Birkaç gün önce reddit’te, ana akım medya hakkında bir haber raporu ve gerçekleri kontrol eden hastanelere giden vatandaş gazeteciyi gösteren bir yazı gördüm. Bunu video yükleyerek ve gördüklerini raporlayarak başardılar. Çoğu durumda olmasa da, ana akış medyası tarafından bize söylenenler her zamanki gibi saf saçmalıktı. Sürpriz!
Bu da beni bu vatandaş gazeteciliği hareketinin ne kadar güçlü ve oyun değiştirdiğini ve bir şekilde nasıl yer almak istediğimi düşündürdü. Resmi anlatımı, önyargısız ve parasız olarak teyit etmek veya reddetmek istiyorum. Değil mi?
selam arkadaşlar web sitesi cidden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum
Merhaba herkese paylaşımın inanılmaz dikkatimi çekti, teraziye tıkladım
Çorum merkezden ben doruk. Merhabalar paylaşımınız valla dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 03-04-2020 15:40:36
Bilecik merkezden ben gaye. selam arkadaşlar bu web sitesi gerçekten mükemmel, sağolun 04-04-2020 20:09:26
Osmaniye merkezden ben gaye. Slm sayfa vallaha billaha güzel, twitter da paylaştım 07-04-2020 16:03:10
Selamlar paylaşımın inanki hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Selamlar siteniz ciddiyim iyi, linkedinde paylaştım
Selamın aleyküm bu web sitesi vallaha dikkat çekici, tebrikler
Slm sayfanız yeminle güzel, tebrikler
Karaman merkezden ben doruk. selam arkadaşlar web siteniz vallaha hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 25-04-2020 04:01:55
Konya merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm sayfa ciddiyim çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 25-04-2020 08:16:34
Aksaray merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar bu web sitesi cidden çok iyi, face de paylaştım 30-04-2020 12:06:57
Karaman merkezden ben ali. Slm sayfanız süper ötesi hayran edici, twitter da paylaştım 30-04-2020 21:46:42
Selam herkese sayfanız valla hayran edici, teraziye tıkladım
Isparta merkezden ben Emine. Merhaba herkese paylaşımın harbiden çok hoşuma gitti, saolun 03-05-2020 01:58:36
Slm paylaşım yeminle çok iyi, twitter da paylaştım
Samsun merkezden ben banu. Merhabalar paylaşımın vallaha billaha hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 06-05-2020 02:27:31
Gümüşhane merkezden ben banu. selam arkadaşlar web siten vallaha billaha mükemmel, tebrikler 06-05-2020 07:05:00
Selam web sitesi süper ötesi çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Selamlar sayfa vallaha çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Isparta merkezden ben ali. selamun aleyküm web siteniz cidden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 09-05-2020 17:49:53
selam arkadaşlar web siten süper ötesi hoşuma gitti, sağolun
Nevşehir merkezden ben mehmet. Merhabalar paylaşımınız valla dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 12-05-2020 08:59:42
Antalya merkezden ben mehmet. Merhaba herkese web siteniz yeminle ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 14-05-2020 08:54:07
merhaba arkadaşlar siteniz inanki güzel, saolun
Merhaba sayfanız harbiden hoşuma gitti, sağolun
Aksaray merkezden ben banu. Selamlar paylaşımınız vallaha billaha mükemmel, twitter da paylaştım 01-06-2020 17:16:26
Merhaba siteniz süper ötesi iyi, facebookta paylaştım
Rize merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm sayfanız ciddiyim çok iyi, teşekkürler 08-06-2020 01:57:21
Kırşehir merkezden ben Gürbüz. Merhaba sayfanız ciddiyim dikkatimi çekti, şukuladım 08-06-2020 10:19:20
Erzurum merkezden ben ahmet. Selam siten inanki iyi, teraziye tıkladım 08-06-2020 19:03:48
Selam paylaşımınız harbiden çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Kastamonu merkezden ben banu. Selam herkese siteniz ciddiyim çok güzel, saolun 20-06-2020 14:42:19
Kars merkezden ben ali. Mrb web sitesi vallaha güzel, saolun 28-06-2020 19:56:44
Ardahan merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar siten harbiden hayran edici, facebookta paylaştım 08-07-2020 02:40:20
Erzurum merkezden ben Aylin. Selamlar paylaşım valla çok hoşuma gitti, sağolun 08-07-2020 09:01:07
Selamın aleyküm sayfa inanki dikkat çekici, facebookta paylaştım
Kilis merkezden ben mehmet. Selamlar paylaşım vallaha billaha ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 08-07-2020 16:56:11
Merhaba herkese siteniz harbiden hayran bıraktı, saolun
Mrb sayfanız inanılmaz hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Tunceli merkezden ben Emine. Merhaba paylaşımın ciddiyim dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 25-07-2020 00:34:02
Sinop merkezden ben gaye. Selam herkese bu web sitesi gerçekten çok güzel, sağolun 06-08-2020 21:11:18
Nevşehir merkezden ben gaye. Slm web siteniz ciddiyim mükemmel, teşekkürler 06-08-2020 23:05:56
Bartın merkezden ben Gürbüz. Merhaba sayfa inanki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 07-08-2020 00:42:57
selam arkadaşlar bu web sitesi inanılmaz güzel, linkedinde paylaştım
Konya merkezden ben Gürbüz. Merhaba paylaşımınız cidden güzel, facebookta paylaştım 07-08-2020 02:30:00
Giresun merkezden ben ziya. Merhabalar siten yeminle ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 14-08-2020 11:33:54
Selam herkese sayfa süper ötesi mükemmel, sağolun
Merhaba web siten gerçekten çok güzel, saolun
Rize merkezden ben Emine. Merhabalar web siten vallaha billaha çok iyi, saolun 23-08-2020 03:05:17
selam arkadaşlar paylaşım ciddiyim çok güzel, sağolun
Çanakkale merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese paylaşım vallaha billaha çok güzel, facebookta paylaştım 01-09-2020 12:03:37
Merhaba bu web sitesi ciddiyim çok iyi, twitter da paylaştım
Selamlar bu web sitesi ciddiyim çok hoşuma gitti, şukuladım
İstanbul merkezden ben doruk. Selamın aleyküm sayfan harbiden hoşuma gitti, sağolun 10-09-2020 06:20:51
Selam herkese sayfanız inanılmaz çok iyi, face de paylaştım
Selam sayfan vallaha hayran bıraktı, teraziye tıkladım
Selamın aleyküm sayfan valla hoşuma gitti, tebrikler
Selamlar bu web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, facebookta paylaştım
Kahramanmaraş merkezden ben banu. selam arkadaşlar sayfanız inan ki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 05-10-2020 07:45:43
Osmaniye merkezden ben doruk. Selamın aleyküm web siten gerçekten hayran bıraktı, teşekkürler 06-10-2020 20:20:42
selamun aleyküm bu web sitesi ciddiyim çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
selam arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha çok güzel, facebookta paylaştım
Hakkari merkezden ben Gürbüz. Mrb paylaşımınız ciddiyim dikkatimi çekti, tebrikler 03-11-2020 17:51:47
Nevşehir merkezden ben ali. Selam web siten süper ötesi mükemmel, saolun 10-11-2020 15:32:28
Elazığ merkezden ben Aylin. Selamlar web siteniz cidden mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 12-11-2020 16:33:25
Bu konu : ” Bu ana akım haberlerini uyumlu tutmak için daha fazla vatandaş gazeteciye ihtiyacımız var. Kim ana akış medyasını benimle kontrol etmek için zamanlarını gönüllü olmaya hazır? ” çok güzel. Selam herkese paylaşım vallaha güzel, facebookta paylaştım , ali – 211
selamun aleyküm web sitesi harbiden güzel, twitter da paylaştım
Antalya merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar paylaşımın yeminle hayran edici, sosyal medyada paylaştım 18-11-2020 08:25:51
merhaba arkadaşlar web sitesi cidden çok iyi, linkedinde paylaştım
Çanakkale merkezden ben doruk. Merhaba siteniz süper ötesi çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 29-11-2020 03:42:56
Bu konu : ” Bu ana akım haberlerini uyumlu tutmak için daha fazla vatandaş gazeteciye ihtiyacımız var. Kim ana akış medyasını benimle kontrol etmek için zamanlarını gönüllü olmaya hazır? ” çok güzel. Selam herkese bu web sitesi harbiden çok güzel, face de paylaştım , Hasan – 75
Bu konu : ” Bu ana akım haberlerini uyumlu tutmak için daha fazla vatandaş gazeteciye ihtiyacımız var. Kim ana akış medyasını benimle kontrol etmek için zamanlarını gönüllü olmaya hazır? ” çok güzel. Selamlar sayfa ciddiyim hayran bıraktı, saolun , elif yılmaz – 294
Selamın aleyküm bu web sitesi cidden güzel, tebrikler
Aksaray dan kimler var. Bu ana akım haberlerini uyumlu tutmak için daha fazla vatandaş gazeteciye ihtiyacımız var. Kim ana akış medyasını benimle kontrol etmek için zamanlarını gönüllü olmaya hazır? . Slm web siteniz inanılmaz dikkat çekici, tebrikler , ali – 422
Bu konu : ” Bu ana akım haberlerini uyumlu tutmak için daha fazla vatandaş gazeteciye ihtiyacımız var. Kim ana akış medyasını benimle kontrol etmek için zamanlarını gönüllü olmaya hazır? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşım yeminle iyi, şukuladım , elif yılmaz – 455
Kütahya merkezden ben mehmet. Merhaba herkese sayfanız cidden çok hoşuma gitti, tebrikler 15-12-2020 23:04:08
Zonguldak dan kimler var. Bu ana akım haberlerini uyumlu tutmak için daha fazla vatandaş gazeteciye ihtiyacımız var. Kim ana akış medyasını benimle kontrol etmek için zamanlarını gönüllü olmaya hazır? . Merhaba herkese bu web sitesi inan ki hoşuma gitti, face de paylaştım , – 189
Slm paylaşımın gerçekten iyi, teraziye tıkladım
Hakkari merkezden ben mehmet. selamun aleyküm paylaşımınız harbiden çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 21-12-2020 18:33:56
Bu konu : ” Bu ana akım haberlerini uyumlu tutmak için daha fazla vatandaş gazeteciye ihtiyacımız var. Kim ana akış medyasını benimle kontrol etmek için zamanlarını gönüllü olmaya hazır? ” çok güzel. selam arkadaşlar web sitesi harbiden dikkatimi çekti, face de paylaştım , gaye – 179
Slm paylaşım ciddiyim hayran bıraktı, teşekkürler
Bursa dan kimler var. Bu ana akım haberlerini uyumlu tutmak için daha fazla vatandaş gazeteciye ihtiyacımız var. Kim ana akış medyasını benimle kontrol etmek için zamanlarını gönüllü olmaya hazır? . Selamın aleyküm paylaşımın vallaha ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım , ahmet – 241
Çankırı dan kimler var. Bu ana akım haberlerini uyumlu tutmak için daha fazla vatandaş gazeteciye ihtiyacımız var. Kim ana akış medyasını benimle kontrol etmek için zamanlarını gönüllü olmaya hazır? . Merhabalar paylaşımınız inanılmaz ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , ali – 112
Antalya dan kimler var. Bu ana akım haberlerini uyumlu tutmak için daha fazla vatandaş gazeteciye ihtiyacımız var. Kim ana akış medyasını benimle kontrol etmek için zamanlarını gönüllü olmaya hazır? . selam arkadaşlar sayfa vallaha billaha dikkatimi çekti, saolun , emin – 491
Bilecik dan kimler var. Bu ana akım haberlerini uyumlu tutmak için daha fazla vatandaş gazeteciye ihtiyacımız var. Kim ana akış medyasını benimle kontrol etmek için zamanlarını gönüllü olmaya hazır? . selam arkadaşlar web siten inan ki hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , hatice – 420
Kütahya dan kimler var. Bu ana akım haberlerini uyumlu tutmak için daha fazla vatandaş gazeteciye ihtiyacımız var. Kim ana akış medyasını benimle kontrol etmek için zamanlarını gönüllü olmaya hazır? . Selam sayfan süper ötesi mükemmel, tebrikler , mehmet – 116
Bu konu : ” Bu ana akım haberlerini uyumlu tutmak için daha fazla vatandaş gazeteciye ihtiyacımız var. Kim ana akış medyasını benimle kontrol etmek için zamanlarını gönüllü olmaya hazır? ” çok güzel. selamun aleyküm web siteniz ciddiyim dikkat çekici, sağolun , ziya – 300