JFK'ye suikast düzenleyecek bir komplo vardı ve gerçek hükümet ve Kuruluş medyası tarafından kapatıldı
İlluminati ve Masonluğa bağlı hükümdar elitler tarafından zalim bir tek dünya hükümeti getirmek için devam eden bir "Yeni Dünya Düzeni" komplosu var
11 Eylül sahte bir bayraktı
Sandy Hook, kitleleri silahsızlandırmaya yönelik daha geniş bir gündemin parçası olarak silah yasaklarını itmek için sahnelenen bir psikopattı
Apollo "aya iniş" taklit edildi
Mossad, CIA ve diğer istihbarat teşkilatları, NWO gündemini ilerletmek için güçlü ve etkili insanlara şantaj yapmak için pedofil seks halkaları işletiyor
Aşılar, hastalığa ve kitlelere zarar vermek için kasıtlı olarak "lekelenir".
Yiyecek ve su temini, hastalığa ve kitlelere zarar vermek için kasıtlı olarak zehirlenir
Komünizm bazı "hayırsever" bir felsefe değildir, aslında NWO komplocuları tarafından zalim bir hükümet getirmek ve kitlelerin zenginliğine el koymak için bir araç olarak kullanılır.
"İklim değişikliği" veya "küresel ısınma" gerçek bilime dayanmaz, aslında Marksist / NWO elitleri tarafından zalim ve insan karşıtı gündemlerinin çeşitli yönlerini getirmek için bir aldatmaca ve aldatmacadır (örneğin, artan vergilendirme) , insan nüfusunu azalt)
Hollywood, Batı basını ve TV "haber" medyasını, uluslararası bankacılığı ve Batı hükümetlerini kontrol eden etnik Yahudilerin orantısız gücünden de anlaşılacağı üzere, NWO komplosunu yöneten ve yöneten Yahudi elitlerin bir kabilesidir.
Dünya aslında düzdür ve "Ortodoks" kozmolojik model (Big Bang, güneş merkezli evren, dönen ve hareket eden dünya) İncil ve Tanrı'ya olan inancı zayıflatmayı amaçlayan devasa bir Şeytani aldatmacadır.
Tarsus Saul, diğer adıyla "Paul", yalanları öğreterek Mesih'ten gerçek mesajı bozmaya ve yok etmeye çalışan sahte bir havari ve infiltratör (bir Yahudi Pharisee).
WW2'nin sözde "soykırım", iktidardaki Yahudi NWO elitleri tarafından iktidardaki Yahudi NWO seçkinlerini muhalefetten korumak için kullanılan kaba bir abartı ve yalan.
Yahudiler İsraillilerin gerçek torunları değil, aslında Kenan ve Hazarlardan inen imposterler. İsraillilerin GERÇEK torunları Anglo-Sakson, Cermen ve akraba Avrupalı halklardır.
Yahudilik eski İsraillilerin dini DEĞİLDİR. Babil Talmud ve Kaballah'a dayanan okültizmdir ve Yahudiler aslında Lucifer'e ibadet eder, bu yüzden Mesih Yahudileri / Ferisileri "cehennemin çocukları" ve "Şeytan sinagogu" olarak adlandırır.
İktidardaki Şeytani Yahudi NWO elitleri tarafından beyaz / Avrupa halklarını tüm beyaz / Avrupa uluslarına (örn., Kalergi Planı) kitlesel beyaz göç yoluyla yok etmeye çalışmak için kasıtlı bir gündem var. Bu, İsraillilerin gerçek torunlarını yok etmeye çalışmak için Şeytani bir gündem.
SPOILER UYARISI: Yukarıdaki komploların TÜMÜ doğrudur.
Iğdır merkezden ben mehmet. Selam siteniz harbiden dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 01-01-2020 17:55:47
Yalova merkezden ben banu. Selamlar web siteniz süper ötesi mükemmel, teraziye tıkladım 07-01-2020 19:05:54
Osmaniye merkezden ben ahmet. Selam herkese web siten vallaha billaha iyi, linkedinde paylaştım 19-01-2020 21:38:58
Selam herkese paylaşımınız gerçekten hayran edici, linkedinde paylaştım
Selam siteniz valla çok iyi, saolun
merhaba arkadaşlar siten inanılmaz dikkat çekici, linkedinde paylaştım
Selam herkese paylaşımın vallaha billaha dikkatimi çekti, sağolun
Burdur merkezden ben gaye. Slm bu web sitesi inan ki dikkat çekici, facebookta paylaştım 31-01-2020 10:17:47
Kırşehir merkezden ben ahmet. Selamlar web siteniz cidden dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 04-02-2020 17:55:18
Bilecik merkezden ben ziya. selamun aleyküm paylaşımınız süper ötesi ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 07-02-2020 05:58:37
Selamlar web siteniz valla güzel, teraziye tıkladım
merhaba arkadaşlar web sitesi vallaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım
Ordu merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha dikkat çekici, teşekkürler 09-02-2020 19:53:52
Afyon merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm paylaşımın inanılmaz hoşuma gitti, şukuladım 09-02-2020 20:55:06
Slm web siteniz harbiden çok hoşuma gitti, sağolun
Malatya merkezden ben Aylin. Merhabalar paylaşım yeminle hayran bıraktı, saolun 12-02-2020 12:58:52
Ordu merkezden ben ziya. Selamlar web siteniz gerçekten iyi, saolun 12-02-2020 22:09:26
Antalya merkezden ben elif yılmaz. Slm sayfanız inan ki çok güzel, tebrikler 14-02-2020 20:28:11
Hakkari merkezden ben ziya. Selam herkese bu web sitesi gerçekten mükemmel, sağolun 18-02-2020 18:55:56
Slm sayfanız inan ki güzel, şukuladım
selamun aleyküm siteniz inanki hayran bıraktı, sağolun
Selam herkese web sitesi harbiden hoşuma gitti, şukuladım
Kütahya merkezden ben banu. Selam herkese web siteniz vallaha billaha hayran bıraktı, saolun 06-03-2020 05:12:10
Gaziantep merkezden ben banu. selam arkadaşlar paylaşım süper ötesi dikkat çekici, face de paylaştım 07-03-2020 08:13:27
Bolu merkezden ben doruk. Mrb sayfa valla dikkat çekici, saolun 11-03-2020 08:25:08
Karabük merkezden ben Aylin. Mrb siten cidden mükemmel, sosyal medyada paylaştım 12-03-2020 14:02:16
merhaba arkadaşlar web sitesi süper ötesi dikkat çekici, face de paylaştım
Yozgat merkezden ben banu. Selam herkese siteniz yeminle hayran edici, tebrikler 15-03-2020 05:04:04
Merhaba paylaşım inanılmaz hoşuma gitti, şukuladım
Kayseri merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar web siteniz vallaha çok güzel, şukuladım 16-03-2020 05:44:07
Eskişehir merkezden ben mehmet. Merhaba herkese web siteniz vallaha billaha hoşuma gitti, teşekkürler 17-03-2020 07:25:32
selamun aleyküm web sitesi inanki hayran edici, sosyal medyada paylaştım
Selamın aleyküm paylaşımınız gerçekten hayran edici, teraziye tıkladım
Aydın merkezden ben gaye. selamun aleyküm paylaşımınız harbiden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 21-03-2020 16:18:00
Elazığ merkezden ben Emine. Merhaba sayfanız harbiden hoşuma gitti, teşekkürler 23-03-2020 15:48:19
Selam sayfa vallaha hayran bıraktı, twitter da paylaştım
Rize merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm web siten yeminle çok güzel, saolun 27-03-2020 19:10:48
Yozgat merkezden ben banu. selam arkadaşlar siten inan ki çok güzel, şukuladım 29-03-2020 12:45:51
Diyarbakır merkezden ben mehmet. Selam herkese paylaşımınız valla dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 01-04-2020 01:29:58
Merhaba herkese paylaşımın cidden iyi, teşekkürler
selamun aleyküm paylaşımınız vallaha billaha dikkat çekici, şukuladım
Sakarya merkezden ben Emine. Mrb paylaşım vallaha billaha ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 08-04-2020 03:35:48
Selam paylaşım gerçekten hayran bıraktı, teraziye tıkladım
Osmaniye merkezden ben mehmet. selamun aleyküm web siten inanılmaz çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 08-04-2020 23:43:27
Adıyaman merkezden ben elif yılmaz. Selam web siten valla güzel, tebrikler 08-04-2020 23:43:29
Kırşehir merkezden ben ali. selamun aleyküm paylaşımınız ciddiyim çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 08-04-2020 23:43:31
Osmaniye merkezden ben Aylin. Mrb web siten cidden ilgi uyandırıcı, teşekkürler 08-04-2020 23:43:33
Artvin merkezden ben Gürbüz. Selamlar paylaşımınız cidden ilgi uyandırıcı, saolun 08-04-2020 23:43:35
Balıkesir merkezden ben ahmet. Merhaba herkese paylaşım ciddiyim hoşuma gitti, tebrikler 08-04-2020 23:43:37
Selamın aleyküm web siteniz ciddiyim hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Selamlar sayfan inanki iyi, sağolun
merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanılmaz çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım
selam arkadaşlar sayfa süper ötesi hayran edici, teşekkürler
Merhabalar sayfa harbiden çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Bingöl merkezden ben mehmet. Mrb web siteniz vallaha hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 09-04-2020 13:42:47
Mrb paylaşımınız inan ki iyi, twitter da paylaştım
Kayseri merkezden ben Emine. selamun aleyküm siteniz vallaha çok iyi, teşekkürler 14-04-2020 17:51:49
Tunceli merkezden ben banu. Merhaba herkese siteniz vallaha billaha güzel, sağolun 17-04-2020 10:45:52
Yalova merkezden ben gaye. Merhaba herkese paylaşımınız inanılmaz dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 18-04-2020 04:15:34
Sakarya merkezden ben mehmet. selamun aleyküm paylaşım valla iyi, twitter da paylaştım 21-04-2020 06:53:08
Selamın aleyküm sayfan yeminle dikkatimi çekti, face de paylaştım
Mrb sayfan gerçekten güzel, şukuladım
Selam siteniz vallaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım
Tunceli merkezden ben gaye. selamun aleyküm paylaşımın inanki hoşuma gitti, teraziye tıkladım 26-04-2020 02:21:24
Niğde merkezden ben ali. Selam paylaşımın harbiden hoşuma gitti, face de paylaştım 02-05-2020 05:42:37
Kırşehir merkezden ben elif yılmaz. Merhaba web sitesi inanki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 02-05-2020 21:09:57
selam arkadaşlar bu web sitesi valla hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Mrb sayfa ciddiyim çok hoşuma gitti, şukuladım
Bingöl merkezden ben mehmet. Selam paylaşımınız ciddiyim çok güzel, tebrikler 06-05-2020 22:17:23
Tokat merkezden ben ali. Mrb sayfanız inan ki hayran edici, twitter da paylaştım 07-05-2020 13:30:26
Burdur merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm sayfa süper ötesi dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 07-05-2020 13:36:18
Merhabalar web siteniz vallaha çok iyi, saolun
selamun aleyküm web sitesi valla güzel, teraziye tıkladım
Karaman merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 14-05-2020 10:19:44
selam arkadaşlar paylaşımınız vallaha hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Zonguldak merkezden ben Emine. Mrb bu web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 21-05-2020 01:44:50
Slm siten ciddiyim hayran edici, şukuladım
selamun aleyküm bu web sitesi inanılmaz hayran edici, tebrikler
Selam paylaşım ciddiyim çok güzel, twitter da paylaştım
Bayburt merkezden ben ahmet. Merhaba paylaşımınız valla mükemmel, sağolun 06-06-2020 17:37:19
Şanlıurfa merkezden ben ali. Merhaba herkese sayfa ciddiyim dikkatimi çekti, saolun 10-06-2020 11:28:01
Antalya merkezden ben gaye. Merhaba herkese paylaşım gerçekten çok güzel, tebrikler 12-06-2020 16:15:47
Edirne merkezden ben ali. Merhabalar web sitesi ciddiyim ilgi uyandırıcı, şukuladım 15-06-2020 03:29:10
Siirt merkezden ben banu. Selam siten vallaha billaha hoşuma gitti, şukuladım 17-06-2020 21:53:15
Selamlar siteniz süper ötesi iyi, sosyal medyada paylaştım
Eskişehir merkezden ben ahmet. Selam herkese siteniz süper ötesi hoşuma gitti, teraziye tıkladım 21-06-2020 21:25:04
Kayseri merkezden ben ahmet. Slm bu web sitesi inanılmaz çok iyi, sosyal medyada paylaştım 28-06-2020 04:29:52
Selamın aleyküm bu web sitesi gerçekten mükemmel, şukuladım
Zonguldak merkezden ben gaye. Selam siteniz vallaha billaha hayran edici, tebrikler 05-07-2020 15:48:33
Bayburt merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar siteniz inan ki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 15-07-2020 06:13:20
Slm sayfa cidden çok güzel, saolun
Kırşehir merkezden ben Emine. Merhaba herkese sayfan vallaha hayran edici, linkedinde paylaştım 29-07-2020 07:51:54
Merhabalar bu web sitesi inan ki çok hoşuma gitti, teşekkürler
Hatay merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar bu web sitesi vallaha mükemmel, teraziye tıkladım 02-08-2020 10:34:49
selamun aleyküm web siten ciddiyim hayran bıraktı, saolun
Bartın merkezden ben Gürbüz. Merhaba paylaşımınız vallaha billaha hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 07-08-2020 01:00:25
Gümüşhane merkezden ben Emine. Mrb sayfa vallaha billaha güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 12-08-2020 13:17:08
merhaba arkadaşlar paylaşımın cidden çok iyi, tebrikler
Şanlıurfa merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar web sitesi inanılmaz hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 16-08-2020 17:42:16
Bolu merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm siten süper ötesi mükemmel, twitter da paylaştım 18-08-2020 04:43:14
Sivas merkezden ben ali. Selam herkese bu web sitesi harbiden güzel, linkedinde paylaştım 22-08-2020 18:23:18
Merhaba web sitesi harbiden iyi, sosyal medyada paylaştım
Niğde merkezden ben banu. selamun aleyküm siteniz süper ötesi hayran edici, facebookta paylaştım 09-09-2020 06:30:00
Selam siteniz cidden hayran bıraktı, facebookta paylaştım
merhaba arkadaşlar sayfan inan ki güzel, teraziye tıkladım
Slm web sitesi yeminle hayran edici, linkedinde paylaştım
Afyon merkezden ben ahmet. Selamlar sayfanız harbiden güzel, saolun 18-09-2020 10:51:30
Sinop merkezden ben Emine. Mrb paylaşımın gerçekten dikkat çekici, tebrikler 26-09-2020 01:27:21
Gaziantep merkezden ben ali. Slm sayfa inanki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 02-10-2020 11:40:09
Tekirdağ merkezden ben ahmet. Merhaba siteniz yeminle ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 02-10-2020 13:11:53
selam arkadaşlar web siteniz valla çok güzel, tebrikler
Slm sayfa inanılmaz mükemmel, saolun
Kars merkezden ben Gürbüz. Slm sayfan inan ki çok güzel, tebrikler 02-10-2020 13:25:02
Selam bu web sitesi vallaha billaha hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanki çok iyi, teşekkürler
Merhaba web siteniz cidden hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
selamun aleyküm bu web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, tebrikler
Merhabalar paylaşımın valla mükemmel, twitter da paylaştım
Aydın dan kimler var. Bu komplolardan hangisinin doğru olma olasılığı en yüksektir ve hangisinin doğru olma olasılığı en düşüktür? – NWO, Sandy Hook, 9/11, ay inişleri, düz toprak, aşılar, iklim değişikliği, soykırım, beyaz soykırım . Merhaba web sitesi cidden çok hoşuma gitti, face de paylaştım , ali – 296
Kilis dan kimler var. Bu komplolardan hangisinin doğru olma olasılığı en yüksektir ve hangisinin doğru olma olasılığı en düşüktür? – NWO, Sandy Hook, 9/11, ay inişleri, düz toprak, aşılar, iklim değişikliği, soykırım, beyaz soykırım . Selamlar bu web sitesi inanki çok iyi, face de paylaştım , – 169
Bu konu : ” Bu komplolardan hangisinin doğru olma olasılığı en yüksektir ve hangisinin doğru olma olasılığı en düşüktür? – NWO, Sandy Hook, 9/11, ay inişleri, düz toprak, aşılar, iklim değişikliği, soykırım, beyaz soykırım ” çok güzel. Merhaba sayfanız valla ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , doruk – 436
Bu konu : ” Bu komplolardan hangisinin doğru olma olasılığı en yüksektir ve hangisinin doğru olma olasılığı en düşüktür? – NWO, Sandy Hook, 9/11, ay inişleri, düz toprak, aşılar, iklim değişikliği, soykırım, beyaz soykırım ” çok güzel. Selamlar paylaşımın gerçekten iyi, twitter da paylaştım , elif yılmaz – 109
Selamın aleyküm sayfanız vallaha dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum
Iğdır merkezden ben Emine. selamun aleyküm paylaşımınız harbiden hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 03-11-2020 18:32:34
Slm sayfan vallaha billaha mükemmel, teşekkürler
Bu konu : ” Bu komplolardan hangisinin doğru olma olasılığı en yüksektir ve hangisinin doğru olma olasılığı en düşüktür? – NWO, Sandy Hook, 9/11, ay inişleri, düz toprak, aşılar, iklim değişikliği, soykırım, beyaz soykırım ” çok güzel. Selamın aleyküm siten inanılmaz güzel, teraziye tıkladım , Emine – 337
Kırşehir merkezden ben Emine. Merhabalar sayfanız inan ki çok hoşuma gitti, teşekkürler 12-11-2020 00:44:53
Bu konu : ” Bu komplolardan hangisinin doğru olma olasılığı en yüksektir ve hangisinin doğru olma olasılığı en düşüktür? – NWO, Sandy Hook, 9/11, ay inişleri, düz toprak, aşılar, iklim değişikliği, soykırım, beyaz soykırım ” çok güzel. selamun aleyküm sayfan inan ki hayran edici, sosyal medyada paylaştım , doruk – 338
Bu konu : ” Bu komplolardan hangisinin doğru olma olasılığı en yüksektir ve hangisinin doğru olma olasılığı en düşüktür? – NWO, Sandy Hook, 9/11, ay inişleri, düz toprak, aşılar, iklim değişikliği, soykırım, beyaz soykırım ” çok güzel. merhaba arkadaşlar siteniz valla güzel, facebookta paylaştım , banu – 114
Bu konu : ” Bu komplolardan hangisinin doğru olma olasılığı en yüksektir ve hangisinin doğru olma olasılığı en düşüktür? – NWO, Sandy Hook, 9/11, ay inişleri, düz toprak, aşılar, iklim değişikliği, soykırım, beyaz soykırım ” çok güzel. Slm web siten cidden hoşuma gitti, teşekkürler , – 342
Aksaray dan kimler var. Bu komplolardan hangisinin doğru olma olasılığı en yüksektir ve hangisinin doğru olma olasılığı en düşüktür? – NWO, Sandy Hook, 9/11, ay inişleri, düz toprak, aşılar, iklim değişikliği, soykırım, beyaz soykırım . Slm siten ciddiyim dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , banu – 413
Elazığ merkezden ben ahmet. Merhabalar paylaşımın vallaha billaha çok hoşuma gitti, tebrikler 19-11-2020 13:19:56
Tunceli merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar web siteniz yeminle iyi, teşekkürler 22-11-2020 10:28:43
Bu konu : ” Bu komplolardan hangisinin doğru olma olasılığı en yüksektir ve hangisinin doğru olma olasılığı en düşüktür? – NWO, Sandy Hook, 9/11, ay inişleri, düz toprak, aşılar, iklim değişikliği, soykırım, beyaz soykırım ” çok güzel. Merhabalar web sitesi inanılmaz mükemmel, tebrikler , mehmet – 456
Merhaba herkese bu web sitesi gerçekten hayran bıraktı, teşekkürler
Merhaba herkese web siten gerçekten hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Burdur dan kimler var. Bu komplolardan hangisinin doğru olma olasılığı en yüksektir ve hangisinin doğru olma olasılığı en düşüktür? – NWO, Sandy Hook, 9/11, ay inişleri, düz toprak, aşılar, iklim değişikliği, soykırım, beyaz soykırım . Merhaba siten valla hayran bıraktı, tebrikler , Hasan – 419
İstanbul merkezden ben elif yılmaz. Selam web siten inanılmaz iyi, face de paylaştım 10-12-2020 23:38:34
Erzurum merkezden ben mehmet. Selam herkese siteniz cidden hayran edici, twitter da paylaştım 15-12-2020 10:38:46
Mardin merkezden ben mehmet. Merhabalar bu web sitesi süper ötesi mükemmel, twitter da paylaştım 15-12-2020 23:11:44
Nevşehir dan kimler var. Bu komplolardan hangisinin doğru olma olasılığı en yüksektir ve hangisinin doğru olma olasılığı en düşüktür? – NWO, Sandy Hook, 9/11, ay inişleri, düz toprak, aşılar, iklim değişikliği, soykırım, beyaz soykırım . selam arkadaşlar paylaşımın süper ötesi hayran edici, teşekkürler , ziya – 105
Bu konu : ” Bu komplolardan hangisinin doğru olma olasılığı en yüksektir ve hangisinin doğru olma olasılığı en düşüktür? – NWO, Sandy Hook, 9/11, ay inişleri, düz toprak, aşılar, iklim değişikliği, soykırım, beyaz soykırım ” çok güzel. selamun aleyküm web siteniz ciddiyim hoşuma gitti, saolun , emin – 253
Adana dan kimler var. Bu komplolardan hangisinin doğru olma olasılığı en yüksektir ve hangisinin doğru olma olasılığı en düşüktür? – NWO, Sandy Hook, 9/11, ay inişleri, düz toprak, aşılar, iklim değişikliği, soykırım, beyaz soykırım . Merhaba siten valla hoşuma gitti, saolun , banu – 94
Merhabalar sayfanız inan ki hayran bıraktı, sağolun
Bu konu : ” Bu komplolardan hangisinin doğru olma olasılığı en yüksektir ve hangisinin doğru olma olasılığı en düşüktür? – NWO, Sandy Hook, 9/11, ay inişleri, düz toprak, aşılar, iklim değişikliği, soykırım, beyaz soykırım ” çok güzel. Mrb web sitesi yeminle dikkat çekici, twitter da paylaştım , Aylin – 145
selamun aleyküm paylaşım ciddiyim çok iyi, teraziye tıkladım
Slm siteniz harbiden hoşuma gitti, şukuladım
Şırnak dan kimler var. Bu komplolardan hangisinin doğru olma olasılığı en yüksektir ve hangisinin doğru olma olasılığı en düşüktür? – NWO, Sandy Hook, 9/11, ay inişleri, düz toprak, aşılar, iklim değişikliği, soykırım, beyaz soykırım . Merhaba paylaşımınız inanılmaz çok iyi, şukuladım , ali – 302
Bu konu : ” Bu komplolardan hangisinin doğru olma olasılığı en yüksektir ve hangisinin doğru olma olasılığı en düşüktür? – NWO, Sandy Hook, 9/11, ay inişleri, düz toprak, aşılar, iklim değişikliği, soykırım, beyaz soykırım ” çok güzel. Mrb siteniz harbiden güzel, linkedinde paylaştım , – 123
Iğdır dan kimler var. Bu komplolardan hangisinin doğru olma olasılığı en yüksektir ve hangisinin doğru olma olasılığı en düşüktür? – NWO, Sandy Hook, 9/11, ay inişleri, düz toprak, aşılar, iklim değişikliği, soykırım, beyaz soykırım . Selamlar web siteniz gerçekten dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , ali – 226