Bunun sahip oldukları son kart olduğunu düşünmeye başlıyorum (şimdilik)

Sadece sosyal medyaya gidip ailenizle konuşarak, insanlar bunu satın almıyorlar doğal bir virüs. Dürüst olmak gerekirse şaşırtıcı ama bunun hakkında konuşmayı beklediğimden daha fazla insan görüyorum.

Ne kadar süreceğini bilmiyorum ama bir dahaki sefere böyle bir şey (büyük bir küresel olay) ortaya çıktığında, insanlar medyanın ortaya koyduğu anlatıyı almak için hızlı olmayacaklar … izolasyon ve kilitlenme aslında itici gibi görünüyor araştırmak için insanlar öncelikli olarak gündelik şeylere genel gündelik şeylere odaklanmadılar. Başka benzer şeyler fark ettiniz mi?

“Bunun sahip oldukları son kart olduğunu düşünmeye başlıyorum (şimdilik)” üzerine 92 yorum

  1. Muş merkezden ben ali. Selam herkese sayfan cidden hoşuma gitti, teraziye tıkladım 10-04-2020 07:57:36

    Cevapla
  2. Aydın merkezden ben banu. Merhaba herkese paylaşım valla çok hoşuma gitti, saolun 13-04-2020 00:29:24

    Cevapla
  3. Erzurum merkezden ben ali. Merhaba herkese web siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, face de paylaştım 16-04-2020 07:40:46

    Cevapla
  4. Kayseri merkezden ben banu. Selamlar paylaşımınız süper ötesi hoşuma gitti, şukuladım 18-04-2020 10:46:05

    Cevapla
  5. Sakarya merkezden ben mehmet. selamun aleyküm paylaşım süper ötesi çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 19-04-2020 13:54:46

    Cevapla
  6. Şanlıurfa merkezden ben ahmet. Merhaba siten inan ki çok güzel, linkedinde paylaştım 30-04-2020 20:22:43

    Cevapla
  7. Bingöl merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm bu web sitesi inan ki dikkatimi çekti, sağolun 03-05-2020 10:04:10

    Cevapla
  8. Aydın merkezden ben Gürbüz. Merhaba web siteniz ciddiyim çok iyi, face de paylaştım 06-05-2020 15:11:39

    Cevapla
  9. Karabük merkezden ben Gürbüz. Slm paylaşımın vallaha billaha çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 13-05-2020 03:41:11

    Cevapla
  10. Edirne merkezden ben Emine. Slm siten vallaha ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 13-05-2020 22:37:52

    Cevapla
  11. Gaziantep merkezden ben banu. Merhaba herkese siteniz yeminle mükemmel, sosyal medyada paylaştım 14-05-2020 08:53:15

    Cevapla
  12. Kastamonu merkezden ben Gürbüz. Merhabalar paylaşımınız inanılmaz iyi, şukuladım 14-05-2020 21:15:55

    Cevapla
  13. Trabzon merkezden ben ali. Selamlar paylaşımın valla hayran edici, linkedinde paylaştım 04-06-2020 01:07:21

    Cevapla
  14. Antalya merkezden ben Emine. selam arkadaşlar paylaşımın yeminle hoşuma gitti, facebookta paylaştım 06-06-2020 16:05:08

    Cevapla
  15. Osmaniye merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar sayfa vallaha çok güzel, linkedinde paylaştım 28-06-2020 23:26:24

    Cevapla
  16. Uşak merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm paylaşımın yeminle dikkat çekici, saolun 07-07-2020 01:27:10

    Cevapla
  17. İstanbul merkezden ben ziya. selam arkadaşlar paylaşımınız valla dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 07-07-2020 16:12:15

    Cevapla
  18. Yalova merkezden ben ziya. Mrb paylaşımınız vallaha iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 06-08-2020 22:18:51

    Cevapla
  19. Erzurum merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar web siteniz ciddiyim dikkatimi çekti, şukuladım 16-08-2020 06:38:43

    Cevapla
  20. Sakarya merkezden ben doruk. selamun aleyküm web sitesi harbiden çok güzel, facebookta paylaştım 19-08-2020 06:24:42

    Cevapla
  21. Antalya merkezden ben gaye. Selam siten süper ötesi hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 01-09-2020 09:27:03

    Cevapla
  22. Tunceli merkezden ben doruk. Selam herkese sayfanız cidden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 02-09-2020 15:28:00

    Cevapla
  23. Edirne merkezden ben ahmet. Slm web siteniz vallaha billaha hayran edici, face de paylaştım 14-09-2020 06:37:58

    Cevapla
  24. Sinop merkezden ben ziya. Selamın aleyküm sayfa vallaha çok hoşuma gitti, şukuladım 26-09-2020 23:57:04

    Cevapla
  25. Şanlıurfa merkezden ben doruk. Merhabalar paylaşım ciddiyim çok iyi, tebrikler 02-10-2020 11:34:08

    Cevapla
  26. Osmaniye merkezden ben Hasan. selamun aleyküm paylaşımınız vallaha billaha çok güzel, şukuladım 07-11-2020 19:15:29

    Cevapla
  27. Elazığ merkezden ben gaye. Selam herkese paylaşımın inan ki ilgi uyandırıcı, şukuladım 12-11-2020 23:25:21

    Cevapla
  28. Bu konu : ” Bunun sahip oldukları son kart olduğunu düşünmeye başlıyorum (şimdilik) ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımın gerçekten güzel, teşekkürler , Gürbüz – 287

    Cevapla
  29. Artvin dan kimler var. Bunun sahip oldukları son kart olduğunu düşünmeye başlıyorum (şimdilik) . Merhabalar web siteniz süper ötesi dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 315

    Cevapla
  30. Ankara dan kimler var. Bunun sahip oldukları son kart olduğunu düşünmeye başlıyorum (şimdilik) . Selamın aleyküm bu web sitesi vallaha güzel, twitter da paylaştım , Gürbüz – 279

    Cevapla
  31. Bitlis merkezden ben ahmet. Merhabalar siteniz cidden hoşuma gitti, teraziye tıkladım 30-11-2020 16:13:47

    Cevapla
  32. Mersin dan kimler var. Bunun sahip oldukları son kart olduğunu düşünmeye başlıyorum (şimdilik) . Mrb siten valla güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , memo – 473

    Cevapla
  33. Bu konu : ” Bunun sahip oldukları son kart olduğunu düşünmeye başlıyorum (şimdilik) ” çok güzel. Selam siteniz gerçekten hayran edici, sağolun , elif yılmaz – 140

    Cevapla
  34. Tunceli dan kimler var. Bunun sahip oldukları son kart olduğunu düşünmeye başlıyorum (şimdilik) . Selamın aleyküm paylaşımınız gerçekten çok hoşuma gitti, saolun , Aylin – 87

    Cevapla
  35. Bu konu : ” Bunun sahip oldukları son kart olduğunu düşünmeye başlıyorum (şimdilik) ” çok güzel. Merhaba siteniz vallaha billaha hayran bıraktı, sağolun , – 50

    Cevapla
  36. Diyarbakır dan kimler var. Bunun sahip oldukları son kart olduğunu düşünmeye başlıyorum (şimdilik) . selam arkadaşlar paylaşım valla çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , ziya – 61

    Cevapla
  37. Adana dan kimler var. Bunun sahip oldukları son kart olduğunu düşünmeye başlıyorum (şimdilik) . Selam herkese sayfanız vallaha billaha iyi, şukuladım , – 457

    Cevapla
  38. Bu konu : ” Bunun sahip oldukları son kart olduğunu düşünmeye başlıyorum (şimdilik) ” çok güzel. Selam herkese paylaşımınız ciddiyim güzel, sosyal medyada paylaştım , ziya – 472

    Cevapla
  39. Rize dan kimler var. Bunun sahip oldukları son kart olduğunu düşünmeye başlıyorum (şimdilik) . Slm web sitesi inan ki güzel, saolun , mehmet – 162

    Cevapla
  40. Batman merkezden ben emin. Merhaba paylaşım yeminle dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 15-01-2021 08:45:48

    Cevapla
  41. Sinop merkezden ben ali. Selam bu web sitesi süper ötesi mükemmel, facebookta paylaştım 20-01-2021 00:52:56

    Cevapla
  42. Erzurum dan kimler var. Bunun sahip oldukları son kart olduğunu düşünmeye başlıyorum (şimdilik) . Selam web siten cidden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 78

    Cevapla
  43. Bu konu : ” Bunun sahip oldukları son kart olduğunu düşünmeye başlıyorum (şimdilik) ” çok güzel. Merhaba siten vallaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 403

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link