Bu değişiklik bir şekilde yasama niteliğindeydi, muhtemelen CDC veya DSÖ. Sadece “ciddiyet” in bir faktör olarak atlanmasının, ciddiyetle ilgili veri olmadan alınan pandemik önlemlere izin verdiğini hatırlarken, bu değişiklikten önce ciddiyet şartı vardı.

Bunun garip olduğunu düşündüm ve şimdi mekhaloctopus hükümetinin üst yapısının hangi dalında neyin değiştiği hakkında bilgi bulamıyorum.

Ne hakkında konuştuğumu bilen var mı? Teşekkürler

Author

105 Comments

  1. Şanlıurfa merkezden ben mehmet. Slm bu web sitesi cidden dikkat çekici, sağolun 04-05-2020 07:30:16

  2. Mardin merkezden ben ahmet. Merhaba herkese bu web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, teşekkürler 06-05-2020 03:15:33

  3. Şanlıurfa merkezden ben gaye. Merhaba web sitesi harbiden hayran bıraktı, teşekkürler 08-05-2020 17:52:03

  4. Selamlar siten vallaha billaha çok hoşuma gitti, saolun

  5. Sinop merkezden ben doruk. selam arkadaşlar sayfan valla ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 14-05-2020 08:14:29

  6. Samsun merkezden ben Gürbüz. Selam sayfa valla çok iyi, teşekkürler 14-05-2020 09:11:17

  7. Selamın aleyküm paylaşımınız inanki dikkatimi çekti, teraziye tıkladım

  8. Kırklareli merkezden ben ahmet. Merhaba sayfan süper ötesi hayran edici, sağolun 14-05-2020 09:11:25

  9. Kars merkezden ben ziya. Selam herkese web siten harbiden hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 14-05-2020 09:11:30

  10. Selamlar paylaşımın gerçekten hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  11. elif yılmaz Reply

    Tokat merkezden ben elif yılmaz. Selam sayfanız vallaha dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 14-05-2020 09:11:38

  12. Selam herkese web siteniz inan ki ilgi uyandırıcı, saolun

  13. Samsun merkezden ben ziya. Slm sayfa yeminle güzel, sosyal medyada paylaştım 22-05-2020 01:42:30

  14. Aydın merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar siten vallaha billaha güzel, saolun 05-06-2020 16:25:21

  15. Sakarya merkezden ben Emine. selam arkadaşlar sayfanız cidden çok güzel, sağolun 06-06-2020 18:17:17

  16. elif yılmaz Reply

    selam arkadaşlar bu web sitesi valla çok iyi, sosyal medyada paylaştım

  17. Merhabalar paylaşım harbiden çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  18. Giresun merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar bu web sitesi cidden hayran bıraktı, twitter da paylaştım 18-06-2020 14:09:58

  19. merhaba arkadaşlar siten vallaha hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum

  20. elif yılmaz Reply

    Erzincan merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm sayfanız vallaha çok hoşuma gitti, teşekkürler 01-07-2020 21:40:56

  21. Merhaba herkese sayfa inanılmaz çok hoşuma gitti, şukuladım

  22. Edirne merkezden ben Gürbüz. Mrb siten vallaha billaha çok güzel, facebookta paylaştım 08-07-2020 16:14:35

  23. Sakarya merkezden ben ziya. Selam herkese web sitesi inanki çok hoşuma gitti, şukuladım 09-07-2020 02:16:28

  24. Merhaba paylaşımın yeminle iyi, linkedinde paylaştım

  25. Kütahya merkezden ben doruk. Selamın aleyküm siteniz yeminle çok güzel, sağolun 14-07-2020 23:16:40

  26. elif yılmaz Reply

    Kilis merkezden ben elif yılmaz. Selamlar sayfa vallaha billaha dikkatimi çekti, teşekkürler 15-07-2020 12:56:59

  27. selam arkadaşlar sayfan valla dikkat çekici, face de paylaştım

  28. Karaman merkezden ben Gürbüz. Mrb web siteniz vallaha mükemmel, saolun 18-07-2020 13:24:30

  29. Selam herkese paylaşımınız valla hayran bıraktı, twitter da paylaştım

  30. Bilecik merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar siteniz inan ki çok iyi, teşekkürler 24-07-2020 00:08:27

  31. Balıkesir merkezden ben banu. Merhaba web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, sağolun 24-07-2020 21:16:00

  32. Gümüşhane merkezden ben ziya. selam arkadaşlar siten inan ki güzel, tebrikler 25-07-2020 11:42:04

  33. Merhaba sayfanız süper ötesi güzel, teraziye tıkladım

  34. selamun aleyküm sayfan valla çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  35. Selamın aleyküm web siten inan ki hayran edici, facebookta paylaştım

  36. elif yılmaz Reply

    Eskişehir merkezden ben elif yılmaz. Merhaba web siten harbiden dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 06-08-2020 23:14:08

  37. Çanakkale merkezden ben Aylin. Merhaba web sitesi cidden mükemmel, teşekkürler 08-08-2020 00:21:39

  38. Düzce merkezden ben gaye. Selam sayfa yeminle dikkat çekici, şukuladım 16-08-2020 08:58:54

  39. merhaba arkadaşlar bu web sitesi süper ötesi çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  40. Merhaba herkese sayfan yeminle ilgi uyandırıcı, sağolun

  41. Merhaba herkese bu web sitesi inanılmaz güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  42. Selam herkese web siteniz ciddiyim ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım

  43. Merhabalar paylaşımın valla çok hoşuma gitti, face de paylaştım

  44. Tekirdağ merkezden ben gaye. Merhaba herkese siten cidden mükemmel, linkedinde paylaştım 26-09-2020 20:58:10

  45. Kahramanmaraş merkezden ben hatice. Merhaba herkese sayfan vallaha billaha çok iyi, teraziye tıkladım 20-10-2020 05:16:47

  46. Selamlar web siteniz harbiden hoşuma gitti, teşekkürler

  47. Bu konu : ” Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm ” çok güzel. selam arkadaşlar web siten inan ki dikkat çekici, facebookta paylaştım , ziya – 106

  48. Elazığ merkezden ben ziya. Mrb web siten inanki hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 31-10-2020 13:17:09

  49. Adana dan kimler var. Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm . selam arkadaşlar sayfanız valla ilgi uyandırıcı, tebrikler , Hasan – 126

  50. Bursa merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar siteniz cidden dikkatimi çekti, saolun 26-11-2020 04:57:05

  51. merhaba arkadaşlar sayfanız cidden mükemmel, teşekkürler

  52. Merhaba herkese web siten gerçekten dikkat çekici, face de paylaştım

  53. Hakkari dan kimler var. Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm . Merhabalar bu web sitesi inan ki güzel, sağolun , – 492

  54. Bu konu : ” Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm ” çok güzel. Selam bu web sitesi süper ötesi çok güzel, linkedinde paylaştım , banu – 49

  55. merhaba arkadaşlar web siten vallaha billaha hoşuma gitti, saolun

  56. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan cidden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 110

  57. Çorum dan kimler var. Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm . Slm paylaşımın gerçekten hayran bıraktı, facebookta paylaştım , Hasan – 470

  58. selamun aleyküm sayfa süper ötesi hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım

  59. selam arkadaşlar sayfa süper ötesi çok güzel, sosyal medyada paylaştım

  60. Bu konu : ” Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm ” çok güzel. Merhaba paylaşımınız vallaha billaha hayran bıraktı, tebrikler , emin – 444

  61. Merhabalar web sitesi vallaha billaha ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum

  62. Çankırı dan kimler var. Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm . merhaba arkadaşlar web sitesi süper ötesi dikkat çekici, twitter da paylaştım , hatice – 149

  63. Bayburt merkezden ben hatice. Selam herkese paylaşımınız cidden dikkat çekici, linkedinde paylaştım 12-01-2021 14:22:17

  64. Bu konu : ” Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm ” çok güzel. Merhaba herkese bu web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, teşekkürler , gaye – 393

  65. Erzincan dan kimler var. Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm . Merhaba paylaşım vallaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 144

  66. Gürbüz Reply

    Bitlis dan kimler var. Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm . Mrb paylaşım inanılmaz iyi, teraziye tıkladım , Gürbüz – 171

  67. Muğla dan kimler var. Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm . Mrb web siteniz gerçekten çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , Aylin – 346

  68. İzmir merkezden ben hatice. Slm siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 30-01-2021 02:19:37

  69. Bu konu : ” Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm ” çok güzel. selamun aleyküm sayfanız gerçekten hayran edici, tebrikler , ali – 367

  70. Selamlar web sitesi süper ötesi çok iyi, sosyal medyada paylaştım

  71. Isparta merkezden ben banu. selam arkadaşlar sayfanız inanılmaz çok güzel, şukuladım 18-02-2021 21:30:00

  72. Bayburt dan kimler var. Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm . Merhaba paylaşımınız gerçekten dikkat çekici, linkedinde paylaştım , ali – 87

  73. Bu konu : ” Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm ” çok güzel. Mrb sayfa inanki hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , Hasan – 420

  74. Kilis dan kimler var. Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm . selamun aleyküm paylaşımınız inanki ilgi uyandırıcı, teşekkürler , – 10

  75. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm ” çok güzel. Merhaba paylaşım süper ötesi mükemmel, sağolun , elif yılmaz – 203

  76. Bu konu : ” Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm ” çok güzel. Merhaba sayfanız cidden güzel, teşekkürler , banu – 438

  77. Bu konu : ” Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımınız inan ki iyi, saolun , memo – 276

  78. Bu konu : ” Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm ” çok güzel. Selamlar siten ciddiyim hoşuma gitti, twitter da paylaştım , emin – 254

  79. Konya merkezden ben hatice. selam arkadaşlar sayfanız süper ötesi çok güzel, tebrikler 25-03-2021 10:00:59

  80. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm ” çok güzel. Selam herkese bu web sitesi vallaha çok güzel, twitter da paylaştım , elif yılmaz – 267

  81. Merhaba sayfan cidden çok güzel, twitter da paylaştım

  82. Nevşehir merkezden ben emin. Merhabalar paylaşımın valla çok hoşuma gitti, saolun 04-04-2021 05:12:40

  83. Balıkesir merkezden ben banu. Mrb web siten vallaha billaha dikkatimi çekti, tebrikler 07-04-2021 19:25:23

  84. Van merkezden ben Hasan. merhaba arkadaşlar web siten valla ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 07-04-2021 20:29:24

  85. Gürbüz Reply

    selam arkadaşlar paylaşımınız inan ki mükemmel, teraziye tıkladım

  86. Siirt merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar paylaşımın inanki hayran bıraktı, sağolun 16-04-2021 11:46:04

  87. Malatya dan kimler var. Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm . Selam paylaşım vallaha billaha çok hoşuma gitti, sağolun , gaye – 193

  88. Diyarbakır merkezden ben mehmet. Merhaba web siteniz ciddiyim mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 06-05-2021 20:39:08

  89. Bu konu : ” Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm ” çok güzel. Mrb bu web sitesi vallaha iyi, face de paylaştım , Aylin – 221

  90. Gürbüz Reply

    Artvin dan kimler var. Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm . Merhaba sayfanız gerçekten hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , Gürbüz – 80

  91. selam arkadaşlar paylaşımınız inanılmaz hayran edici, linkedinde paylaştım

  92. Bu konu : ” Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm ” çok güzel. Selam sayfanız vallaha billaha ilgi uyandırıcı, sağolun , ali – 362

  93. Kilis merkezden ben Hasan. Merhaba web siten süper ötesi dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 29-05-2021 15:38:02

  94. Selam herkese web sitesi cidden mükemmel, linkedinde paylaştım

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link