Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor?

Site kurallarını çiğnemekle hiçbir ilgisi olmayan anahtar kelimelerin yorumunuzun atılmasına neden olurken, çoğu zaman kötü şeyler hala devam edebilir mi tuhaf değil mi? “Bu yorum onay için bekletiliyor” dediğinde biliyorsun falan filan.

Aslında BreitBart gibi yorumlara izin veren sağcı sitelerde ÇOK tuhaf filtreler var. Neleri fark ettiniz ve bloke edilmemesi gereken hangi kelimeleri fark ettiniz? Küfür etmenin ve bazı bariz ırkçı hakaretlerin, bir lazımlık kafası olmayan herhangi bir site sahibinin uygulayacağı şeyleri SFW’yi korumak için engellendiğini anlayabiliyorum, ancak bu siteler, normal günlük kelimeler olan engellenen kelimelerle gerçekten tuhaflaşıyor.

“Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor?” üzerine 55 yorum

  1. Aksaray merkezden ben gaye. selam arkadaşlar paylaşımın inanki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 12-08-2020 17:49:35

    Cevapla
  2. İzmir merkezden ben Aylin. Selam herkese bu web sitesi inanılmaz hayran bıraktı, şukuladım 13-08-2020 05:56:17

    Cevapla
  3. Karaman merkezden ben ziya. Merhabalar sayfa süper ötesi çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 13-08-2020 18:03:27

    Cevapla
  4. Kilis merkezden ben mehmet. Merhabalar web sitesi inanki dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 07-09-2020 05:30:34

    Cevapla
  5. Kastamonu merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar web sitesi yeminle çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 09-09-2020 11:03:25

    Cevapla
  6. Edirne merkezden ben Gürbüz. Selam herkese web sitesi vallaha billaha hayran bıraktı, twitter da paylaştım 26-09-2020 06:54:11

    Cevapla
  7. Niğde merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar sayfan ciddiyim hayran edici, saolun 02-10-2020 10:16:23

    Cevapla
  8. Hakkari merkezden ben gaye. Selam herkese web sitesi vallaha billaha hayran bıraktı, twitter da paylaştım 02-10-2020 11:22:17

    Cevapla
  9. Çanakkale dan kimler var. Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? . Slm siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , Aylin – 8

    Cevapla
  10. Erzurum dan kimler var. Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? . Selam paylaşımınız harbiden mükemmel, tebrikler , gaye – 232

    Cevapla
  11. Bu konu : ” Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfanız süper ötesi çok iyi, teşekkürler , ziya – 336

    Cevapla
  12. Antalya merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese web sitesi valla hayran edici, facebookta paylaştım 23-11-2020 22:45:17

    Cevapla
  13. Eskişehir merkezden ben ali. Selam herkese web siten inanki çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 28-11-2020 13:35:38

    Cevapla
  14. Çanakkale merkezden ben Gürbüz. Mrb siten cidden ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 04-12-2020 23:19:51

    Cevapla
  15. Gaziantep merkezden ben Aylin. Merhaba herkese web siten inanılmaz hayran edici, face de paylaştım 06-12-2020 23:37:32

    Cevapla
  16. Bu konu : ” Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? ” çok güzel. Merhaba herkese siteniz gerçekten hayran edici, sağolun , – 407

    Cevapla
  17. Bu konu : ” Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? ” çok güzel. Merhaba sayfanız inanılmaz çok güzel, sosyal medyada paylaştım , elif yılmaz – 242

    Cevapla
  18. Kastamonu merkezden ben ali. selam arkadaşlar sayfa cidden çok güzel, twitter da paylaştım 10-12-2020 01:36:30

    Cevapla
  19. Adıyaman dan kimler var. Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? . Selam herkese sayfan süper ötesi dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , Emine – 360

    Cevapla
  20. Tokat dan kimler var. Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? . Selam herkese sayfa vallaha billaha hayran edici, sosyal medyada paylaştım , ali – 73

    Cevapla
  21. Bursa merkezden ben gaye. Mrb sayfanız harbiden hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 27-12-2020 23:15:59

    Cevapla
  22. Niğde dan kimler var. Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? . Selamın aleyküm siten vallaha güzel, facebookta paylaştım , elif yılmaz – 95

    Cevapla
  23. Mardin dan kimler var. Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? . merhaba arkadaşlar web siten vallaha güzel, twitter da paylaştım , ahmet – 32

    Cevapla
  24. Burdur dan kimler var. Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? . Merhaba sayfan inanılmaz hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , hatice – 165

    Cevapla
  25. Bu konu : ” Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? ” çok güzel. Mrb sayfa süper ötesi iyi, teraziye tıkladım , elif yılmaz – 302

    Cevapla
  26. Karaman merkezden ben Aylin. Selam siten inan ki hayran edici, face de paylaştım 07-01-2021 10:35:47

    Cevapla
  27. Ardahan merkezden ben ahmet. Mrb paylaşım inanki ilgi uyandırıcı, sağolun 08-01-2021 04:59:17

    Cevapla
  28. Giresun merkezden ben Emine. Mrb sayfanız harbiden dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 11-01-2021 22:02:37

    Cevapla
  29. Bayburt merkezden ben gaye. Selam paylaşımın yeminle hoşuma gitti, facebookta paylaştım 20-01-2021 02:03:59

    Cevapla
  30. Düzce dan kimler var. Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? . Selam herkese siteniz gerçekten hayran edici, saolun , – 216

    Cevapla
  31. Şırnak merkezden ben ali. Selam herkese paylaşımınız inanki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 27-01-2021 04:41:58

    Cevapla
  32. Sivas merkezden ben gaye. Mrb paylaşımın inanılmaz ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 29-01-2021 06:52:46

    Cevapla
  33. Tekirdağ merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm web siten inanki çok güzel, linkedinde paylaştım 29-01-2021 17:38:46

    Cevapla
  34. Eskişehir merkezden ben . Mrb bu web sitesi cidden çok güzel, linkedinde paylaştım 09-02-2021 21:32:15

    Cevapla
  35. Bu konu : ” Breitbart yorumları neden rastgele engelliyor? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siten vallaha güzel, face de paylaştım , ali – 390

    Cevapla
  36. Giresun merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar bu web sitesi süper ötesi güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 26-02-2021 08:10:52

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link