Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir?

Bu kadar çok kişi silinmeden nasıl yorum yapar? Aynı birkaç kişinin botları mı yoksa alt hesapları mı olduğunu merak edemiyorum. Burada bir tür uzun con oyunu var mı?

Başka kimseyle BB deneyimi oldu mu? İşin neydi? Sayfayı yenilediğinizde yorumların çoğu orada değildir.

Bir keresinde insanlara neden ekonomimizin neden sadece EA tipi zihniyetlerle kapitalizmin adını mahveden bu kadar kırıldığını sormaya çalıştım ve beni sosyalist olmakla suçladılar. Kapitalizmin küçük adamları temsil etmesi gerektiğine inanıyorum ama BB öyle değil.

BB’yi anlayamıyorum. Bazı günler sıcak eserler, diğerleri soğuk eserler.

“Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir?” üzerine 70 yorum

  1. Kırıkkale merkezden ben gaye. Merhaba web sitesi vallaha billaha dikkatimi çekti, teşekkürler 11-04-2020 15:57:30

    Cevapla
  2. Çankırı merkezden ben Gürbüz. Slm siteniz inan ki çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 15-04-2020 09:43:51

    Cevapla
  3. Osmaniye merkezden ben Gürbüz. Selam sayfanız vallaha hoşuma gitti, tebrikler 03-05-2020 04:54:46

    Cevapla
  4. Kars merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar web siten valla dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 07-05-2020 10:11:42

    Cevapla
  5. Aydın merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar web sitesi inanki hayran bıraktı, twitter da paylaştım 13-05-2020 02:57:32

    Cevapla
  6. Mardin merkezden ben ahmet. Selam herkese web sitesi ciddiyim dikkat çekici, şukuladım 18-05-2020 07:42:51

    Cevapla
  7. Çankırı merkezden ben gaye. selam arkadaşlar web sitesi inanki dikkat çekici, teraziye tıkladım 26-05-2020 02:38:23

    Cevapla
  8. Diyarbakır merkezden ben doruk. Selam web sitesi inan ki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 05-07-2020 20:17:13

    Cevapla
  9. Gaziantep merkezden ben ziya. selam arkadaşlar sayfan ciddiyim hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 11-07-2020 21:22:59

    Cevapla
  10. Bayburt merkezden ben elif yılmaz. Selamlar paylaşım harbiden mükemmel, teraziye tıkladım 13-07-2020 03:27:46

    Cevapla
  11. Antalya merkezden ben elif yılmaz. Merhaba web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, sağolun 17-07-2020 10:40:23

    Cevapla
  12. Muğla merkezden ben ziya. selamun aleyküm web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 06-08-2020 23:12:08

    Cevapla
  13. Şanlıurfa merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar paylaşım valla dikkatimi çekti, tebrikler 10-08-2020 13:56:37

    Cevapla
  14. Bilecik merkezden ben Emine. Selam herkese sayfa harbiden dikkat çekici, facebookta paylaştım 18-08-2020 00:33:01

    Cevapla
  15. Çankırı merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar sayfan harbiden çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 26-08-2020 11:42:45

    Cevapla
  16. Bilecik merkezden ben elif yılmaz. Mrb paylaşım harbiden ilgi uyandırıcı, teşekkürler 02-10-2020 11:33:27

    Cevapla
  17. Eskişehir merkezden ben banu. Mrb sayfa vallaha billaha dikkat çekici, tebrikler 08-10-2020 02:27:26

    Cevapla
  18. Muğla dan kimler var. Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? . Selamın aleyküm web siteniz valla dikkat çekici, tebrikler , Emine – 80

    Cevapla
  19. Bursa dan kimler var. Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? . Merhabalar web siten vallaha hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 346

    Cevapla
  20. Bu konu : ” Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? ” çok güzel. selam arkadaşlar siten yeminle çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , – 135

    Cevapla
  21. Mardin merkezden ben Emine. selam arkadaşlar web siten cidden çok hoşuma gitti, saolun 22-11-2020 10:58:11

    Cevapla
  22. Bu konu : ” Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? ” çok güzel. Selam herkese sayfa cidden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , emin – 104

    Cevapla
  23. Bu konu : ” Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfan harbiden hayran edici, facebookta paylaştım , elif yılmaz – 80

    Cevapla
  24. Bursa dan kimler var. Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? . Selam siteniz süper ötesi güzel, teşekkürler , – 405

    Cevapla
  25. Sinop merkezden ben hatice. selamun aleyküm web sitesi süper ötesi hoşuma gitti, facebookta paylaştım 06-12-2020 14:27:02

    Cevapla
  26. Adana merkezden ben Aylin. selamun aleyküm web siteniz harbiden dikkat çekici, twitter da paylaştım 15-12-2020 23:03:04

    Cevapla
  27. Bu konu : ” Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? ” çok güzel. Merhaba sayfanız harbiden dikkatimi çekti, saolun , ziya – 312

    Cevapla
  28. Nevşehir merkezden ben ziya. Selam siteniz süper ötesi çok güzel, sosyal medyada paylaştım 22-12-2020 08:16:57

    Cevapla
  29. Bu konu : ” Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? ” çok güzel. Merhabalar web sitesi valla çok iyi, sağolun , Gürbüz – 437

    Cevapla
  30. Bursa dan kimler var. Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? . Selamlar sayfa gerçekten mükemmel, teşekkürler , doruk – 420

    Cevapla
  31. Bu konu : ” Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? ” çok güzel. Selam paylaşım ciddiyim mükemmel, tebrikler , – 375

    Cevapla
  32. Bu konu : ” Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? ” çok güzel. selamun aleyküm sayfan yeminle çok iyi, şukuladım , ahmet – 36

    Cevapla
  33. Çorum dan kimler var. Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? . selamun aleyküm sayfa inan ki hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , banu – 358

    Cevapla
  34. Bolu merkezden ben Hasan. Selam herkese siten ciddiyim dikkat çekici, teşekkürler 17-01-2021 03:57:27

    Cevapla
  35. Elazığ dan kimler var. Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? . selam arkadaşlar web sitesi vallaha billaha iyi, twitter da paylaştım , gaye – 57

    Cevapla
  36. Kırklareli dan kimler var. Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? . Selamlar bu web sitesi cidden iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , banu – 307

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link