Kategoriler
Genel

Bunu tam olarak nereye göndereceğimi bilmiyorum, ama sorularım var

8,3 milyar yardım fonu – borsaya 1,5 trilyon

8.3 milyar inanılmaz derecede düşük görünüyor. Birisi bana neden yanıldığımı açıklayabilir mi? Ben yoldan çıkmadıkça (belki ben?), Yardım fonu 1,5 trilyon olmalı.

Bu sola veya sağa çukur açmayı amaçlayan bir tartışma değil. Her iki taraf yardım fonunu onaylayacak.

Modlar devam eder ve bu buraya ait değilse silinir.

Gönderen … HurricaneRon
(Bağlantı) (Yorum)

“Bunu tam olarak nereye göndereceğimi bilmiyorum, ama sorularım var” için 50 yanıt

Şırnak merkezden ben doruk. Selamlar siteniz süper ötesi mükemmel, sağolun 14-03-2020 01:15:01

Mersin merkezden ben Emine. selam arkadaşlar sayfanız ciddiyim çok güzel, saolun 17-03-2020 09:00:38

Hatay merkezden ben ziya. selamun aleyküm web siten yeminle mükemmel, saolun 17-03-2020 10:18:41

Bitlis merkezden ben mehmet. Merhabalar sayfanız süper ötesi çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 17-03-2020 20:41:30

Tekirdağ merkezden ben elif yılmaz. Merhaba siten gerçekten çok hoşuma gitti, sağolun 18-03-2020 07:18:45

Trabzon merkezden ben banu. selamun aleyküm siten ciddiyim dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 18-03-2020 19:05:42

Kütahya merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar web siten vallaha ilgi uyandırıcı, teşekkürler 20-03-2020 01:10:44

Düzce merkezden ben elif yılmaz. Merhaba siteniz inanılmaz çok iyi, tebrikler 31-03-2020 17:53:40

Ankara merkezden ben ahmet. Selamlar sayfanız yeminle hayran bıraktı, saolun 04-04-2020 14:30:41

Kırşehir merkezden ben Emine. Selam herkese web sitesi yeminle iyi, şukuladım 04-04-2020 20:29:01

Gaziantep merkezden ben Aylin. Merhabalar bu web sitesi valla hayran edici, face de paylaştım 06-04-2020 08:45:42

Antalya merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese paylaşım harbiden hayran edici, sosyal medyada paylaştım 08-04-2020 08:03:48

Tokat merkezden ben Aylin. Mrb sayfan harbiden çok hoşuma gitti, teşekkürler 14-04-2020 00:37:02

Çanakkale merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese web siten süper ötesi ilgi uyandırıcı, saolun 17-04-2020 12:21:15

Denizli merkezden ben gaye. Selamın aleyküm sayfan inan ki çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 22-04-2020 04:31:10

Nevşehir merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar paylaşımın süper ötesi hayran bıraktı, face de paylaştım 30-04-2020 13:14:38

Siirt merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar web sitesi vallaha billaha güzel, face de paylaştım 04-05-2020 15:50:43

Kahramanmaraş merkezden ben doruk. selam arkadaşlar paylaşımın inan ki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 05-05-2020 23:56:30

Şanlıurfa merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese siten süper ötesi çok hoşuma gitti, sağolun 06-05-2020 12:29:09

Iğdır merkezden ben Emine. Merhabalar web sitesi inanki ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 09-05-2020 20:44:03

Karaman merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar siteniz cidden hayran edici, linkedinde paylaştım 14-05-2020 09:08:59

Bitlis merkezden ben Gürbüz. Merhabalar web sitesi vallaha billaha iyi, twitter da paylaştım 16-06-2020 23:14:52

Çorum merkezden ben Gürbüz. Merhaba sayfa süper ötesi ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 24-06-2020 13:26:19

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir