Bu bir BM videosu. Lütfen 5: 35’ten sonra dinleyin (videonun tamamı bilgilendirici olsa da, ancak 5: 35’ten itibaren akıllara durgunluk veriyor (hatta belki zihninizi değiştiriyor)). Bu video 2017’den:
https://m.youtube.com/watch?v=IiH33rKFUmM
Aşağıdaki bağlantıdan daha fazlası (bu adamın sahip olduğu, sahip olduğu ve geleceğimizde sahip olacağı gücü tam olarak anlamak için yukarıdan aşağıya okumanızı öneririz):
Bu arada Nikola Tesla, The LAMBS üyesiydi:
https://the-lambs.org/club_member/climan-sanford-r/
Çoğunlukla herkesin aradığı şeyi eklemek için mi düzenlendi? Evde herhangi bir teknoloji kullanmazlarsa, er ya da geç herkesin neye bakması gerekir? Işıklı bir cihaz.
Selamın aleyküm siten vallaha çok güzel, teşekkürler
Çanakkale merkezden ben elif yılmaz. Merhaba web siteniz vallaha billaha ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 15-08-2020 03:14:12
Mersin merkezden ben Gürbüz. Selamlar web siten harbiden çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 15-08-2020 03:50:07
Afyon merkezden ben mehmet. Merhaba herkese web sitesi cidden çok iyi, sağolun 19-08-2020 19:36:02
Selam herkese sayfa gerçekten hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Ardahan merkezden ben Emine. Selam web siten inanılmaz dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 24-08-2020 23:27:58
Mrb sayfan inan ki dikkat çekici, linkedinde paylaştım
Hatay merkezden ben Emine. Mrb web siten inanılmaz hayran edici, face de paylaştım 03-09-2020 17:20:02
merhaba arkadaşlar paylaşımınız inan ki güzel, şukuladım
Erzincan merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar paylaşımınız süper ötesi dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 11-09-2020 09:04:50
merhaba arkadaşlar paylaşımınız süper ötesi iyi, sosyal medyada paylaştım
merhaba arkadaşlar web siten süper ötesi çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Selamın aleyküm siten gerçekten çok iyi, teşekkürler
Hakkari merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese paylaşımın cidden hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 02-10-2020 11:22:04
Kastamonu dan kimler var. Bu adam bir kasırgadan daha güçlü. . Selam herkese web siteniz süper ötesi hayran bıraktı, facebookta paylaştım , banu – 83
Bursa merkezden ben . Selamın aleyküm paylaşımın inan ki çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 22-10-2020 15:56:40
Bolu dan kimler var. Bu adam bir kasırgadan daha güçlü. . selam arkadaşlar web siteniz inanılmaz ilgi uyandırıcı, teşekkürler , banu – 304
Balıkesir merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar paylaşım ciddiyim hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 01-11-2020 11:47:15
Balıkesir merkezden ben . Selam herkese bu web sitesi valla dikkat çekici, teraziye tıkladım 13-11-2020 17:04:18
Nevşehir merkezden ben ziya. Slm sayfanız vallaha billaha hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 23-11-2020 22:41:20
Bu konu : ” Bu adam bir kasırgadan daha güçlü. ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımınız vallaha billaha çok güzel, teşekkürler , ahmet – 482
Merhaba web sitesi yeminle dikkatimi çekti, teraziye tıkladım
Isparta merkezden ben Gürbüz. Mrb sayfan inanki iyi, face de paylaştım 05-12-2020 23:33:34
Adıyaman merkezden ben Hasan. Selamın aleyküm web siteniz vallaha çok iyi, tebrikler 06-12-2020 14:13:45
merhaba arkadaşlar bu web sitesi inan ki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Bartın dan kimler var. Bu adam bir kasırgadan daha güçlü. . Selamlar siten yeminle çok hoşuma gitti, saolun , hatice – 227
Karaman dan kimler var. Bu adam bir kasırgadan daha güçlü. . Slm paylaşımın harbiden iyi, tebrikler , Gürbüz – 393
Mersin dan kimler var. Bu adam bir kasırgadan daha güçlü. . merhaba arkadaşlar sayfanız gerçekten mükemmel, sosyal medyada paylaştım , banu – 488
Bilecik dan kimler var. Bu adam bir kasırgadan daha güçlü. . Merhaba herkese sayfan süper ötesi hoşuma gitti, şukuladım , ahmet – 180
Merhaba herkese sayfanız vallaha hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Selam paylaşımın süper ötesi çok güzel, sosyal medyada paylaştım
Ağrı merkezden ben hatice. Selam herkese sayfan inanılmaz dikkat çekici, tebrikler 28-12-2020 08:01:49
Merhaba sayfanız inanki hoşuma gitti, saolun
Burdur merkezden ben hatice. Merhaba herkese siten yeminle hayran bıraktı, teşekkürler 04-01-2021 03:46:49
Bu konu : ” Bu adam bir kasırgadan daha güçlü. ” çok güzel. Mrb web siten vallaha billaha hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , doruk – 244
Merhaba herkese paylaşımın inan ki ilgi uyandırıcı, teşekkürler
Kayseri merkezden ben Aylin. Selamlar sayfa inan ki dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 11-01-2021 21:52:08
Mersin dan kimler var. Bu adam bir kasırgadan daha güçlü. . Mrb bu web sitesi cidden çok hoşuma gitti, tebrikler , gaye – 285
Osmaniye merkezden ben Hasan. Selam herkese siten süper ötesi dikkatimi çekti, teşekkürler 12-01-2021 19:05:28
Merhaba herkese siteniz inan ki mükemmel, sağolun
Bu konu : ” Bu adam bir kasırgadan daha güçlü. ” çok güzel. Selamlar web sitesi vallaha mükemmel, teraziye tıkladım , ali – 141
Merhabalar bu web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım
Batman dan kimler var. Bu adam bir kasırgadan daha güçlü. . Merhaba herkese paylaşımın inan ki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , doruk – 254
Selamlar siteniz inanki hayran bıraktı, twitter da paylaştım
Bu konu : ” Bu adam bir kasırgadan daha güçlü. ” çok güzel. Selam herkese siten inan ki güzel, twitter da paylaştım , ali – 328
Merhaba herkese sayfan süper ötesi ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım
Merhaba sayfan inan ki güzel, twitter da paylaştım
Ankara dan kimler var. Bu adam bir kasırgadan daha güçlü. . Mrb sayfan vallaha billaha çok iyi, face de paylaştım , emin – 49
Bu konu : ” Bu adam bir kasırgadan daha güçlü. ” çok güzel. selam arkadaşlar siteniz gerçekten hayran bıraktı, saolun , Hasan – 92
Merhabalar paylaşımın yeminle hayran edici, linkedinde paylaştım
Aksaray dan kimler var. Bu adam bir kasırgadan daha güçlü. . Slm siteniz süper ötesi iyi, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 329
selamun aleyküm paylaşım inan ki çok iyi, face de paylaştım
Balıkesir merkezden ben . Merhaba web sitesi ciddiyim çok iyi, teraziye tıkladım 27-02-2021 12:52:24
Erzurum dan kimler var. Bu adam bir kasırgadan daha güçlü. . merhaba arkadaşlar web siteniz vallaha billaha hayran edici, sağolun , banu – 8
Muğla dan kimler var. Bu adam bir kasırgadan daha güçlü. . Slm paylaşımın harbiden iyi, saolun , Aylin – 458