Plandemiden sonra ne olursa olsun korkunç olacak. Muhtemelen her yerde sivil hakların tamamen yok olmasına neden olacaktır. İnsanların söylediği her şey akla yatkındır ve daha da kötüleşir. HR 6666, Bill Gates, aşısı, hepsi beni korkutuyor. Hayatımdan korkuyor muyum? Henüz değil. Özgürlüklerimden korkar mıyım? Evet. İnanıyorum ki plandemiden kısa bir süre sonra hayatlarımız daha da kötüye gidecek. Genel olarak, gerçekten çok korkuyorum.
Mardin merkezden ben ali. Selamın aleyküm web siteniz inanılmaz hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 15-05-2020 03:46:35
Batman merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar paylaşım inanki iyi, sosyal medyada paylaştım 15-05-2020 03:47:11
Yozgat merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm web siteniz vallaha billaha çok güzel, twitter da paylaştım 15-05-2020 05:37:07
selam arkadaşlar sayfanız süper ötesi ilgi uyandırıcı, teşekkürler
merhaba arkadaşlar sayfan valla iyi, linkedinde paylaştım
Selam web sitesi vallaha billaha hayran edici, teraziye tıkladım
selam arkadaşlar siten vallaha billaha dikkatimi çekti, teraziye tıkladım
merhaba arkadaşlar web siteniz inan ki dikkat çekici, twitter da paylaştım
Selam web sitesi vallaha billaha dikkat çekici, sağolun
Sivas merkezden ben Aylin. Selam herkese paylaşım ciddiyim çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 31-05-2020 02:44:52
selam arkadaşlar siteniz yeminle dikkat çekici, saolun
Diyarbakır merkezden ben mehmet. Merhaba sayfa inan ki güzel, sağolun 07-06-2020 20:28:15
merhaba arkadaşlar web siten yeminle hoşuma gitti, şukuladım
Sivas merkezden ben Emine. selamun aleyküm sayfanız süper ötesi mükemmel, teraziye tıkladım 10-06-2020 17:31:31
Selam sayfa ciddiyim çok güzel, sağolun
Merhabalar paylaşımınız inanki dikkat çekici, sağolun
Bilecik merkezden ben ali. Slm siten inan ki hayran edici, saolun 28-06-2020 11:40:38
Selam web siten cidden hayran edici, linkedinde paylaştım
selam arkadaşlar siten süper ötesi güzel, sağolun
Kırıkkale merkezden ben doruk. Selamın aleyküm web sitesi cidden çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 07-07-2020 11:59:34
Selam paylaşım vallaha billaha çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Tekirdağ merkezden ben ahmet. Merhaba herkese siten süper ötesi çok iyi, şukuladım 18-07-2020 04:53:21
Merhaba siten inanki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Selam herkese paylaşımınız inan ki dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım
Burdur merkezden ben banu. Merhaba sayfan süper ötesi çok güzel, facebookta paylaştım 19-07-2020 18:26:46
Merhaba bu web sitesi vallaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım
selam arkadaşlar siteniz valla iyi, linkedinde paylaştım
Gaziantep merkezden ben banu. Selam sayfanız cidden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 07-08-2020 12:07:17
Diyarbakır merkezden ben banu. Selamlar web siten süper ötesi iyi, şukuladım 09-08-2020 04:03:28
Merhabalar paylaşımınız inanki dikkat çekici, teraziye tıkladım
Hakkari merkezden ben Gürbüz. Selamlar web siteniz inan ki hayran edici, sağolun 12-08-2020 09:58:15
selamun aleyküm web siteniz süper ötesi güzel, teşekkürler
selam arkadaşlar siteniz süper ötesi ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım
Merhabalar bu web sitesi cidden güzel, tebrikler
Afyon merkezden ben Emine. selamun aleyküm sayfan inanılmaz çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 08-09-2020 16:56:04
Burdur merkezden ben Emine. Selam web sitesi harbiden çok iyi, facebookta paylaştım 10-09-2020 17:11:40
Selamın aleyküm paylaşım harbiden güzel, teraziye tıkladım
Niğde merkezden ben gaye. Merhaba paylaşım inan ki güzel, face de paylaştım 17-09-2020 12:27:47
Merhaba siten vallaha güzel, twitter da paylaştım
Muğla merkezden ben Aylin. selamun aleyküm bu web sitesi harbiden çok güzel, face de paylaştım 27-09-2020 04:39:43
Kayseri merkezden ben banu. selam arkadaşlar paylaşımınız gerçekten iyi, teraziye tıkladım 28-09-2020 14:41:45
Merhaba web sitesi valla güzel, face de paylaştım
Bilecik merkezden ben doruk. Merhabalar web sitesi süper ötesi hoşuma gitti, face de paylaştım 30-09-2020 19:12:44
Merhabalar paylaşımın cidden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum
Bayburt merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm web siteniz yeminle hoşuma gitti, sağolun 02-10-2020 11:30:19
Kahramanmaraş merkezden ben banu. Selam herkese paylaşımın yeminle hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 04-10-2020 14:03:33
Kırıkkale merkezden ben ali. Merhaba herkese web sitesi gerçekten hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 13-10-2020 06:42:15
Merhaba sayfan süper ötesi iyi, teşekkürler
Kocaeli dan kimler var. Bundan sonra ne olacağından gerçekten korkuyorum. Kendime “Bu çok saçma” diyemem çünkü olmadığını çok iyi biliyorum. . Selam herkese web siteniz harbiden hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , Aylin – 395
Karabük merkezden ben emin. Selam herkese siteniz valla mükemmel, saolun 19-11-2020 04:12:07
Bu konu : ” Bundan sonra ne olacağından gerçekten korkuyorum. Kendime “Bu çok saçma” diyemem çünkü olmadığını çok iyi biliyorum. ” çok güzel. Slm web siteniz inan ki hayran edici, teşekkürler , ali – 64
Bu konu : ” Bundan sonra ne olacağından gerçekten korkuyorum. Kendime “Bu çok saçma” diyemem çünkü olmadığını çok iyi biliyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfa harbiden çok iyi, tebrikler , ziya – 303
Edirne merkezden ben Aylin. Mrb sayfan gerçekten ilgi uyandırıcı, tebrikler 02-12-2020 15:18:36
Bu konu : ” Bundan sonra ne olacağından gerçekten korkuyorum. Kendime “Bu çok saçma” diyemem çünkü olmadığını çok iyi biliyorum. ” çok güzel. Selam sayfanız yeminle iyi, twitter da paylaştım , ali – 237
Edirne dan kimler var. Bundan sonra ne olacağından gerçekten korkuyorum. Kendime “Bu çok saçma” diyemem çünkü olmadığını çok iyi biliyorum. . selam arkadaşlar sayfa harbiden hayran edici, teşekkürler , gaye – 461
Bu konu : ” Bundan sonra ne olacağından gerçekten korkuyorum. Kendime “Bu çok saçma” diyemem çünkü olmadığını çok iyi biliyorum. ” çok güzel. Selam herkese siteniz süper ötesi hayran bıraktı, saolun , – 134
Bu konu : ” Bundan sonra ne olacağından gerçekten korkuyorum. Kendime “Bu çok saçma” diyemem çünkü olmadığını çok iyi biliyorum. ” çok güzel. Selam siteniz inan ki mükemmel, sosyal medyada paylaştım , memo – 172
Şanlıurfa dan kimler var. Bundan sonra ne olacağından gerçekten korkuyorum. Kendime “Bu çok saçma” diyemem çünkü olmadığını çok iyi biliyorum. . Merhabalar siteniz gerçekten hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , ziya – 165
selam arkadaşlar web siten süper ötesi ilgi uyandırıcı, şukuladım
Bu konu : ” Bundan sonra ne olacağından gerçekten korkuyorum. Kendime “Bu çok saçma” diyemem çünkü olmadığını çok iyi biliyorum. ” çok güzel. Slm web siten vallaha billaha mükemmel, tebrikler , Emine – 483
Bu konu : ” Bundan sonra ne olacağından gerçekten korkuyorum. Kendime “Bu çok saçma” diyemem çünkü olmadığını çok iyi biliyorum. ” çok güzel. Slm sayfa yeminle hayran bıraktı, facebookta paylaştım , emin – 162
Şanlıurfa dan kimler var. Bundan sonra ne olacağından gerçekten korkuyorum. Kendime “Bu çok saçma” diyemem çünkü olmadığını çok iyi biliyorum. . Mrb paylaşımın inanki ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , mehmet – 350
Bu konu : ” Bundan sonra ne olacağından gerçekten korkuyorum. Kendime “Bu çok saçma” diyemem çünkü olmadığını çok iyi biliyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımınız vallaha billaha ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , memo – 249
Bu konu : ” Bundan sonra ne olacağından gerçekten korkuyorum. Kendime “Bu çok saçma” diyemem çünkü olmadığını çok iyi biliyorum. ” çok güzel. Slm sayfanız inan ki ilgi uyandırıcı, şukuladım , – 372
Bu konu : ” Bundan sonra ne olacağından gerçekten korkuyorum. Kendime “Bu çok saçma” diyemem çünkü olmadığını çok iyi biliyorum. ” çok güzel. Selam herkese sayfa inan ki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , Gürbüz – 465
Tunceli dan kimler var. Bundan sonra ne olacağından gerçekten korkuyorum. Kendime “Bu çok saçma” diyemem çünkü olmadığını çok iyi biliyorum. . Selamın aleyküm sayfa inan ki hoşuma gitti, saolun , Aylin – 4
Bu konu : ” Bundan sonra ne olacağından gerçekten korkuyorum. Kendime “Bu çok saçma” diyemem çünkü olmadığını çok iyi biliyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar bu web sitesi vallaha billaha çok güzel, teraziye tıkladım , ziya – 141