Tamam, 2 tarafın var. Sağ ve sol. Her biri bağımsızdır ve birçok temsili vardır. Bunları kendi başınıza halledin. Sadece sağ ve sol tarafımız olduğunu bilin. Sol ilk ve 1 daha üstün olduğu için, enerji bedeninizi sol tarafta tutmak her zaman daha iyidir. Şey, kötü hükümet, sağ tarafın kontrolünün daha kolay olduğunu bilir. Çünkü sağ taraf güdümsüz enerji veya öfke. Bir dahaki sefere gerçekten kızgın olduğunuzda, başınızın ve vücudunuzun nereye eğildiğine dikkat edin. Tamam, bu iki enerji bedenine sahipsin, onlara nasıl erişiyorsun? İlişkili duyguları hissetmenin doğal bir yolu var. Soğuk hissetmek gibi, beyaz, mutlu, huzur, sol tarafı aktive edecek. Ama sonra ŞEKİLLER var!

Şekiller bu sisteme yepyeni bir boyut katıyor, çünkü onları etkinleştirmek istediğiniz tarafa yerleştirebiliyorsunuz ve enerji bedeniniz anında oraya odaklanacak. Böylece şekiller size enerji bedenlerini kaydırmanın daha hızlı ve daha hızlı bir yolunu sunar. Her iki tarafı da etkinleştirmek için sağ veya sol omzunuzun biraz üstünde bir piramit hayal edin. Ayrıca tüm duygularınız ve duygularınız diğer tarafa geçerken de hissedeceksiniz. Sol istediğiniz yerde, Kutsal Ruh tarafından bağlandığınız ve yönlendirildiğiniz yerdir. Doğru (yanlış) taraf öfke, şehvet, günah, seks, uyuşturucu vb. Ayrıca birinin yüzüne bakabilir ve yarısı gerçekten karartılmış ve daha koyu olacağından hangi tarafın aktif olduğunu kolayca görebilirsiniz.

Author

101 Comments

  1. Kahramanmaraş merkezden ben mehmet. Merhaba herkese bu web sitesi süper ötesi hoşuma gitti, şukuladım 06-05-2020 06:18:56

  2. Gaziantep merkezden ben ahmet. Merhaba herkese siten vallaha çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 10-05-2020 12:16:13

  3. Muş merkezden ben Gürbüz. Mrb web siteniz harbiden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 11-05-2020 10:28:52

  4. Selamın aleyküm paylaşımınız süper ötesi hayran edici, sağolun

  5. elif yılmaz Reply

    Yozgat merkezden ben elif yılmaz. Merhaba web siten vallaha mükemmel, facebookta paylaştım 14-05-2020 08:12:14

  6. merhaba arkadaşlar sayfanız valla çok iyi, twitter da paylaştım

  7. elif yılmaz Reply

    Ardahan merkezden ben elif yılmaz. Merhaba paylaşımınız vallaha dikkat çekici, sağolun 14-05-2020 08:51:52

  8. selam arkadaşlar paylaşım gerçekten çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  9. Muğla merkezden ben ali. selamun aleyküm sayfanız cidden çok hoşuma gitti, tebrikler 14-05-2020 08:52:00

  10. Selamın aleyküm web siteniz inanki dikkatimi çekti, teraziye tıkladım

  11. Bayburt merkezden ben ahmet. Merhabalar web sitesi gerçekten hayran edici, facebookta paylaştım 18-05-2020 07:45:14

  12. elif yılmaz Reply

    selamun aleyküm sayfanız inanki dikkat çekici, linkedinde paylaştım

  13. Ağrı merkezden ben banu. Selam herkese sayfan harbiden çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 31-05-2020 13:23:42

  14. elif yılmaz Reply

    Gümüşhane merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar paylaşımınız harbiden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 03-06-2020 19:50:33

  15. Sakarya merkezden ben ahmet. Slm siten harbiden çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 11-06-2020 20:55:57

  16. Şanlıurfa merkezden ben Gürbüz. Selam herkese paylaşımın inan ki dikkat çekici, tebrikler 13-06-2020 12:07:06

  17. Afyon merkezden ben gaye. Selamlar web sitesi inanılmaz mükemmel, facebookta paylaştım 18-06-2020 23:38:56

  18. Amasya merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar sayfa valla çok iyi, saolun 20-06-2020 00:33:24

  19. Şırnak merkezden ben mehmet. Selam herkese bu web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 28-06-2020 11:11:12

  20. Siirt merkezden ben banu. Selamlar bu web sitesi valla çok güzel, teraziye tıkladım 28-06-2020 13:04:52

  21. merhaba arkadaşlar web sitesi inan ki hayran edici, face de paylaştım

  22. Düzce merkezden ben banu. Merhaba paylaşımın inan ki güzel, linkedinde paylaştım 10-07-2020 10:48:04

  23. Kırıkkale merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar paylaşımın inanki güzel, saolun 13-07-2020 02:09:55

  24. selamun aleyküm siten süper ötesi dikkat çekici, sağolun

  25. Giresun merkezden ben Gürbüz. Selamlar siteniz gerçekten çok güzel, teşekkürler 01-08-2020 05:29:04

  26. Merhaba herkese bu web sitesi inanki dikkat çekici, sağolun

  27. Artvin merkezden ben banu. Selam paylaşımın ciddiyim mükemmel, linkedinde paylaştım 10-08-2020 10:22:32

  28. elif yılmaz Reply

    Sinop merkezden ben elif yılmaz. Slm bu web sitesi inan ki güzel, sağolun 12-08-2020 04:23:56

  29. Bartın merkezden ben doruk. selamun aleyküm paylaşımınız inanılmaz çok güzel, face de paylaştım 14-08-2020 00:03:01

  30. Bilecik merkezden ben Emine. selam arkadaşlar sayfanız süper ötesi dikkatimi çekti, face de paylaştım 17-08-2020 07:32:53

  31. Burdur merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar sayfan süper ötesi çok güzel, face de paylaştım 18-08-2020 11:47:01

  32. Gaziantep merkezden ben Gürbüz. Merhabalar siten inanılmaz çok iyi, twitter da paylaştım 23-08-2020 07:13:27

  33. merhaba arkadaşlar web siten süper ötesi mükemmel, saolun

  34. Selamın aleyküm web siten inanki güzel, şukuladım

  35. Yozgat merkezden ben ali. Selamlar web siteniz inan ki hayran bıraktı, sağolun 10-09-2020 08:54:32

  36. Hakkari merkezden ben Emine. selam arkadaşlar sayfan yeminle iyi, twitter da paylaştım 11-09-2020 01:05:12

  37. Selam web sitesi valla çok güzel, face de paylaştım

  38. Gürbüz Reply

    Eskişehir merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar sayfa inanılmaz hayran bıraktı, tebrikler 02-10-2020 11:31:07

  39. elif yılmaz Reply

    Mrb paylaşımınız inanılmaz dikkatimi çekti, twitter da paylaştım

  40. Mersin merkezden ben Aylin. Merhaba herkese paylaşımınız ciddiyim hoşuma gitti, sağolun 10-10-2020 14:56:34

  41. Selamlar sayfan inanılmaz güzel, facebookta paylaştım

  42. Bingöl merkezden ben hatice. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanılmaz hayran bıraktı, tebrikler 08-11-2020 14:03:50

  43. Malatya merkezden ben doruk. Selam herkese bu web sitesi cidden çok güzel, face de paylaştım 09-11-2020 12:21:24

  44. Merhabalar paylaşımınız inan ki hayran edici, facebookta paylaştım

  45. Mrb paylaşım ciddiyim ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım

  46. Bu konu : ” Bu enerji manipülasyon sistemini paylaşmanın benim sorumluluğum olduğunu hissediyorum ” çok güzel. Selamlar sayfanız ciddiyim hayran edici, teraziye tıkladım , emin – 355

  47. Osmaniye dan kimler var. Bu enerji manipülasyon sistemini paylaşmanın benim sorumluluğum olduğunu hissediyorum . Selamlar sayfan inan ki hoşuma gitti, facebookta paylaştım , emin – 497

  48. Selam paylaşımınız inan ki çok hoşuma gitti, face de paylaştım

  49. Bu konu : ” Bu enerji manipülasyon sistemini paylaşmanın benim sorumluluğum olduğunu hissediyorum ” çok güzel. selamun aleyküm siten süper ötesi dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , Aylin – 316

  50. elif yılmaz Reply

    Kars merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese paylaşımınız cidden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 15-12-2020 23:00:02

  51. Balıkesir dan kimler var. Bu enerji manipülasyon sistemini paylaşmanın benim sorumluluğum olduğunu hissediyorum . selam arkadaşlar sayfan ciddiyim dikkat çekici, teşekkürler , ali – 79

  52. Şırnak dan kimler var. Bu enerji manipülasyon sistemini paylaşmanın benim sorumluluğum olduğunu hissediyorum . Slm paylaşımınız vallaha iyi, sosyal medyada paylaştım , Aylin – 339

  53. Rize merkezden ben Hasan. Selamın aleyküm sayfanız yeminle çok güzel, linkedinde paylaştım 28-12-2020 19:59:17

  54. Elazığ dan kimler var. Bu enerji manipülasyon sistemini paylaşmanın benim sorumluluğum olduğunu hissediyorum . Selamlar web siteniz gerçekten mükemmel, facebookta paylaştım , gaye – 305

  55. merhaba arkadaşlar sayfan ciddiyim çok iyi, linkedinde paylaştım

  56. Bilecik dan kimler var. Bu enerji manipülasyon sistemini paylaşmanın benim sorumluluğum olduğunu hissediyorum . selamun aleyküm siten valla çok güzel, teraziye tıkladım , ahmet – 312

  57. Hakkari dan kimler var. Bu enerji manipülasyon sistemini paylaşmanın benim sorumluluğum olduğunu hissediyorum . Merhaba web siten inan ki güzel, saolun , ahmet – 488

  58. Aydın merkezden ben memo. Selam herkese paylaşımın gerçekten çok hoşuma gitti, sağolun 03-01-2021 20:31:17

  59. Gümüşhane dan kimler var. Bu enerji manipülasyon sistemini paylaşmanın benim sorumluluğum olduğunu hissediyorum . selam arkadaşlar siten inanki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , banu – 401

  60. Bu konu : ” Bu enerji manipülasyon sistemini paylaşmanın benim sorumluluğum olduğunu hissediyorum ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfanız harbiden dikkatimi çekti, şukuladım , ali – 241

  61. Bu konu : ” Bu enerji manipülasyon sistemini paylaşmanın benim sorumluluğum olduğunu hissediyorum ” çok güzel. Selam bu web sitesi süper ötesi iyi, saolun , doruk – 461

  62. Batman merkezden ben Emine. Mrb web sitesi vallaha billaha hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 27-01-2021 14:01:29

  63. Yalova dan kimler var. Bu enerji manipülasyon sistemini paylaşmanın benim sorumluluğum olduğunu hissediyorum . Mrb paylaşım yeminle çok iyi, saolun , emin – 412

  64. Muş merkezden ben emin. Selamın aleyküm paylaşımınız cidden çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 10-02-2021 21:10:53

  65. Çanakkale merkezden ben banu. Merhabalar bu web sitesi cidden iyi, twitter da paylaştım 18-02-2021 18:52:45

  66. Bu konu : ” Bu enerji manipülasyon sistemini paylaşmanın benim sorumluluğum olduğunu hissediyorum ” çok güzel. Slm siten inan ki iyi, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 324

  67. Gürbüz Reply

    Muş merkezden ben Gürbüz. Selam herkese web siteniz ciddiyim ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 26-02-2021 11:15:00

  68. Kırklareli dan kimler var. Bu enerji manipülasyon sistemini paylaşmanın benim sorumluluğum olduğunu hissediyorum . Merhabalar web siten yeminle iyi, teşekkürler , doruk – 384

  69. Merhaba herkese sayfanız cidden çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  70. Karabük dan kimler var. Bu enerji manipülasyon sistemini paylaşmanın benim sorumluluğum olduğunu hissediyorum . Merhabalar sayfanız cidden mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , Aylin – 40

  71. Bu konu : ” Bu enerji manipülasyon sistemini paylaşmanın benim sorumluluğum olduğunu hissediyorum ” çok güzel. Slm sayfanız valla çok hoşuma gitti, teşekkürler , Emine – 387

  72. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Bu enerji manipülasyon sistemini paylaşmanın benim sorumluluğum olduğunu hissediyorum ” çok güzel. Merhabalar web sitesi inan ki güzel, tebrikler , Gürbüz – 237

  73. Bu konu : ” Bu enerji manipülasyon sistemini paylaşmanın benim sorumluluğum olduğunu hissediyorum ” çok güzel. Merhaba paylaşım inan ki güzel, sağolun , – 179

  74. Şanlıurfa merkezden ben gaye. Slm siteniz harbiden çok güzel, linkedinde paylaştım 29-03-2021 06:30:04

  75. elif yılmaz Reply

    Tokat merkezden ben elif yılmaz. Selamlar bu web sitesi gerçekten dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 02-04-2021 20:35:25

  76. Bu konu : ” Bu enerji manipülasyon sistemini paylaşmanın benim sorumluluğum olduğunu hissediyorum ” çok güzel. Slm siteniz süper ötesi çok güzel, sosyal medyada paylaştım , Emine – 230

  77. Bu konu : ” Bu enerji manipülasyon sistemini paylaşmanın benim sorumluluğum olduğunu hissediyorum ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfan yeminle güzel, face de paylaştım , ziya – 450

  78. Adana merkezden ben . Merhaba siten inanılmaz hoşuma gitti, saolun 18-04-2021 14:53:35

  79. Balıkesir merkezden ben ziya. Slm siteniz süper ötesi mükemmel, linkedinde paylaştım 30-04-2021 14:39:40

  80. Elazığ dan kimler var. Bu enerji manipülasyon sistemini paylaşmanın benim sorumluluğum olduğunu hissediyorum . Mrb sayfan inan ki çok iyi, teşekkürler , ali – 359

  81. Kocaeli dan kimler var. Bu enerji manipülasyon sistemini paylaşmanın benim sorumluluğum olduğunu hissediyorum . Merhaba web sitesi inanılmaz dikkat çekici, şukuladım , emin – 417

  82. Ordu merkezden ben Emine. Selam bu web sitesi inanki mükemmel, teşekkürler 06-05-2021 21:38:18

  83. selamun aleyküm web siten süper ötesi çok iyi, saolun

  84. Iğdır merkezden ben ahmet. Selam sayfanız gerçekten hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 07-05-2021 04:26:58

  85. Kırklareli dan kimler var. Bu enerji manipülasyon sistemini paylaşmanın benim sorumluluğum olduğunu hissediyorum . Merhaba bu web sitesi valla ilgi uyandırıcı, şukuladım , gaye – 270

  86. Çanakkale dan kimler var. Bu enerji manipülasyon sistemini paylaşmanın benim sorumluluğum olduğunu hissediyorum . Selam paylaşım gerçekten güzel, facebookta paylaştım , hatice – 389

  87. Bu konu : ” Bu enerji manipülasyon sistemini paylaşmanın benim sorumluluğum olduğunu hissediyorum ” çok güzel. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanki çok güzel, şukuladım , Emine – 157

  88. Antalya merkezden ben Hasan. Selam herkese web siten vallaha billaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 12-05-2021 21:13:39

  89. Sinop dan kimler var. Bu enerji manipülasyon sistemini paylaşmanın benim sorumluluğum olduğunu hissediyorum . Merhaba herkese web sitesi harbiden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , Hasan – 45

  90. Edirne dan kimler var. Bu enerji manipülasyon sistemini paylaşmanın benim sorumluluğum olduğunu hissediyorum . Mrb bu web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , banu – 109

  91. Ağrı dan kimler var. Bu enerji manipülasyon sistemini paylaşmanın benim sorumluluğum olduğunu hissediyorum . Mrb sayfanız gerçekten hayran bıraktı, şukuladım , Gürbüz – 264

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link