Kategoriler
Genel

Bu video beni çok düşündürdü, inanmak istemiyorum ama kanıtlar çok açık

https://www.youtube.com/watch?v=uazan4bDoAM o kadar çok 911 Paskalya yumurtası vay vay bu sadece korkutucu, ya "dünya gerçek tarihi" gibi tüm bu komploların doğru olduğu, inanması zor ama kanıtlar çok netse.

“Bu video beni çok düşündürdü, inanmak istemiyorum ama kanıtlar çok açık” için 67 yanıt

Karabük merkezden ben Emine. Slm paylaşımınız inanılmaz çok hoşuma gitti, sağolun 31-01-2020 06:57:33

Burdur merkezden ben mehmet. Merhaba herkese web sitesi inanılmaz çok güzel, saolun 01-02-2020 14:22:34

Kars merkezden ben doruk. selam arkadaşlar siten vallaha billaha çok iyi, linkedinde paylaştım 07-02-2020 14:47:38

Karabük merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm paylaşım inan ki dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 20-02-2020 05:26:14

Samsun merkezden ben Gürbüz. Selam herkese paylaşımınız ciddiyim çok iyi, facebookta paylaştım 21-02-2020 21:56:09

Sinop merkezden ben ziya. Selamlar web sitesi harbiden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 03-03-2020 07:42:23

Bolu merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar siteniz gerçekten iyi, linkedinde paylaştım 06-03-2020 08:02:52

merhaba arkadaşlar web sitesi yeminle hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum

Kahramanmaraş merkezden ben doruk. Selamın aleyküm web siten yeminle hayran bıraktı, teşekkürler 12-03-2020 14:54:35

Artvin merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm web siten vallaha billaha dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 16-03-2020 13:33:45

Yozgat merkezden ben ahmet. Selamlar sayfa valla hayran edici, linkedinde paylaştım 21-03-2020 15:26:54

Bartın merkezden ben ziya. selamun aleyküm siten ciddiyim hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 22-03-2020 00:03:09

Kars merkezden ben ziya. selam arkadaşlar sayfa süper ötesi hoşuma gitti, teraziye tıkladım 28-03-2020 18:40:43

Osmaniye merkezden ben gaye. Merhaba paylaşımınız ciddiyim iyi, teşekkürler 05-04-2020 05:07:22

Gümüşhane merkezden ben Aylin. Selamlar bu web sitesi cidden çok güzel, tebrikler 06-04-2020 17:57:31

Düzce merkezden ben ali. Selamın aleyküm siten süper ötesi hayran bıraktı, şukuladım 15-04-2020 03:31:05

Konya merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm paylaşım inan ki çok güzel, teşekkürler 16-04-2020 05:43:46

Çankırı merkezden ben mehmet. Selam herkese siteniz yeminle çok iyi, sosyal medyada paylaştım 19-04-2020 10:04:26

Gümüşhane merkezden ben doruk. Merhabalar bu web sitesi süper ötesi ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 24-04-2020 08:09:03

Osmaniye merkezden ben Emine. selam arkadaşlar web siteniz vallaha mükemmel, saolun 29-04-2020 01:32:27

Bitlis merkezden ben Gürbüz. Selam web siten ciddiyim dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 02-05-2020 10:43:28

Bartın merkezden ben ali. Merhaba herkese web sitesi süper ötesi iyi, face de paylaştım 03-05-2020 18:29:53

Uşak merkezden ben ahmet. Slm web siten inanki çok güzel, twitter da paylaştım 05-05-2020 10:44:53

Malatya merkezden ben doruk. Merhaba siten yeminle çok iyi, sosyal medyada paylaştım 08-05-2020 17:09:50

Antalya merkezden ben gaye. selam arkadaşlar web sitesi valla ilgi uyandırıcı, tebrikler 09-05-2020 22:32:37

Balıkesir merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese paylaşımınız inanılmaz hoşuma gitti, sağolun 14-05-2020 09:44:08

Trabzon merkezden ben ali. selamun aleyküm paylaşım ciddiyim dikkat çekici, teraziye tıkladım 03-06-2020 22:17:16

Bartın merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar paylaşım inanılmaz dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 04-06-2020 03:26:46

Erzincan merkezden ben Aylin. Selam paylaşımınız harbiden hoşuma gitti, sağolun 07-06-2020 09:20:09

Iğdır merkezden ben Gürbüz. Merhaba web sitesi gerçekten çok güzel, teraziye tıkladım 02-07-2020 15:29:21

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir