Geçen yılın en çok okunan gönderilerine ve Covid aldatmacasının tüm istatistiksel kanıtlarına bakın: Grafikler, istatistikler, doktorların ve hemşirelerin konuştuklarının video kanıtı bulunamıyor.
Hepsi tweetler ve saçmalık. En büyük aldatmacanın gerçek kanıtı kitapların yakılmasıdır
Adıyaman dan kimler var. Bu alt belgede kanıt siliniyor / ele alınıyor. . Merhaba sayfan süper ötesi hayran edici, saolun , mehmet – 291
Merhaba herkese bu web sitesi valla hoşuma gitti, şukuladım
Afyon dan kimler var. Bu alt belgede kanıt siliniyor / ele alınıyor. . Slm paylaşımın cidden çok güzel, twitter da paylaştım , hatice – 345
Sinop merkezden ben ali. Selamın aleyküm web siteniz cidden çok iyi, linkedinde paylaştım 14-02-2021 09:08:03
Mersin dan kimler var. Bu alt belgede kanıt siliniyor / ele alınıyor. . merhaba arkadaşlar paylaşım inan ki dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , doruk – 341
Çorum merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar siteniz ciddiyim iyi, sağolun 14-02-2021 11:50:12
Yalova merkezden ben elif yılmaz. Merhaba siten ciddiyim güzel, saolun 20-02-2021 04:42:54
Bu konu : ” Bu alt belgede kanıt siliniyor / ele alınıyor. ” çok güzel. Selam herkese web siten vallaha hayran edici, twitter da paylaştım , emin – 281
Bu konu : ” Bu alt belgede kanıt siliniyor / ele alınıyor. ” çok güzel. selamun aleyküm web siteniz gerçekten hayran bıraktı, facebookta paylaştım , hatice – 489
Bilecik dan kimler var. Bu alt belgede kanıt siliniyor / ele alınıyor. . selam arkadaşlar siteniz gerçekten dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , Gürbüz – 194