Bu videoyu, filmi veya filmi izlememelisiniz, hangisini hatırlayamıyorsunuz. yt’de yayınlandı, eğer gerçek adı bu değilse, bende link, kanal adı veya belgeselin gerçek adı yok. bölümlere ayrılmış bir belgeydi, 25 veya 27 bölüm. bölümlerden biri ABD ordusunun gizli silahları ve yoğunlaştırılmış bir ışık huzmesi bağlayıp hedefleri havadan yüksek hassasiyetle nasıl yakabilecekleri hakkındaydı. sonuncusu, insanların insan kanına, enerjisine veya beslenecek başka bir şeye ihtiyaç duyan yer altı mağaralarında yaşayan bir tür uzaylıyla işbirliği yaptığı iddialarıyla ilgiliydi. yt üzerindeki açıklamada videonun kendisindeki 25 veya 27 segmentin tümü için TONS bağlantı vardı. video uzunluğu 1:20 yakl. herhangi bir alıcı?

Author

63 Comments

  1. Artvin merkezden ben Aylin. Merhabalar sayfan inan ki mükemmel, saolun 13-09-2020 17:51:23

  2. Hakkari merkezden ben doruk. selam arkadaşlar siten harbiden hayran edici, teşekkürler 15-09-2020 11:35:32

  3. Zonguldak merkezden ben ziya. Selam herkese paylaşımınız valla dikkat çekici, şukuladım 16-09-2020 00:25:58

  4. Gaziantep merkezden ben Emine. Merhabalar web siteniz valla hayran edici, sağolun 02-10-2020 09:26:03

  5. Manisa merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar bu web sitesi harbiden hoşuma gitti, facebookta paylaştım 02-10-2020 11:19:36

  6. Uşak merkezden ben Hasan. selamun aleyküm web siten gerçekten hayran bıraktı, teraziye tıkladım 11-10-2020 18:55:43

  7. Muğla dan kimler var. ‘bu videoyu izlememelisin’ adlı bir belgesel arıyorum . selamun aleyküm siten cidden hayran edici, şukuladım , emin – 236

  8. Selam paylaşımınız vallaha billaha çok güzel, saolun

  9. Gürbüz Reply

    Osmaniye dan kimler var. ‘bu videoyu izlememelisin’ adlı bir belgesel arıyorum . Selamlar bu web sitesi gerçekten mükemmel, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 493

  10. Merhaba herkese paylaşımınız valla güzel, teşekkürler

  11. Bu konu : ” ‘bu videoyu izlememelisin’ adlı bir belgesel arıyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfa gerçekten dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , ziya – 66

  12. Kars dan kimler var. ‘bu videoyu izlememelisin’ adlı bir belgesel arıyorum . Mrb web siten yeminle güzel, sağolun , Aylin – 268

  13. Kırşehir dan kimler var. ‘bu videoyu izlememelisin’ adlı bir belgesel arıyorum . Selamlar web sitesi valla dikkat çekici, şukuladım , memo – 84

  14. Osmaniye dan kimler var. ‘bu videoyu izlememelisin’ adlı bir belgesel arıyorum . Selam sayfan yeminle güzel, sağolun , Aylin – 252

  15. Bu konu : ” ‘bu videoyu izlememelisin’ adlı bir belgesel arıyorum ” çok güzel. Mrb sayfan vallaha çok güzel, şukuladım , – 351

  16. Erzurum dan kimler var. ‘bu videoyu izlememelisin’ adlı bir belgesel arıyorum . selamun aleyküm sayfa valla mükemmel, twitter da paylaştım , memo – 230

  17. Batman dan kimler var. ‘bu videoyu izlememelisin’ adlı bir belgesel arıyorum . selamun aleyküm siten yeminle çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , Hasan – 463

  18. Bu konu : ” ‘bu videoyu izlememelisin’ adlı bir belgesel arıyorum ” çok güzel. Selamlar sayfan vallaha billaha mükemmel, şukuladım , memo – 411

  19. elif yılmaz Reply

    Sinop merkezden ben elif yılmaz. Selamlar web siteniz inanki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 24-12-2020 23:46:22

  20. Bu konu : ” ‘bu videoyu izlememelisin’ adlı bir belgesel arıyorum ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımın gerçekten iyi, facebookta paylaştım , ziya – 135

  21. İstanbul merkezden ben ali. Mrb sayfan ciddiyim ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 11-01-2021 09:12:40

  22. Gürbüz Reply

    selam arkadaşlar siten yeminle hoşuma gitti, sağolun

  23. selam arkadaşlar bu web sitesi cidden hayran bıraktı, saolun

  24. Siirt merkezden ben ali. Merhabalar web siteniz ciddiyim mükemmel, teraziye tıkladım 29-01-2021 10:11:34

  25. Bu konu : ” ‘bu videoyu izlememelisin’ adlı bir belgesel arıyorum ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşım cidden çok güzel, twitter da paylaştım , ziya – 379

  26. Tokat merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar paylaşımınız yeminle çok hoşuma gitti, şukuladım 04-02-2021 19:08:37

  27. Van dan kimler var. ‘bu videoyu izlememelisin’ adlı bir belgesel arıyorum . Slm siteniz inan ki iyi, saolun , – 436

  28. Selamın aleyküm sayfanız süper ötesi mükemmel, facebookta paylaştım

  29. Bu konu : ” ‘bu videoyu izlememelisin’ adlı bir belgesel arıyorum ” çok güzel. Merhaba sayfanız ciddiyim hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , gaye – 240

  30. Balıkesir merkezden ben ziya. Selamlar sayfan inan ki hayran edici, sosyal medyada paylaştım 01-04-2021 19:14:08

  31. Mersin dan kimler var. ‘bu videoyu izlememelisin’ adlı bir belgesel arıyorum . Merhaba siten inanki dikkatimi çekti, şukuladım , ali – 279

  32. Bu konu : ” ‘bu videoyu izlememelisin’ adlı bir belgesel arıyorum ” çok güzel. Slm sayfa ciddiyim güzel, twitter da paylaştım , ziya – 218

  33. Afyon merkezden ben ali. Selam web sitesi gerçekten iyi, facebookta paylaştım 16-04-2021 11:06:18

  34. Aydın merkezden ben ali. Mrb sayfanız gerçekten çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 21-04-2021 11:18:31

  35. Bu konu : ” ‘bu videoyu izlememelisin’ adlı bir belgesel arıyorum ” çok güzel. Selam siten vallaha billaha güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , ziya – 53

  36. Bartın merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar web siten harbiden dikkat çekici, teraziye tıkladım 30-04-2021 09:58:19

  37. Selamın aleyküm siteniz harbiden güzel, twitter da paylaştım

  38. Iğdır merkezden ben emin. Merhabalar sayfanız harbiden hayran edici, linkedinde paylaştım 07-05-2021 09:09:56

  39. Kilis dan kimler var. ‘bu videoyu izlememelisin’ adlı bir belgesel arıyorum . selam arkadaşlar web sitesi gerçekten çok güzel, sosyal medyada paylaştım , Hasan – 435

  40. selamun aleyküm bu web sitesi ciddiyim dikkatimi çekti, şukuladım

  41. Bu konu : ” ‘bu videoyu izlememelisin’ adlı bir belgesel arıyorum ” çok güzel. Selamlar paylaşım harbiden hayran edici, saolun , emin – 500

  42. Gürbüz Reply

    Bayburt merkezden ben Gürbüz. Selam herkese paylaşımınız vallaha billaha iyi, teşekkürler 01-06-2021 02:17:49

  43. Giresun merkezden ben mehmet. Selam herkese web siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 02-06-2021 00:13:26

  44. Aydın merkezden ben Aylin. Selamlar paylaşım cidden ilgi uyandırıcı, saolun 04-06-2021 21:30:26

  45. Yozgat merkezden ben ali. Slm web siteniz gerçekten mükemmel, tebrikler 09-06-2021 22:17:23

  46. Gürbüz Reply

    Düzce dan kimler var. ‘bu videoyu izlememelisin’ adlı bir belgesel arıyorum . Selam herkese bu web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, sağolun , Gürbüz – 486

  47. Kırşehir merkezden ben ali. selamun aleyküm siteniz vallaha çok güzel, face de paylaştım 18-06-2021 07:39:26

  48. Bu konu : ” ‘bu videoyu izlememelisin’ adlı bir belgesel arıyorum ” çok güzel. Merhaba siten inan ki iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , memo – 184

  49. Diyarbakır merkezden ben mehmet. Mrb web siten valla dikkatimi çekti, teşekkürler 02-07-2021 00:23:25

  50. Bu konu : ” ‘bu videoyu izlememelisin’ adlı bir belgesel arıyorum ” çok güzel. selam arkadaşlar bu web sitesi ciddiyim hayran edici, saolun , – 483

  51. Şırnak dan kimler var. ‘bu videoyu izlememelisin’ adlı bir belgesel arıyorum . Selamlar web siteniz yeminle güzel, facebookta paylaştım , gaye – 417

  52. Manisa merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar siteniz harbiden çok güzel, saolun 09-07-2021 04:07:17

  53. Kahramanmaraş merkezden ben Emine. Mrb siten inanki güzel, sağolun 09-07-2021 07:03:39

  54. Amasya dan kimler var. ‘bu videoyu izlememelisin’ adlı bir belgesel arıyorum . Merhabalar web siteniz valla dikkat çekici, teşekkürler , emin – 182

  55. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” ‘bu videoyu izlememelisin’ adlı bir belgesel arıyorum ” çok güzel. Merhaba web siteniz yeminle dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 25

  56. Afyon merkezden ben banu. Merhabalar web sitesi inan ki mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 20-07-2021 04:18:45

  57. Niğde dan kimler var. ‘bu videoyu izlememelisin’ adlı bir belgesel arıyorum . Selam herkese paylaşımın yeminle hayran edici, teraziye tıkladım , emin – 336

  58. Bursa merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm siten inan ki hayran bıraktı, teşekkürler 30-07-2021 20:05:54

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link