki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 27-01-2021 04:41:58

  49. Sivas merkezden ben gaye. Mrb paylaşımın inanılmaz ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 29-01-2021 06:52:46

  50. Gürbüz Reply

    Tekirdağ merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm web siten inanki çok güzel, linkedinde paylaştım 29-01-2021 17:38:46

  51. selamun aleyküm paylaşımınız inanki ilgi uyandırıcı, sağolun

  52. Eskişehir merkezden ben . Mrb bu web sitesi cidden çok güzel, linkedinde paylaştım 09-02-2021 21:32:15

  53. Bu konu : ” Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siten vallaha güzel, face de paylaştım , ali – 390

  54. Giresun merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar bu web sitesi süper ötesi güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 26-02-2021 08:10:52

  55. Bilecik merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar paylaşımınız inan ki güzel, linkedinde paylaştım 27-02-2021 02:51:21

  56. Bu konu : ” Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? ” çok güzel. Merhaba paylaşımın ciddiyim iyi, linkedinde paylaştım , hatice – 139

  57. Ardahan dan kimler var. Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? . Merhaba herkese siten gerçekten çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , hatice – 48

  58. Kilis dan kimler var. Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? . Selam web sitesi yeminle mükemmel, sosyal medyada paylaştım , gaye – 486

  59. Düzce dan kimler var. Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? . Merhaba herkese bu web sitesi harbiden dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , hatice – 464

  60. Gürbüz Reply

    Sakarya dan kimler var. Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? . Selam web siteniz vallaha billaha iyi, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 410

  61. Bu konu : ” Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımınız yeminle çok iyi, teşekkürler , Emine – 465

  62. Bu konu : ” Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? ” çok güzel. Selamlar web siten inan ki ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , Emine – 134

  63. Bu konu : ” Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? ” çok güzel. Mrb bu web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , memo – 35

  64. elif yılmaz Reply

    Çanakkale merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar sayfa yeminle ilgi uyandırıcı, sağolun 25-04-2021 12:15:46

  65. Tunceli merkezden ben ahmet. selamun aleyküm sayfanız harbiden ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 29-04-2021 07:08:11

  66. Slm paylaşımınız inanılmaz dikkat çekici, teşekkürler

  67. Bu konu : ” Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar siten gerçekten hayran edici, facebookta paylaştım , banu – 418

  68. Samsun dan kimler var. Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? . Selamlar web siteniz vallaha çok güzel, saolun , gaye – 418

  69. Zonguldak dan kimler var. Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? . selamun aleyküm web siteniz inan ki ilgi uyandırıcı, teşekkürler , doruk – 59

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link