Geçen gece oturup aya bakıyordum ve ne kadar büyük göründüğünü ve gökyüzünde süzülen büyük bir topun nasıl göründüğünü fark ettim. Medyada işlendiğini bildiğimiz sadece 2. ay değil. Şimdiye kadar gördüğümden daha yakından göründüğünü düşündüm ve “Ya ay, her iki bin yılda bir dünyaya çok yaklaşırsa, tüm suyu bir noktaya çekip uzaklaştığında hepsini salıverirse.” Muazzam oranlarda sellere neden olur ve bildiğimiz şekliyle hayatın çoğunu yok ederdi. Şimdi bunun hiçbir geçerliliği yok ama kulağa eğlenceli bir fikir gibi geliyor.
… Gswash tarafından gönderildi
[comments]
selam arkadaşlar web siten cidden güzel, sağolun
Selam paylaşımınız ciddiyim çok hoşuma gitti, teşekkürler
Samsun merkezden ben ahmet. Slm sayfan süper ötesi hayran edici, şukuladım 24-09-2020 08:04:33
Kastamonu merkezden ben Aylin. Slm bu web sitesi gerçekten hayran bıraktı, şukuladım 02-10-2020 09:10:12
Kütahya merkezden ben Emine. Slm siteniz inan ki çok iyi, facebookta paylaştım 02-10-2020 11:18:38
Erzurum merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar web siten inanki hayran bıraktı, teşekkürler 04-10-2020 17:53:55
merhaba arkadaşlar paylaşım vallaha hayran bıraktı, linkedinde paylaştım
Karaman dan kimler var. Bu gezegendeki yaşam üzerine bir teori. Kulağa hoş geliyorsa çalın. . Selam bu web sitesi inan ki dikkat çekici, facebookta paylaştım , Emine – 308
Bu konu : ” Bu gezegendeki yaşam üzerine bir teori. Kulağa hoş geliyorsa çalın. ” çok güzel. Merhabalar siteniz inanılmaz ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , ahmet – 213
Bu konu : ” Bu gezegendeki yaşam üzerine bir teori. Kulağa hoş geliyorsa çalın. ” çok güzel. Selam bu web sitesi inan ki çok güzel, teşekkürler , gaye – 189
Bu konu : ” Bu gezegendeki yaşam üzerine bir teori. Kulağa hoş geliyorsa çalın. ” çok güzel. Selam paylaşımınız süper ötesi hayran edici, sağolun , ali – 143
Sakarya merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar sayfa süper ötesi ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 29-10-2020 21:37:55
Zonguldak dan kimler var. Bu gezegendeki yaşam üzerine bir teori. Kulağa hoş geliyorsa çalın. . Selam paylaşımınız valla çok güzel, sağolun , ali – 288
Eskişehir dan kimler var. Bu gezegendeki yaşam üzerine bir teori. Kulağa hoş geliyorsa çalın. . Slm paylaşımınız gerçekten çok iyi, sosyal medyada paylaştım , emin – 482
Hakkari dan kimler var. Bu gezegendeki yaşam üzerine bir teori. Kulağa hoş geliyorsa çalın. . Selamlar web siten ciddiyim dikkatimi çekti, sağolun , ziya – 121
Manisa merkezden ben memo. Merhaba herkese paylaşım süper ötesi güzel, face de paylaştım 18-11-2020 17:44:21
Bu konu : ” Bu gezegendeki yaşam üzerine bir teori. Kulağa hoş geliyorsa çalın. ” çok güzel. Merhaba herkese web siteniz ciddiyim güzel, şukuladım , memo – 447
Mersin dan kimler var. Bu gezegendeki yaşam üzerine bir teori. Kulağa hoş geliyorsa çalın. . selamun aleyküm web sitesi harbiden çok güzel, sağolun , Emine – 317
Bu konu : ” Bu gezegendeki yaşam üzerine bir teori. Kulağa hoş geliyorsa çalın. ” çok güzel. Merhabalar web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, şukuladım , banu – 440
Bu konu : ” Bu gezegendeki yaşam üzerine bir teori. Kulağa hoş geliyorsa çalın. ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımın inan ki dikkat çekici, saolun , Emine – 174
Çankırı merkezden ben ahmet. Selamlar sayfanız inan ki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 06-12-2020 14:08:34
Tekirdağ merkezden ben doruk. Merhaba herkese siteniz cidden dikkat çekici, face de paylaştım 08-12-2020 08:34:04
Iğdır dan kimler var. Bu gezegendeki yaşam üzerine bir teori. Kulağa hoş geliyorsa çalın. . Mrb sayfan valla çok güzel, twitter da paylaştım , doruk – 37
Ardahan merkezden ben . selamun aleyküm paylaşımınız cidden iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 12-12-2020 00:17:21
Denizli dan kimler var. Bu gezegendeki yaşam üzerine bir teori. Kulağa hoş geliyorsa çalın. . Slm sayfa ciddiyim çok iyi, teraziye tıkladım , Hasan – 441
Artvin dan kimler var. Bu gezegendeki yaşam üzerine bir teori. Kulağa hoş geliyorsa çalın. . selamun aleyküm sayfanız gerçekten iyi, tebrikler , Hasan – 314
Bu konu : ” Bu gezegendeki yaşam üzerine bir teori. Kulağa hoş geliyorsa çalın. ” çok güzel. Merhaba herkese siteniz vallaha çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , Aylin – 295
Burdur merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar web sitesi gerçekten dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 24-12-2020 10:25:20
Ardahan merkezden ben gaye. selam arkadaşlar paylaşım gerçekten dikkatimi çekti, şukuladım 01-01-2021 00:01:05
merhaba arkadaşlar paylaşım süper ötesi iyi, tebrikler
Bu konu : ” Bu gezegendeki yaşam üzerine bir teori. Kulağa hoş geliyorsa çalın. ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımın süper ötesi çok iyi, saolun , doruk – 429
Selamın aleyküm sayfa inanılmaz çok hoşuma gitti, teşekkürler
Bu konu : ” Bu gezegendeki yaşam üzerine bir teori. Kulağa hoş geliyorsa çalın. ” çok güzel. Selam herkese siteniz vallaha billaha hayran edici, saolun , ahmet – 14
Karaman dan kimler var. Bu gezegendeki yaşam üzerine bir teori. Kulağa hoş geliyorsa çalın. . Merhaba paylaşım gerçekten güzel, sağolun , hatice – 87
Selam herkese bu web sitesi gerçekten çok iyi, sosyal medyada paylaştım
Tekirdağ merkezden ben Gürbüz. Selam herkese web sitesi harbiden çok iyi, twitter da paylaştım 28-01-2021 13:02:09
Nevşehir dan kimler var. Bu gezegendeki yaşam üzerine bir teori. Kulağa hoş geliyorsa çalın. . Selam bu web sitesi yeminle çok iyi, sosyal medyada paylaştım , ali – 267
Bilecik dan kimler var. Bu gezegendeki yaşam üzerine bir teori. Kulağa hoş geliyorsa çalın. . selamun aleyküm bu web sitesi vallaha billaha çok güzel, teşekkürler , Aylin – 397
Kırklareli merkezden ben gaye. Selamlar web siten gerçekten mükemmel, tebrikler 04-02-2021 12:00:54
Bu konu : ” Bu gezegendeki yaşam üzerine bir teori. Kulağa hoş geliyorsa çalın. ” çok güzel. Mrb paylaşımın harbiden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , ziya – 348
Bu konu : ” Bu gezegendeki yaşam üzerine bir teori. Kulağa hoş geliyorsa çalın. ” çok güzel. Selam herkese web sitesi vallaha dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , Emine – 455
Selam sayfan yeminle güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Denizli merkezden ben hatice. Merhaba sayfa gerçekten çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 27-02-2021 15:04:31
Mersin merkezden ben gaye. Selamın aleyküm paylaşım harbiden mükemmel, teraziye tıkladım 28-02-2021 02:37:40