Kategoriler
Genel

Bunun 5.000 gün boyunca gideceğini ve dünya çapında 1.5 milyarın üzerinde öleceğini tahmin ediyorum.

Bu bilgiyi nereden alıyorum? Bilmiyorum. Ama bazen bunun aklım dışından başka kaynaklardan bilgi aldığını hissediyorum. Bana inanıp inanmaman umrumda değil ve tabii ki umarım yanılıyorum ama yine de kaydetmek istiyorum. Ayrıca yakında bankalarda bir kaçış olabilir sanırım. Bu bir tahmin değil, bir tahmin. öyleyse hepiniz 2024'te nihayetinde yaşadığımız zaman hala hayatta olan diğer tarafa bakın.

… italkaloadofshit tarafından gönderildi
[Bağlantı] [Yorum]

“Bunun 5.000 gün boyunca gideceğini ve dünya çapında 1.5 milyarın üzerinde öleceğini tahmin ediyorum.” için 32 yanıt

Kars merkezden ben Emine. Mrb paylaşımınız inanki dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 20-03-2020 14:03:29

Kocaeli merkezden ben Emine. Selamlar paylaşım gerçekten dikkat çekici, linkedinde paylaştım 20-03-2020 14:03:53

Van merkezden ben ziya. Merhaba sayfanız harbiden dikkat çekici, linkedinde paylaştım 23-03-2020 13:52:13

Tekirdağ merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar bu web sitesi harbiden hayran bıraktı, sağolun 01-04-2020 01:39:19

Tunceli merkezden ben Aylin. Merhaba paylaşım harbiden çok iyi, tebrikler 01-04-2020 01:44:44

Kütahya merkezden ben banu. selam arkadaşlar siteniz inan ki hoşuma gitti, twitter da paylaştım 09-04-2020 21:30:36

Kırklareli merkezden ben ziya. Selam sayfanız gerçekten dikkatimi çekti, saolun 17-04-2020 23:48:49

Tokat merkezden ben elif yılmaz. Slm sayfa vallaha billaha çok iyi, face de paylaştım 29-04-2020 07:23:23

Kırklareli merkezden ben doruk. Mrb paylaşım ciddiyim hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 07-05-2020 15:41:37

Sakarya merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm web siteniz süper ötesi hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 08-05-2020 00:49:57

Mardin merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm sayfa ciddiyim çok iyi, tebrikler 26-05-2020 16:39:22

Bilecik merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar sayfa harbiden hayran edici, tebrikler 03-06-2020 18:44:25

Tokat merkezden ben gaye. Merhaba sayfanız inanki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 09-06-2020 19:38:25

Çorum merkezden ben banu. Merhaba herkese bu web sitesi cidden çok hoşuma gitti, tebrikler 11-06-2020 14:55:45

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir