Bu denizaltı, bir Trump festivali anti-covid çemberi pisliğine dönüştü ve ben gidiyorum.

Gerçek komplo teorileri nerede? Trump bunu aşmayı kaybetti. Evet, orada biraz ölümcül bir virüs var, seçkinler sizi bununla kontrol etmeye çalışmıyor ve SİKİŞTİRİCİ BİR MASKE GİYİN!

… bipolarnotsober tarafından gönderildi
[comments]

“Bu denizaltı, bir Trump festivali anti-covid çemberi pisliğine dönüştü ve ben gidiyorum.” üzerine 27 yorum

  1. Bu konu : ” Bu denizaltı, bir Trump festivali anti-covid çemberi pisliğine dönüştü ve ben gidiyorum. ” çok güzel. Selam herkese paylaşımın gerçekten dikkatimi çekti, teşekkürler , Gürbüz – 327

    Cevapla
  2. Nevşehir merkezden ben . Slm sayfanız inanılmaz çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 20-11-2020 20:24:18

    Cevapla
  3. Çankırı merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanki çok iyi, teşekkürler 21-11-2020 00:46:02

    Cevapla
  4. Bu konu : ” Bu denizaltı, bir Trump festivali anti-covid çemberi pisliğine dönüştü ve ben gidiyorum. ” çok güzel. Selamlar web sitesi yeminle iyi, sağolun , Emine – 103

    Cevapla
  5. Bursa merkezden ben . Selam paylaşımınız inan ki hoşuma gitti, twitter da paylaştım 02-12-2020 14:10:58

    Cevapla
  6. Bu konu : ” Bu denizaltı, bir Trump festivali anti-covid çemberi pisliğine dönüştü ve ben gidiyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımınız valla hayran edici, şukuladım , banu – 119

    Cevapla
  7. Edirne merkezden ben banu. Selam web sitesi inanki çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 06-12-2020 20:34:32

    Cevapla
  8. Ordu merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar siten inanılmaz çok iyi, sosyal medyada paylaştım 08-12-2020 11:49:48

    Cevapla
  9. Aydın merkezden ben memo. selam arkadaşlar web siteniz vallaha billaha çok hoşuma gitti, teşekkürler 09-12-2020 19:31:04

    Cevapla
  10. Kastamonu merkezden ben Gürbüz. Selam herkese bu web sitesi inanki mükemmel, sosyal medyada paylaştım 11-12-2020 03:58:55

    Cevapla
  11. Bu konu : ” Bu denizaltı, bir Trump festivali anti-covid çemberi pisliğine dönüştü ve ben gidiyorum. ” çok güzel. Merhaba paylaşım inanki dikkatimi çekti, face de paylaştım , Gürbüz – 298

    Cevapla
  12. Bu konu : ” Bu denizaltı, bir Trump festivali anti-covid çemberi pisliğine dönüştü ve ben gidiyorum. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımın inanki dikkatimi çekti, sağolun , ziya – 88

    Cevapla
  13. Bu konu : ” Bu denizaltı, bir Trump festivali anti-covid çemberi pisliğine dönüştü ve ben gidiyorum. ” çok güzel. Selamlar paylaşım inan ki çok güzel, twitter da paylaştım , Hasan – 483

    Cevapla
  14. Manisa merkezden ben hatice. selam arkadaşlar siten yeminle ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 01-01-2021 14:29:43

    Cevapla
  15. Bu konu : ” Bu denizaltı, bir Trump festivali anti-covid çemberi pisliğine dönüştü ve ben gidiyorum. ” çok güzel. Selamlar web siteniz inanki çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , hatice – 282

    Cevapla
  16. Bu konu : ” Bu denizaltı, bir Trump festivali anti-covid çemberi pisliğine dönüştü ve ben gidiyorum. ” çok güzel. Merhaba siteniz ciddiyim dikkat çekici, linkedinde paylaştım , – 220

    Cevapla
  17. Bu konu : ” Bu denizaltı, bir Trump festivali anti-covid çemberi pisliğine dönüştü ve ben gidiyorum. ” çok güzel. Selam herkese web siteniz harbiden dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , Hasan – 26

    Cevapla
  18. Ordu dan kimler var. Bu denizaltı, bir Trump festivali anti-covid çemberi pisliğine dönüştü ve ben gidiyorum. . Merhaba herkese bu web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, tebrikler , Aylin – 344

    Cevapla
  19. Kırıkkale dan kimler var. Bu denizaltı, bir Trump festivali anti-covid çemberi pisliğine dönüştü ve ben gidiyorum. . selamun aleyküm sayfan yeminle dikkat çekici, teraziye tıkladım , Aylin – 103

    Cevapla
  20. Bu konu : ” Bu denizaltı, bir Trump festivali anti-covid çemberi pisliğine dönüştü ve ben gidiyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımın ciddiyim ilgi uyandırıcı, tebrikler , Emine – 344

    Cevapla
  21. Bu konu : ” Bu denizaltı, bir Trump festivali anti-covid çemberi pisliğine dönüştü ve ben gidiyorum. ” çok güzel. Merhaba paylaşımın vallaha çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , ziya – 233

    Cevapla
  22. Diyarbakır dan kimler var. Bu denizaltı, bir Trump festivali anti-covid çemberi pisliğine dönüştü ve ben gidiyorum. . Slm siten inanki ilgi uyandırıcı, şukuladım , mehmet – 217

    Cevapla
  23. Nevşehir merkezden ben memo. Merhabalar sayfan cidden çok iyi, sosyal medyada paylaştım 18-02-2021 20:16:41

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link