Oradan gidebileceğiniz birçok farklı şey var, bildiğim tek şey, bu ölüm oranı ve ölüm yaşı ile bir virüse deli bir tepki.
Tek yapmanız gereken, hükümetin gerçekten gruptaki insanları istemediğini ve onları hükümetlerin eylemlerinin ardında tutmak için insanları mutlu tutmaya (teşvik) çalışıyor olmasıdır.
Bu insanları korumak olabilir mi?
Sahte bir bayrak mı? İstedikleri etkiyi elde etmek için birkaç bin kişiyi öldürmeleri gerekmediğini öğrendiler mi?
Bu gerçek bir tehdit mi ve hükümetimiz bizi bir sebepten dolayı gruplar halinde istemiyor mu?
Kayseri merkezden ben doruk. Mrb sayfan vallaha hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 07-04-2020 23:47:18
Selam sayfanız vallaha billaha iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Slm web siten yeminle çok iyi, linkedinde paylaştım
Kastamonu merkezden ben Emine. Merhaba herkese web sitesi ciddiyim çok güzel, teşekkürler 10-04-2020 07:34:52
Kocaeli merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese sayfan inan ki çok güzel, şukuladım 10-04-2020 13:33:34
merhaba arkadaşlar paylaşımın ciddiyim çok güzel, saolun
Ankara merkezden ben mehmet. Selamlar siteniz cidden çok güzel, sağolun 13-04-2020 10:30:27
Edirne merkezden ben banu. selam arkadaşlar paylaşımın vallaha çok hoşuma gitti, teşekkürler 14-04-2020 00:50:28
Elazığ merkezden ben gaye. Selam paylaşım inanılmaz hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 14-04-2020 07:12:28
Kayseri merkezden ben ziya. Slm paylaşım vallaha güzel, teraziye tıkladım 15-04-2020 16:16:32
Selamın aleyküm sayfa vallaha çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Gaziantep merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm web siten inan ki güzel, saolun 22-04-2020 06:25:40
Afyon merkezden ben Emine. selam arkadaşlar paylaşım yeminle hayran bıraktı, facebookta paylaştım 23-04-2020 04:56:36
Merhaba siteniz inanılmaz hoşuma gitti, saolun
Merhaba paylaşımın inan ki çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Malatya merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar paylaşımın yeminle dikkat çekici, saolun 29-04-2020 02:17:57
selam arkadaşlar web siteniz valla dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım
Selamın aleyküm sayfanız yeminle hayran edici, şukuladım
Slm sayfan süper ötesi ilgi uyandırıcı, face de paylaştım
Slm web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, face de paylaştım
Selam web siteniz vallaha billaha ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım
Selam sayfanız harbiden güzel, sosyal medyada paylaştım
merhaba arkadaşlar paylaşım vallaha güzel, linkedinde paylaştım
Mrb web siteniz harbiden ilgi uyandırıcı, saolun
Selam sayfanız valla dikkat çekici, tebrikler
Slm sayfanız valla çok güzel, face de paylaştım
Selamlar siten inanki çok iyi, teraziye tıkladım
Slm web siteniz gerçekten dikkat çekici, sağolun
Bayburt merkezden ben ali. Slm sayfanız gerçekten hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 03-06-2020 16:14:41
selam arkadaşlar paylaşımın vallaha çok güzel, teşekkürler
Slm web sitesi harbiden hayran edici, twitter da paylaştım
selam arkadaşlar paylaşımınız harbiden ilgi uyandırıcı, tebrikler
İstanbul merkezden ben Emine. selam arkadaşlar web siteniz süper ötesi iyi, tebrikler 07-07-2020 08:16:22
Sakarya merkezden ben Emine. Merhabalar sayfan inanılmaz hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 07-07-2020 11:56:58
Hatay merkezden ben Emine. Selamın aleyküm web siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 16-07-2020 20:56:03
Selam sayfanız harbiden çok iyi, tebrikler
Gaziantep merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm sayfa süper ötesi mükemmel, teraziye tıkladım 04-08-2020 21:04:14
Afyon merkezden ben ziya. selam arkadaşlar sayfanız ciddiyim dikkat çekici, tebrikler 05-08-2020 05:21:02
Edirne merkezden ben Emine. selam arkadaşlar web sitesi yeminle iyi, linkedinde paylaştım 06-08-2020 02:05:34
Adana merkezden ben ali. Mrb sayfan vallaha hayran edici, şukuladım 06-08-2020 23:12:22
merhaba arkadaşlar web siten inanki hayran bıraktı, linkedinde paylaştım
Slm paylaşımın inanılmaz mükemmel, facebookta paylaştım
Merhabalar sayfanız vallaha hayran bıraktı, tebrikler
Tekirdağ merkezden ben ali. Mrb web siteniz cidden mükemmel, face de paylaştım 21-08-2020 09:39:24
Selamın aleyküm sayfan valla ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım
Aydın merkezden ben Gürbüz. Mrb bu web sitesi cidden dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 28-08-2020 09:56:46
selamun aleyküm paylaşımın yeminle çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Selamın aleyküm web siteniz süper ötesi ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım
Selam bu web sitesi valla güzel, tebrikler
Selam web sitesi süper ötesi mükemmel, şukuladım
Selam paylaşımınız yeminle ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım
Çanakkale merkezden ben ahmet. Merhaba herkese sayfanız vallaha mükemmel, facebookta paylaştım 18-09-2020 06:49:55
Siirt merkezden ben ziya. Merhaba herkese siteniz yeminle çok iyi, linkedinde paylaştım 27-09-2020 18:27:32
Merhabalar web siteniz valla iyi, tebrikler
selamun aleyküm paylaşımınız vallaha billaha ilgi uyandırıcı, teşekkürler
Bolu merkezden ben Emine. Merhaba siteniz vallaha billaha güzel, teraziye tıkladım 12-10-2020 08:44:19
Bayburt merkezden ben emin. Merhabalar sayfanız yeminle iyi, twitter da paylaştım 25-10-2020 11:11:47
Niğde dan kimler var. Bütün bu aşırı tepki ve kitle kilitlenmeleri terör tehdidinden korunma olabilir mi? . Selamlar paylaşımınız inanki hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , memo – 308
Şırnak merkezden ben hatice. Selamlar paylaşımınız inanılmaz iyi, saolun 01-11-2020 16:46:40
Merhabalar paylaşım vallaha dikkat çekici, face de paylaştım
Tekirdağ merkezden ben . Selamlar siten valla mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 15-11-2020 23:55:51
Selamın aleyküm web siten inanki hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum
Tekirdağ dan kimler var. Bütün bu aşırı tepki ve kitle kilitlenmeleri terör tehdidinden korunma olabilir mi? . Selam web sitesi inanılmaz çok iyi, teşekkürler , doruk – 368
Çorum dan kimler var. Bütün bu aşırı tepki ve kitle kilitlenmeleri terör tehdidinden korunma olabilir mi? . Selam web siteniz cidden iyi, teşekkürler , gaye – 379
Bu konu : ” Bütün bu aşırı tepki ve kitle kilitlenmeleri terör tehdidinden korunma olabilir mi? ” çok güzel. Merhaba sayfan süper ötesi güzel, teşekkürler , mehmet – 269
Bitlis merkezden ben ziya. Mrb web siteniz inan ki hayran edici, saolun 30-11-2020 23:44:54
Bu konu : ” Bütün bu aşırı tepki ve kitle kilitlenmeleri terör tehdidinden korunma olabilir mi? ” çok güzel. Selam sayfanız süper ötesi hayran edici, tebrikler , Gürbüz – 41
selam arkadaşlar paylaşımın inanki hoşuma gitti, saolun
selamun aleyküm siten gerçekten hayran bıraktı, saolun
Bu konu : ” Bütün bu aşırı tepki ve kitle kilitlenmeleri terör tehdidinden korunma olabilir mi? ” çok güzel. selamun aleyküm web siten inanki dikkat çekici, face de paylaştım , doruk – 268
Bu konu : ” Bütün bu aşırı tepki ve kitle kilitlenmeleri terör tehdidinden korunma olabilir mi? ” çok güzel. Merhabalar paylaşımın cidden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , Aylin – 114
Selamlar sayfa cidden hoşuma gitti, teşekkürler
Bu konu : ” Bütün bu aşırı tepki ve kitle kilitlenmeleri terör tehdidinden korunma olabilir mi? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanılmaz hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , Hasan – 203
Şırnak merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese web sitesi gerçekten hoşuma gitti, face de paylaştım 03-01-2021 21:40:40
Bu konu : ” Bütün bu aşırı tepki ve kitle kilitlenmeleri terör tehdidinden korunma olabilir mi? ” çok güzel. selamun aleyküm web siteniz inanki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım , doruk – 361
Merhaba sayfa cidden mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum
Batman merkezden ben gaye. Merhaba herkese paylaşımın harbiden dikkat çekici, teraziye tıkladım 12-01-2021 16:52:59
Giresun merkezden ben ali. Selamlar paylaşım yeminle ilgi uyandırıcı, sağolun 16-01-2021 16:26:36
Bu konu : ” Bütün bu aşırı tepki ve kitle kilitlenmeleri terör tehdidinden korunma olabilir mi? ” çok güzel. Slm sayfan valla çok güzel, şukuladım , Aylin – 396
Batman merkezden ben ahmet. Slm web siteniz valla çok hoşuma gitti, saolun 22-01-2021 08:27:40
Ağrı dan kimler var. Bütün bu aşırı tepki ve kitle kilitlenmeleri terör tehdidinden korunma olabilir mi? . Selam herkese sayfa gerçekten çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , ahmet – 236
Selamın aleyküm web sitesi vallaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Mrb siteniz vallaha hayran edici, teşekkürler
Kars dan kimler var. Bütün bu aşırı tepki ve kitle kilitlenmeleri terör tehdidinden korunma olabilir mi? . Slm sayfan yeminle çok iyi, face de paylaştım , gaye – 393
Tekirdağ merkezden ben hatice. Selamın aleyküm web siteniz inanki hayran edici, linkedinde paylaştım 08-02-2021 10:19:32
Mrb siten gerçekten hayran bıraktı, twitter da paylaştım
Bilecik dan kimler var. Bütün bu aşırı tepki ve kitle kilitlenmeleri terör tehdidinden korunma olabilir mi? . selamun aleyküm sayfan yeminle mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , gaye – 33
Bu konu : ” Bütün bu aşırı tepki ve kitle kilitlenmeleri terör tehdidinden korunma olabilir mi? ” çok güzel. Merhabalar web sitesi valla güzel, sağolun , memo – 105
Yalova dan kimler var. Bütün bu aşırı tepki ve kitle kilitlenmeleri terör tehdidinden korunma olabilir mi? . Selamlar sayfanız gerçekten hayran edici, face de paylaştım , Gürbüz – 360