Kategoriler
Genel

Bunun sahip oldukları son kart olduğunu düşünmeye başlıyorum (şimdilik)

Sadece sosyal medyaya gidip ailenizle konuşarak, insanlar bunu satın almıyorlar doğal bir virüs. Dürüst olmak gerekirse şaşırtıcı ama bunun hakkında konuşmayı beklediğimden daha fazla insan görüyorum.

Ne kadar süreceğini bilmiyorum ama bir dahaki sefere böyle bir şey (büyük bir küresel olay) ortaya çıktığında, insanlar medyanın ortaya koyduğu anlatıyı almak için hızlı olmayacaklar … izolasyon ve kilitlenme aslında itici gibi görünüyor araştırmak için insanlar öncelikli olarak gündelik şeylere genel gündelik şeylere odaklanmadılar. Başka benzer şeyler fark ettiniz mi?

“Bunun sahip oldukları son kart olduğunu düşünmeye başlıyorum (şimdilik)” için 32 yanıt

Muş merkezden ben ali. Selam herkese sayfan cidden hoşuma gitti, teraziye tıkladım 10-04-2020 07:57:36

Aydın merkezden ben banu. Merhaba herkese paylaşım valla çok hoşuma gitti, saolun 13-04-2020 00:29:24

Erzurum merkezden ben ali. Merhaba herkese web siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, face de paylaştım 16-04-2020 07:40:46

Kayseri merkezden ben banu. Selamlar paylaşımınız süper ötesi hoşuma gitti, şukuladım 18-04-2020 10:46:05

Sakarya merkezden ben mehmet. selamun aleyküm paylaşım süper ötesi çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 19-04-2020 13:54:46

Şanlıurfa merkezden ben ahmet. Merhaba siten inan ki çok güzel, linkedinde paylaştım 30-04-2020 20:22:43

Bingöl merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm bu web sitesi inan ki dikkatimi çekti, sağolun 03-05-2020 10:04:10

Aydın merkezden ben Gürbüz. Merhaba web siteniz ciddiyim çok iyi, face de paylaştım 06-05-2020 15:11:39

Karabük merkezden ben Gürbüz. Slm paylaşımın vallaha billaha çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 13-05-2020 03:41:11

Edirne merkezden ben Emine. Slm siten vallaha ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 13-05-2020 22:37:52

Gaziantep merkezden ben banu. Merhaba herkese siteniz yeminle mükemmel, sosyal medyada paylaştım 14-05-2020 08:53:15

Kastamonu merkezden ben Gürbüz. Merhabalar paylaşımınız inanılmaz iyi, şukuladım 14-05-2020 21:15:55

Trabzon merkezden ben ali. Selamlar paylaşımın valla hayran edici, linkedinde paylaştım 04-06-2020 01:07:21

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir