Kategoriler
Genel

Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm

Bu değişiklik bir şekilde yasama niteliğindeydi, muhtemelen CDC veya DSÖ. Sadece “ciddiyet” in bir faktör olarak atlanmasının, ciddiyetle ilgili veri olmadan alınan pandemik önlemlere izin verdiğini hatırlarken, bu değişiklikten önce ciddiyet şartı vardı.

Bunun garip olduğunu düşündüm ve şimdi mekhaloctopus hükümetinin üst yapısının hangi dalında neyin değiştiği hakkında bilgi bulamıyorum.

Ne hakkında konuştuğumu bilen var mı? Teşekkürler

“Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm” için 39 yanıt

Şanlıurfa merkezden ben mehmet. Slm bu web sitesi cidden dikkat çekici, sağolun 04-05-2020 07:30:16

Mardin merkezden ben ahmet. Merhaba herkese bu web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, teşekkürler 06-05-2020 03:15:33

Şanlıurfa merkezden ben gaye. Merhaba web sitesi harbiden hayran bıraktı, teşekkürler 08-05-2020 17:52:03

Sinop merkezden ben doruk. selam arkadaşlar sayfan valla ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 14-05-2020 08:14:29

Kırklareli merkezden ben ahmet. Merhaba sayfan süper ötesi hayran edici, sağolun 14-05-2020 09:11:25

Kars merkezden ben ziya. Selam herkese web siten harbiden hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 14-05-2020 09:11:30

Tokat merkezden ben elif yılmaz. Selam sayfanız vallaha dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 14-05-2020 09:11:38

Aydın merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar siten vallaha billaha güzel, saolun 05-06-2020 16:25:21

Sakarya merkezden ben Emine. selam arkadaşlar sayfanız cidden çok güzel, sağolun 06-06-2020 18:17:17

Giresun merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar bu web sitesi cidden hayran bıraktı, twitter da paylaştım 18-06-2020 14:09:58

Erzincan merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm sayfanız vallaha çok hoşuma gitti, teşekkürler 01-07-2020 21:40:56

Edirne merkezden ben Gürbüz. Mrb siten vallaha billaha çok güzel, facebookta paylaştım 08-07-2020 16:14:35

Sakarya merkezden ben ziya. Selam herkese web sitesi inanki çok hoşuma gitti, şukuladım 09-07-2020 02:16:28

Kütahya merkezden ben doruk. Selamın aleyküm siteniz yeminle çok güzel, sağolun 14-07-2020 23:16:40

Kilis merkezden ben elif yılmaz. Selamlar sayfa vallaha billaha dikkatimi çekti, teşekkürler 15-07-2020 12:56:59

Bilecik merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar siteniz inan ki çok iyi, teşekkürler 24-07-2020 00:08:27

Balıkesir merkezden ben banu. Merhaba web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, sağolun 24-07-2020 21:16:00

Eskişehir merkezden ben elif yılmaz. Merhaba web siten harbiden dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 06-08-2020 23:14:08

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir