https://www.youtube.com/watch?v=B-m9A8mY-U0
Kaiser Wilhelm üssünden yok edilmeden önce 1900'lerde Berlin.
2005'te Hong Kong ya da ABD gibi.
İnsanlar iyimser, mutlu ve hayatlarının tadını çıkarıyor – şu anda bu ölüm ve umutsuzluğun HİÇBİRİ, İmparatorluk Çin veya İran gibi aşağılık insanların duvarın karşısında öldüğünü gördüklerinden.
Hiç kimse bu süre zarfında Almanya'dan kurtulmak istemedi.
Bundan sonra ne olacağı toplam sızma, yıkılma, savaş, geçici geçici, ölüm rejiminin oluşturulması ve toplu ölüm gibi görünüyor.
Ani, boğucu ve korkunç, bir Çita tarafından vurulmuş bir Ceylan gibi.
Hong Kong veya ABD'deyseniz, burada hala zamanınız olduğuna inanmayın. Ölüm köşede ve halk, onlar ölmeden önce onu kucaklayacak ve siz öleceklerini bile bilmeden öleceksiniz.
Dönüşüm tamamlandıktan sonra, hiçbir şey kalmayacak: FREEHK hareketi eski ve Antifa / Demokrat Parti / Amerikan'da iktidarı ele geçirdiğinden, 4 veya 5 yıl sonra HK veya ABD'de kalanlar hakkında beklentilerim yok. 100 Milyondan fazla kişinin cesetleri dışında ikincisi için Komünist Parti …. Ve bir toplumun sonu.
Slm sayfanız vallaha billaha hoşuma gitti, face de paylaştım
Merhabalar sayfan inanılmaz çok güzel, face de paylaştım
merhaba arkadaşlar web siten gerçekten iyi, sağolun
Bayburt merkezden ben gaye. Selamın aleyküm web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 09-02-2020 01:15:12
Yalova merkezden ben Gürbüz. Selam herkese web siten inanılmaz ilgi uyandırıcı, tebrikler 12-02-2020 06:19:18
Selam herkese siten süper ötesi hoşuma gitti, saolun
Erzincan merkezden ben doruk. Slm sayfa süper ötesi dikkat çekici, teşekkürler 14-02-2020 20:16:36
Merhaba herkese paylaşımınız vallaha çok iyi, face de paylaştım
Merhabalar bu web sitesi valla mükemmel, twitter da paylaştım
Artvin merkezden ben Gürbüz. Slm bu web sitesi vallaha billaha iyi, tebrikler 20-02-2020 14:37:47
Mrb siteniz valla dikkatimi çekti, tebrikler
Selam herkese sayfa ciddiyim çok iyi, saolun
Selamın aleyküm sayfan ciddiyim dikkat çekici, linkedinde paylaştım
Çanakkale merkezden ben ziya. Selamın aleyküm sayfan vallaha billaha dikkat çekici, sağolun 04-03-2020 15:55:13
Samsun merkezden ben gaye. selamun aleyküm paylaşımın vallaha hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 07-03-2020 18:42:47
Selamlar sayfa vallaha güzel, tebrikler
Selamın aleyküm sayfa gerçekten ilgi uyandırıcı, teşekkürler
Selam herkese siten vallaha billaha dikkatimi çekti, teraziye tıkladım
Merhaba sayfa harbiden dikkat çekici, linkedinde paylaştım
Tokat merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm paylaşımın vallaha çok güzel, teraziye tıkladım 22-03-2020 22:22:59
Selamın aleyküm sayfa cidden iyi, saolun
Mrb bu web sitesi cidden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum
Siirt merkezden ben gaye. Selam herkese siteniz harbiden çok iyi, teşekkürler 01-04-2020 04:15:18
Ağrı merkezden ben ziya. Selam herkese sayfanız inanki iyi, linkedinde paylaştım 03-04-2020 17:27:47
Şırnak merkezden ben doruk. Merhaba herkese siteniz vallaha güzel, sağolun 04-04-2020 19:35:45
Antalya merkezden ben gaye. Merhaba herkese paylaşım cidden dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 05-04-2020 11:15:40
Merhaba web siten vallaha hayran edici, sağolun
Merhabalar web siteniz inan ki dikkat çekici, twitter da paylaştım
Kayseri merkezden ben ahmet. Mrb web sitesi ciddiyim çok güzel, tebrikler 10-04-2020 12:16:58
Slm sayfan cidden dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım
Selam paylaşım inanki çok güzel, şukuladım
merhaba arkadaşlar web sitesi vallaha billaha dikkatimi çekti, teşekkürler
Selam herkese paylaşım vallaha çok iyi, twitter da paylaştım
Zonguldak merkezden ben gaye. selamun aleyküm web siteniz cidden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 20-04-2020 18:32:57
Selamın aleyküm web sitesi valla çok hoşuma gitti, face de paylaştım
Kayseri merkezden ben doruk. Mrb paylaşım ciddiyim dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 23-04-2020 17:47:33
Merhaba sayfa inanki dikkat çekici, linkedinde paylaştım
Hatay merkezden ben Aylin. Slm sayfa inanılmaz çok hoşuma gitti, tebrikler 27-04-2020 19:44:00
Mrb web siten inan ki hayran edici, saolun
selamun aleyküm web sitesi inanılmaz iyi, facebookta paylaştım
merhaba arkadaşlar web siten vallaha mükemmel, şukuladım
Van merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar sayfanız yeminle çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 06-05-2020 14:17:50
Bingöl merkezden ben gaye. Selam herkese paylaşımın süper ötesi güzel, face de paylaştım 07-05-2020 08:05:27
Mrb sayfa valla hayran edici, face de paylaştım
Muğla merkezden ben banu. Selam herkese bu web sitesi ciddiyim mükemmel, teşekkürler 14-05-2020 09:38:57
selamun aleyküm paylaşımınız ciddiyim hoşuma gitti, face de paylaştım
merhaba arkadaşlar sayfan inanki dikkatimi çekti, facebookta paylaştım
Selam herkese sayfanız ciddiyim dikkatimi çekti, teşekkürler
Merhaba herkese web siteniz vallaha dikkatimi çekti, saolun
Merhabalar sayfan yeminle çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Hatay merkezden ben Gürbüz. Selam herkese sayfan gerçekten çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 28-06-2020 10:57:08
Selam herkese web sitesi inan ki mükemmel, teraziye tıkladım
Slm siten valla iyi, tebrikler
Selamlar sayfa ciddiyim hayran edici, twitter da paylaştım
Çanakkale merkezden ben Aylin. Selam web siten inanılmaz güzel, teraziye tıkladım 09-07-2020 18:57:27
Karabük merkezden ben ali. selam arkadaşlar web sitesi ciddiyim iyi, teşekkürler 06-08-2020 04:42:00
Gaziantep merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar sayfanız inan ki hayran bıraktı, sağolun 06-08-2020 10:14:40
selam arkadaşlar web sitesi süper ötesi güzel, teşekkürler
Selam herkese sayfan vallaha billaha hoşuma gitti, şukuladım
Mardin merkezden ben elif yılmaz. Selam paylaşımın inanki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 16-08-2020 18:12:17
Mrb web siten yeminle ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım
Selamın aleyküm siten inan ki hoşuma gitti, sağolun
Karaman merkezden ben ahmet. Merhaba herkese bu web sitesi yeminle güzel, facebookta paylaştım 02-09-2020 21:12:51
Kırşehir merkezden ben gaye. Merhabalar bu web sitesi ciddiyim çok iyi, sosyal medyada paylaştım 09-09-2020 00:44:56
Antalya merkezden ben ali. selamun aleyküm siten inanılmaz dikkatimi çekti, saolun 15-09-2020 09:43:24
Ordu merkezden ben ali. Selamlar paylaşımınız harbiden iyi, linkedinde paylaştım 17-09-2020 07:14:09
Merhabalar sayfa süper ötesi çok hoşuma gitti, saolun
Çanakkale merkezden ben ali. Merhaba bu web sitesi süper ötesi ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 01-10-2020 09:51:12
merhaba arkadaşlar paylaşım inan ki çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Bayburt merkezden ben doruk. Selam bu web sitesi valla hayran bıraktı, sağolun 02-10-2020 16:56:22
Merhaba herkese web sitesi süper ötesi hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Bu konu : ” Bunu hatırlatmak için biraz zaman ayırmam gerekiyor. ” çok güzel. Selamlar sayfanız süper ötesi güzel, teraziye tıkladım , ziya – 295
Trabzon dan kimler var. Bunu hatırlatmak için biraz zaman ayırmam gerekiyor. . Mrb sayfa harbiden çok iyi, sosyal medyada paylaştım , memo – 449
Kilis merkezden ben ziya. Selamın aleyküm paylaşımın ciddiyim iyi, sağolun 31-10-2020 07:38:42
Denizli dan kimler var. Bunu hatırlatmak için biraz zaman ayırmam gerekiyor. . merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanki mükemmel, facebookta paylaştım , gaye – 488
Bartın dan kimler var. Bunu hatırlatmak için biraz zaman ayırmam gerekiyor. . merhaba arkadaşlar paylaşımınız ciddiyim iyi, face de paylaştım , ahmet – 455
Ardahan dan kimler var. Bunu hatırlatmak için biraz zaman ayırmam gerekiyor. . Selam herkese sayfa yeminle iyi, teşekkürler , gaye – 367
Karabük dan kimler var. Bunu hatırlatmak için biraz zaman ayırmam gerekiyor. . Merhaba sayfa yeminle hoşuma gitti, tebrikler , Gürbüz – 176
Bu konu : ” Bunu hatırlatmak için biraz zaman ayırmam gerekiyor. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşım vallaha billaha dikkat çekici, face de paylaştım , memo – 298
Bu konu : ” Bunu hatırlatmak için biraz zaman ayırmam gerekiyor. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siteniz inanki hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , mehmet – 127
Kütahya dan kimler var. Bunu hatırlatmak için biraz zaman ayırmam gerekiyor. . Selamın aleyküm bu web sitesi ciddiyim hayran bıraktı, sağolun , ali – 356
Bu konu : ” Bunu hatırlatmak için biraz zaman ayırmam gerekiyor. ” çok güzel. Selam sayfa süper ötesi ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , emin – 491
Merhaba sayfa inanılmaz mükemmel, tebrikler
Merhabalar paylaşımın yeminle hoşuma gitti, teşekkürler
Bu konu : ” Bunu hatırlatmak için biraz zaman ayırmam gerekiyor. ” çok güzel. Merhaba herkese siteniz vallaha mükemmel, tebrikler , mehmet – 359
Merhaba sayfa vallaha çok güzel, tebrikler
Bu konu : ” Bunu hatırlatmak için biraz zaman ayırmam gerekiyor. ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfan gerçekten hayran edici, teşekkürler , ali – 59
Bayburt merkezden ben emin. Selam herkese sayfan inan ki iyi, linkedinde paylaştım 28-12-2020 08:43:54
Bu konu : ” Bunu hatırlatmak için biraz zaman ayırmam gerekiyor. ” çok güzel. selam arkadaşlar web sitesi valla çok iyi, tebrikler , ali – 90
Selamlar web siten harbiden hoşuma gitti, şukuladım
Bu konu : ” Bunu hatırlatmak için biraz zaman ayırmam gerekiyor. ” çok güzel. selam arkadaşlar bu web sitesi gerçekten iyi, twitter da paylaştım , Emine – 134
Bu konu : ” Bunu hatırlatmak için biraz zaman ayırmam gerekiyor. ” çok güzel. selam arkadaşlar siteniz harbiden hoşuma gitti, twitter da paylaştım , emin – 445
Mersin dan kimler var. Bunu hatırlatmak için biraz zaman ayırmam gerekiyor. . Merhaba siten valla hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 285