https://m.youtube.com/watch?v=NpibDL_lViE

Inside Edition tarafından Covid-19’un Genel Kalıplarında Öksürüğü Patlatan Otobüs Sürücüsü (bağlantının çalışmaması durumunda)

Son zamanlarda haber izlemiyordum çünkü bir molaya ihtiyacım vardı, ama önerilerimde olduğu için bunu kontrol etmeye karar verdim. Bu altta olmak bana muhabirin koronavirüsten öldüğünü söylemediğini, sadece bir bayanın öksürdüğünü, pozitif olduğunu test ettiğini ve birkaç gün sonra öldüğünü fark etti. Tabii ki, aslında söylemeden koronavirüsten öldüğünü ima ediyor. İlginç bir şekilde, başlık açıkça virüsten öldüğünü söylüyor. Başlık kolayca değiştirilebilir ancak gerçek rapor değiştirilemez. Daha sonra başlığı değiştirip değiştirmediklerini görmek ilginç olacak.

Hikaye, bayan HAD koronavirüsünün olduğunu varsayıyor, ancak bunu bilmiyoruz. Ayrıca, adamın onunla karşılaşıncaya kadar virüsü DID’T ETMEDİĞİNİ varsayar. Bir otobüs şoförü her gün birçok insanla karşılaşır. Hangi kişinin ona virüs verdiğini nasıl bilebiliriz? Hikaye ayrıca onun yanında nerede olduğunu da söylemedi. Arkada mı yoksa yüzünde mi öksürdü? Biraz husky tarafında görünüyor, önceden varolan koşullara sahip olması mümkün mü, yoksa tamamen sağlıklı ve genç miydi, ama yine de öldü mü? Gri saçları var ama tonu yok. Cevaplanmamış çok fazla soru var, ancak hikaye korku gündemine dayanarak parçaları kendileri dolduracak şekilde anlatılıyor.

Daha önce hiç haberlere bu şekilde bakmadım. Genellikle dikkatsizce izlerim. Ve bu sefer farklı hissettirdi. Hatta kibirli hissetti. Bu soruları sorduğum için korkunç bir insan gibi hissediyorum ve insanların neden Sandy Hook hakkında soru sorduğu konusunda üzüldüklerini anlamama neden oldu. Birisi öldü ve trajik, nasıl soru sorabilirsiniz? Kendimi böyle hissettim.

Ve çoğu insan bunu böyle görüyor. Bu sorular tüm hikayeyi anlamak için önemlidir, ancak biri öldüğünden onlara sormak uygun değildir. Özellikle soruları soranların ne olduğuna inanmadığı anlamına gelir. Bu konuda nasıl hissedeceğimi bilmiyorum. Kendi başına soru sormak kötü bir şey değildir. Olan her şeyi anlamak istememek saygısızlık değildir ve yine de yapmak yanlıştır.

İlk içgüdüm koronavirüsten öldüğüne inanmaktı, çünkü bayan onu öksürdü, ancak video bittiğinde tüm hikayenin ne olduğunu merak etmeye başladım. Ve şimdi bilmek istediğim için korkunç bir insan gibi hissediyorum. Çılgınca şey, daha fazla bilginin aslında faydalı olacağıdır. Onun yakınında nerede öksürdüğünü bilseydik, virüsün ne kadar uzayabileceğini bilirdik. Belki 6ft yeterli değildir. Önceden varolan hangi koşulların olduğunu biliyor olsaydık, hangi önceden varolan koşulların daha etkili olduğunu göstermeye yardımcı olur. Ya da mükemmel derecede sağlıklı olsaydı, sağlıklı insanların bundan sadece birkaç gün içinde ölebileceklerini gösterirdi. Bayan virüsün olup olmadığını bilmek, o bölgede kaç vaka olduğunu göstermeye yardımcı olacaktır. Otobüse binen herkesi de enfekte olmadıklarından emin olmak için test edebilirler. Bu sorular virüsle daha etkili bir şekilde mücadele etmemize yardımcı olacaktır. Ancak bunun yerine onlara sormak yanlış geliyor ve videodaki yorumların çoğu, kadının ne kadar bencil olduğuyla ilgili.

Gönderme Beyanı / Komplo nedir: Bunun medyada gerçekten bir komplosu olduğunu düşünmüyorum, belki medya porno / manipülasyondan korkuyor. Belki de komplo, bize soru sormanın saygısız ve sizi korkunç bir insan haline getirdiği öğretildi. Belki de tüm hikayeyi bilmek isteyenler kimseyi umursamayan kalpsiz kretinler yapmak için bastırıyorlar. Bu soruları sorduğum için kesinlikle kalpsiz hissediyorum, ama aynı zamanda onları sorgulamanın önemli olduğunu hissediyorum. Oldukça ahlaki / mantık ikilemi. Genel olarak, bugünlerde çok fazla ahlaki bölünme var gibi görünüyor. Salgının kendisiyle bile. Çin seyahatini yasaklamak ırkçı kabul edildi, ancak şimdi yeterince hızlı olmadı. İnsanların gerçekten ahlaki olmayı umuyorlar mı yoksa sadece arkalarında bir pat istiyorlar mı diye merak ediyorum.

Author

109 Comments

  1. Adana merkezden ben Aylin. Selam paylaşımın inanılmaz hayran edici, facebookta paylaştım 04-04-2020 09:55:39

  2. Kars merkezden ben Emine. Selamın aleyküm paylaşımın yeminle ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 04-04-2020 10:09:30

  3. Edirne merkezden ben ahmet. Slm paylaşımın inanki dikkatimi çekti, tebrikler 04-04-2020 13:27:10

  4. Çorum merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar sayfa vallaha billaha iyi, tebrikler 04-04-2020 18:50:08

  5. selam arkadaşlar bu web sitesi ciddiyim hayran edici, teşekkürler

  6. selam arkadaşlar sayfanız süper ötesi mükemmel, tebrikler

  7. Kırklareli merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar bu web sitesi yeminle hayran edici, sosyal medyada paylaştım 16-04-2020 10:51:15

  8. Ardahan merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar sayfan inanki dikkat çekici, sağolun 17-04-2020 07:16:24

  9. selam arkadaşlar sayfa valla dikkatimi çekti, teraziye tıkladım

  10. Erzurum merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar sayfan süper ötesi iyi, şukuladım 21-04-2020 18:56:18

  11. Giresun merkezden ben ziya. Selamın aleyküm paylaşım yeminle güzel, saolun 22-04-2020 00:01:08

  12. Konya merkezden ben mehmet. Selamlar paylaşımınız ciddiyim güzel, face de paylaştım 23-04-2020 04:57:56

  13. Eskişehir merkezden ben doruk. Selamın aleyküm bu web sitesi harbiden çok iyi, şukuladım 23-04-2020 10:13:29

  14. selam arkadaşlar paylaşım inanılmaz hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  15. Gümüşhane merkezden ben ziya. Merhaba sayfan valla mükemmel, face de paylaştım 04-05-2020 17:06:16

  16. Tokat merkezden ben Gürbüz. Slm paylaşımınız inan ki iyi, twitter da paylaştım 06-05-2020 13:26:29

  17. Bayburt merkezden ben mehmet. Merhabalar sayfa yeminle hayran bıraktı, facebookta paylaştım 07-05-2020 02:59:03

  18. Artvin merkezden ben mehmet. Mrb web sitesi harbiden hayran edici, teşekkürler 09-05-2020 15:09:41

  19. Gümüşhane merkezden ben ali. Merhabalar paylaşımınız gerçekten dikkatimi çekti, face de paylaştım 10-05-2020 21:46:49

  20. merhaba arkadaşlar web sitesi cidden ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım

  21. Bartın merkezden ben banu. Merhabalar sayfan inanki mükemmel, şukuladım 14-05-2020 08:53:06

  22. elif yılmaz Reply

    Mrb paylaşım süper ötesi çok iyi, teraziye tıkladım

  23. Muğla merkezden ben gaye. Merhaba herkese sayfa gerçekten hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 24-05-2020 12:28:06

  24. merhaba arkadaşlar sayfa harbiden mükemmel, sosyal medyada paylaştım

  25. Selamın aleyküm siteniz valla güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  26. elif yılmaz Reply

    Selam siten ciddiyim hayran bıraktı, facebookta paylaştım

  27. Selam web siten süper ötesi hayran bıraktı, şukuladım

  28. Ağrı merkezden ben gaye. Merhaba herkese sayfanız vallaha mükemmel, twitter da paylaştım 11-06-2020 20:47:09

  29. merhaba arkadaşlar sayfa gerçekten güzel, facebookta paylaştım

  30. merhaba arkadaşlar bu web sitesi gerçekten çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  31. Selamlar web siten harbiden dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım

  32. Hakkari merkezden ben gaye. Merhaba herkese paylaşım vallaha billaha çok güzel, facebookta paylaştım 28-06-2020 21:14:24

  33. Slm sayfanız inan ki çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  34. Kars merkezden ben ali. selamun aleyküm bu web sitesi inanılmaz hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 10-07-2020 15:10:18

  35. Merhabalar sayfanız vallaha ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım

  36. Rize merkezden ben Emine. Slm web siten inanılmaz iyi, twitter da paylaştım 14-07-2020 07:37:12

  37. Selamlar web siten süper ötesi hayran edici, sağolun

  38. Balıkesir merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar siten cidden güzel, face de paylaştım 26-07-2020 09:03:06

  39. Kırklareli merkezden ben Emine. Mrb siteniz vallaha çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 05-08-2020 15:31:59

  40. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inan ki dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım

  41. Gürbüz Reply

    merhaba arkadaşlar paylaşımınız vallaha hayran edici, saolun

  42. Çankırı merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar siten cidden ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 10-08-2020 07:57:52

  43. Kars merkezden ben gaye. Selam herkese sayfa valla iyi, face de paylaştım 14-08-2020 09:59:04

  44. Gürbüz Reply

    Selamın aleyküm paylaşımınız inanılmaz iyi, tebrikler

  45. Selam bu web sitesi ciddiyim mükemmel, linkedinde paylaştım

  46. Kırıkkale merkezden ben doruk. Merhaba paylaşımın ciddiyim dikkat çekici, teraziye tıkladım 26-08-2020 19:46:14

  47. Kayseri merkezden ben ali. Merhaba herkese siteniz cidden dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 27-08-2020 23:21:44

  48. Rize merkezden ben ahmet. Merhaba herkese paylaşımınız süper ötesi çok iyi, tebrikler 28-08-2020 12:52:17

  49. selamun aleyküm bu web sitesi inan ki güzel, şukuladım

  50. İstanbul merkezden ben mehmet. Selam siteniz vallaha billaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 05-09-2020 13:16:24

  51. Bilecik merkezden ben ahmet. Selam herkese sayfan inanki dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 06-09-2020 09:08:01

  52. Bitlis merkezden ben ahmet. Mrb sayfanız inan ki iyi, sosyal medyada paylaştım 08-09-2020 03:00:46

  53. Manisa merkezden ben mehmet. Merhaba herkese siten valla mükemmel, facebookta paylaştım 11-09-2020 09:40:04

  54. Artvin merkezden ben doruk. selamun aleyküm web siten inan ki güzel, sosyal medyada paylaştım 12-09-2020 01:22:13

  55. Gürbüz Reply

    Selamın aleyküm paylaşımın inanki hayran edici, şukuladım

  56. Gürbüz Reply

    selamun aleyküm siten vallaha billaha mükemmel, sağolun

  57. Kırşehir merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm siten valla güzel, sağolun 19-09-2020 02:56:25

  58. Tunceli merkezden ben ziya. Merhaba herkese siteniz gerçekten çok iyi, face de paylaştım 22-09-2020 08:54:43

  59. Selamın aleyküm paylaşım yeminle dikkatimi çekti, facebookta paylaştım

  60. Gürbüz Reply

    Hatay merkezden ben Gürbüz. Merhaba web sitesi harbiden hoşuma gitti, saolun 02-10-2020 11:34:12

  61. Bu konu : ” Bunun hakkında nasıl hissedeceğimi bilmiyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm siteniz yeminle dikkat çekici, tebrikler , hatice – 274

  62. elif yılmaz Reply

    selamun aleyküm bu web sitesi inan ki çok hoşuma gitti, sağolun

  63. Rize merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm siten inanılmaz hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 01-11-2020 10:33:21

  64. Bu konu : ” Bunun hakkında nasıl hissedeceğimi bilmiyorum ” çok güzel. Mrb siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, tebrikler , doruk – 419

  65. Düzce merkezden ben ali. Merhaba web sitesi cidden çok güzel, linkedinde paylaştım 12-11-2020 04:31:42

  66. Bu konu : ” Bunun hakkında nasıl hissedeceğimi bilmiyorum ” çok güzel. Selamlar paylaşımınız yeminle ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , memo – 399

  67. Kahramanmaraş merkezden ben ziya. selam arkadaşlar web siten inanki mükemmel, linkedinde paylaştım 22-11-2020 02:08:26

  68. Gürbüz Reply

    merhaba arkadaşlar paylaşımınız inan ki çok iyi, sağolun

  69. Bu konu : ” Bunun hakkında nasıl hissedeceğimi bilmiyorum ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfan vallaha çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , memo – 132

  70. Merhaba herkese sayfa gerçekten ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım

  71. Selamlar paylaşımın yeminle dikkat çekici, face de paylaştım

  72. Bu konu : ” Bunun hakkında nasıl hissedeceğimi bilmiyorum ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siteniz harbiden dikkat çekici, tebrikler , ahmet – 46

  73. Bolu dan kimler var. Bunun hakkında nasıl hissedeceğimi bilmiyorum . Selam web sitesi ciddiyim çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 38

  74. Sakarya dan kimler var. Bunun hakkında nasıl hissedeceğimi bilmiyorum . Selamın aleyküm web siten vallaha billaha güzel, sosyal medyada paylaştım , doruk – 316

  75. Bu konu : ” Bunun hakkında nasıl hissedeceğimi bilmiyorum ” çok güzel. Selam herkese web siten ciddiyim dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , memo – 131

  76. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Bunun hakkında nasıl hissedeceğimi bilmiyorum ” çok güzel. Merhabalar paylaşımınız vallaha dikkat çekici, twitter da paylaştım , elif yılmaz – 25

  77. Bu konu : ” Bunun hakkında nasıl hissedeceğimi bilmiyorum ” çok güzel. Selam sayfanız vallaha mükemmel, sağolun , mehmet – 174

  78. Tunceli dan kimler var. Bunun hakkında nasıl hissedeceğimi bilmiyorum . merhaba arkadaşlar sayfanız vallaha ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 414

  79. Sakarya dan kimler var. Bunun hakkında nasıl hissedeceğimi bilmiyorum . Mrb bu web sitesi ciddiyim dikkatimi çekti, tebrikler , Hasan – 426

  80. Malatya dan kimler var. Bunun hakkında nasıl hissedeceğimi bilmiyorum . Merhabalar bu web sitesi gerçekten hoşuma gitti, saolun , mehmet – 488

  81. Gürbüz Reply

    Kilis dan kimler var. Bunun hakkında nasıl hissedeceğimi bilmiyorum . Merhaba sayfanız harbiden mükemmel, saolun , Gürbüz – 490

  82. Selam web siteniz vallaha hayran bıraktı, şukuladım

  83. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Bunun hakkında nasıl hissedeceğimi bilmiyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm siten valla güzel, face de paylaştım , Gürbüz – 216

  84. Bu konu : ” Bunun hakkında nasıl hissedeceğimi bilmiyorum ” çok güzel. Merhaba herkese bu web sitesi ciddiyim dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 474

  85. Sinop merkezden ben doruk. Mrb web sitesi yeminle güzel, facebookta paylaştım 27-01-2021 14:22:53

  86. Kütahya dan kimler var. Bunun hakkında nasıl hissedeceğimi bilmiyorum . Selamın aleyküm web siten inan ki dikkatimi çekti, face de paylaştım , emin – 432

  87. Adana dan kimler var. Bunun hakkında nasıl hissedeceğimi bilmiyorum . selamun aleyküm bu web sitesi gerçekten mükemmel, linkedinde paylaştım , doruk – 440

  88. Slm paylaşımınız vallaha billaha mükemmel, facebookta paylaştım

  89. Selamlar sayfan ciddiyim dikkatimi çekti, facebookta paylaştım

  90. Bu konu : ” Bunun hakkında nasıl hissedeceğimi bilmiyorum ” çok güzel. Selam bu web sitesi yeminle mükemmel, twitter da paylaştım , – 3

  91. Selamlar web sitesi süper ötesi mükemmel, sosyal medyada paylaştım

  92. Bu konu : ” Bunun hakkında nasıl hissedeceğimi bilmiyorum ” çok güzel. Merhaba paylaşımınız inan ki hayran bıraktı, face de paylaştım , emin – 460

  93. Bu konu : ” Bunun hakkında nasıl hissedeceğimi bilmiyorum ” çok güzel. Selamlar paylaşımın vallaha çok güzel, face de paylaştım , ali – 483

  94. Selamın aleyküm web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, teşekkürler

  95. Giresun merkezden ben . Merhabalar sayfa gerçekten mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 04-03-2021 02:36:03

  96. elif yılmaz Reply

    Yozgat merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar paylaşımınız valla çok güzel, twitter da paylaştım 04-03-2021 23:16:28

  97. Zonguldak dan kimler var. Bunun hakkında nasıl hissedeceğimi bilmiyorum . Merhaba herkese web siteniz cidden hayran bıraktı, facebookta paylaştım , Hasan – 33

  98. Diyarbakır dan kimler var. Bunun hakkında nasıl hissedeceğimi bilmiyorum . Slm web siteniz vallaha billaha çok güzel, teraziye tıkladım , – 421

  99. Bu konu : ” Bunun hakkında nasıl hissedeceğimi bilmiyorum ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfa gerçekten çok iyi, teraziye tıkladım , Hasan – 381

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link