Kategoriler
Genel

Bu boktan sıkılıyorum ..

Burada politik davrandığım için gerçekten üzgünüm ama liberallerle olan anlaşma nedir? Neden böyle kontrol düşkünleri? Neden sadece farklı görüşlere sahip insanların kendi şeylerini yapmalarına izin vermiyorlar? Neden katılmadıkları gruplara dayatmalı ve susturmalılar?

Muhafazakarların liberalleri kapattığını asla göremezsiniz, bu her zaman tam tersidir. Neden? Çünkü muhafazakârlar özgür konuşmaya inanıyor ve insanların fikirlerine katılmasalar bile görüşlerini dile getirmelerine izin veriyor. Liberaller insanların işlerinden uzak duramazlar. Bundan bıktım. Bu site boktan oldu ve liberallerin hatası% 100. Liberaller işleri sıkıcı yapar. İnsanların ne düşündüğünü ve ne yaptığını kontrol etmek isteyen kontrol düşkünleri. Bu saçmalık. Her platform bu saçmalıkla mahvoldu.

“Bu boktan sıkılıyorum ..” için 23 yanıt

Erzincan merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar sayfa cidden hoşuma gitti, twitter da paylaştım 26-02-2020 22:23:37

Sakarya merkezden ben ahmet. selamun aleyküm siten inan ki iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 26-02-2020 23:42:00

Kırklareli merkezden ben ziya. Selam sayfa vallaha billaha ilgi uyandırıcı, şukuladım 27-02-2020 17:13:07

Bitlis merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar web siten gerçekten dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 27-02-2020 19:03:36

Kastamonu merkezden ben gaye. selam arkadaşlar web sitesi inanılmaz hayran edici, tebrikler 27-02-2020 19:23:25

Burdur merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, sağolun 27-02-2020 20:31:32

Malatya merkezden ben ali. Slm web siten ciddiyim hoşuma gitti, facebookta paylaştım 28-02-2020 04:38:49

Tekirdağ merkezden ben gaye. Merhaba herkese sayfa süper ötesi dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 29-02-2020 17:13:16

Artvin merkezden ben banu. Selam herkese paylaşımınız vallaha iyi, şukuladım 04-03-2020 05:10:19

Iğdır merkezden ben doruk. Slm paylaşımınız inanılmaz güzel, sosyal medyada paylaştım 08-03-2020 04:05:50

Elazığ merkezden ben ali. Selamın aleyküm web siteniz cidden dikkat çekici, şukuladım 15-03-2020 16:18:54

Çanakkale merkezden ben Emine. Merhaba web sitesi vallaha billaha dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 18-03-2020 14:45:11

Aksaray merkezden ben ziya. Mrb siteniz inan ki dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 24-03-2020 15:50:55

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir