Bunu yayınladım / R / Bitcoin / yorum / fu5q3a / is_coronavirus_a_challenge_to_political_identity / fmbq8a4 /
ve “spam ve dezenformasyon” nedeniyle yasaklandım
Tasfiyenin başladığı anlaşılıyor, gerçeği söylemeye cesaret eden insanlar kapalı.
Bu, diğerlerine göndermeye çalıştığım mesajdı, sadece bir uyandırma çağrısı ve kendileri için okudum.
Salgın yok, sadece büyük bir örtbas var … Sadece Bitcoin satın al ve iyi olacaksın.
Üzerime taş atmadan önce lütfen bu bağlantıları okuyun ve izleyin.
- 12 uzman bu COVID-1984 hakkında ne diyor (ben değil)
- Başka bir 10 uzman aynı şeyi söylüyor (ben değil)
- Uzmanlardan biri bile Merkel’e cevap isteyen bir mektup gönderdi
- Diğer doktorlar ve uzmanlar, bu COVID-hoax’ın gerçekte ne olduğunu bile çözüyorlar – İNANILMAZ VİDEO
- Tavşan deliğinden aşağı inmeye çalışan başka bir MD
- FT hakkında tam olarak bu “uydurulmuş krizin” etkileri hakkında harika bir makale
- Sırada ne var, harika rapor
Sadece bu birkaç yönüyle ve insanlar daha fazlasını sormaya başlamalı ve sadece DSÖ ve MSM’nin söylediklerini yememeli.
… DarthCoinMaster tarafından gönderildi
[comments]
Merhabalar paylaşımın inanki hayran bıraktı, face de paylaştım
Samsun merkezden ben ziya. selam arkadaşlar sayfanız gerçekten dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 08-04-2020 03:31:05
Elazığ merkezden ben Gürbüz. Selam herkese bu web sitesi inanılmaz hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 09-04-2020 01:53:47
Merhaba herkese paylaşımın vallaha billaha hayran bıraktı, sağolun
Selam herkese web siteniz vallaha billaha hayran bıraktı, linkedinde paylaştım
Slm siten vallaha mükemmel, twitter da paylaştım
Selamlar sayfanız inanki çok hoşuma gitti, tebrikler
Aydın merkezden ben gaye. Selam sayfa vallaha billaha çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 19-04-2020 12:37:23
Bursa merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar siten inanılmaz dikkat çekici, facebookta paylaştım 20-04-2020 04:02:59
Selamlar sayfan yeminle çok güzel, şukuladım
Kırıkkale merkezden ben doruk. Selamlar web siteniz inanki çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 22-04-2020 07:27:05
Selamın aleyküm sayfanız valla hayran bıraktı, linkedinde paylaştım
Merhaba herkese sayfanız gerçekten hayran edici, saolun
Merhaba sayfa vallaha çok iyi, facebookta paylaştım
Van merkezden ben ziya. Selamlar paylaşımınız vallaha çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 25-04-2020 02:07:05
Selamın aleyküm siten valla hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Elazığ merkezden ben elif yılmaz. Merhaba paylaşımın yeminle güzel, şukuladım 28-04-2020 22:20:58
Slm web siten ciddiyim iyi, sosyal medyada paylaştım
Aksaray merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar paylaşımınız inan ki güzel, teraziye tıkladım 30-04-2020 13:01:05
Burdur merkezden ben elif yılmaz. Slm siteniz inanılmaz çok iyi, sağolun 03-05-2020 00:21:07
Kocaeli merkezden ben ziya. Slm web siteniz vallaha billaha çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 03-05-2020 01:11:58
Mrb paylaşımınız inanılmaz çok hoşuma gitti, tebrikler
Merhaba herkese web siten cidden çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
selam arkadaşlar sayfa harbiden dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım
İzmir merkezden ben mehmet. Mrb siten vallaha billaha mükemmel, facebookta paylaştım 08-05-2020 19:31:30
Selam sayfa ciddiyim hayran edici, sosyal medyada paylaştım
merhaba arkadaşlar web siteniz gerçekten çok iyi, sağolun
Selam paylaşım ciddiyim hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Uşak merkezden ben doruk. Merhaba herkese sayfanız harbiden mükemmel, sosyal medyada paylaştım 14-05-2020 08:52:59
Bartın merkezden ben Emine. Slm paylaşımınız vallaha billaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 18-05-2020 23:37:03
Hatay merkezden ben Gürbüz. Slm sayfanız cidden hoşuma gitti, şukuladım 21-05-2020 10:01:19
Merhabalar paylaşımın yeminle iyi, teşekkürler
Merhaba herkese web siten cidden çok güzel, teraziye tıkladım
Selamın aleyküm sayfa vallaha dikkat çekici, twitter da paylaştım
merhaba arkadaşlar web siten yeminle güzel, linkedinde paylaştım
Kütahya merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm web siteniz süper ötesi hayran bıraktı, tebrikler 12-06-2020 04:04:37
Erzincan merkezden ben gaye. selam arkadaşlar web siteniz yeminle çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 14-06-2020 06:30:02
selamun aleyküm bu web sitesi cidden hayran edici, sağolun
Tekirdağ merkezden ben ziya. Slm web siteniz inanılmaz dikkat çekici, şukuladım 23-06-2020 00:15:25
Merhabalar bu web sitesi süper ötesi çok iyi, teşekkürler
Selamlar siteniz valla güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
İzmir merkezden ben ahmet. Mrb paylaşımınız vallaha billaha dikkat çekici, teraziye tıkladım 10-07-2020 02:30:18
Selamın aleyküm sayfanız süper ötesi dikkat çekici, twitter da paylaştım
Mersin merkezden ben doruk. selam arkadaşlar paylaşımınız inanki dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 11-07-2020 22:51:05
Zonguldak merkezden ben Emine. Merhaba herkese sayfan inan ki dikkat çekici, saolun 12-07-2020 18:45:44
Gaziantep merkezden ben ziya. Selamın aleyküm sayfan ciddiyim güzel, facebookta paylaştım 15-07-2020 14:09:00
Selam herkese paylaşımın vallaha billaha çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım
merhaba arkadaşlar web sitesi valla güzel, sosyal medyada paylaştım
selamun aleyküm sayfanız harbiden dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum
Aksaray merkezden ben Emine. Mrb web siteniz ciddiyim çok iyi, twitter da paylaştım 07-08-2020 02:30:10
Gaziantep merkezden ben gaye. Slm sayfa inanki dikkat çekici, tebrikler 07-08-2020 20:53:55
Iğdır merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar bu web sitesi ciddiyim güzel, teraziye tıkladım 09-08-2020 09:32:29
Kütahya merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar siten vallaha çok güzel, linkedinde paylaştım 10-08-2020 03:36:20
Merhaba herkese siten yeminle güzel, twitter da paylaştım
Merhaba paylaşımınız vallaha billaha hayran bıraktı, linkedinde paylaştım
Selam paylaşım valla mükemmel, tebrikler
Denizli merkezden ben ziya. Selam paylaşımın yeminle çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 07-09-2020 21:48:50
Merhabalar paylaşım süper ötesi hayran edici, teraziye tıkladım
Tokat merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm sayfa ciddiyim çok iyi, şukuladım 09-09-2020 02:34:45
Selamlar sayfanız ciddiyim güzel, twitter da paylaştım
Selam herkese web sitesi inan ki çok iyi, şukuladım
Aydın merkezden ben ali. Selam herkese bu web sitesi yeminle hoşuma gitti, facebookta paylaştım 13-09-2020 10:12:50
Tokat merkezden ben doruk. Mrb siteniz valla çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 26-09-2020 00:56:27
Artvin merkezden ben Emine. Selam paylaşımınız inanılmaz hayran bıraktı, face de paylaştım 26-09-2020 20:56:21
Merhaba bu web sitesi cidden ilgi uyandırıcı, sağolun
selamun aleyküm paylaşımın gerçekten dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım
Merhaba web sitesi cidden çok hoşuma gitti, teşekkürler
Yozgat merkezden ben ahmet. Slm siteniz inan ki güzel, sağolun 04-10-2020 10:45:41
Manisa dan kimler var. Bu bağlantıları yayınlamaya cesaret ettiğim için r / Bitcoin’den yasaklandım . Selam bu web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, teraziye tıkladım , elif yılmaz – 311
Artvin merkezden ben hatice. Slm siteniz inan ki çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 26-10-2020 18:08:12
Van dan kimler var. Bu bağlantıları yayınlamaya cesaret ettiğim için r / Bitcoin’den yasaklandım . Merhaba sayfa inan ki dikkat çekici, teşekkürler , Gürbüz – 344
Bu konu : ” Bu bağlantıları yayınlamaya cesaret ettiğim için r / Bitcoin’den yasaklandım ” çok güzel. selamun aleyküm siten cidden çok güzel, sağolun , ahmet – 283
Bu konu : ” Bu bağlantıları yayınlamaya cesaret ettiğim için r / Bitcoin’den yasaklandım ” çok güzel. selamun aleyküm siten inanki iyi, tebrikler , emin – 98
Mrb web sitesi inanılmaz güzel, twitter da paylaştım
Ankara dan kimler var. Bu bağlantıları yayınlamaya cesaret ettiğim için r / Bitcoin’den yasaklandım . Selam siteniz valla güzel, şukuladım , hatice – 150
Ağrı merkezden ben mehmet. Slm siteniz gerçekten güzel, tebrikler 30-11-2020 16:16:50
Mersin merkezden ben ali. Merhaba herkese web siten ciddiyim ilgi uyandırıcı, saolun 05-12-2020 10:02:22
Sivas dan kimler var. Bu bağlantıları yayınlamaya cesaret ettiğim için r / Bitcoin’den yasaklandım . Mrb siteniz inanki çok güzel, face de paylaştım , ahmet – 93
Kayseri merkezden ben mehmet. Merhaba paylaşım inan ki ilgi uyandırıcı, sağolun 15-12-2020 23:03:57
Selam herkese sayfa cidden güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Bu konu : ” Bu bağlantıları yayınlamaya cesaret ettiğim için r / Bitcoin’den yasaklandım ” çok güzel. selam arkadaşlar siteniz inanki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , – 36
Bu konu : ” Bu bağlantıları yayınlamaya cesaret ettiğim için r / Bitcoin’den yasaklandım ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşım ciddiyim hayran edici, twitter da paylaştım , ziya – 227
Karaman dan kimler var. Bu bağlantıları yayınlamaya cesaret ettiğim için r / Bitcoin’den yasaklandım . selam arkadaşlar sayfan gerçekten güzel, face de paylaştım , – 47
İstanbul dan kimler var. Bu bağlantıları yayınlamaya cesaret ettiğim için r / Bitcoin’den yasaklandım . Mrb siten harbiden güzel, sağolun , ali – 51
Bu konu : ” Bu bağlantıları yayınlamaya cesaret ettiğim için r / Bitcoin’den yasaklandım ” çok güzel. Selam paylaşımınız inanılmaz hayran edici, tebrikler , Emine – 62
Sivas dan kimler var. Bu bağlantıları yayınlamaya cesaret ettiğim için r / Bitcoin’den yasaklandım . Selam herkese siteniz süper ötesi hayran edici, sosyal medyada paylaştım , – 122
Merhaba herkese web sitesi harbiden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum
Slm sayfan vallaha çok güzel, teşekkürler