Kategoriler
Genel

Bu video beni çok düşündürdü, inanmak istemiyorum ama kanıtlar çok açık

https://www.youtube.com/watch?v=uazan4bDoAM o kadar çok 911 Paskalya yumurtası vay vay bu sadece korkutucu, ya "dünya gerçek tarihi" gibi tüm bu komploların doğru olduğu, inanması zor ama kanıtlar çok netse.

“Bu video beni çok düşündürdü, inanmak istemiyorum ama kanıtlar çok açık” için 31 yanıt

Karabük merkezden ben Emine. Slm paylaşımınız inanılmaz çok hoşuma gitti, sağolun 31-01-2020 06:57:33

Burdur merkezden ben mehmet. Merhaba herkese web sitesi inanılmaz çok güzel, saolun 01-02-2020 14:22:34

Kars merkezden ben doruk. selam arkadaşlar siten vallaha billaha çok iyi, linkedinde paylaştım 07-02-2020 14:47:38

Karabük merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm paylaşım inan ki dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 20-02-2020 05:26:14

Samsun merkezden ben Gürbüz. Selam herkese paylaşımınız ciddiyim çok iyi, facebookta paylaştım 21-02-2020 21:56:09

Sinop merkezden ben ziya. Selamlar web sitesi harbiden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 03-03-2020 07:42:23

Bolu merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar siteniz gerçekten iyi, linkedinde paylaştım 06-03-2020 08:02:52

merhaba arkadaşlar web sitesi yeminle hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum

Kahramanmaraş merkezden ben doruk. Selamın aleyküm web siten yeminle hayran bıraktı, teşekkürler 12-03-2020 14:54:35

Artvin merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm web siten vallaha billaha dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 16-03-2020 13:33:45

Yozgat merkezden ben ahmet. Selamlar sayfa valla hayran edici, linkedinde paylaştım 21-03-2020 15:26:54

Bartın merkezden ben ziya. selamun aleyküm siten ciddiyim hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 22-03-2020 00:03:09

Kars merkezden ben ziya. selam arkadaşlar sayfa süper ötesi hoşuma gitti, teraziye tıkladım 28-03-2020 18:40:43

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir