Hayatımızda gördüğümüz tüm hükümet seviyelerinde uygulanan en acımasız önlemleri görüyoruz, ancak birçoğunuz alkışlıyoruz.

İnsanlar dışarıda çok fazla zaman geçirdikleri için tutuklanıyorlar ve alkışlıyorsunuz. Papazlar kilise hizmetlerini yerine getirmeye cesaret ettikleri için tutuklanıyorlar ve alkışlıyorsunuz. Bir çocuğun doğum günü partisi polis tarafından basıldı ve alkışlıyorsunuz. Genç bir kadın, “zorunlu olmayan seyahat” olarak kabul edildiğinden ve sadece alkışladığınız için rahat bir sürüşe geçiyor. Mahallelerde dolaşmak ve çocuklara el sallamak isteyen okul öğretmenleri ve yöneticilerinin bir geçit töreni polisler tarafından yakalanıyor çünkü “gereksiz” ve alkışlıyorsunuz. Kimsenin olmadığı bir plajda okyanusta yalnız bir kürek yatılı tutuklanıyor çünkü karantina emirlerini ihlal ediyor ve alkışlıyorsunuz.

İnsanların hayat kurtaran tıbbi tedavileri reddediliyor çünkü tıbbi sistemimizin tamamı tek bir şeye odaklandığından şu anda bir öncelik değiller (hükümet tarafından kabul edildiği gibi “gerekli değil”) ve alkışlıyorsunuz.
İşletmeler zorla kapalı ve asma kilitli varlıklardır ve mal sahipleri kapanmayı reddettiği için tutuklanırlar ve alkışlarsınız. Süt çiftçileri (ve yakında diğer çiftçiler) süt hayvancılığını durdurmak ve sürülerini satmak için teşvik ediliyorlar ve bunun sonuçlarını anlamıyorsunuz.
Size uymayan komşularınızı bildirmek için yerel yönetimleriniz tarafından sağlanan yardım hatlarını ve çevrimiçi formları kullanmanız söylenir ve bunlara uyursunuz. Hükümet kararlarına uymadıkları için insanları her gün azarladınız ve eğer herhangi birimiz neler olup bittiğini sorgulamaya cesaret edersek, toplum için nasıl bir tehlike olduğumuzu anlatırsınız ve sadece insanların ölmesini umursamayız.

Bir şekilde, hayatlarını bir virüsden etkilenen insanların, dünya çapında ekonomik bir kapanışın ve yaklaşan etkilerin hayatları tahrip edilen (ve birçok durumda ölüme yol açan) insanlardan çok daha önemli olduğuna ikna etmeyi başardınız. daha önce hiç kimsenin görmediği dünya depresyonu.
Hangi noktada SORUŞTURMAYA başlayacaksınız? Hükümet, uykunuzdan uyanmadan sarılmadan önce ne kadar zorlaması gerekiyor? Bununla ne kadar ilerlemek istiyorsun?

Kendi güvenliğiniz için Virüs Koruma Tesislerine götürülebilmeniz için ailelerinizi tren arabalarına yüklemenizi söylediylerse, yapar mıydınız?

EVET. Evet, benim için acı dolu bir şey oldu. Ve tüm zaman boyunca, parmağınızı sallayıp reddedenlerimize bağırıp, bizi “toplum için bir tehlike” olmakla suçlayıp “insanların ölmesi halinde umursamadığınızı” söylersiniz.
Ancak sizi tren arabalarına yüklemeleri ve Virüs Koruma Tesislerine götürmeleri veya uymaya zorlamaları gerekmez, çünkü bunu gönüllü olarak yaparsınız. Aklını kontrol ediyorlar. Sizi korku ile kontrol ediyorlar. Sizi dünyanın korkutucu tehlikeli bir yer olduğuna ikna ederek kontrol ediyorlar, ama OBEY kadar uzun süre sizi korumak, sizi korumak ve güvende tutmak için buradalar.

Netflix, Hulu, Facebook, Twitter, Instagram ve bir cep telefonu ile rahat evinizin içine kilitlendiğiniz sürece, bir çubuktaki havuç gibi önünüzdeki bir çeki sarkarken uyacağınızı biliyorlar. Sürünün çoğunluğu için kuvvet gerekmez.

KABUL EDİLİRSİNİZ, isteyerek ve bunu göremeyecek kadar körsün.
* Kopyalandı, Yazar Bilinmiyor *

Gönderen … oxidegh0st
[comments]

Author

167 Comments

  1. Adıyaman merkezden ben Emine. Merhabalar bu web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, saolun 10-04-2020 12:43:40

  2. Denizli merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar siteniz vallaha billaha hayran bıraktı, teşekkürler 10-04-2020 14:29:56

  3. Mrb web siteniz vallaha billaha hayran edici, linkedinde paylaştım

  4. İzmir merkezden ben ali. Selamın aleyküm sayfanız inanılmaz güzel, facebookta paylaştım 14-04-2020 18:53:42

  5. Kocaeli merkezden ben gaye. selam arkadaşlar siteniz vallaha çok iyi, facebookta paylaştım 15-04-2020 08:28:20

  6. Zonguldak merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar sayfa valla çok iyi, teraziye tıkladım 15-04-2020 10:32:09

  7. selamun aleyküm paylaşım gerçekten dikkat çekici, twitter da paylaştım

  8. Bilecik merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar siten vallaha billaha çok hoşuma gitti, şukuladım 20-04-2020 12:21:47

  9. Karaman merkezden ben Gürbüz. Slm sayfanız vallaha hoşuma gitti, sağolun 23-04-2020 04:55:46

  10. Bingöl merkezden ben Aylin. Selamlar web siten ciddiyim mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 23-04-2020 08:09:06

  11. Bitlis merkezden ben Emine. Merhabalar bu web sitesi cidden dikkat çekici, twitter da paylaştım 24-04-2020 10:32:37

  12. Kayseri merkezden ben banu. selam arkadaşlar web siteniz inan ki çok güzel, teşekkürler 26-04-2020 23:49:50

  13. Niğde merkezden ben ziya. Merhaba web sitesi inanılmaz çok güzel, saolun 27-04-2020 19:50:12

  14. Van merkezden ben Emine. Mrb sayfa inanki çok hoşuma gitti, face de paylaştım 28-04-2020 06:31:01

  15. Kütahya merkezden ben banu. Slm web siten cidden mükemmel, teşekkürler 28-04-2020 11:52:37

  16. Elazığ merkezden ben mehmet. Merhaba herkese paylaşımınız vallaha ilgi uyandırıcı, tebrikler 01-05-2020 19:13:41

  17. elif yılmaz Reply

    Slm sayfanız vallaha billaha iyi, linkedinde paylaştım

  18. Van merkezden ben doruk. Merhaba herkese siten cidden iyi, teşekkürler 04-05-2020 01:38:31

  19. Selamın aleyküm paylaşım inanki dikkatimi çekti, teraziye tıkladım

  20. Zonguldak merkezden ben doruk. selam arkadaşlar siten yeminle dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 08-05-2020 08:47:42

  21. Adıyaman merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm paylaşım yeminle çok güzel, sağolun 10-05-2020 17:35:37

  22. Aksaray merkezden ben Emine. Selamlar siten süper ötesi güzel, linkedinde paylaştım 18-05-2020 23:28:47

  23. elif yılmaz Reply

    Selam herkese sayfan vallaha billaha çok güzel, face de paylaştım

  24. selamun aleyküm bu web sitesi vallaha çok iyi, sosyal medyada paylaştım

  25. elif yılmaz Reply

    Slm siten harbiden dikkatimi çekti, face de paylaştım

  26. Merhabalar bu web sitesi inanılmaz çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  27. Kırıkkale merkezden ben Gürbüz. Merhaba sayfanız ciddiyim iyi, linkedinde paylaştım 07-06-2020 08:11:36

  28. Kahramanmaraş merkezden ben Emine. Selam herkese web siten cidden dikkat çekici, face de paylaştım 15-06-2020 07:14:45

  29. merhaba arkadaşlar siteniz ciddiyim hayran bıraktı, saolun

  30. merhaba arkadaşlar siten vallaha billaha dikkat çekici, face de paylaştım

  31. Sivas merkezden ben ziya. Merhaba herkese paylaşım süper ötesi iyi, twitter da paylaştım 30-06-2020 13:17:30

  32. Adana merkezden ben ahmet. Selamlar paylaşımınız ciddiyim hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 04-07-2020 06:40:24

  33. Mrb web siteniz inanki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım

  34. Tokat merkezden ben ali. Selamlar siteniz harbiden mükemmel, sağolun 12-07-2020 01:48:18

  35. Yozgat merkezden ben Aylin. Selam siteniz valla dikkatimi çekti, sağolun 14-07-2020 12:00:43

  36. Merhaba paylaşım cidden hayran bıraktı, teşekkürler

  37. Adıyaman merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm siten vallaha billaha güzel, facebookta paylaştım 28-07-2020 19:17:55

  38. Bursa merkezden ben mehmet. Merhabalar sayfanız inan ki dikkat çekici, sağolun 01-08-2020 05:21:22

  39. Selam herkese web sitesi ciddiyim dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum

  40. Selam herkese paylaşım inanılmaz çok güzel, teşekkürler

  41. Merhaba herkese web sitesi gerçekten dikkatimi çekti, teraziye tıkladım

  42. Selamlar siten gerçekten çok güzel, linkedinde paylaştım

  43. Selam bu web sitesi yeminle hayran edici, teraziye tıkladım

  44. Denizli merkezden ben doruk. Selamlar sayfan harbiden mükemmel, saolun 23-08-2020 05:12:48

  45. elif yılmaz Reply

    selam arkadaşlar web siten cidden hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  46. Merhaba herkese sayfan inanılmaz çok güzel, tebrikler

  47. Karaman merkezden ben Emine. Mrb web sitesi gerçekten çok güzel, sosyal medyada paylaştım 31-08-2020 00:55:55

  48. Selam paylaşım inan ki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım

  49. Merhaba paylaşımın ciddiyim iyi, linkedinde paylaştım

  50. Gürbüz Reply

    Gaziantep merkezden ben Gürbüz. Selam herkese sayfan inan ki hoşuma gitti, teşekkürler 13-09-2020 04:20:09

  51. Tekirdağ merkezden ben Emine. Selam web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, teraziye tıkladım 17-09-2020 13:43:34

  52. Bartın merkezden ben Aylin. selamun aleyküm web siten gerçekten çok güzel, sağolun 27-09-2020 04:39:47

  53. Eskişehir merkezden ben Emine. Slm sayfanız vallaha çok güzel, linkedinde paylaştım 27-09-2020 20:20:22

  54. elif yılmaz Reply

    Çankırı merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm web siten harbiden güzel, twitter da paylaştım 01-10-2020 20:54:00

  55. Konya merkezden ben doruk. Selam herkese web siteniz vallaha billaha iyi, twitter da paylaştım 02-10-2020 11:33:33

  56. Selamlar web siteniz inan ki çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  57. selamun aleyküm sayfanız cidden ilgi uyandırıcı, şukuladım

  58. Selam herkese sayfanız valla çok hoşuma gitti, sağolun

  59. Bu konu : ” Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siten gerçekten çok iyi, facebookta paylaştım , ahmet – 25

  60. Isparta dan kimler var. Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor . Merhaba herkese web sitesi inanılmaz iyi, sağolun , mehmet – 385

  61. İzmir merkezden ben ali. Merhaba web sitesi ciddiyim dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 02-12-2020 04:46:14

  62. selamun aleyküm sayfanız valla çok güzel, teşekkürler

  63. Iğdır merkezden ben Hasan. Selamlar web siten süper ötesi hayran bıraktı, teraziye tıkladım 06-12-2020 14:27:11

  64. Selamlar paylaşımınız inanılmaz mükemmel, facebookta paylaştım

  65. Bu konu : ” Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor ” çok güzel. Selamlar siten vallaha çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , mehmet – 38

  66. Mrb paylaşımın vallaha billaha çok hoşuma gitti, şukuladım

  67. Denizli merkezden ben banu. selam arkadaşlar sayfan inan ki hoşuma gitti, teşekkürler 16-12-2020 19:46:12

  68. Bu konu : ” Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor ” çok güzel. Selam herkese siten valla çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , ali – 160

  69. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor ” çok güzel. Selam siten vallaha billaha iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 51

  70. Mrb web siten yeminle çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  71. Trabzon merkezden ben gaye. Selamlar paylaşımınız süper ötesi hoşuma gitti, teraziye tıkladım 31-12-2020 20:11:20

  72. Balıkesir merkezden ben ziya. Merhabalar paylaşım valla mükemmel, sağolun 01-01-2021 15:55:34

  73. elif yılmaz Reply

    Kayseri merkezden ben elif yılmaz. Selamlar paylaşımın inan ki güzel, sağolun 05-01-2021 02:34:48

  74. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor ” çok güzel. Merhaba paylaşımınız valla ilgi uyandırıcı, sağolun , elif yılmaz – 413

  75. Sakarya merkezden ben banu. Selam herkese siten yeminle hayran bıraktı, sağolun 22-01-2021 00:40:01

  76. İzmir merkezden ben banu. Selam herkese paylaşım gerçekten dikkatimi çekti, teşekkürler 28-01-2021 14:35:42

  77. Bingöl dan kimler var. Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor . Selamlar bu web sitesi süper ötesi çok güzel, face de paylaştım , ahmet – 454

  78. Nevşehir merkezden ben ali. Selam sayfa vallaha billaha çok güzel, twitter da paylaştım 30-01-2021 08:17:28

  79. Slm sayfanız inan ki hayran bıraktı, twitter da paylaştım

  80. Gürbüz Reply

    Kayseri dan kimler var. Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor . Selamlar sayfan ciddiyim mükemmel, teraziye tıkladım , Gürbüz – 392

  81. Bu konu : ” Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor ” çok güzel. Slm sayfa inan ki çok iyi, şukuladım , Emine – 343

  82. Bu konu : ” Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfa inanılmaz çok iyi, facebookta paylaştım , doruk – 53

  83. elif yılmaz Reply

    Uşak merkezden ben elif yılmaz. Selam siten ciddiyim güzel, teraziye tıkladım 05-02-2021 04:13:09

  84. Gürbüz Reply

    Düzce merkezden ben Gürbüz. Merhabalar siteniz ciddiyim hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 06-02-2021 17:03:53

  85. Gürbüz Reply

    Samsun dan kimler var. Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor . Selamın aleyküm web sitesi inanılmaz iyi, teraziye tıkladım , Gürbüz – 432

  86. selam arkadaşlar paylaşım ciddiyim hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum

  87. Kırşehir dan kimler var. Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor . Mrb web siteniz inanılmaz çok iyi, tebrikler , Hasan – 411

  88. Şırnak dan kimler var. Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor . Selam paylaşımın vallaha güzel, sağolun , doruk – 489

  89. elif yılmaz Reply

    Gaziantep dan kimler var. Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor . Selam web sitesi vallaha billaha çok güzel, teraziye tıkladım , elif yılmaz – 180

  90. Balıkesir merkezden ben memo. merhaba arkadaşlar siteniz süper ötesi ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 10-02-2021 00:41:58

  91. Selamın aleyküm sayfan vallaha billaha dikkat çekici, sağolun

  92. Karabük merkezden ben ali. Mrb web siteniz süper ötesi dikkat çekici, sağolun 10-02-2021 01:09:32

  93. Bu konu : ” Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor ” çok güzel. Selamın aleyküm web siteniz inan ki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , – 422

  94. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor ” çok güzel. Mrb web sitesi vallaha ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 269

  95. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor ” çok güzel. Slm paylaşım inanki ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım , elif yılmaz – 366

  96. Bu konu : ” Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor ” çok güzel. Merhabalar paylaşımınız inan ki çok iyi, saolun , Aylin – 85

  97. Mardin dan kimler var. Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor . Merhaba paylaşımın gerçekten ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım , doruk – 126

  98. İzmir merkezden ben ali. Selam herkese sayfa inanılmaz güzel, saolun 10-02-2021 07:43:42

  99. Bu konu : ” Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor ” çok güzel. Selam paylaşımın yeminle iyi, saolun , Emine – 298

  100. Bayburt dan kimler var. Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor . Merhabalar web sitesi inanki ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , banu – 213

  101. Uşak merkezden ben memo. Selam siteniz inanılmaz hoşuma gitti, sağolun 12-02-2021 01:19:56

  102. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor ” çok güzel. Mrb paylaşımınız vallaha billaha hoşuma gitti, facebookta paylaştım , Gürbüz – 318

  103. Merhabalar siteniz süper ötesi mükemmel, teşekkürler

  104. Isparta dan kimler var. Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor . Merhaba herkese web siten inanılmaz dikkat çekici, tebrikler , memo – 164

  105. elif yılmaz Reply

    Aksaray merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar paylaşım gerçekten hayran edici, facebookta paylaştım 13-02-2021 17:37:35

  106. Tokat merkezden ben banu. Mrb paylaşım ciddiyim dikkat çekici, linkedinde paylaştım 13-02-2021 17:37:42

  107. selamun aleyküm sayfa inan ki mükemmel, linkedinde paylaştım

  108. Aydın merkezden ben ahmet. Selam bu web sitesi valla ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 14-02-2021 01:19:29

  109. Bu konu : ” Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor ” çok güzel. Selam herkese web sitesi vallaha billaha dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , banu – 348

  110. Bu konu : ” Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor ” çok güzel. Merhaba sayfa gerçekten çok iyi, linkedinde paylaştım , Hasan – 378

  111. Bu konu : ” Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor ” çok güzel. Merhaba herkese web sitesi süper ötesi çok güzel, facebookta paylaştım , banu – 332

  112. Bu konu : ” Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor ” çok güzel. Merhabalar sayfanız süper ötesi mükemmel, şukuladım , ahmet – 132

  113. Merhabalar siten süper ötesi iyi, sosyal medyada paylaştım

  114. Selamlar siteniz süper ötesi hayran edici, teraziye tıkladım

  115. selam arkadaşlar paylaşımın cidden dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım

  116. elif yılmaz Reply

    Niğde dan kimler var. Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor . Selamın aleyküm bu web sitesi yeminle güzel, sosyal medyada paylaştım , elif yılmaz – 4

  117. Bu konu : ” Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşım gerçekten hayran edici, sağolun , Aylin – 487

  118. Konya dan kimler var. Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor . Merhabalar sayfa vallaha dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , ziya – 53

  119. elif yılmaz Reply

    Bayburt dan kimler var. Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor . Merhaba herkese web sitesi inanılmaz çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 364

  120. Zonguldak merkezden ben banu. Merhaba herkese siteniz gerçekten hayran edici, face de paylaştım 04-03-2021 07:05:49

  121. Merhaba herkese sayfan inan ki dikkat çekici, facebookta paylaştım

  122. Manisa dan kimler var. Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor . merhaba arkadaşlar paylaşımınız vallaha billaha ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , hatice – 363

  123. Kırklareli dan kimler var. Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor . Selam herkese bu web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, face de paylaştım , ali – 469

  124. Gürbüz Reply

    Rize dan kimler var. Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor . Slm siten vallaha hayran edici, face de paylaştım , Gürbüz – 409

  125. Manisa dan kimler var. Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor . Merhaba herkese web siten yeminle hayran edici, facebookta paylaştım , banu – 349

  126. Samsun merkezden ben ali. Slm web sitesi ciddiyim hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 02-04-2021 09:45:38

  127. Merhabalar sayfan harbiden çok hoşuma gitti, sağolun

  128. Selam bu web sitesi yeminle mükemmel, linkedinde paylaştım

  129. selamun aleyküm web siten ciddiyim hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  130. Bu konu : ” Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor ” çok güzel. Mrb web siten vallaha mükemmel, teraziye tıkladım , memo – 133

  131. Ağrı merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 24-04-2021 16:00:12

  132. Bu konu : ” Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siten cidden güzel, teşekkürler , ali – 363

  133. Ordu dan kimler var. Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor . Slm sayfan valla ilgi uyandırıcı, tebrikler , hatice – 241

  134. Kayseri dan kimler var. Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor . Slm web siten cidden çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 326

  135. Antalya dan kimler var. Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor . Selam bu web sitesi inanki hayran bıraktı, sağolun , banu – 227

  136. Slm sayfa yeminle hayran edici, twitter da paylaştım

  137. Tunceli dan kimler var. Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor . Selamın aleyküm paylaşımınız vallaha hoşuma gitti, teşekkürler , ziya – 165

  138. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor ” çok güzel. Selam herkese sayfa valla ilgi uyandırıcı, şukuladım , Gürbüz – 266

  139. Bu konu : ” Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor ” çok güzel. Merhabalar web sitesi vallaha billaha dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , gaye – 451

  140. Mrb siteniz yeminle ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım

  141. elif yılmaz Reply

    Selamlar web sitesi inan ki mükemmel, teraziye tıkladım

  142. Bu konu : ” Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor ” çok güzel. Mrb bu web sitesi harbiden dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , banu – 73

  143. Bartın dan kimler var. Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor . selam arkadaşlar paylaşım harbiden çok hoşuma gitti, face de paylaştım , emin – 199

  144. Niğde dan kimler var. Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor . Selam herkese sayfanız valla iyi, sağolun , Emine – 165

  145. Selamlar paylaşımın gerçekten çok güzel, tebrikler

  146. Selamlar web sitesi vallaha hoşuma gitti, şukuladım

  147. Bu konu : ” Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor ” çok güzel. Selam paylaşımınız süper ötesi güzel, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 418

  148. Giresun dan kimler var. Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor . Slm siteniz inanılmaz dikkat çekici, twitter da paylaştım , Hasan – 48

  149. Bu konu : ” Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor ” çok güzel. selamun aleyküm sayfa vallaha hayran edici, sağolun , – 173

  150. Siirt dan kimler var. Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor . selamun aleyküm web sitesi vallaha billaha çok güzel, tebrikler , hatice – 37

  151. Bitlis merkezden ben Hasan. Merhabalar paylaşımınız vallaha billaha çok iyi, sağolun 19-05-2021 15:02:44

  152. Balıkesir dan kimler var. Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor . Merhabalar paylaşımın ciddiyim dikkat çekici, linkedinde paylaştım , gaye – 96

  153. Merhabalar bu web sitesi vallaha billaha iyi, sosyal medyada paylaştım

  154. Manisa dan kimler var. Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor . selam arkadaşlar siteniz harbiden hayran edici, sağolun , ziya – 146

  155. Bu konu : ” Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşım vallaha billaha mükemmel, şukuladım , Emine – 341

  156. Mardin merkezden ben . Mrb web siten cidden hayran bıraktı, teşekkürler 31-05-2021 11:19:10

  157. Mardin merkezden ben banu. Merhabalar web siten cidden çok güzel, face de paylaştım 31-05-2021 19:53:09

  158. Manisa merkezden ben hatice. selam arkadaşlar web sitesi süper ötesi dikkat çekici, şukuladım 02-06-2021 04:22:22

  159. Bartın dan kimler var. Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor . Merhaba herkese web siten vallaha billaha çok güzel, sosyal medyada paylaştım , ziya – 300

  160. merhaba arkadaşlar siten gerçekten dikkat çekici, teraziye tıkladım

  161. Bu konu : ” Bunu bir FB yorumu ile buldum, paylaşmaya değer olduğunu düşündüm – yazar bilinmiyor ” çok güzel. selamun aleyküm sayfan süper ötesi güzel, şukuladım , Gürbüz – 475

  162. Kırşehir merkezden ben gaye. selamun aleyküm siteniz ciddiyim çok iyi, şukuladım 13-06-2021 16:04:27

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link