Bu bir Trump veya hükümet yanlısı alt değil !! Ancak medyada sahte bir sabit anlatıyı kontrol etmek, UFO’lar kadar bir komplodur. Bu denizaltının kimseye güvenmediğinden ve her zaman anlatıyı sorguladığından oldukça eminim. Ana akım medya sırf başkanın karşısına çıktığı için bu bir komplo değil mi?!? Bir şey varsa, bu derin devlet veya gölge hükümet hizipleri arasında daha derin bir uçurum olduğunu gösteriyor. TPTB çatlıyor ve yeni bir küresel güç çağı şekillenmeye başlıyor.

Author

80 Comments

  1. Aksaray merkezden ben Aylin. Selam herkese bu web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, facebookta paylaştım 06-09-2020 01:11:55

  2. Sakarya merkezden ben ali. selam arkadaşlar web sitesi harbiden iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 06-09-2020 02:49:07

  3. Aksaray merkezden ben mehmet. Mrb bu web sitesi cidden hoşuma gitti, tebrikler 06-09-2020 02:49:31

  4. Iğdır merkezden ben ziya. selam arkadaşlar sayfanız gerçekten mükemmel, linkedinde paylaştım 06-09-2020 06:26:36

  5. İzmir merkezden ben mehmet. Merhaba siteniz harbiden iyi, saolun 06-09-2020 09:16:19

  6. Kırşehir merkezden ben mehmet. Selam bu web sitesi vallaha hayran edici, linkedinde paylaştım 06-09-2020 09:16:50

  7. Selam herkese paylaşımın inanılmaz ilgi uyandırıcı, şukuladım

  8. Manisa merkezden ben gaye. Merhaba herkese siteniz valla dikkatimi çekti, sağolun 06-09-2020 12:26:20

  9. Kütahya merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar bu web sitesi vallaha billaha çok iyi, tebrikler 06-09-2020 12:26:35

  10. Kilis merkezden ben doruk. Mrb web siteniz gerçekten çok iyi, saolun 08-09-2020 03:28:18

  11. Gürbüz Reply

    Ankara merkezden ben Gürbüz. Slm siteniz süper ötesi mükemmel, facebookta paylaştım 12-09-2020 01:08:09

  12. Selam herkese sayfan harbiden ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum

  13. Tekirdağ merkezden ben ziya. Merhaba sayfa harbiden ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 17-09-2020 04:25:30

  14. Çankırı merkezden ben banu. Selamlar siten vallaha billaha çok iyi, tebrikler 26-09-2020 04:54:29

  15. elif yılmaz Reply

    Selam herkese sayfanız yeminle mükemmel, teraziye tıkladım

  16. Merhaba bu web sitesi vallaha billaha hayran bıraktı, şukuladım

  17. Merhabalar web siteniz süper ötesi iyi, facebookta paylaştım

  18. Antalya merkezden ben . Merhabalar siteniz yeminle çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 19-10-2020 05:28:55

  19. Bu konu : ” Bu subayın Trump memleri ve TheDonald 2.0 olmaya başladığını biliyorum ve hoşnutsuzluğu anlıyorum. ” çok güzel. Merhaba bu web sitesi gerçekten çok iyi, facebookta paylaştım , Aylin – 393

  20. Kocaeli merkezden ben emin. Merhaba siteniz gerçekten mükemmel, saolun 22-10-2020 11:38:01

  21. Bu konu : ” Bu subayın Trump memleri ve TheDonald 2.0 olmaya başladığını biliyorum ve hoşnutsuzluğu anlıyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm sayfanız valla iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , Hasan – 209

  22. selamun aleyküm paylaşımın inanılmaz hayran edici, tebrikler

  23. İzmir merkezden ben doruk. Merhaba herkese sayfan gerçekten çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 08-11-2020 18:03:37

  24. Rize merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm paylaşım cidden ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 11-11-2020 17:03:07

  25. Samsun merkezden ben ali. Merhaba herkese siteniz harbiden mükemmel, sosyal medyada paylaştım 16-11-2020 00:12:18

  26. Artvin dan kimler var. Bu subayın Trump memleri ve TheDonald 2.0 olmaya başladığını biliyorum ve hoşnutsuzluğu anlıyorum. . Slm siten harbiden dikkatimi çekti, sağolun , Aylin – 421

  27. Merhaba web siten yeminle dikkat çekici, şukuladım

  28. selamun aleyküm sayfan vallaha billaha hayran bıraktı, şukuladım

  29. Konya merkezden ben Emine. Merhabalar web siten inanılmaz ilgi uyandırıcı, tebrikler 06-12-2020 14:11:07

  30. Ankara merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar bu web sitesi gerçekten iyi, twitter da paylaştım 08-12-2020 02:48:12

  31. Bu konu : ” Bu subayın Trump memleri ve TheDonald 2.0 olmaya başladığını biliyorum ve hoşnutsuzluğu anlıyorum. ” çok güzel. Selamlar web siteniz yeminle mükemmel, şukuladım , ali – 385

  32. Bu konu : ” Bu subayın Trump memleri ve TheDonald 2.0 olmaya başladığını biliyorum ve hoşnutsuzluğu anlıyorum. ” çok güzel. Selamlar siten cidden çok güzel, saolun , ziya – 217

  33. Mrb web sitesi gerçekten çok hoşuma gitti, tebrikler

  34. Bu konu : ” Bu subayın Trump memleri ve TheDonald 2.0 olmaya başladığını biliyorum ve hoşnutsuzluğu anlıyorum. ” çok güzel. Merhabalar sayfan valla güzel, teraziye tıkladım , hatice – 207

  35. Çanakkale dan kimler var. Bu subayın Trump memleri ve TheDonald 2.0 olmaya başladığını biliyorum ve hoşnutsuzluğu anlıyorum. . selamun aleyküm paylaşımınız gerçekten ilgi uyandırıcı, teşekkürler , memo – 195

  36. elif yılmaz Reply

    Iğdır merkezden ben elif yılmaz. Mrb paylaşımın valla hayran edici, face de paylaştım 24-12-2020 21:54:41

  37. Gaziantep merkezden ben hatice. selam arkadaşlar web siteniz gerçekten hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 26-12-2020 11:46:01

  38. Denizli merkezden ben Emine. Merhaba herkese web siten inanki çok iyi, linkedinde paylaştım 27-12-2020 20:34:38

  39. Bu konu : ” Bu subayın Trump memleri ve TheDonald 2.0 olmaya başladığını biliyorum ve hoşnutsuzluğu anlıyorum. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web sitesi gerçekten hoşuma gitti, facebookta paylaştım , – 97

  40. Van dan kimler var. Bu subayın Trump memleri ve TheDonald 2.0 olmaya başladığını biliyorum ve hoşnutsuzluğu anlıyorum. . Selamlar sayfa harbiden hayran edici, face de paylaştım , ziya – 368

  41. İzmir dan kimler var. Bu subayın Trump memleri ve TheDonald 2.0 olmaya başladığını biliyorum ve hoşnutsuzluğu anlıyorum. . Selam herkese paylaşımınız valla güzel, sosyal medyada paylaştım , hatice – 485

  42. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Bu subayın Trump memleri ve TheDonald 2.0 olmaya başladığını biliyorum ve hoşnutsuzluğu anlıyorum. ” çok güzel. Slm siteniz harbiden çok hoşuma gitti, tebrikler , Gürbüz – 347

  43. Gümüşhane dan kimler var. Bu subayın Trump memleri ve TheDonald 2.0 olmaya başladığını biliyorum ve hoşnutsuzluğu anlıyorum. . merhaba arkadaşlar sayfanız harbiden iyi, linkedinde paylaştım , gaye – 77

  44. Denizli dan kimler var. Bu subayın Trump memleri ve TheDonald 2.0 olmaya başladığını biliyorum ve hoşnutsuzluğu anlıyorum. . Merhabalar paylaşım valla hoşuma gitti, saolun , memo – 129

  45. Gürbüz Reply

    Eskişehir dan kimler var. Bu subayın Trump memleri ve TheDonald 2.0 olmaya başladığını biliyorum ve hoşnutsuzluğu anlıyorum. . Selam herkese sayfanız cidden mükemmel, teraziye tıkladım , Gürbüz – 28

  46. Kırklareli dan kimler var. Bu subayın Trump memleri ve TheDonald 2.0 olmaya başladığını biliyorum ve hoşnutsuzluğu anlıyorum. . Selamlar web siteniz vallaha billaha çok iyi, şukuladım , emin – 35

  47. Bu konu : ” Bu subayın Trump memleri ve TheDonald 2.0 olmaya başladığını biliyorum ve hoşnutsuzluğu anlıyorum. ” çok güzel. Merhabalar siten harbiden hoşuma gitti, teraziye tıkladım , ali – 364

  48. Çankırı merkezden ben emin. Merhaba bu web sitesi vallaha billaha dikkat çekici, saolun 05-02-2021 01:16:58

  49. selamun aleyküm siteniz inanki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  50. Ağrı dan kimler var. Bu subayın Trump memleri ve TheDonald 2.0 olmaya başladığını biliyorum ve hoşnutsuzluğu anlıyorum. . Slm sayfanız ciddiyim dikkat çekici, şukuladım , mehmet – 109

  51. Hatay merkezden ben . Selamın aleyküm paylaşımınız valla iyi, face de paylaştım 08-02-2021 20:21:50

  52. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Bu subayın Trump memleri ve TheDonald 2.0 olmaya başladığını biliyorum ve hoşnutsuzluğu anlıyorum. ” çok güzel. Slm paylaşımınız süper ötesi dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , elif yılmaz – 98

  53. Bu konu : ” Bu subayın Trump memleri ve TheDonald 2.0 olmaya başladığını biliyorum ve hoşnutsuzluğu anlıyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar bu web sitesi valla çok iyi, face de paylaştım , ziya – 280

  54. elif yılmaz Reply

    Denizli merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm web siteniz harbiden çok iyi, saolun 01-03-2021 18:47:34

  55. Bu konu : ” Bu subayın Trump memleri ve TheDonald 2.0 olmaya başladığını biliyorum ve hoşnutsuzluğu anlıyorum. ” çok güzel. Selamlar paylaşımın inan ki çok hoşuma gitti, tebrikler , ali – 409

  56. merhaba arkadaşlar siten cidden dikkatimi çekti, teşekkürler

  57. Afyon dan kimler var. Bu subayın Trump memleri ve TheDonald 2.0 olmaya başladığını biliyorum ve hoşnutsuzluğu anlıyorum. . selam arkadaşlar web sitesi gerçekten hayran edici, tebrikler , gaye – 6

  58. Erzincan dan kimler var. Bu subayın Trump memleri ve TheDonald 2.0 olmaya başladığını biliyorum ve hoşnutsuzluğu anlıyorum. . Selamın aleyküm web siteniz vallaha billaha dikkatimi çekti, teşekkürler , banu – 14

  59. Amasya merkezden ben ali. Merhabalar web sitesi vallaha billaha çok iyi, facebookta paylaştım 14-03-2021 02:50:20

  60. Muş merkezden ben emin. selamun aleyküm paylaşımınız süper ötesi dikkat çekici, face de paylaştım 20-03-2021 18:43:15

  61. Adıyaman dan kimler var. Bu subayın Trump memleri ve TheDonald 2.0 olmaya başladığını biliyorum ve hoşnutsuzluğu anlıyorum. . Merhabalar web siteniz cidden hayran edici, teraziye tıkladım , mehmet – 457

  62. Edirne merkezden ben doruk. Selam sayfanız ciddiyim hayran edici, teraziye tıkladım 24-03-2021 17:37:40

  63. Rize dan kimler var. Bu subayın Trump memleri ve TheDonald 2.0 olmaya başladığını biliyorum ve hoşnutsuzluğu anlıyorum. . Merhaba sayfan valla iyi, sağolun , Emine – 322

  64. Selam herkese web siten vallaha iyi, facebookta paylaştım

  65. Isparta merkezden ben banu. selam arkadaşlar web siten vallaha hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 31-03-2021 23:24:31

  66. Balıkesir dan kimler var. Bu subayın Trump memleri ve TheDonald 2.0 olmaya başladığını biliyorum ve hoşnutsuzluğu anlıyorum. . selamun aleyküm paylaşımın inan ki güzel, teşekkürler , gaye – 274

  67. Nevşehir dan kimler var. Bu subayın Trump memleri ve TheDonald 2.0 olmaya başladığını biliyorum ve hoşnutsuzluğu anlıyorum. . Selam herkese web siteniz gerçekten hayran bıraktı, şukuladım , ali – 244

  68. Edirne dan kimler var. Bu subayın Trump memleri ve TheDonald 2.0 olmaya başladığını biliyorum ve hoşnutsuzluğu anlıyorum. . selamun aleyküm bu web sitesi vallaha çok güzel, teraziye tıkladım , ali – 208

  69. merhaba arkadaşlar web siten harbiden çok iyi, linkedinde paylaştım

  70. Adıyaman merkezden ben . Merhabalar web sitesi gerçekten çok hoşuma gitti, şukuladım 28-04-2021 01:59:55

  71. Bu konu : ” Bu subayın Trump memleri ve TheDonald 2.0 olmaya başladığını biliyorum ve hoşnutsuzluğu anlıyorum. ” çok güzel. Slm sayfanız ciddiyim güzel, face de paylaştım , ali – 368

  72. Erzincan merkezden ben ali. Selam herkese paylaşım gerçekten çok güzel, teraziye tıkladım 01-05-2021 09:59:59

  73. Malatya dan kimler var. Bu subayın Trump memleri ve TheDonald 2.0 olmaya başladığını biliyorum ve hoşnutsuzluğu anlıyorum. . selam arkadaşlar web sitesi harbiden güzel, facebookta paylaştım , memo – 57

  74. selamun aleyküm siteniz süper ötesi dikkatimi çekti, teşekkürler

  75. Bu konu : ” Bu subayın Trump memleri ve TheDonald 2.0 olmaya başladığını biliyorum ve hoşnutsuzluğu anlıyorum. ” çok güzel. Selam siteniz yeminle dikkat çekici, tebrikler , mehmet – 206

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link