Bu yüzden hepimiz bunun tereyağı olmadığına inanamadığımı biliyoruz, görünüşte iyileştirici bir tereyağı alternatifi, o kadar çok tereyağı gibi tatlandırıyor ki insanlar bunun aslında tereyağı olmadığına inanamıyor. Gerçek şu ki, bunun% 100 margarin tereyağı olmadığına inanamıyorum. Şimdi, gıdayı düzenleyen tüm ülkeler arasında, margarini tereyağı olarak tanımayan tek ülke değilse de Birleşik Devletler. Aslında diğer ülkelerde bu yalanı yaymalarına izin verilmiyor. Amerika Birleşik Devletleri FDA, bu bariz yalanın 40 yılı aşkın bir süredir devam etmesine aktif olarak izin verdi. Margarin endüstrisi gerçeği bilmenizi istemiyor ve Amerikan halkının büyük margarine karşı çıkıp “Tereyağı olmadığı için tereyağı olmadığına asla inanmayacağım ve inanmayacağım” deme vakti geldi. Yalan çok uzun süredir devam ediyor ve insanların gerçeği bilmeleri gerekiyor.

Author

28 Comments

  1. Düzce merkezden ben ali. selam arkadaşlar siten yeminle çok güzel, face de paylaştım 09-03-2021 00:56:28

  2. Selamın aleyküm paylaşımın valla güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  3. Bu konu : ” “Bunun tereyağı olmadığına inanamıyorum” komplosu ve margarin endüstrisinin Amerikan halkını nasıl kandırdığını ” çok güzel. Slm paylaşımınız vallaha billaha çok hoşuma gitti, şukuladım , ahmet – 491

  4. Selamlar sayfanız vallaha billaha çok iyi, şukuladım

  5. Iğdır merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar paylaşımın cidden hayran edici, face de paylaştım 14-03-2021 17:22:05

  6. Diyarbakır merkezden ben doruk. selam arkadaşlar sayfan ciddiyim dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 18-03-2021 10:52:01

  7. Uşak merkezden ben banu. selamun aleyküm web sitesi cidden mükemmel, teraziye tıkladım 21-03-2021 02:07:20

  8. selamun aleyküm siten vallaha billaha dikkat çekici, linkedinde paylaştım

  9. Diyarbakır dan kimler var. “Bunun tereyağı olmadığına inanamıyorum” komplosu ve margarin endüstrisinin Amerikan halkını nasıl kandırdığını . Merhaba herkese sayfan süper ötesi hayran edici, twitter da paylaştım , Aylin – 247

  10. Iğdır merkezden ben ziya. Slm web siteniz inanılmaz çok iyi, face de paylaştım 22-04-2021 03:01:52

  11. Merhabalar siteniz süper ötesi ilgi uyandırıcı, sağolun

  12. Selam herkese paylaşımın inanılmaz güzel, face de paylaştım

  13. Artvin dan kimler var. “Bunun tereyağı olmadığına inanamıyorum” komplosu ve margarin endüstrisinin Amerikan halkını nasıl kandırdığını . Merhaba herkese sayfa valla güzel, facebookta paylaştım , Aylin – 76

  14. Bu konu : ” “Bunun tereyağı olmadığına inanamıyorum” komplosu ve margarin endüstrisinin Amerikan halkını nasıl kandırdığını ” çok güzel. Selam herkese sayfa ciddiyim çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , mehmet – 122

  15. Bu konu : ” “Bunun tereyağı olmadığına inanamıyorum” komplosu ve margarin endüstrisinin Amerikan halkını nasıl kandırdığını ” çok güzel. Merhabalar web siten inanılmaz mükemmel, twitter da paylaştım , ali – 355

  16. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” “Bunun tereyağı olmadığına inanamıyorum” komplosu ve margarin endüstrisinin Amerikan halkını nasıl kandırdığını ” çok güzel. Merhaba paylaşımın ciddiyim ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 204

  17. Gümüşhane merkezden ben ali. Merhaba herkese sayfan süper ötesi çok iyi, sosyal medyada paylaştım 07-05-2021 21:31:31

  18. Adana merkezden ben ahmet. Mrb paylaşımınız valla ilgi uyandırıcı, teşekkürler 15-05-2021 02:33:29

  19. Gürbüz Reply

    Mrb sayfan vallaha iyi, sosyal medyada paylaştım

  20. Gümüşhane dan kimler var. “Bunun tereyağı olmadığına inanamıyorum” komplosu ve margarin endüstrisinin Amerikan halkını nasıl kandırdığını . Merhaba herkese web siteniz cidden hayran edici, teraziye tıkladım , banu – 233

  21. Bu konu : ” “Bunun tereyağı olmadığına inanamıyorum” komplosu ve margarin endüstrisinin Amerikan halkını nasıl kandırdığını ” çok güzel. merhaba arkadaşlar siteniz ciddiyim mükemmel, sosyal medyada paylaştım , ziya – 401

  22. Uşak merkezden ben ali. Merhaba herkese paylaşımınız valla ilgi uyandırıcı, teşekkürler 08-07-2021 12:15:21

  23. Muş dan kimler var. “Bunun tereyağı olmadığına inanamıyorum” komplosu ve margarin endüstrisinin Amerikan halkını nasıl kandırdığını . Mrb sayfanız vallaha mükemmel, twitter da paylaştım , gaye – 83

  24. İzmir merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar sayfan valla çok iyi, sosyal medyada paylaştım 10-07-2021 09:05:05

  25. selam arkadaşlar web siteniz inanki güzel, sosyal medyada paylaştım

  26. Şırnak merkezden ben memo. Mrb paylaşımın harbiden hayran bıraktı, teraziye tıkladım 15-07-2021 12:29:10

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link