Bugünkü duruşmadan ilginç Ghislaine yorumları

Bugün konferans görüşmesini dinliyordum. NH yerel kuralı 83.8’i okuduğumda, kendi notlarınızı mahkeme salonunun dışından yazmak yasalara aykırı gelmiyor. Siktir et.

Duruşma başlamadan yaklaşık 15 dakika önce İngiliz aksanı olan bir kadın konuşmaya başladı. Bundan sonra Maxwell, duruşma sırasında konuşan İngiliz aksanı olan tek kişiydi. Konuşmacının GM olduğunu% 100 doğrulayamıyorum, ancak mantıklı olan tek kişi o.

“Neler oluyor? Anlamıyorum. Ne oluyor lan? Anlamıyorum. Ne oluyor?”

Hemen sonra bir kadın geldi ve “lütfen herkes mikrofonunuzu susturun” dedi. Duruşma başlayana kadar konuşmaya son.

O NE LAN??

“Bugünkü duruşmadan ilginç Ghislaine yorumları” üzerine 36 yorum

  1. Gaziantep merkezden ben Gürbüz. Slm web sitesi valla güzel, sosyal medyada paylaştım 15-07-2020 15:49:34

    Cevapla
  2. Hatay merkezden ben Emine. selam arkadaşlar sayfa inanki çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 18-07-2020 16:16:17

    Cevapla
  3. Kütahya merkezden ben ali. Merhaba paylaşımın ciddiyim iyi, sosyal medyada paylaştım 25-07-2020 00:26:15

    Cevapla
  4. Amasya merkezden ben doruk. selam arkadaşlar web siten inanılmaz iyi, linkedinde paylaştım 01-08-2020 02:28:42

    Cevapla
  5. Elazığ merkezden ben Gürbüz. Merhabalar sayfan yeminle dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 06-08-2020 20:34:22

    Cevapla
  6. Bursa merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar paylaşımınız valla çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 08-09-2020 02:54:08

    Cevapla
  7. Artvin merkezden ben Aylin. Merhaba sayfanız inan ki hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 10-09-2020 16:53:18

    Cevapla
  8. Bitlis merkezden ben Gürbüz. Selamlar paylaşım ciddiyim hoşuma gitti, teraziye tıkladım 13-09-2020 03:20:42

    Cevapla
  9. Antalya merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar sayfanız ciddiyim dikkat çekici, tebrikler 17-09-2020 12:20:25

    Cevapla
  10. Yalova merkezden ben ziya. selam arkadaşlar sayfa inanılmaz dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 23-09-2020 14:19:47

    Cevapla
  11. Nevşehir merkezden ben Aylin. Selam paylaşım inanki hoşuma gitti, twitter da paylaştım 02-10-2020 11:25:44

    Cevapla
  12. Zonguldak merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar web siteniz valla dikkatimi çekti, sağolun 02-10-2020 11:41:23

    Cevapla
  13. Kars merkezden ben ziya. Mrb paylaşım süper ötesi ilgi uyandırıcı, tebrikler 05-10-2020 02:42:27

    Cevapla
  14. Bu konu : ” Bugünkü duruşmadan ilginç Ghislaine yorumları ” çok güzel. Selamlar sayfanız vallaha mükemmel, şukuladım , ali – 284

    Cevapla
  15. Sivas dan kimler var. Bugünkü duruşmadan ilginç Ghislaine yorumları . Selam paylaşımın yeminle dikkat çekici, sağolun , emin – 395

    Cevapla

Yorum yapın