Kategoriler
Genel

Bunu biraz anlayamıyorum.

Neden cehennemde insanlara Nazilerden, Ruslardan (Sovyetler değil, Putin) ve Çin'den (Maoist değil, Yarı-Kapitalist Çin'den) nefret etmeyi öğretiyorlar ama Sovyeti (Bolşevik) ve Maoist-Komünist tarzı anarşiyi kucaklamanın tek yolu olarak öğretiliyorlar. yüksek yaşam ve özgürlük standardı?

İronik olarak, bunun demokrasi olmadığını söylerseniz, SİZ bir şekilde Komünist insafısınız.

Bunun ne kadar ironik ve ikiyüzlü olduğunu bulan var mı?

… Mrexreturns tarafından gönderildi
(Bağlantı) (Yorum)

“Bunu biraz anlayamıyorum.” için 45 yanıt

Diyarbakır merkezden ben ahmet. Selam herkese siteniz cidden mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 13-12-2019 22:48:48

Kars merkezden ben Emine. Merhaba web siten cidden ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 20-12-2019 06:47:05

Bilecik merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm sayfan vallaha çok güzel, facebookta paylaştım 23-12-2019 23:33:13

Kütahya merkezden ben banu. Selam herkese sayfanız yeminle dikkat çekici, teşekkürler 01-01-2020 23:42:06

Hatay merkezden ben Emine. Merhaba sayfan inan ki çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 03-01-2020 18:49:28

Elazığ merkezden ben elif yılmaz. Selamlar siteniz cidden mükemmel, linkedinde paylaştım 10-01-2020 01:31:43

Artvin merkezden ben elif yılmaz. Selam paylaşım inanılmaz hoşuma gitti, teşekkürler 19-01-2020 21:40:25

Giresun merkezden ben mehmet. Selamlar bu web sitesi cidden ilgi uyandırıcı, tebrikler 29-01-2020 07:16:59

Rize merkezden ben elif yılmaz. Selamlar paylaşımınız süper ötesi çok iyi, linkedinde paylaştım 31-01-2020 12:01:34

Kilis merkezden ben gaye. selam arkadaşlar sayfa harbiden hayran edici, tebrikler 03-02-2020 22:47:06

Kırıkkale merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar bu web sitesi yeminle hayran bıraktı, teraziye tıkladım 13-02-2020 02:13:20

Ağrı merkezden ben ali. Slm sayfanız vallaha billaha çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 14-02-2020 20:33:43

Adıyaman merkezden ben banu. Selamlar paylaşımınız vallaha billaha çok hoşuma gitti, saolun 19-02-2020 01:25:17

Malatya merkezden ben ziya. selamun aleyküm web siteniz gerçekten çok güzel, sağolun 24-02-2020 17:22:53

Tekirdağ merkezden ben banu. Selam paylaşım vallaha billaha iyi, sosyal medyada paylaştım 01-03-2020 17:53:52

Diyarbakır merkezden ben ziya. selamun aleyküm sayfa inanki çok iyi, linkedinde paylaştım 07-03-2020 08:01:46

Burdur merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar sayfa valla hoşuma gitti, tebrikler 07-03-2020 08:43:03

Çankırı merkezden ben ali. Selam herkese sayfa süper ötesi ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 08-03-2020 14:19:56

Kastamonu merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar web siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 17-03-2020 12:16:53

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir