Kategoriler
Genel

Bu yarış savaşını anlamıyorum

Yaklaşık 10 yıldır burada olan Tucson’da yaşıyorum, 10 yıl önce CO’da.

Walgreens’e haftanın 2-3 günü gidiyorum. Genellikle siyah bir kasiyer ile tanıştım. Ve ne yaptığımızı biliyor musunuz? Kahretsin. Makyaj, saç ürünleri, oje hakkında konuşun. Boktan bir tırnak işi olduğunu düşündüğüm şeyi yaptım ve bana iltifat ediyordu.

Gerçek insanlar kalplerinde nefretle yaşamazlar. MSM’de olmayan bir şey yaratmaktan bıktım. Eminim orada çoğunluk için mahvetmek için douche çanta var- ama aralarında çok az.

Eğer birisi ırkçı ise MSM, böyle bir şey olmadığında bir bölünme yaratır.

“Bu yarış savaşını anlamıyorum” için 31 yanıt

Bartın merkezden ben banu. Selamlar bu web sitesi süper ötesi dikkat çekici, sağolun 23-06-2020 08:35:29

Trabzon merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar siten yeminle güzel, sosyal medyada paylaştım 01-07-2020 13:15:58

Osmaniye merkezden ben gaye. Merhabalar siteniz süper ötesi hayran bıraktı, teşekkürler 02-07-2020 03:36:50

Burdur merkezden ben ali. Mrb paylaşımın vallaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 08-07-2020 12:15:19

Eskişehir merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar web sitesi gerçekten iyi, sağolun 10-07-2020 06:09:44

Siirt merkezden ben gaye. selam arkadaşlar web siten harbiden çok hoşuma gitti, sağolun 26-07-2020 01:38:58

Sakarya merkezden ben elif yılmaz. Mrb sayfan valla dikkat çekici, face de paylaştım 29-07-2020 23:36:29

Osmaniye merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar bu web sitesi yeminle dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 01-08-2020 21:32:38

Kütahya merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar web siteniz vallaha güzel, face de paylaştım 18-08-2020 14:20:04

Şanlıurfa merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar sayfanız yeminle çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 21-08-2020 05:51:12

Amasya merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar paylaşımınız vallaha hayran edici, linkedinde paylaştım 26-08-2020 20:32:05

İzmir merkezden ben Aylin. selamun aleyküm web siteniz ciddiyim güzel, teraziye tıkladım 12-09-2020 07:11:23

Niğde merkezden ben doruk. selam arkadaşlar paylaşımınız yeminle hayran edici, teraziye tıkladım 13-09-2020 08:40:18

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir