8,3 milyar yardım fonu – borsaya 1,5 trilyon

8.3 milyar inanılmaz derecede düşük görünüyor. Birisi bana neden yanıldığımı açıklayabilir mi? Ben yoldan çıkmadıkça (belki ben?), Yardım fonu 1,5 trilyon olmalı.

Bu sola veya sağa çukur açmayı amaçlayan bir tartışma değil. Her iki taraf yardım fonunu onaylayacak.

Modlar devam eder ve bu buraya ait değilse silinir.

Gönderen … HurricaneRon
(Bağlantı) (Yorum)

Author

144 Comments

  1. Şırnak merkezden ben doruk. Selamlar siteniz süper ötesi mükemmel, sağolun 14-03-2020 01:15:01

  2. Artvin merkezden ben gaye. Slm paylaşım inan ki dikkatimi çekti, saolun 14-03-2020 01:15:08

  3. Mersin merkezden ben Emine. selam arkadaşlar sayfanız ciddiyim çok güzel, saolun 17-03-2020 09:00:38

  4. Hatay merkezden ben ziya. selamun aleyküm web siten yeminle mükemmel, saolun 17-03-2020 10:18:41

  5. Bitlis merkezden ben mehmet. Merhabalar sayfanız süper ötesi çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 17-03-2020 20:41:30

  6. elif yılmaz Reply

    Tekirdağ merkezden ben elif yılmaz. Merhaba siten gerçekten çok hoşuma gitti, sağolun 18-03-2020 07:18:45

  7. Trabzon merkezden ben banu. selamun aleyküm siten ciddiyim dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 18-03-2020 19:05:42

  8. Kütahya merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar web siten vallaha ilgi uyandırıcı, teşekkürler 20-03-2020 01:10:44

  9. selamun aleyküm sayfan gerçekten dikkat çekici, facebookta paylaştım

  10. Merhaba herkese sayfanız inanki hayran bıraktı, sağolun

  11. elif yılmaz Reply

    Düzce merkezden ben elif yılmaz. Merhaba siteniz inanılmaz çok iyi, tebrikler 31-03-2020 17:53:40

  12. Ankara merkezden ben ahmet. Selamlar sayfanız yeminle hayran bıraktı, saolun 04-04-2020 14:30:41

  13. Kırşehir merkezden ben Emine. Selam herkese web sitesi yeminle iyi, şukuladım 04-04-2020 20:29:01

  14. Gaziantep merkezden ben Aylin. Merhabalar bu web sitesi valla hayran edici, face de paylaştım 06-04-2020 08:45:42

  15. Antalya merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese paylaşım harbiden hayran edici, sosyal medyada paylaştım 08-04-2020 08:03:48

  16. Tokat merkezden ben Aylin. Mrb sayfan harbiden çok hoşuma gitti, teşekkürler 14-04-2020 00:37:02

  17. elif yılmaz Reply

    merhaba arkadaşlar siteniz vallaha billaha hayran edici, saolun

  18. elif yılmaz Reply

    Çanakkale merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese web siten süper ötesi ilgi uyandırıcı, saolun 17-04-2020 12:21:15

  19. merhaba arkadaşlar paylaşımınız valla çok iyi, tebrikler

  20. Denizli merkezden ben gaye. Selamın aleyküm sayfan inan ki çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 22-04-2020 04:31:10

  21. Selam herkese bu web sitesi inanılmaz çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  22. Selamlar sayfa vallaha billaha ilgi uyandırıcı, face de paylaştım

  23. Nevşehir merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar paylaşımın süper ötesi hayran bıraktı, face de paylaştım 30-04-2020 13:14:38

  24. selam arkadaşlar web siten gerçekten ilgi uyandırıcı, şukuladım

  25. Siirt merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar web sitesi vallaha billaha güzel, face de paylaştım 04-05-2020 15:50:43

  26. Kahramanmaraş merkezden ben doruk. selam arkadaşlar paylaşımın inan ki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 05-05-2020 23:56:30

  27. Şanlıurfa merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese siten süper ötesi çok hoşuma gitti, sağolun 06-05-2020 12:29:09

  28. Iğdır merkezden ben Emine. Merhabalar web sitesi inanki ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 09-05-2020 20:44:03

  29. elif yılmaz Reply

    Merhabalar paylaşımın harbiden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum

  30. elif yılmaz Reply

    Karaman merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar siteniz cidden hayran edici, linkedinde paylaştım 14-05-2020 09:08:59

  31. Mrb paylaşımın vallaha hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım

  32. selam arkadaşlar bu web sitesi inanki ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım

  33. Slm sayfan inanılmaz dikkat çekici, twitter da paylaştım

  34. Çankırı merkezden ben banu. Slm web sitesi ciddiyim ilgi uyandırıcı, saolun 11-06-2020 13:32:36

  35. Bitlis merkezden ben Gürbüz. Merhabalar web sitesi vallaha billaha iyi, twitter da paylaştım 16-06-2020 23:14:52

  36. Merhabalar sayfa ciddiyim ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım

  37. Merhaba siteniz vallaha billaha çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  38. Çorum merkezden ben Gürbüz. Merhaba sayfa süper ötesi ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 24-06-2020 13:26:19

  39. Ardahan merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar sayfa valla ilgi uyandırıcı, sağolun 28-06-2020 16:30:43

  40. selamun aleyküm paylaşım ciddiyim hayran bıraktı, facebookta paylaştım

  41. Burdur merkezden ben ahmet. Selam sayfanız cidden ilgi uyandırıcı, tebrikler 06-07-2020 13:00:50

  42. selamun aleyküm siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, teşekkürler

  43. Diyarbakır merkezden ben banu. selamun aleyküm paylaşımınız valla mükemmel, tebrikler 07-07-2020 19:15:43

  44. Mrb web sitesi süper ötesi çok iyi, sosyal medyada paylaştım

  45. elif yılmaz Reply

    Merhaba herkese sayfan harbiden çok güzel, facebookta paylaştım

  46. Merhaba herkese paylaşım ciddiyim dikkatimi çekti, twitter da paylaştım

  47. Burdur merkezden ben Gürbüz. Merhaba web sitesi cidden çok güzel, facebookta paylaştım 10-07-2020 17:39:27

  48. Merhabalar paylaşım ciddiyim hayran edici, teraziye tıkladım

  49. Adıyaman merkezden ben doruk. Merhaba siten cidden hoşuma gitti, twitter da paylaştım 10-07-2020 20:34:16

  50. Yalova merkezden ben Gürbüz. Selam herkese sayfanız vallaha dikkat çekici, tebrikler 10-07-2020 20:34:21

  51. Merhaba herkese sayfan inanılmaz mükemmel, linkedinde paylaştım

  52. Düzce merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm paylaşımın gerçekten mükemmel, sağolun 15-07-2020 12:48:02

  53. Gümüşhane merkezden ben doruk. Selam paylaşımın yeminle hayran edici, facebookta paylaştım 17-07-2020 11:42:04

  54. Çankırı merkezden ben gaye. Selam paylaşım süper ötesi hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 18-07-2020 13:11:18

  55. Bartın merkezden ben ali. Selam paylaşımın vallaha billaha ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 21-07-2020 15:40:00

  56. merhaba arkadaşlar web siten vallaha çok iyi, facebookta paylaştım

  57. Kırşehir merkezden ben Gürbüz. Selam herkese paylaşımınız valla güzel, facebookta paylaştım 27-07-2020 09:46:36

  58. Selam herkese web siteniz inanılmaz çok güzel, tebrikler

  59. selamun aleyküm sayfa yeminle mükemmel, sosyal medyada paylaştım

  60. Sinop merkezden ben Emine. Merhabalar paylaşım yeminle ilgi uyandırıcı, sağolun 07-08-2020 02:26:53

  61. Selam herkese web sitesi valla dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum

  62. Mardin merkezden ben gaye. Selam herkese sayfa vallaha billaha mükemmel, facebookta paylaştım 10-08-2020 03:26:52

  63. elif yılmaz Reply

    Kırşehir merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm paylaşımınız gerçekten dikkatimi çekti, saolun 18-08-2020 07:52:33

  64. Bursa merkezden ben mehmet. Selamlar siten cidden çok hoşuma gitti, saolun 18-08-2020 14:16:11

  65. Niğde merkezden ben gaye. Merhabalar sayfan valla mükemmel, linkedinde paylaştım 22-08-2020 18:20:50

  66. Merhaba paylaşımınız inan ki mükemmel, teşekkürler

  67. Kahramanmaraş merkezden ben ahmet. Selam siteniz vallaha çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 04-09-2020 01:31:42

  68. Gürbüz Reply

    Ağrı merkezden ben Gürbüz. Selamlar paylaşımınız gerçekten iyi, şukuladım 08-09-2020 12:42:41

  69. merhaba arkadaşlar web sitesi yeminle çok güzel, face de paylaştım

  70. Kastamonu merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar sayfanız inanılmaz dikkatimi çekti, sağolun 01-10-2020 21:33:18

  71. Yozgat merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar siten inanılmaz güzel, şukuladım 02-10-2020 11:35:11

  72. Gürbüz Reply

    Bayburt merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar paylaşım inanılmaz güzel, face de paylaştım 03-10-2020 02:53:42

  73. Gürbüz Reply

    Selamın aleyküm sayfanız vallaha billaha mükemmel, linkedinde paylaştım

  74. Selam sayfa harbiden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım

  75. Gürbüz Reply

    Konya dan kimler var. Bunu tam olarak nereye göndereceğimi bilmiyorum, ama sorularım var . selamun aleyküm paylaşım gerçekten mükemmel, saolun , Gürbüz – 338

  76. Artvin merkezden ben Emine. selam arkadaşlar sayfan inanki çok iyi, şukuladım 21-10-2020 10:12:34

  77. Selamın aleyküm paylaşımın süper ötesi mükemmel, tebrikler

  78. Mardin merkezden ben mehmet. Selamlar web siteniz vallaha billaha ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 27-10-2020 13:09:02

  79. İzmir dan kimler var. Bunu tam olarak nereye göndereceğimi bilmiyorum, ama sorularım var . Selam herkese paylaşımınız inanki hayran edici, teşekkürler , ali – 399

  80. elif yılmaz Reply

    Burdur merkezden ben elif yılmaz. Merhaba web siteniz vallaha dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 03-11-2020 09:42:35

  81. Bu konu : ” Bunu tam olarak nereye göndereceğimi bilmiyorum, ama sorularım var ” çok güzel. Selam paylaşım vallaha mükemmel, teşekkürler , memo – 396

  82. Merhaba sayfa süper ötesi dikkatimi çekti, teşekkürler

  83. Amasya dan kimler var. Bunu tam olarak nereye göndereceğimi bilmiyorum, ama sorularım var . selamun aleyküm siten harbiden hayran edici, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 463

  84. Niğde merkezden ben ahmet. Slm web siteniz vallaha güzel, saolun 17-11-2020 01:34:54

  85. Bu konu : ” Bunu tam olarak nereye göndereceğimi bilmiyorum, ama sorularım var ” çok güzel. selamun aleyküm sayfanız harbiden çok güzel, sosyal medyada paylaştım , Aylin – 294

  86. Giresun dan kimler var. Bunu tam olarak nereye göndereceğimi bilmiyorum, ama sorularım var . Selam sayfa inanki çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , Emine – 187

  87. Yalova merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar sayfanız valla mükemmel, saolun 25-11-2020 16:43:21

  88. Bu konu : ” Bunu tam olarak nereye göndereceğimi bilmiyorum, ama sorularım var ” çok güzel. Selam paylaşımınız gerçekten çok güzel, facebookta paylaştım , Aylin – 188

  89. Yalova merkezden ben doruk. Slm bu web sitesi harbiden iyi, saolun 28-11-2020 20:12:06

  90. Diyarbakır merkezden ben Aylin. Merhaba web siteniz inan ki çok iyi, şukuladım 06-12-2020 14:29:10

  91. Mrb siten cidden çok hoşuma gitti, face de paylaştım

  92. Bu konu : ” Bunu tam olarak nereye göndereceğimi bilmiyorum, ama sorularım var ” çok güzel. Merhabalar siten harbiden güzel, teşekkürler , gaye – 348

  93. selamun aleyküm paylaşımınız cidden hayran edici, tebrikler

  94. Bu konu : ” Bunu tam olarak nereye göndereceğimi bilmiyorum, ama sorularım var ” çok güzel. Selam herkese web siteniz yeminle mükemmel, twitter da paylaştım , mehmet – 159

  95. Selam bu web sitesi cidden iyi, face de paylaştım

  96. Bu konu : ” Bunu tam olarak nereye göndereceğimi bilmiyorum, ama sorularım var ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfanız inanki dikkatimi çekti, teşekkürler , hatice – 120

  97. Siirt merkezden ben hatice. Merhaba herkese sayfan vallaha iyi, teşekkürler 24-12-2020 13:22:30

  98. İzmir merkezden ben memo. Selam herkese siteniz süper ötesi mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 31-12-2020 19:25:57

  99. Tunceli merkezden ben ali. Merhaba paylaşımın inan ki dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 01-01-2021 19:13:57

  100. Bu konu : ” Bunu tam olarak nereye göndereceğimi bilmiyorum, ama sorularım var ” çok güzel. Selamın aleyküm siten vallaha dikkatimi çekti, tebrikler , hatice – 149

  101. Merhaba herkese paylaşım yeminle ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım

  102. Ağrı merkezden ben gaye. Merhabalar paylaşımın inan ki dikkatimi çekti, face de paylaştım 12-01-2021 21:42:12

  103. Bayburt merkezden ben emin. Mrb siten ciddiyim ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 19-01-2021 03:24:59

  104. Bingöl dan kimler var. Bunu tam olarak nereye göndereceğimi bilmiyorum, ama sorularım var . Selamın aleyküm web siteniz ciddiyim dikkat çekici, face de paylaştım , emin – 426

  105. Mersin dan kimler var. Bunu tam olarak nereye göndereceğimi bilmiyorum, ama sorularım var . Merhaba paylaşımın inanki iyi, facebookta paylaştım , mehmet – 227

  106. Ordu dan kimler var. Bunu tam olarak nereye göndereceğimi bilmiyorum, ama sorularım var . Selamlar bu web sitesi vallaha billaha hayran bıraktı, sağolun , gaye – 109

  107. Bu konu : ” Bunu tam olarak nereye göndereceğimi bilmiyorum, ama sorularım var ” çok güzel. selamun aleyküm siteniz inan ki hoşuma gitti, twitter da paylaştım , Hasan – 469

  108. Bilecik merkezden ben memo. Mrb siten inanki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 05-02-2021 19:00:29

  109. Eskişehir dan kimler var. Bunu tam olarak nereye göndereceğimi bilmiyorum, ama sorularım var . Merhaba herkese sayfa cidden iyi, teşekkürler , emin – 419

  110. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Bunu tam olarak nereye göndereceğimi bilmiyorum, ama sorularım var ” çok güzel. Selam web sitesi inanki çok hoşuma gitti, teşekkürler , elif yılmaz – 111

  111. Ordu dan kimler var. Bunu tam olarak nereye göndereceğimi bilmiyorum, ama sorularım var . Slm web siteniz harbiden çok güzel, twitter da paylaştım , emin – 1

  112. Bu konu : ” Bunu tam olarak nereye göndereceğimi bilmiyorum, ama sorularım var ” çok güzel. Mrb sayfan inanılmaz hayran edici, teraziye tıkladım , banu – 140

  113. Hatay merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar sayfanız vallaha billaha dikkatimi çekti, şukuladım 06-03-2021 21:05:40

  114. Uşak dan kimler var. Bunu tam olarak nereye göndereceğimi bilmiyorum, ama sorularım var . Selam herkese paylaşım cidden hayran edici, saolun , emin – 7

  115. Selamlar web sitesi inan ki dikkatimi çekti, sağolun

  116. Muğla dan kimler var. Bunu tam olarak nereye göndereceğimi bilmiyorum, ama sorularım var . Mrb siten süper ötesi dikkatimi çekti, tebrikler , hatice – 390

  117. Muğla merkezden ben hatice. Selam herkese web siteniz inan ki hoşuma gitti, teşekkürler 21-03-2021 04:58:45

  118. Samsun merkezden ben ahmet. Selamlar paylaşım gerçekten hoşuma gitti, sağolun 23-03-2021 23:45:34

  119. Bu konu : ” Bunu tam olarak nereye göndereceğimi bilmiyorum, ama sorularım var ” çok güzel. selam arkadaşlar web siteniz vallaha billaha çok iyi, teşekkürler , ali – 402

  120. Bolu dan kimler var. Bunu tam olarak nereye göndereceğimi bilmiyorum, ama sorularım var . Merhabalar web siteniz ciddiyim çok güzel, face de paylaştım , – 253

  121. Kastamonu merkezden ben ziya. Mrb siteniz vallaha çok iyi, facebookta paylaştım 18-04-2021 06:03:46

  122. Gürbüz Reply

    Bolu merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm web siteniz vallaha çok güzel, teşekkürler 27-04-2021 12:24:16

  123. Giresun dan kimler var. Bunu tam olarak nereye göndereceğimi bilmiyorum, ama sorularım var . Slm web siteniz inanılmaz hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 413

  124. Selamın aleyküm sayfan yeminle ilgi uyandırıcı, saolun

  125. Nevşehir merkezden ben Hasan. selamun aleyküm bu web sitesi yeminle mükemmel, teşekkürler 09-05-2021 14:46:20

  126. Çorum merkezden ben mehmet. Mrb siteniz inan ki hoşuma gitti, şukuladım 09-05-2021 16:54:19

  127. Bu konu : ” Bunu tam olarak nereye göndereceğimi bilmiyorum, ama sorularım var ” çok güzel. Selamın aleyküm bu web sitesi inanılmaz hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 430

  128. Bu konu : ” Bunu tam olarak nereye göndereceğimi bilmiyorum, ama sorularım var ” çok güzel. Merhaba herkese siteniz harbiden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , gaye – 344

  129. Isparta merkezden ben Hasan. Merhabalar paylaşımınız inanki iyi, facebookta paylaştım 03-06-2021 19:58:37

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link