Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm

Bu değişiklik bir şekilde yasama niteliğindeydi, muhtemelen CDC veya DSÖ. Sadece “ciddiyet” in bir faktör olarak atlanmasının, ciddiyetle ilgili veri olmadan alınan pandemik önlemlere izin verdiğini hatırlarken, bu değişiklikten önce ciddiyet şartı vardı.

Bunun garip olduğunu düşündüm ve şimdi mekhaloctopus hükümetinin üst yapısının hangi dalında neyin değiştiği hakkında bilgi bulamıyorum.

Ne hakkında konuştuğumu bilen var mı? Teşekkürler

“Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm” üzerine 75 yorum

  1. Şanlıurfa merkezden ben mehmet. Slm bu web sitesi cidden dikkat çekici, sağolun 04-05-2020 07:30:16

    Cevapla
  2. Mardin merkezden ben ahmet. Merhaba herkese bu web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, teşekkürler 06-05-2020 03:15:33

    Cevapla
  3. Şanlıurfa merkezden ben gaye. Merhaba web sitesi harbiden hayran bıraktı, teşekkürler 08-05-2020 17:52:03

    Cevapla
  4. Sinop merkezden ben doruk. selam arkadaşlar sayfan valla ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 14-05-2020 08:14:29

    Cevapla
  5. Kars merkezden ben ziya. Selam herkese web siten harbiden hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 14-05-2020 09:11:30

    Cevapla
  6. Tokat merkezden ben elif yılmaz. Selam sayfanız vallaha dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 14-05-2020 09:11:38

    Cevapla
  7. Giresun merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar bu web sitesi cidden hayran bıraktı, twitter da paylaştım 18-06-2020 14:09:58

    Cevapla
  8. Erzincan merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm sayfanız vallaha çok hoşuma gitti, teşekkürler 01-07-2020 21:40:56

    Cevapla
  9. Edirne merkezden ben Gürbüz. Mrb siten vallaha billaha çok güzel, facebookta paylaştım 08-07-2020 16:14:35

    Cevapla
  10. Sakarya merkezden ben ziya. Selam herkese web sitesi inanki çok hoşuma gitti, şukuladım 09-07-2020 02:16:28

    Cevapla
  11. Kilis merkezden ben elif yılmaz. Selamlar sayfa vallaha billaha dikkatimi çekti, teşekkürler 15-07-2020 12:56:59

    Cevapla
  12. Bilecik merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar siteniz inan ki çok iyi, teşekkürler 24-07-2020 00:08:27

    Cevapla
  13. Eskişehir merkezden ben elif yılmaz. Merhaba web siten harbiden dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 06-08-2020 23:14:08

    Cevapla
  14. Tekirdağ merkezden ben gaye. Merhaba herkese siten cidden mükemmel, linkedinde paylaştım 26-09-2020 20:58:10

    Cevapla
  15. Kahramanmaraş merkezden ben hatice. Merhaba herkese sayfan vallaha billaha çok iyi, teraziye tıkladım 20-10-2020 05:16:47

    Cevapla
  16. Bu konu : ” Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm ” çok güzel. selam arkadaşlar web siten inan ki dikkat çekici, facebookta paylaştım , ziya – 106

    Cevapla
  17. Elazığ merkezden ben ziya. Mrb web siten inanki hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 31-10-2020 13:17:09

    Cevapla
  18. Adana dan kimler var. Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm . selam arkadaşlar sayfanız valla ilgi uyandırıcı, tebrikler , Hasan – 126

    Cevapla
  19. Hakkari dan kimler var. Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm . Merhabalar bu web sitesi inan ki güzel, sağolun , – 492

    Cevapla
  20. Bu konu : ” Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm ” çok güzel. Selam bu web sitesi süper ötesi çok güzel, linkedinde paylaştım , banu – 49

    Cevapla
  21. Bu konu : ” Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan cidden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 110

    Cevapla
  22. Çorum dan kimler var. Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm . Slm paylaşımın gerçekten hayran bıraktı, facebookta paylaştım , Hasan – 470

    Cevapla
  23. Bu konu : ” Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm ” çok güzel. Merhaba paylaşımınız vallaha billaha hayran bıraktı, tebrikler , emin – 444

    Cevapla
  24. Merhabalar web sitesi vallaha billaha ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum

    Cevapla
  25. Çankırı dan kimler var. Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm . merhaba arkadaşlar web sitesi süper ötesi dikkat çekici, twitter da paylaştım , hatice – 149

    Cevapla
  26. Bayburt merkezden ben hatice. Selam herkese paylaşımınız cidden dikkat çekici, linkedinde paylaştım 12-01-2021 14:22:17

    Cevapla
  27. Bu konu : ” Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm ” çok güzel. Merhaba herkese bu web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, teşekkürler , gaye – 393

    Cevapla
  28. Erzincan dan kimler var. Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm . Merhaba paylaşım vallaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 144

    Cevapla
  29. Bitlis dan kimler var. Burada önemli bir yazı arıyorum bir “salgın” ihmal “şiddeti” için bir faktör olarak kriterlerde spesifik değişiklikler hakkında gördüm . Mrb paylaşım inanılmaz iyi, teraziye tıkladım , Gürbüz – 171

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link