Kategoriler
Genel

Bunun aptal olabileceğini biliyorum – Dave Chapelle

Komplo şeyler ya da ne kadar komik olsa da onunla her zaman ilgim vardı. Her neyse, Netflix’te yaptığı “Sticks and Stones” rutini hiç görmedim. Ancak, son Joe Rogan ve Kevin Hart’ın podcast’ini izledim ve izlemek için motive oldum.

Becerdin şey, onun herhangi bir eski ayağa kalkar yükler ince ve ben tampon olmadan izleyebilirsiniz, sopa ve taşlar izlemeye çalıştığınızda sadece bana bir çıkrık verir ve paly olmaz (15 dakika bekliyor, çoklu girişimler) ….. kayıt için ben yeniden başlattım ve 360 ​​indirme ve 35 yükleme koşuyorum. (MPBS) içindeki

Gönderen … CMDRObvious2
[comments]

“Bunun aptal olabileceğini biliyorum – Dave Chapelle” için 49 yanıt

Bolu merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm sayfanız valla hoşuma gitti, twitter da paylaştım 27-05-2020 03:25:25

Van merkezden ben Gürbüz. Merhaba web sitesi inanki güzel, facebookta paylaştım 27-05-2020 18:24:26

Nevşehir merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar paylaşım valla ilgi uyandırıcı, saolun 27-05-2020 19:22:30

Karaman merkezden ben mehmet. Selam herkese siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 08-06-2020 04:12:52

Tokat merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar web siten harbiden çok iyi, sosyal medyada paylaştım 22-06-2020 21:41:54

Şanlıurfa merkezden ben ali. selamun aleyküm paylaşım valla hayran bıraktı, saolun 01-07-2020 13:24:26

Düzce merkezden ben Gürbüz. Selam herkese paylaşımınız gerçekten hoşuma gitti, şukuladım 04-07-2020 01:55:26

Muğla merkezden ben ali. Selamlar paylaşımın yeminle iyi, linkedinde paylaştım 04-07-2020 17:11:35

Balıkesir merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese sayfan vallaha dikkatimi çekti, tebrikler 10-07-2020 04:21:51

Antalya merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar sayfanız vallaha billaha çok hoşuma gitti, saolun 14-07-2020 16:35:56

Nevşehir merkezden ben banu. selam arkadaşlar bu web sitesi inanılmaz hayran edici, şukuladım 20-07-2020 05:43:27

Hatay merkezden ben ziya. Selamın aleyküm sayfa gerçekten mükemmel, teşekkürler 27-07-2020 16:21:09

Ankara merkezden ben mehmet. Mrb sayfan süper ötesi mükemmel, twitter da paylaştım 04-08-2020 18:25:49

Diyarbakır merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar web siten vallaha dikkat çekici, saolun 06-08-2020 13:39:27

Erzincan merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar web siten süper ötesi iyi, sağolun 11-08-2020 02:44:59

Konya merkezden ben ziya. selam arkadaşlar siteniz süper ötesi çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 23-08-2020 08:22:35

Batman merkezden ben gaye. Merhaba paylaşım süper ötesi hayran edici, sosyal medyada paylaştım 04-09-2020 18:35:57

Kahramanmaraş merkezden ben ziya. selamun aleyküm paylaşım cidden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 10-09-2020 19:10:41

Sinop merkezden ben doruk. selam arkadaşlar web siten inanılmaz dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 14-09-2020 22:19:11

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir