Bu kadar çok kişi silinmeden nasıl yorum yapar? Aynı birkaç kişinin botları mı yoksa alt hesapları mı olduğunu merak edemiyorum. Burada bir tür uzun con oyunu var mı?

Başka kimseyle BB deneyimi oldu mu? İşin neydi? Sayfayı yenilediğinizde yorumların çoğu orada değildir.

Bir keresinde insanlara neden ekonomimizin neden sadece EA tipi zihniyetlerle kapitalizmin adını mahveden bu kadar kırıldığını sormaya çalıştım ve beni sosyalist olmakla suçladılar. Kapitalizmin küçük adamları temsil etmesi gerektiğine inanıyorum ama BB öyle değil.

BB’yi anlayamıyorum. Bazı günler sıcak eserler, diğerleri soğuk eserler.

Author

94 Comments

  1. elif yılmaz Reply

    Merhabalar web sitesi gerçekten mükemmel, linkedinde paylaştım

  2. Kırıkkale merkezden ben gaye. Merhaba web sitesi vallaha billaha dikkatimi çekti, teşekkürler 11-04-2020 15:57:30

  3. elif yılmaz Reply

    Selamın aleyküm sayfanız vallaha çok güzel, şukuladım

  4. Slm paylaşımınız yeminle hayran edici, face de paylaştım

  5. Çankırı merkezden ben Gürbüz. Slm siteniz inan ki çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 15-04-2020 09:43:51

  6. selamun aleyküm sayfanız ciddiyim dikkat çekici, sağolun

  7. Merhaba paylaşımınız yeminle dikkatimi çekti, teraziye tıkladım

  8. Selamlar paylaşımınız vallaha billaha dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım

  9. Osmaniye merkezden ben Gürbüz. Selam sayfanız vallaha hoşuma gitti, tebrikler 03-05-2020 04:54:46

  10. selam arkadaşlar sayfa harbiden hayran bıraktı, şukuladım

  11. elif yılmaz Reply

    Kars merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar web siten valla dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 07-05-2020 10:11:42

  12. selam arkadaşlar sayfan süper ötesi çok iyi, linkedinde paylaştım

  13. selam arkadaşlar siteniz ciddiyim hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  14. Aydın merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar web sitesi inanki hayran bıraktı, twitter da paylaştım 13-05-2020 02:57:32

  15. Slm bu web sitesi vallaha dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım

  16. Mardin merkezden ben ahmet. Selam herkese web sitesi ciddiyim dikkat çekici, şukuladım 18-05-2020 07:42:51

  17. Çankırı merkezden ben gaye. selam arkadaşlar web sitesi inanki dikkat çekici, teraziye tıkladım 26-05-2020 02:38:23

  18. Selam web siten vallaha çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  19. Selamın aleyküm web sitesi cidden güzel, facebookta paylaştım

  20. Merhaba paylaşım vallaha billaha çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  21. Selamlar web sitesi yeminle hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum

  22. Slm web siten gerçekten ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım

  23. Diyarbakır merkezden ben doruk. Selam web sitesi inan ki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 05-07-2020 20:17:13

  24. Isparta merkezden ben ali. Selam web siten cidden çok güzel, sağolun 10-07-2020 14:31:32

  25. Gaziantep merkezden ben ziya. selam arkadaşlar sayfan ciddiyim hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 11-07-2020 21:22:59

  26. elif yılmaz Reply

    Bayburt merkezden ben elif yılmaz. Selamlar paylaşım harbiden mükemmel, teraziye tıkladım 13-07-2020 03:27:46

  27. elif yılmaz Reply

    Antalya merkezden ben elif yılmaz. Merhaba web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, sağolun 17-07-2020 10:40:23

  28. selam arkadaşlar web siteniz valla çok hoşuma gitti, face de paylaştım

  29. merhaba arkadaşlar bu web sitesi gerçekten mükemmel, twitter da paylaştım

  30. Muğla merkezden ben ziya. selamun aleyküm web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 06-08-2020 23:12:08

  31. Şanlıurfa merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar paylaşım valla dikkatimi çekti, tebrikler 10-08-2020 13:56:37

  32. Bilecik merkezden ben Emine. Selam herkese sayfa harbiden dikkat çekici, facebookta paylaştım 18-08-2020 00:33:01

  33. Tekirdağ merkezden ben ziya. Selam bu web sitesi vallaha billaha çok iyi, şukuladım 22-08-2020 00:31:17

  34. Çankırı merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar sayfan harbiden çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 26-08-2020 11:42:45

  35. selam arkadaşlar sayfan gerçekten ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım

  36. Merhaba sayfanız gerçekten dikkat çekici, tebrikler

  37. Merhaba herkese paylaşım inan ki çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  38. Selamın aleyküm web siten inan ki çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  39. selamun aleyküm web siten gerçekten güzel, linkedinde paylaştım

  40. Yozgat merkezden ben Aylin. Merhabalar siten cidden hayran bıraktı, şukuladım 17-09-2020 10:00:21

  41. Selamın aleyküm sayfan inanılmaz hayran bıraktı, linkedinde paylaştım

  42. elif yılmaz Reply

    Bilecik merkezden ben elif yılmaz. Mrb paylaşım harbiden ilgi uyandırıcı, teşekkürler 02-10-2020 11:33:27

  43. Merhabalar web sitesi valla hayran bıraktı, face de paylaştım

  44. Eskişehir merkezden ben banu. Mrb sayfa vallaha billaha dikkat çekici, tebrikler 08-10-2020 02:27:26

  45. Muğla dan kimler var. Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? . Selamın aleyküm web siteniz valla dikkat çekici, tebrikler , Emine – 80

  46. Uşak merkezden ben banu. Slm sayfa inanki çok güzel, linkedinde paylaştım 01-11-2020 15:37:31

  47. Bursa dan kimler var. Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? . Merhabalar web siten vallaha hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 346

  48. Bu konu : ” Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? ” çok güzel. selam arkadaşlar siten yeminle çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , – 135

  49. Mardin merkezden ben Emine. selam arkadaşlar web siten cidden çok hoşuma gitti, saolun 22-11-2020 10:58:11

  50. Bu konu : ” Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? ” çok güzel. Selam herkese sayfa cidden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , emin – 104

  51. Selam siten inan ki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım

  52. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfan harbiden hayran edici, facebookta paylaştım , elif yılmaz – 80

  53. Bursa dan kimler var. Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? . Selam siteniz süper ötesi güzel, teşekkürler , – 405

  54. Sinop merkezden ben hatice. selamun aleyküm web sitesi süper ötesi hoşuma gitti, facebookta paylaştım 06-12-2020 14:27:02

  55. Adana merkezden ben Aylin. selamun aleyküm web siteniz harbiden dikkat çekici, twitter da paylaştım 15-12-2020 23:03:04

  56. Bu konu : ” Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? ” çok güzel. Merhaba sayfanız harbiden dikkatimi çekti, saolun , ziya – 312

  57. Nevşehir merkezden ben ziya. Selam siteniz süper ötesi çok güzel, sosyal medyada paylaştım 22-12-2020 08:16:57

  58. Selamın aleyküm paylaşımın yeminle dikkat çekici, saolun

  59. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? ” çok güzel. Merhabalar web sitesi valla çok iyi, sağolun , Gürbüz – 437

  60. Bursa dan kimler var. Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? . Selamlar sayfa gerçekten mükemmel, teşekkürler , doruk – 420

  61. Bu konu : ” Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? ” çok güzel. Selam paylaşım ciddiyim mükemmel, tebrikler , – 375

  62. Bu konu : ” Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? ” çok güzel. selamun aleyküm sayfan yeminle çok iyi, şukuladım , ahmet – 36

  63. Çorum dan kimler var. Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? . selamun aleyküm sayfa inan ki hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , banu – 358

  64. Bolu merkezden ben Hasan. Selam herkese siten ciddiyim dikkat çekici, teşekkürler 17-01-2021 03:57:27

  65. Elazığ dan kimler var. Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? . selam arkadaşlar web sitesi vallaha billaha iyi, twitter da paylaştım , gaye – 57

  66. Kırklareli dan kimler var. Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? . Selamlar bu web sitesi cidden iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , banu – 307

  67. Bu konu : ” Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımın inanılmaz hayran bıraktı, teşekkürler , ali – 310

  68. Bolu dan kimler var. Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? . Merhabalar siteniz inan ki çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , ali – 287

  69. Edirne merkezden ben banu. selam arkadaşlar sayfa gerçekten hoşuma gitti, teşekkürler 10-02-2021 17:15:17

  70. Kayseri merkezden ben ali. Merhaba herkese paylaşımınız inanılmaz hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 27-02-2021 06:18:40

  71. Selam herkese sayfa inanılmaz çok iyi, teşekkürler

  72. Bu konu : ” Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımınız harbiden hayran bıraktı, twitter da paylaştım , Hasan – 146

  73. Çanakkale dan kimler var. Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? . Selam web sitesi inan ki hayran edici, teraziye tıkladım , ali – 28

  74. Bu konu : ” Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? ” çok güzel. selamun aleyküm siteniz gerçekten iyi, sosyal medyada paylaştım , emin – 235

  75. Bu konu : ” Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? ” çok güzel. Selam herkese siten yeminle çok iyi, sağolun , emin – 500

  76. Ağrı dan kimler var. Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? . Mrb web siten yeminle ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , Aylin – 452

  77. Gürbüz Reply

    Mrb web sitesi inanılmaz dikkat çekici, tebrikler

  78. Kahramanmaraş merkezden ben mehmet. Selam herkese paylaşım inan ki güzel, twitter da paylaştım 09-04-2021 04:59:49

  79. Bu konu : ” Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşım harbiden çok iyi, facebookta paylaştım , ali – 199

  80. Erzurum dan kimler var. Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? . selamun aleyküm web sitesi vallaha billaha ilgi uyandırıcı, saolun , memo – 133

  81. Selamın aleyküm sayfan inanki ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum

  82. Adana merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar sayfan yeminle dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 11-05-2021 00:47:53

  83. selam arkadaşlar sayfanız cidden güzel, linkedinde paylaştım

  84. merhaba arkadaşlar paylaşımın süper ötesi hayran bıraktı, face de paylaştım

  85. İzmir merkezden ben ali. Merhabalar bu web sitesi inanki hayran edici, sağolun 02-06-2021 05:22:21

  86. Bu konu : ” Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? ” çok güzel. Selam paylaşımınız süper ötesi iyi, linkedinde paylaştım , gaye – 237

  87. Bingöl merkezden ben mehmet. Slm paylaşımın süper ötesi hayran bıraktı, twitter da paylaştım 11-06-2021 01:08:21

  88. Eskişehir dan kimler var. Breitbart’ta yorumların otomatik olarak silinmesiyle ilgili sorun nedir? . merhaba arkadaşlar paylaşım inan ki çok iyi, teraziye tıkladım , ahmet – 94

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link