Komplo şeyler ya da ne kadar komik olsa da onunla her zaman ilgim vardı. Her neyse, Netflix’te yaptığı “Sticks and Stones” rutini hiç görmedim. Ancak, son Joe Rogan ve Kevin Hart’ın podcast’ini izledim ve izlemek için motive oldum.

Becerdin şey, onun herhangi bir eski ayağa kalkar yükler ince ve ben tampon olmadan izleyebilirsiniz, sopa ve taşlar izlemeye çalıştığınızda sadece bana bir çıkrık verir ve paly olmaz (15 dakika bekliyor, çoklu girişimler) ….. kayıt için ben yeniden başlattım ve 360 ​​indirme ve 35 yükleme koşuyorum. (MPBS) içindeki

Gönderen … CMDRObvious2
[comments]

Author

99 Comments

  1. elif yılmaz Reply

    Bolu merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm sayfanız valla hoşuma gitti, twitter da paylaştım 27-05-2020 03:25:25

  2. Mrb paylaşımınız inanılmaz ilgi uyandırıcı, tebrikler

  3. Slm paylaşımınız vallaha billaha dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum

  4. Van merkezden ben Gürbüz. Merhaba web sitesi inanki güzel, facebookta paylaştım 27-05-2020 18:24:26

  5. Nevşehir merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar paylaşım valla ilgi uyandırıcı, saolun 27-05-2020 19:22:30

  6. merhaba arkadaşlar paylaşımınız valla ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım

  7. Karaman merkezden ben mehmet. Selam herkese siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 08-06-2020 04:12:52

  8. Yalova merkezden ben ali. Selamlar web siteniz harbiden iyi, linkedinde paylaştım 18-06-2020 09:05:13

  9. Selamlar web siten harbiden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım

  10. Tokat merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar web siten harbiden çok iyi, sosyal medyada paylaştım 22-06-2020 21:41:54

  11. Yalova merkezden ben banu. Selamlar sayfanız harbiden çok iyi, facebookta paylaştım 23-06-2020 17:28:12

  12. Slm paylaşım vallaha ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım

  13. Şanlıurfa merkezden ben ali. selamun aleyküm paylaşım valla hayran bıraktı, saolun 01-07-2020 13:24:26

  14. Düzce merkezden ben Gürbüz. Selam herkese paylaşımınız gerçekten hoşuma gitti, şukuladım 04-07-2020 01:55:26

  15. Muğla merkezden ben ali. Selamlar paylaşımın yeminle iyi, linkedinde paylaştım 04-07-2020 17:11:35

  16. Selam herkese web sitesi yeminle dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım

  17. Merhaba herkese paylaşımın vallaha billaha hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım

  18. elif yılmaz Reply

    Balıkesir merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese sayfan vallaha dikkatimi çekti, tebrikler 10-07-2020 04:21:51

  19. Siirt merkezden ben ahmet. Mrb sayfan valla iyi, sosyal medyada paylaştım 11-07-2020 14:44:30

  20. selamun aleyküm siten ciddiyim ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım

  21. Antalya merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar sayfanız vallaha billaha çok hoşuma gitti, saolun 14-07-2020 16:35:56

  22. Nevşehir merkezden ben banu. selam arkadaşlar bu web sitesi inanılmaz hayran edici, şukuladım 20-07-2020 05:43:27

  23. Hatay merkezden ben ziya. Selamın aleyküm sayfa gerçekten mükemmel, teşekkürler 27-07-2020 16:21:09

  24. Selamın aleyküm web siteniz inanılmaz iyi, face de paylaştım

  25. merhaba arkadaşlar paylaşımın inanılmaz mükemmel, teraziye tıkladım

  26. Ankara merkezden ben mehmet. Mrb sayfan süper ötesi mükemmel, twitter da paylaştım 04-08-2020 18:25:49

  27. Merhaba herkese paylaşımın vallaha hayran edici, teşekkürler

  28. Diyarbakır merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar web siten vallaha dikkat çekici, saolun 06-08-2020 13:39:27

  29. selam arkadaşlar bu web sitesi gerçekten mükemmel, sağolun

  30. Çorum merkezden ben doruk. Selamın aleyküm siteniz inanki güzel, sağolun 09-08-2020 21:41:37

  31. elif yılmaz Reply

    Erzincan merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar web siten süper ötesi iyi, sağolun 11-08-2020 02:44:59

  32. selamun aleyküm sayfanız ciddiyim hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  33. Selam herkese bu web sitesi inanılmaz hayran edici, sağolun

  34. Selam web sitesi yeminle çok güzel, facebookta paylaştım

  35. Konya merkezden ben ziya. selam arkadaşlar siteniz süper ötesi çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 23-08-2020 08:22:35

  36. elif yılmaz Reply

    Merhabalar sayfanız inan ki mükemmel, teşekkürler

  37. Yozgat merkezden ben Gürbüz. Mrb paylaşımın harbiden dikkat çekici, şukuladım 24-08-2020 09:49:13

  38. Merhaba herkese web siteniz inan ki dikkat çekici, twitter da paylaştım

  39. Selam herkese siten gerçekten dikkat çekici, saolun

  40. Batman merkezden ben gaye. Merhaba paylaşım süper ötesi hayran edici, sosyal medyada paylaştım 04-09-2020 18:35:57

  41. elif yılmaz Reply

    Merhabalar siteniz inan ki ilgi uyandırıcı, sağolun

  42. Kahramanmaraş merkezden ben ziya. selamun aleyküm paylaşım cidden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 10-09-2020 19:10:41

  43. Sinop merkezden ben doruk. selam arkadaşlar web siten inanılmaz dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 14-09-2020 22:19:11

  44. Selam herkese web siten inanılmaz dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum

  45. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inan ki çok hoşuma gitti, saolun

  46. Ordu merkezden ben Emine. Selamın aleyküm sayfan gerçekten çok hoşuma gitti, tebrikler 20-09-2020 20:41:48

  47. Selam web siteniz inanki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım

  48. Gürbüz Reply

    Eskişehir merkezden ben Gürbüz. Merhabalar paylaşım vallaha billaha hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 02-10-2020 11:29:03

  49. Slm paylaşım süper ötesi güzel, face de paylaştım

  50. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Bunun aptal olabileceğini biliyorum – Dave Chapelle ” çok güzel. Merhabalar sayfan inanki mükemmel, face de paylaştım , elif yılmaz – 72

  51. Bu konu : ” Bunun aptal olabileceğini biliyorum – Dave Chapelle ” çok güzel. Merhabalar siteniz ciddiyim çok güzel, tebrikler , emin – 403

  52. Selamlar web sitesi valla çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  53. Elazığ dan kimler var. Bunun aptal olabileceğini biliyorum – Dave Chapelle . Selam siten harbiden çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , Hasan – 415

  54. Bu konu : ” Bunun aptal olabileceğini biliyorum – Dave Chapelle ” çok güzel. Selamlar sayfanız vallaha billaha ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , gaye – 449

  55. Kastamonu dan kimler var. Bunun aptal olabileceğini biliyorum – Dave Chapelle . Merhaba siteniz harbiden dikkat çekici, şukuladım , ziya – 127

  56. Malatya merkezden ben ali. Merhabalar siteniz inan ki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 11-11-2020 15:01:31

  57. Kırşehir merkezden ben Emine. Merhaba siten harbiden hayran edici, şukuladım 20-11-2020 00:55:18

  58. Bu konu : ” Bunun aptal olabileceğini biliyorum – Dave Chapelle ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımınız valla güzel, facebookta paylaştım , banu – 340

  59. Bu konu : ” Bunun aptal olabileceğini biliyorum – Dave Chapelle ” çok güzel. Selamın aleyküm siteniz inanki hayran edici, sağolun , doruk – 419

  60. Mrb paylaşım vallaha billaha çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  61. Merhaba web siteniz cidden dikkatimi çekti, twitter da paylaştım

  62. Tekirdağ merkezden ben doruk. Selamlar siteniz gerçekten çok hoşuma gitti, sağolun 06-12-2020 14:22:06

  63. Selam herkese siteniz harbiden ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım

  64. Gümüşhane merkezden ben Aylin. Merhaba paylaşımın inanki güzel, twitter da paylaştım 20-12-2020 09:51:30

  65. Merhaba web siteniz yeminle dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum

  66. Karabük dan kimler var. Bunun aptal olabileceğini biliyorum – Dave Chapelle . Merhabalar bu web sitesi valla çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , – 86

  67. Bu konu : ” Bunun aptal olabileceğini biliyorum – Dave Chapelle ” çok güzel. Merhabalar web siteniz cidden ilgi uyandırıcı, sağolun , emin – 192

  68. Çorum merkezden ben ahmet. selamun aleyküm paylaşımınız yeminle güzel, face de paylaştım 01-01-2021 06:46:25

  69. Slm bu web sitesi ciddiyim çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  70. Kütahya dan kimler var. Bunun aptal olabileceğini biliyorum – Dave Chapelle . selam arkadaşlar sayfa vallaha billaha dikkatimi çekti, face de paylaştım , ziya – 270

  71. Merhaba herkese web siteniz süper ötesi güzel, linkedinde paylaştım

  72. elif yılmaz Reply

    Kırklareli merkezden ben elif yılmaz. Slm web siteniz süper ötesi ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 07-02-2021 18:17:29

  73. Nevşehir dan kimler var. Bunun aptal olabileceğini biliyorum – Dave Chapelle . Selam sayfanız inan ki hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , banu – 51

  74. Gürbüz Reply

    İstanbul merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese web siten inan ki güzel, facebookta paylaştım 21-02-2021 17:11:06

  75. Sivas dan kimler var. Bunun aptal olabileceğini biliyorum – Dave Chapelle . Selam web siten harbiden iyi, sosyal medyada paylaştım , Aylin – 398

  76. Bu konu : ” Bunun aptal olabileceğini biliyorum – Dave Chapelle ” çok güzel. merhaba arkadaşlar siteniz inanki mükemmel, tebrikler , ziya – 308

  77. Yalova merkezden ben banu. Selamın aleyküm web sitesi cidden çok iyi, tebrikler 20-03-2021 21:24:04

  78. Bu konu : ” Bunun aptal olabileceğini biliyorum – Dave Chapelle ” çok güzel. Mrb bu web sitesi harbiden çok iyi, tebrikler , ali – 488

  79. Slm paylaşımınız gerçekten hayran bıraktı, face de paylaştım

  80. Burdur dan kimler var. Bunun aptal olabileceğini biliyorum – Dave Chapelle . selam arkadaşlar web sitesi yeminle hayran edici, teşekkürler , Emine – 166

  81. merhaba arkadaşlar sayfan gerçekten güzel, teraziye tıkladım

  82. Tunceli dan kimler var. Bunun aptal olabileceğini biliyorum – Dave Chapelle . selam arkadaşlar web siteniz harbiden hayran edici, sağolun , Hasan – 409

  83. Gürbüz Reply

    Kastamonu merkezden ben Gürbüz. Selamlar paylaşımın gerçekten çok iyi, facebookta paylaştım 13-04-2021 21:24:46

  84. selam arkadaşlar bu web sitesi süper ötesi güzel, şukuladım

  85. Elazığ merkezden ben emin. Selamın aleyküm paylaşımınız süper ötesi iyi, face de paylaştım 16-04-2021 23:08:06

  86. Çankırı merkezden ben hatice. selam arkadaşlar web siten harbiden hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 30-04-2021 07:37:03

  87. selamun aleyküm web siteniz süper ötesi dikkat çekici, şukuladım

  88. Bu konu : ” Bunun aptal olabileceğini biliyorum – Dave Chapelle ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web sitesi süper ötesi iyi, sağolun , ali – 128

  89. Bu konu : ” Bunun aptal olabileceğini biliyorum – Dave Chapelle ” çok güzel. Slm paylaşımınız yeminle hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , banu – 139

  90. Karaman merkezden ben memo. Mrb paylaşımınız gerçekten hayran bıraktı, şukuladım 17-05-2021 04:32:33

  91. Selam herkese sayfanız inan ki çok güzel, facebookta paylaştım

  92. Osmaniye dan kimler var. Bunun aptal olabileceğini biliyorum – Dave Chapelle . Merhaba herkese web siten vallaha çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , Gürbüz – 227

  93. Bu konu : ” Bunun aptal olabileceğini biliyorum – Dave Chapelle ” çok güzel. Selamlar sayfanız yeminle mükemmel, teşekkürler , memo – 423

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link