her şeyi açıklıyor – hazar mafyası, bankacılık sistemi, pallestine / İsrail savaşı, şeytani seçkinler, fedakarlıklar, Rothschild’ler, WW 1 ve 2, 9/11 dünya ticaret merkezi, Snowden, Rusya, Hitler – hepsi 2020’ye geri dönüyor ve Qanon . Bu videoyu youtube’da buldum ve tüm savaşların neden yıllardır olduğunu açıklıyor.
Şanlıurfa merkezden ben doruk. Merhaba bu web sitesi inanki çok iyi, sağolun 20-09-2020 13:13:31
Merhaba web siten yeminle güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Kırıkkale merkezden ben mehmet. Slm siteniz yeminle hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 20-09-2020 19:48:51
Erzincan merkezden ben doruk. Selam herkese paylaşımınız inan ki dikkat çekici, teraziye tıkladım 29-09-2020 16:05:32
Mrb siten inan ki dikkat çekici, face de paylaştım
Edirne merkezden ben ahmet. Merhabalar paylaşımın ciddiyim hayran bıraktı, teraziye tıkladım 02-10-2020 11:18:58
Iğdır merkezden ben Gürbüz. Selam herkese paylaşımın süper ötesi iyi, tebrikler 08-10-2020 17:49:33
selam arkadaşlar siteniz gerçekten dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım
Gümüşhane merkezden ben ali. Mrb web siten vallaha çok güzel, teraziye tıkladım 12-10-2020 21:07:08
Merhaba siten valla iyi, sağolun
selamun aleyküm sayfan yeminle çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Konya dan kimler var. Bu video, Q ve The White Hats / Trump / Good Guy’ın neden olması gerektiğini açıklıyor. . Selamın aleyküm web siteniz vallaha billaha hayran bıraktı, teraziye tıkladım , hatice – 17
Selamın aleyküm sayfan vallaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım
Tekirdağ merkezden ben doruk. Merhaba siteniz inanki dikkat çekici, twitter da paylaştım 22-10-2020 03:05:04
Diyarbakır merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm siten vallaha hayran edici, tebrikler 22-10-2020 14:07:37
Balıkesir dan kimler var. Bu video, Q ve The White Hats / Trump / Good Guy’ın neden olması gerektiğini açıklıyor. . merhaba arkadaşlar web siten inan ki ilgi uyandırıcı, saolun , hatice – 213
Van dan kimler var. Bu video, Q ve The White Hats / Trump / Good Guy’ın neden olması gerektiğini açıklıyor. . Merhabalar siten vallaha hayran edici, sosyal medyada paylaştım , Emine – 107
Bu konu : ” Bu video, Q ve The White Hats / Trump / Good Guy’ın neden olması gerektiğini açıklıyor. ” çok güzel. Merhaba bu web sitesi valla çok hoşuma gitti, şukuladım , – 99
Merhabalar paylaşım inan ki ilgi uyandırıcı, saolun
Bu konu : ” Bu video, Q ve The White Hats / Trump / Good Guy’ın neden olması gerektiğini açıklıyor. ” çok güzel. Merhaba herkese siteniz inanılmaz çok güzel, face de paylaştım , banu – 338
Bu konu : ” Bu video, Q ve The White Hats / Trump / Good Guy’ın neden olması gerektiğini açıklıyor. ” çok güzel. Selamlar web sitesi vallaha billaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 5
Tunceli dan kimler var. Bu video, Q ve The White Hats / Trump / Good Guy’ın neden olması gerektiğini açıklıyor. . Selamın aleyküm paylaşım inanılmaz hoşuma gitti, tebrikler , Hasan – 203
Bu konu : ” Bu video, Q ve The White Hats / Trump / Good Guy’ın neden olması gerektiğini açıklıyor. ” çok güzel. Selam paylaşımın inan ki hayran bıraktı, twitter da paylaştım , ali – 445
Şanlıurfa dan kimler var. Bu video, Q ve The White Hats / Trump / Good Guy’ın neden olması gerektiğini açıklıyor. . Merhaba paylaşımınız harbiden çok güzel, sağolun , memo – 175
Giresun dan kimler var. Bu video, Q ve The White Hats / Trump / Good Guy’ın neden olması gerektiğini açıklıyor. . selamun aleyküm siteniz süper ötesi çok güzel, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 150
Isparta merkezden ben . Selamlar web sitesi inanılmaz iyi, tebrikler 06-12-2020 14:09:01
Ardahan dan kimler var. Bu video, Q ve The White Hats / Trump / Good Guy’ın neden olması gerektiğini açıklıyor. . Merhaba web sitesi inan ki çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , ahmet – 480
Selamlar sayfanız vallaha billaha mükemmel, face de paylaştım
Merhaba web siteniz inan ki dikkat çekici, teşekkürler
selam arkadaşlar web sitesi ciddiyim hayran edici, twitter da paylaştım
Slm web sitesi süper ötesi iyi, teraziye tıkladım
Slm bu web sitesi vallaha billaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Selamın aleyküm paylaşım yeminle dikkatimi çekti, teraziye tıkladım
Bingöl dan kimler var. Bu video, Q ve The White Hats / Trump / Good Guy’ın neden olması gerektiğini açıklıyor. . selam arkadaşlar web siten valla hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , gaye – 469
Bu konu : ” Bu video, Q ve The White Hats / Trump / Good Guy’ın neden olması gerektiğini açıklıyor. ” çok güzel. selamun aleyküm sayfanız harbiden ilgi uyandırıcı, sağolun , – 349
Isparta merkezden ben ali. Selam web sitesi süper ötesi çok güzel, saolun 06-01-2021 11:48:22
Ankara dan kimler var. Bu video, Q ve The White Hats / Trump / Good Guy’ın neden olması gerektiğini açıklıyor. . selam arkadaşlar web siten süper ötesi çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , Aylin – 32
Bu konu : ” Bu video, Q ve The White Hats / Trump / Good Guy’ın neden olması gerektiğini açıklıyor. ” çok güzel. selamun aleyküm web siten süper ötesi dikkat çekici, face de paylaştım , gaye – 46
Merhaba web siteniz cidden mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum
Bu konu : ” Bu video, Q ve The White Hats / Trump / Good Guy’ın neden olması gerektiğini açıklıyor. ” çok güzel. Merhaba herkese sayfanız vallaha billaha çok güzel, sağolun , Hasan – 323
Bartın dan kimler var. Bu video, Q ve The White Hats / Trump / Good Guy’ın neden olması gerektiğini açıklıyor. . selamun aleyküm sayfa vallaha hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , hatice – 442
Bu konu : ” Bu video, Q ve The White Hats / Trump / Good Guy’ın neden olması gerektiğini açıklıyor. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfa harbiden hayran bıraktı, teşekkürler , – 32
Bu konu : ” Bu video, Q ve The White Hats / Trump / Good Guy’ın neden olması gerektiğini açıklıyor. ” çok güzel. Selam bu web sitesi vallaha billaha çok güzel, şukuladım , – 104
Ankara merkezden ben ali. Selam herkese paylaşımın yeminle mükemmel, sağolun 04-02-2021 21:57:59
Bitlis merkezden ben memo. Merhaba herkese sayfanız cidden mükemmel, sağolun 06-02-2021 21:21:39
Tunceli merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar siteniz harbiden dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 18-02-2021 14:48:31
Bu konu : ” Bu video, Q ve The White Hats / Trump / Good Guy’ın neden olması gerektiğini açıklıyor. ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımın süper ötesi mükemmel, face de paylaştım , memo – 420
İstanbul dan kimler var. Bu video, Q ve The White Hats / Trump / Good Guy’ın neden olması gerektiğini açıklıyor. . Selamlar bu web sitesi vallaha çok güzel, saolun , – 310
Amasya dan kimler var. Bu video, Q ve The White Hats / Trump / Good Guy’ın neden olması gerektiğini açıklıyor. . Selamın aleyküm web siten yeminle hoşuma gitti, şukuladım , doruk – 449