Bunlardan pay alamam, onlar benim değil. İşte size yardımcı olabilecek bazı noktalar.

  • Bilim, “dinleyebileceğiniz” bir şey değil, deneysel gözleme dayalı bir süreçtir.

  • Bilim adamları, evrensel olarak kabul edilmiş bir yöntemin bireysel uygulayıcılarıdır ve kariyerlerini hipotezleri doğrulamak ve dışlamak üzerine kurarlar. Bilim adamları her zaman hemfikir olsalardı, bilimsel yönteme ihtiyaç olmazdı.

  • Harika bir biyolog olmak, tıpkı harika bir avukat olmanın sizi harika bir yurttaşlık lideri yapmaması gibi sizi harika bir sağlık politikası yapıcı yapmaz.

  • Tıbbi hatalar, ABD’de her yıl yaklaşık 250 bin ölüme neden oluyor. Doktor olmak seni iyi bir doktor yapmaz.

  • Her sabah söylediğim büyülü büyünün şimşek çakmasını önlediğini bilimsel olarak kanıtlayamamanızla aynı nedenle, bir maskenin veya kilitlenmenin tek bir hayatı kurtardığını bilimsel olarak kanıtlamak mümkün değildir. Yani, uygun bir deney, bir kontrol grubu ve bir değişken grubu gerektirir. Bir taktiğin gerçekten işe yarayıp yaramadığını bilmek için biri kilitli ve maskeli, biri olmayan iki New York’a ihtiyaç duyacaktı.

  • Yalnızca bir gerçekliğin doğrudan ampirik gözlemine sahip olduğumuz için, herhangi bir bilim insanının farklı politika tepkilerinin başarısını ölçmek için yapabileceği en iyi şey, bir yönetimi diğeriyle karşılaştırmak ve sahte bir korelasyon olasılığını artırabilecek belirli değişkenleri kontrol etmektir. Yani, C19 sağlık politikasının başarısı hakkında sonuç çıkarmak için kullanılan her regresyon modeli bir miktar hata payı ile birlikte gelir.

  • % 1 hata payınız varsa,% 1 hata gerçekliğinde mi yoksa% 99 güven gerçeğinde mi yaşadığınızı hala bilmiyorsunuz. Örneğin bir zarı yuvarlamayı ve sonucu tahmin etmeyi deneyin.

  • Sağlık politikası, tek veya en yüksek öncelikli unsur değil, sosyal politikayı belirleyen birçok unsurdan biri olmalıdır. Yani, hepimiz seksin riskleri konusunda uyarıldık ama insanlar hala seks yapıyor ve risklerle yaşamanın bir yolunu buluyor.

  • Maske karşıtı, kilitlenme karşıtı, anayasa yanlısı, iş dünyası yanlısı olmak beni ırkçı yapmaz, Cumhuriyetçiyi destekleyen Trump. İnsanların, en son kontrol ettiğimde çeşitli konularda kendi incelikli fikirlerini oluşturmalarına hâlâ izin veriliyor.

  • İddianız hakaret, utanç, sansür veya etiketleme içeriyorsa, ahlaki yüksek zemine sahip değilsiniz ve argümanınızı kaybettiniz.

  • İddianızda otoriteye başvurursanız, ancak rakibinizin kendi otoritelerini eşit değerlendirmeye sunmasına izin vermezseniz, argümanınızı kaybettiniz ve kaybettiniz.

  • Sağlık politikanızın hayat kurtarmaya dayandığını iddia ediyor, ancak depresyon, intihar, suç, taciz, uyuşturucu, alkol, düşük sosyoekonomik durum, eğitim, temiz hava, sosyalleşme, temel vitaminler ve beslenmeyi görmezden geliyor ve spor salonlarını, parkları ve plajları kapatıyorsanız ancak insanların araba kullanmasına ve sigara içmesine izin vermeye devam edin, sağlık politikanız hayat kurtarmaktan başka bir şeyle ilgili.

  • Bana bir maske takmam gerektiğini söylerseniz, küçük bir şansın olduğuna inandığınız için birisini birbirinden birçok dereceye kadar ayırabilirim, ancak maskesiz gitmeme izin vermeyeceksiniz çünkü C19’dan yakalanma veya yok olma şansım olduğuna inanıyorum. düşük, o zaman argümanınız geçersizdir çünkü benim için gerçek ve kanıtlanabilir bir baskı yaratır, ancak farazi uzak olan biri için yalnızca varsayımsal bir baskı yaratır.

  • Bir politika yapıcı, eğriyi düzleştirmek ve sağlık hizmetlerini güçlendirmek için bir kilitlenme başlatırsa ve ardından sağlık hizmetlerini yavaşlatırsa (hastane gemilerini limana gönderirler) ancak kilitleri devam ettirirse, amaç sağlık hizmeti değil, kilitlenmedir.

  • C19 semptomu olmayan kişilerde yayılırsa, mekan girişlerinde zorunlu sıcaklık kontrolleri gereksizdir.

  • İstediğiniz bir faydayı elde etmek için birini korku ya da yıldırma yoluyla yapmak istemedikleri bir şeyi yapmaya zorlamak, RICO Yasası kapsamında gasp denilen bir suçtur, tıpkı insanları elinize almak için güvenli bir şekilde ortaya çıkıncaya kadar kilitlenmelerden korkutmak gibi. züppe aşı.

  • Kim olursanız olun, muhtemelen WHO tarafından bir pandemi ilan edildiğinde UST kapsamında bir pandemiye üye devletlerin tepkilerini dikte eden DSÖ veya BM üyelerini seçmediniz veya oy vermediniz.

  • Bir kişinin bir biyo-silah laboratuarında, aşılarında, bir blockchain sistemindeki insanları teşhis etme ve izleme teknolojisinde finansal çıkarları varsa ve dünyadaki herkesin kimliğini belirlemeyi ve izlemeyi savunan bir politika düşünce kuruluşu varsa, bu kişiler bunlarla ilgili herhangi bir tartışma hakkında yorum yapmaktan diskalifiye edilirler. önemli ve doğrudan rekabet eden çıkar çatışmaları nedeniyle konular.

  • Herkesi etkileyen politika tepkilerine ilişkin alternatif bakış açılarını açıkça tartışma ve tartışma konusundaki isteksizlik demokratik değildir ve daha spesifik olarak zorbalıktır.

  • Günlük olarak C19 vakalarını ve ölümleri sayıyor ve rapor ediyorsak, o zaman bu rakamların yanı sıra günlük iş kayıpları, işin sonsuza kadar kapanması, intiharlar, depresyon oranları ve diğer ölçümleri de rapor etmemiz gerekir.

  • C19 toplumu yok etmiyor; seçilmiş, haydut memurlar bunu yapıyor.

  • Author

    73 Comments

    1. Trabzon merkezden ben mehmet. Merhabalar sayfa süper ötesi ilgi uyandırıcı, tebrikler 05-09-2020 22:00:05

    2. Gürbüz Reply

      Bingöl merkezden ben Gürbüz. Selamlar siten inanki dikkat çekici, sağolun 05-09-2020 22:00:30

    3. Selamın aleyküm web sitesi cidden mükemmel, teraziye tıkladım

    4. Gürbüz Reply

      Ankara merkezden ben Gürbüz. Slm paylaşımınız gerçekten çok güzel, saolun 06-09-2020 01:24:09

    5. selamun aleyküm paylaşımın vallaha billaha çok hoşuma gitti, şukuladım

    6. elif yılmaz Reply

      selamun aleyküm paylaşım harbiden dikkatimi çekti, twitter da paylaştım

    7. Hatay merkezden ben ziya. Merhaba sayfa cidden ilgi uyandırıcı, saolun 17-09-2020 07:18:58

    8. Merhaba sayfanız cidden çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım

    9. Trabzon merkezden ben gaye. selamun aleyküm bu web sitesi valla iyi, teraziye tıkladım 02-10-2020 09:37:32

    10. Eskişehir merkezden ben gaye. Merhabalar paylaşımınız süper ötesi dikkat çekici, saolun 02-10-2020 11:20:14

    11. Trabzon dan kimler var. Bu komploya layık olmayabilir, bu yüzden özür dilerim. Maske takmayla ilgili gerçek bilgiler konusunda bana yardımcı olup olamayacağınızı merak ediyorum. Artılara ve eksilere açığım. Sanırım komplo kurallardan ve medyadan bağımsız, güvenebileceğiniz bilgileri nasıl elde edersiniz? . Mrb paylaşımın harbiden ilgi uyandırıcı, teşekkürler , emin – 1

    12. Rize dan kimler var. Bu komploya layık olmayabilir, bu yüzden özür dilerim. Maske takmayla ilgili gerçek bilgiler konusunda bana yardımcı olup olamayacağınızı merak ediyorum. Artılara ve eksilere açığım. Sanırım komplo kurallardan ve medyadan bağımsız, güvenebileceğiniz bilgileri nasıl elde edersiniz? . Merhaba sayfan vallaha billaha çok güzel, sağolun , doruk – 73

    13. Isparta merkezden ben Aylin. Mrb siten gerçekten dikkat çekici, face de paylaştım 19-10-2020 18:32:29

    14. elif yılmaz Reply

      Konya merkezden ben elif yılmaz. Merhaba bu web sitesi süper ötesi çok güzel, sosyal medyada paylaştım 27-10-2020 09:58:39

    15. Sivas dan kimler var. Bu komploya layık olmayabilir, bu yüzden özür dilerim. Maske takmayla ilgili gerçek bilgiler konusunda bana yardımcı olup olamayacağınızı merak ediyorum. Artılara ve eksilere açığım. Sanırım komplo kurallardan ve medyadan bağımsız, güvenebileceğiniz bilgileri nasıl elde edersiniz? . Merhaba paylaşımın süper ötesi hoşuma gitti, facebookta paylaştım , – 36

    16. Kars merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar paylaşımınız valla iyi, teraziye tıkladım 01-11-2020 21:23:24

    17. Bu konu : ” Bu komploya layık olmayabilir, bu yüzden özür dilerim. Maske takmayla ilgili gerçek bilgiler konusunda bana yardımcı olup olamayacağınızı merak ediyorum. Artılara ve eksilere açığım. Sanırım komplo kurallardan ve medyadan bağımsız, güvenebileceğiniz bilgileri nasıl elde edersiniz? ” çok güzel. Selamlar bu web sitesi cidden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , Aylin – 403

    18. merhaba arkadaşlar web siteniz süper ötesi hayran edici, linkedinde paylaştım

    19. Erzurum merkezden ben doruk. Selamın aleyküm sayfanız inanki dikkatimi çekti, face de paylaştım 20-11-2020 16:06:18

    20. İzmir merkezden ben hatice. Selam sayfan süper ötesi hayran bıraktı, tebrikler 21-11-2020 17:04:26

    21. Bartın dan kimler var. Bu komploya layık olmayabilir, bu yüzden özür dilerim. Maske takmayla ilgili gerçek bilgiler konusunda bana yardımcı olup olamayacağınızı merak ediyorum. Artılara ve eksilere açığım. Sanırım komplo kurallardan ve medyadan bağımsız, güvenebileceğiniz bilgileri nasıl elde edersiniz? . Merhaba herkese siten inan ki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , Aylin – 494

    22. Bu konu : ” Bu komploya layık olmayabilir, bu yüzden özür dilerim. Maske takmayla ilgili gerçek bilgiler konusunda bana yardımcı olup olamayacağınızı merak ediyorum. Artılara ve eksilere açığım. Sanırım komplo kurallardan ve medyadan bağımsız, güvenebileceğiniz bilgileri nasıl elde edersiniz? ” çok güzel. selamun aleyküm bu web sitesi süper ötesi dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , Aylin – 102

    23. Burdur merkezden ben hatice. Selamın aleyküm web siten süper ötesi mükemmel, teşekkürler 28-11-2020 17:58:44

    24. Siirt dan kimler var. Bu komploya layık olmayabilir, bu yüzden özür dilerim. Maske takmayla ilgili gerçek bilgiler konusunda bana yardımcı olup olamayacağınızı merak ediyorum. Artılara ve eksilere açığım. Sanırım komplo kurallardan ve medyadan bağımsız, güvenebileceğiniz bilgileri nasıl elde edersiniz? . Merhabalar paylaşımın vallaha ilgi uyandırıcı, şukuladım , Hasan – 180

    25. Rize merkezden ben mehmet. Merhabalar bu web sitesi yeminle hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 06-12-2020 14:11:07

    26. elif yılmaz Reply

      Giresun merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm web siten harbiden dikkat çekici, teşekkürler 06-12-2020 22:16:39

    27. Kırşehir merkezden ben gaye. Merhabalar sayfan vallaha billaha hoşuma gitti, teraziye tıkladım 08-12-2020 10:46:04

    28. Bingöl merkezden ben ali. Selam paylaşım harbiden dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 09-12-2020 19:05:34

    29. Van dan kimler var. Bu komploya layık olmayabilir, bu yüzden özür dilerim. Maske takmayla ilgili gerçek bilgiler konusunda bana yardımcı olup olamayacağınızı merak ediyorum. Artılara ve eksilere açığım. Sanırım komplo kurallardan ve medyadan bağımsız, güvenebileceğiniz bilgileri nasıl elde edersiniz? . Merhabalar paylaşımın süper ötesi çok güzel, teraziye tıkladım , Aylin – 8

    30. Gürbüz Reply

      Bu konu : ” Bu komploya layık olmayabilir, bu yüzden özür dilerim. Maske takmayla ilgili gerçek bilgiler konusunda bana yardımcı olup olamayacağınızı merak ediyorum. Artılara ve eksilere açığım. Sanırım komplo kurallardan ve medyadan bağımsız, güvenebileceğiniz bilgileri nasıl elde edersiniz? ” çok güzel. Selam herkese sayfan cidden hayran bıraktı, facebookta paylaştım , Gürbüz – 177

    31. Iğdır merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar paylaşımın inanki çok güzel, teraziye tıkladım 22-12-2020 21:40:56

    32. Ağrı merkezden ben banu. selamun aleyküm siten ciddiyim güzel, facebookta paylaştım 24-12-2020 16:27:00

    33. Uşak merkezden ben memo. merhaba arkadaşlar siten ciddiyim dikkatimi çekti, sağolun 26-12-2020 19:38:18

    34. merhaba arkadaşlar paylaşımınız inanki ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım

    35. Selamın aleyküm sayfan valla ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım

    36. Bu konu : ” Bu komploya layık olmayabilir, bu yüzden özür dilerim. Maske takmayla ilgili gerçek bilgiler konusunda bana yardımcı olup olamayacağınızı merak ediyorum. Artılara ve eksilere açığım. Sanırım komplo kurallardan ve medyadan bağımsız, güvenebileceğiniz bilgileri nasıl elde edersiniz? ” çok güzel. Slm siten süper ötesi çok iyi, teraziye tıkladım , hatice – 185

    37. Isparta merkezden ben doruk. Merhaba herkese web siteniz süper ötesi hoşuma gitti, facebookta paylaştım 11-01-2021 21:06:50

    38. Batman dan kimler var. Bu komploya layık olmayabilir, bu yüzden özür dilerim. Maske takmayla ilgili gerçek bilgiler konusunda bana yardımcı olup olamayacağınızı merak ediyorum. Artılara ve eksilere açığım. Sanırım komplo kurallardan ve medyadan bağımsız, güvenebileceğiniz bilgileri nasıl elde edersiniz? . Slm sayfanız gerçekten çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , ziya – 147

    39. elif yılmaz Reply

      Bu konu : ” Bu komploya layık olmayabilir, bu yüzden özür dilerim. Maske takmayla ilgili gerçek bilgiler konusunda bana yardımcı olup olamayacağınızı merak ediyorum. Artılara ve eksilere açığım. Sanırım komplo kurallardan ve medyadan bağımsız, güvenebileceğiniz bilgileri nasıl elde edersiniz? ” çok güzel. Mrb siteniz ciddiyim dikkatimi çekti, sağolun , elif yılmaz – 367

    40. Ardahan merkezden ben emin. Slm sayfan valla dikkatimi çekti, saolun 23-01-2021 03:13:22

    41. Selamlar siten süper ötesi hoşuma gitti, şukuladım

    42. Malatya merkezden ben ziya. selamun aleyküm siteniz süper ötesi güzel, face de paylaştım 30-01-2021 19:20:17

    43. Hatay merkezden ben gaye. Mrb sayfanız ciddiyim hayran bıraktı, facebookta paylaştım 01-02-2021 22:55:19

    44. Bu konu : ” Bu komploya layık olmayabilir, bu yüzden özür dilerim. Maske takmayla ilgili gerçek bilgiler konusunda bana yardımcı olup olamayacağınızı merak ediyorum. Artılara ve eksilere açığım. Sanırım komplo kurallardan ve medyadan bağımsız, güvenebileceğiniz bilgileri nasıl elde edersiniz? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar siteniz harbiden hayran bıraktı, saolun , emin – 114

    45. Gürbüz Reply

      Slm paylaşımın valla dikkatimi çekti, face de paylaştım

    46. Aydın merkezden ben . Selam paylaşımın ciddiyim iyi, facebookta paylaştım 09-02-2021 17:17:25

    47. Gürbüz Reply

      Bingöl dan kimler var. Bu komploya layık olmayabilir, bu yüzden özür dilerim. Maske takmayla ilgili gerçek bilgiler konusunda bana yardımcı olup olamayacağınızı merak ediyorum. Artılara ve eksilere açığım. Sanırım komplo kurallardan ve medyadan bağımsız, güvenebileceğiniz bilgileri nasıl elde edersiniz? . Merhaba herkese bu web sitesi vallaha billaha dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 140

    48. Gürbüz Reply

      Selamın aleyküm bu web sitesi gerçekten ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım

    49. Kilis dan kimler var. Bu komploya layık olmayabilir, bu yüzden özür dilerim. Maske takmayla ilgili gerçek bilgiler konusunda bana yardımcı olup olamayacağınızı merak ediyorum. Artılara ve eksilere açığım. Sanırım komplo kurallardan ve medyadan bağımsız, güvenebileceğiniz bilgileri nasıl elde edersiniz? . selam arkadaşlar web sitesi yeminle çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , banu – 188

    50. Bolu dan kimler var. Bu komploya layık olmayabilir, bu yüzden özür dilerim. Maske takmayla ilgili gerçek bilgiler konusunda bana yardımcı olup olamayacağınızı merak ediyorum. Artılara ve eksilere açığım. Sanırım komplo kurallardan ve medyadan bağımsız, güvenebileceğiniz bilgileri nasıl elde edersiniz? . Merhaba web sitesi vallaha çok güzel, teraziye tıkladım , Emine – 394

    51. Bu konu : ” Bu komploya layık olmayabilir, bu yüzden özür dilerim. Maske takmayla ilgili gerçek bilgiler konusunda bana yardımcı olup olamayacağınızı merak ediyorum. Artılara ve eksilere açığım. Sanırım komplo kurallardan ve medyadan bağımsız, güvenebileceğiniz bilgileri nasıl elde edersiniz? ” çok güzel. Slm web siteniz vallaha billaha mükemmel, saolun , banu – 213

    52. Zonguldak dan kimler var. Bu komploya layık olmayabilir, bu yüzden özür dilerim. Maske takmayla ilgili gerçek bilgiler konusunda bana yardımcı olup olamayacağınızı merak ediyorum. Artılara ve eksilere açığım. Sanırım komplo kurallardan ve medyadan bağımsız, güvenebileceğiniz bilgileri nasıl elde edersiniz? . Merhaba paylaşımın harbiden çok güzel, saolun , ali – 298

    53. Merhaba paylaşımın vallaha mükemmel, sosyal medyada paylaştım

    54. Giresun dan kimler var. Bu komploya layık olmayabilir, bu yüzden özür dilerim. Maske takmayla ilgili gerçek bilgiler konusunda bana yardımcı olup olamayacağınızı merak ediyorum. Artılara ve eksilere açığım. Sanırım komplo kurallardan ve medyadan bağımsız, güvenebileceğiniz bilgileri nasıl elde edersiniz? . Mrb siten valla çok hoşuma gitti, teşekkürler , doruk – 46

    55. Gürbüz Reply

      Selam sayfanız süper ötesi dikkat çekici, face de paylaştım

    56. Edirne merkezden ben mehmet. Mrb paylaşımın gerçekten dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 21-03-2021 00:35:18

    57. Bursa dan kimler var. Bu komploya layık olmayabilir, bu yüzden özür dilerim. Maske takmayla ilgili gerçek bilgiler konusunda bana yardımcı olup olamayacağınızı merak ediyorum. Artılara ve eksilere açığım. Sanırım komplo kurallardan ve medyadan bağımsız, güvenebileceğiniz bilgileri nasıl elde edersiniz? . Merhabalar paylaşım süper ötesi çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , ali – 105

    58. elif yılmaz Reply

      Amasya dan kimler var. Bu komploya layık olmayabilir, bu yüzden özür dilerim. Maske takmayla ilgili gerçek bilgiler konusunda bana yardımcı olup olamayacağınızı merak ediyorum. Artılara ve eksilere açığım. Sanırım komplo kurallardan ve medyadan bağımsız, güvenebileceğiniz bilgileri nasıl elde edersiniz? . Merhaba herkese sayfa ciddiyim ilgi uyandırıcı, tebrikler , elif yılmaz – 323

    59. Bu konu : ” Bu komploya layık olmayabilir, bu yüzden özür dilerim. Maske takmayla ilgili gerçek bilgiler konusunda bana yardımcı olup olamayacağınızı merak ediyorum. Artılara ve eksilere açığım. Sanırım komplo kurallardan ve medyadan bağımsız, güvenebileceğiniz bilgileri nasıl elde edersiniz? ” çok güzel. Merhabalar paylaşımınız cidden güzel, teraziye tıkladım , Hasan – 424

    60. Niğde merkezden ben memo. selam arkadaşlar web siten harbiden hoşuma gitti, teşekkürler 29-03-2021 18:17:54

    61. Çankırı merkezden ben . Slm siteniz inan ki dikkat çekici, facebookta paylaştım 01-04-2021 02:07:23

    62. elif yılmaz Reply

      Merhaba sayfan ciddiyim iyi, face de paylaştım

    63. Gürbüz Reply

      Bu konu : ” Bu komploya layık olmayabilir, bu yüzden özür dilerim. Maske takmayla ilgili gerçek bilgiler konusunda bana yardımcı olup olamayacağınızı merak ediyorum. Artılara ve eksilere açığım. Sanırım komplo kurallardan ve medyadan bağımsız, güvenebileceğiniz bilgileri nasıl elde edersiniz? ” çok güzel. Selam sayfa inanki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , Gürbüz – 110

    64. Muş merkezden ben emin. Merhaba web siteniz süper ötesi çok güzel, teraziye tıkladım 10-04-2021 17:25:41

    65. Slm sayfa vallaha billaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum

    66. Diyarbakır merkezden ben memo. Slm paylaşımın cidden ilgi uyandırıcı, tebrikler 06-05-2021 01:28:52

    67. Merhabalar paylaşımınız inanki hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

    Write A Comment

    Lütfen Paylaşın !

    close-link